+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 NBATR Forum Duyurusu -Önemli-

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: NBATR Forum Duyurusu -Önemli-  (Okunma Sayısı 698 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 17 Kasım 2007, 06:28:54 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
NBATR Forum Duyurusu -Önemli-

Ne zamandır böyle bir konu açmak gerekiyordu. Kısmet bugüneymiş. Lafı dolandırmayı sevmem. Bilen bilir.

Son günlerde biraz geginlik oldu forumda. Bana soracak olursanız bunlar normal. Ben doğal karşılıyorum. Ancak herkesin yapısı bir değil. En ufak bir tartışmada alınmalar, gereksiz tatsızlıklar, küslükler vs vs.

Eğer bir tartışmada alınıyorsanız aşırı derecede o tartışmaya ya hiç girmeyin ya da giriyorsanız alınmayın. Burası forum. Burda fikirlere kep vurulmaz.

Neyse sonuca geleyim ki bu sefer kısa keseceğim. NBATR herkesin sitesi. Kimseye git denmez burada. Ancak gitmek isteyeni de kazığa bağlayıp tutacak halimiz yok.

Bizimle uğraşan bazı kesimlere de bir mesajım var. Aslında uğraşmak demeyelim de fırsat kollayanlara;
NBATR'nin burda benim, Onur'un ya da diğer site demirbaşlarının üye sayısıyla, hitlerle, cartlarla, curtlarla işi olmaz. NBATR'den üye kapmak peşinde koşmakla hedefe varılmaz. NBATR'den 1 üye gider 1 üye gelir. Gelmese de olur. Dediğimiz gibi kimseye NBATR'de git denmez. Ama içinde gitmek isteyene de kal denmez.

Biz yine yolumuza devam ediyoruz. Hep söylüyorum kendi adıma bunu hep söyledim. Benimde hatalarım vardır olabilir. İnsan evladıyız. Stres yüklü saatlerimiz oluyor. Bazen kafamızı kaldıramıyoruz. Sert çıkışlarımızda olabilir. Ancak art niyet asla olmaz.

Neyse;
Bundan sonra bazı konularda daha katı olacağız. En basit örnek burada bireysel şovlara izin yok artık. Tartışmalar seviyesizce olduğu an Yöneticiler ve Mod'lar tarafından anında müdahaleye uğrayacak. Gereksiz polemiklere, demogojilere asla müsama gösterilmeyecek.

Bunları en başında yapmamız gerekiyordu. Ancak bugüne kısmetmiş. NBATR'de şunu herkes iyi bilsinki kimsenin kimseden üstün bir tarafı yoktur. Herkes eşitttir.

Bizimle yola devam edenler de zaten bizi biliyorlar. Biz bir yola başkoyduk. Burayı aile ortamı yapana kadar da devam edeceğiz.

Burayı ailesi gibi gören herkese kapımız açık. Aile kavramını açmama gerek yok sanırım.

Mesaj gayet net.
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2007, 06:33:44 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: NBATR Forum Duyurusu -Önemli-

Haklısın Kemal Abi ne diyeyim . Bundan sonra da daha sert olmak gerekiyoresa olunur yeterki herşey hale yola gelsin . Burada kimseye gelme kimseyede git demeye hakkımız yok . Buraya giriyorsan burayı seveceksin girmiyorsan sevmeyeceksin bu kadar basit . Arkadan ordan burdan laf atmakla birşey kazanılmıyor .
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2007, 21:57:50 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Bu nasıl bir laftır ya? 'Ya sev ya terk et' çi zihniyet sanki ...

Buna da cevabımı vereyim ben; 'Sevmedigim halde terketmek istemiyorum, sevebilecegim bir hale getirmek için ugra$iyorum. '
Uğur'cum bazı şeyleri az çok laflıyoruz seninle onun için bu yazacaklarımı anlayacağını tahmin ediyorum.Ya sev ya terketten kasıt;
İnsan aynı anda 2 kişiyle evli olamaz..Sorumlulukları olan insanlar için ya sev ya terket denilebilir..
İnsan aynı anda 2 yer yönetemez..Ya da buraya başka, başka yerlere başka oldu mu olmaz..
« Yanıtla #3 : 18 Kasım 2007, 21:59:00 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu kararların en başından alınması gerekiyordu ama sonunda bunun farkına varılıp bu kararların alınması bizi bir seviye daha yükseltti.. Umarım daha sorunsuz daha keyifli ,seviyeli tartışmaların geçtiği herkesin abartmadan fikrini savunabildiği daha iyi bir NbaTr oluruz..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2007, 22:13:59 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Zaten artık dediğin şeyler yapılmaya çalışılıyor..Bu konuda kendi adıma ne kadar kararlı olduğumu beni tanıyanlar bilir.
Kısa vade de sıkıntılı bir süreç olacağını zaten biliyordum..Uzun vade de kazanan NBATR olsun..Amaç da bu zaten..
Yapılan doğru işlerin yanında hatalarda olacaktır..Ancak yolun doğru bir yol olduğunu en azından kendi adıma görebiliyorum.
« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2007, 04:18:44 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Can Çetin'i yeni üyelerimiz bilmese de eski üyeler bilirler..
Ne kadar kaliteli olduğunu yorumlarının ne kadar araştırmacı olduğunu (her ne kadar bazen beni deli etsede grin ) söylememe gerek yok.
Neyse şimdi övgüler yağdırmayayım zaten zamanla o kendisini belli edecek.

