« : 18 Ocak 2008, 13:29:36 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Sitenin kapalı olması nedeniyle bakımda olması nedeniyle ara vermiştik.. Kaldığımız yerden devam edelim istediim..Gecenin maçları;  vs  Benim tahminim toronto  vs  Benim tahminim hornets  vs  Benim tahminim utah  vs  Benim tahminim Golden.. Bol şans bu gece burda olamayacağım modemim bozuk wireless bulursam giricem birinden
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2008, 10:31:16 Gönderen: djocny »
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2008, 15:46:21 » |
|
Mustafa
|
benimde sezonun ilk tahmini olacak   vs  Benim tahminim atlanta  vs  Benim tahminim hornets  vs  Benim tahminim utah  vs  Benim tahminim warriors
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2008, 16:19:01 » |
|
Kaan Mert
|
Raptors Golden Jazz Hornets
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2008, 17:04:05 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2008, 17:07:02 » |
|
OğuzCan
|
Raptors Hornets Jazz Warriors
aynen.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2008, 18:09:17 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2008, 18:11:56 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
toronto hornets utah golden
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2008, 18:23:38 » |
|
SmEaGoL
|
toronto hornets utah golden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2008, 19:27:16 » |
|
Can Çetin
|
Öbürküsü güme gitti ama neyse  Atlanta Bobcats LAC Bulls
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2008, 20:37:28 » |
|
Torres#9
|
Raptors Hornets Jazz Warriors
Çoğu kişi gibi bende böyle düşünüyorum bu gece..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2008, 22:44:43 » |
|
TP
|
Utah Chicago Toronto Hornets
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2008, 23:08:25 » |
|
Suns Fan
|
 vs  ---> Toronto  vs  ---> New Orleans  vs  ---> Utah  vs  ---> Chicago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2008, 23:16:52 » |
|
KE-Billz
|
 vs  ---> Toronto  vs  ---> New Orleans  vs  ---> Utah  vs  ---> Golden State
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2008, 07:42:57 » |
|
Kaan Mert
|
10 Bilen ; Rekor dimi bu DwyaneWadeCns Ke - Billz Suns Fan Hüseyin İlkin SmEaGoL nAoNnGaEmLe djocny nash 13 the_apo_1 Kaan Mert
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #14 : 19 Ocak 2008, 11:31:12 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Ooyyyyyy oyyyy benim bilgidiğim zamanda herkes biliyor ya  fark atamıyoruz
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #15 : 19 Ocak 2008, 12:18:06 » |
|
Suns Fan
|
10 Bilen ; Rekor dimi bu Suns Fan 9 bilen.  Ben Chicago galibiyeti bekliyordum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 19 Ocak 2008, 12:24:26 » |
|
Kaan Mert
|
Haklısın  Sabah sabah görmemişiz .. Olsun rekor rekordur . 10 yada 9
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|