+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Regular Season Tartışma AlanıKonu:
 NBA'deki Uluslararası Oyuncular

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: NBA'deki Uluslararası Oyuncular  (Okunma Sayısı 1115 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2008, 20:05:26 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: NBA'deki Uluslararası Oyuncular

Hidayet, Mehmet,Dirk ,Yao ,nash,ginobili benim favori uluslararsı oyuncularım Calderona gelince ne kadar iyi olursa olsun basketbol performansı oyunculuk performansını asla geçemez
« Yanıtla #21 : 24 Haziran 2008, 11:32:31 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Hido sezonun en iyi uluslararası oyuncusu seçildiğine göre;Avrupa'ya gitse orada fırtınalar estirir(bence).
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #22 : 24 Haziran 2008, 23:22:09 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Hido sezonun en iyi uluslararası oyuncusu seçildiğine göre;Avrupa'ya gitse orada fırtınalar estirir(bence).

Avrupa'ya gitmeyeceği kesin olduğu için; hatta kendi ağzıyla 'asla Türkiye ve Avrupa düşünmüyorum, Amerika'da basketbol kariyerimi bitireceğim' dediği için bu tür şeyleri konuşmaya da gerek yok(bence)  wink
« Yanıtla #23 : 04 Temmuz 2008, 02:20:34 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

hido bu sezon kendini aştı bunu herkes biliyo zaten, onun dışında calderon iyiydi bu sezon (asist ort: 8 ), kirilenko hayal kırıklığı yarattı performansı geçen senelere göre düşüktü
« Yanıtla #24 : 21 Ağustos 2008, 20:37:29 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

valla bu sezon nene'den patlama bekliyorum camby'nin gidişiyle artık ilk 5'te başlayacak umarım yüzümü kara çıkartmaz
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Regular Season Tartışma AlanıKonu:
 NBA'deki Uluslararası Oyuncular

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv