« Yanıtla #40 : 01 Mayıs 2008, 02:45:11 » |
|
streetglow
|
C>Kevin Garnett PF>Amare Stoudemire SF>Vince Carter SG>Gilbert Arenas PG>Allen Iverson
belki bu sezon için çok da ideal bir 5 değil ama yakın zamanın en etkili kadrosudur fikrimce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 04 Mayıs 2008, 20:46:45 » |
cetcal
Yeni Üye
|
c-howard pf-garnett sf-lebron james sg-kobe pg-chris paul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 04 Mayıs 2008, 20:59:58 » |
|
Crunch
|
C -Amare Pf- KG Sf- LeBron Sg- Kobe Pg- CP3 veya AI
|
|
|
|
|
|
Chicago Bulls Forever
|
|
|
« Yanıtla #43 : 04 Mayıs 2008, 21:08:22 » |
|
Ty
|
Paul-Kobe-Lebron-KG-Howard'dan baska bir 5 koymazlar umarim onumuze... Ilk defa bu kadar 'acik' bir durum var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 04 Mayıs 2008, 21:10:15 » |
--
Ziyaretçi
|
Paul-Kobe-Lebron-KG-Howard'dan baska bir 5 koymazlar umarim onumuze... Ilk defa bu kadar 'acik' bir durum var.
Ben açık bir durum olduğuna katılmıyorum.. Power Forvet pozisyonunda özellikle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 04 Mayıs 2008, 21:15:00 » |
|
Ty
|
?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 04 Mayıs 2008, 21:21:00 » |
--
Ziyaretçi
|
?
Duncan > Garnett Bana çıkıp kimse ''açık'' bir şekilde Garnett'in, Duncan'dan daha iyi olduğunu iddia edemez..Bana derken buda yanlış anlaşılır şimdi genel olarak bir anket yapılsa bariz bir şekilde Garnett cevapları çıkmaz..Çoğu kişinin ilk 5'inde esaslı bir 5 yapacaksak Duncan da olur.. Soru işaretine açık bir cevap..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 04 Mayıs 2008, 21:42:12 » |
|
magic mania
|
Çağatay bu sezonun en iyi 5'inden bahsetmiş yanılmıyosam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 04 Mayıs 2008, 21:43:44 » |
|
Arda
|
Abi araya girdim ama sen biraz winnerlığa,şampiyonluklara bakıyorsun gibi geliyor.Bence birebir yetenekleri kıyaslarsak Kevin Garnett Duncan'dan üstün.Öncelikle Garnett daha atletik ve skorer yönü daha kuvvetli.2006-2007 sezonunda ribauntlarda da lig birincisiydi sonradan Camby geçti.Savunmasınında iyi olduğunu herkes biliyor herhalde.Tım Duncan'da çok yönlü iyi bir oyuncu ama birebir yetenekler karşılaltırıldığında KG üstün bence.
Aslı konuya geldiğimizde.Benim aktif oyuncular içerisindeki beşim şu:
Jason Kidd Kobe Bryant Lebron James Tim Duncan Shaquille O'Neal
2007-2008 sezonundaki en iyi 5'im ise
Chris Paul Kobe Bryant Lebron James Kevın Garnett Dwıght Howard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 04 Mayıs 2008, 21:46:32 » |
--
Ziyaretçi
|
Yemişim yeteneğini takımına ne faydası var..Garnett gibi her yanından yetenek akan 4 numaram olacağına sizin deyiminizle laf oraya geliyor Duncan gibi kazmam olsun ama şampiyonluklarım olsun..
Bu sezonda Duncan oynaması gerektiği her maçta oynadı..
edit; Şimdi olay Duncan mı Garnett mi muhabbetine döner bu da çıkmaza girmek gibi bir şey..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2008, 21:49:46 Gönderen: KE-Billz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 04 Mayıs 2008, 21:57:09 » |
|
RaRe
|
Abi araya girdim ama sen biraz winnerlığa,şampiyonluklara bakıyorsun gibi geliyor.Bence birebir yetenekleri kıyaslarsak Kevin Garnett Duncan'dan üstün.Öncelikle Garnett daha atletik ve skorer yönü daha kuvvetli.2006-2007 sezonunda ribauntlarda da lig birincisiydi sonradan Camby geçti.Savunmasınında iyi olduğunu herkes biliyor herhalde.Tım Duncan'da çok yönlü iyi bir oyuncu ama birebir yetenekler karşılaltırıldığında KG üstün bence.
Aslı konuya geldiğimizde.Benim aktif oyuncular içerisindeki beşim şu:
Jason Kidd Kobe Bryant Lebron James Tim Duncan Shaquille O'Neal
2007-2008 sezonundaki en iyi 5'im ise
Chris Paul Kobe Bryant Lebron James Kevın Garnett Dwıght Howard
Canım kardeşim şu mesajı bidaha oku...bidaha oku...bidaha oku...bidaha oku...kendinle çeliştiğin yeri bul... bu sene ki ilk 5e Duncan'ı koymadın ama Duncan bu sene Suns gibi bi pota altına play-offlarda kabus gibi çöktü... Neresinden baksak elimizde kalan bi mesaj...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #51 : 04 Mayıs 2008, 22:20:13 » |
|
Ty
|
Çağatay bu sezonun en iyi 5'inden bahsetmiş yanılmıyosam.
Aynen oyle... Zaten, 'Ilk defa bu kadar acik bir durum var, umarim baska bir kadro koymazlar onumuze' sozumden anlasilmaliydi. Bilmiyordum buranin farki amacta bir topic oldugunu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 05 Mayıs 2008, 20:22:04 » |
|
Arda
|
@ KE-Billz
Ben senin Duncan>Garnett'ından anlıyorum ki Duncan yetenek olarak KG'den daha iyi.Ona karşı olarak yetenek muhabbeti yaptım.Ha winnerlığa,şampiyonluklara bakıldığında Duncan şüphesiz Garnett'dan üstündür.Ayrıca Duncan'a kazma demedim deyememde..
@RaRe
Mesajı tekrar tekrar okumama hiç gerek yok anlamadıysan sen tekrar okuyabilirsin.Ben aktif oyuncuları yazarken kazandığı şampiyonlulara,kariyerinde elde ettiği başarılara bakarak yazdım.2007-2008 sezonundaki ilk 5'ime ise fikrimce bu sene en iyi olan oyuncuları yazdım.Anlamadıysan bidaha bidaha bidaha okuyabilirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 11 Mayıs 2008, 20:03:58 » |
|
Murat
|
C-Dwight Howard  PF-Kevin Garnett  SF-Lebron James  SG-Kobe Bryant  PG-Chris Paul 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2008, 20:06:56 Gönderen: Zonepress »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 16 Mayıs 2008, 17:49:25 » |
|
D-WILL
|
pg)deron williams sg)kobe sf)lebron pf)garnett C)amare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 17 Mayıs 2008, 19:02:04 » |
|
koobee24
|
C - d. howard PF - Amare SF - Lebron SG - Kobe PG - Kidd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 27 Mayıs 2008, 09:06:15 » |
|
airborn91
|
Tamamlayıcı bi 5 yazıcam... C-Dwight Howard...> pota altından cıkmasın geleni potaya vursun.... Pf-Tim Duncan ...>Dwight'ın yanına azıcık skorer pota altı şart... Sf-Ron Artest...>Bu sezonun bazı maclarında eskiden kesitler verdi eger öyle oynarsa başımla beraber... Sg-Kobe Bryant...> cok düşündüm kobe den başka kim var diye...ama yok...kobe yi sevmem ama bu takıma skorer şart... Pg-Chris Paul ...>takımın hepsi iyi savunmacı.bozmiim dedim..yoksa nash ten şaşmam.... Ordaki ron artest i yadırgamayın...Tamamlayıcı kadro olsun diye..öyle cok topu elinde istemeyen.geldimmi atabilen yetenekte..savunması iyi...bana yeter.. Salary cap te boş yer kaldımı acaba.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 10 Haziran 2008, 00:59:23 » |
tütüncü
NBA Draft'ında