Asıl konuya geleyim ki Can'ın dönüşü sonrası saçma sapan konuşmalar olmasın..Benim Can'la tartışmam vardı..Hala daha konunun ana temasında haklı olduğumu düşünüyorum ancak Can'ın orda ki kendisi de aslında tartışmanın içinde değildi espri amaçlı ortamı yumuşatma amaçlı sözünü ben o gerginlikle yanlış anlayıp baya ağır bir ifade kullandım.

Söylemem gerekiyordu ona öyle bir sözü çünkü orda o sözü hakeden o değil başkalarıydı..Neyse zaten o sözü hakedenlerde çok şükür aramızda yok..Can doğal olarak kırıcı olduğum için üzüldü ve uzun bir süre aramızdan ayrı kaldı..Ben yaptığım hatanın farkına vardım konuştuk ettik..İkimizde hatalarımızın farkına vardık..

Ama sorunu içimizde hallettik ve bugün döndü..Bazı yanlış anlaşılmaları da ortadan kaldırdık.Sonuç olarak çok sevdiğim biri tekrararamızda hoşgeldin Can wink

NBATR ailesi içinde kavgalar olur ama bu geminin gerçek yolcularının koltukları hep onlarındır..Arada o koltuklarından kalkarlar sonra tekrar o koltuğua gerçek aile ortamına merhaba derler.Aileyiz aile içinde olacaktır böyle şeyler..Bunlar da NBATR ailesinin bir birine ne kadar bağlı olduğunun göstergesi.

Uzun lafın kısası açıklama yapma gereği duydum ve anlaşılır bir şekilde de yaptığımı düşünüyorum..DURMAK yOK-yOLA dEVAM wink
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2007, 04:47:52 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Sende beni deli ediyorsun grin

Uzatmanın anlamı yok...Çok güzel özetlendi her şey...O malum konuda zaten benim konuşulanla alakam yok...Bu olayda,herkesin kendi hatasını anlayıp,gene kendi aramızda halletmemiz daha güzel olanıydı...Umarım bir daha böyle tatsız olaylar yaşanmaz,uzatılmaz ve bu raddelere gelmez...geçmişe sünger çekip ileriye bakmamazın zamanı geldi...Kargalarda da bahsetik ufaktan da olsa...Tekraradan burada olmak güzel bir duygu...
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2007, 17:17:30 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Can Çetin yazısını görünce tekrar şaşırdım bende. Neyse tekrar hoşgeldin.

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #8 : 02 Aralık 2007, 18:45:23 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Benim de baya gürültülü bir tartışmam olmuştu Can ile ama çok sular aktı onun üzerinden.Ben de memnunum dönüşünden.Senin gibi akıllı yorum yapanların artması dileğiyle...

Conrad'dan haberin var mı bu arada? Dönme ihtimali var mı?

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #9 : 02 Aralık 2007, 19:08:16 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Conrad umarım döner yane onun gibi bir yorumcuyu nbatr da tekrar aramızda görmek
mükemmel olur kanımca

« Yanıtla #10 : 03 Aralık 2007, 00:00:00 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Bize b.k atan adamlar artık isimler önemli değil de David Stern dahi olsa bizi bağlamaz..Bizim kapımız delikanlı adamlara açık..
Mesaj açık zaten gayet net..Demokratik rejimlerle yönetilen yerlere gitsinler..Gece de rüyaya yatsınlar belki NbaTr olurlar..Öyle diyorlar ya tutan mı var onları..
Neyse NbaTr yoluna devam ediyor..Bizim aile anlayışımıza uygun adamlarla..
Ya sev ya terket..Benim felsefem bu wink
« Yanıtla #11 : 03 Aralık 2007, 00:56:05 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Faşist Kemal !!!!!!!!   grin

« Yanıtla #12 : 03 Aralık 2007, 01:02:09 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Faşist Kemal !!!!!!!!   grin
Nelson Mandela derler bana grin
« Yanıtla #13 : 03 Aralık 2007, 01:03:13 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Achtung Kemal!!!  grin

« Yanıtla #14 : 19 Aralık 2007, 23:58:15 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Buraya yazmam daha uygun olur sanırım.

lordapo Abimiz Yöneticilik görevine temelli geri dönmüştür..Zaten bıraktığında da konuştuk hep kendisi kafasını dinlemek için böyle bir karar almıştı.Bugün itibariyle de tekrar geri dönüş yapmıştır.

Konuyla ilgili geçen günlerde olduğu gibi abuk subuk şeyler yazmaya kalkan olursa başına gelecekler bellidir artık..
Hoşgeldin Apo Abi aramıza tekrardan..Seni bu Yuvadan uçurmaya kalkanı biz uçururuz..
« Yanıtla #15 : 20 Aralık 2007, 00:12:15 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

I am back ! Neyse bugün itibari ile döndüm bundan sora polimiğe girmicem direk cezasını
kesicem abuk subuk yorum yapanın ne demiş kemal erdem durmak yok yola devam

« Yanıtla #16 : 20 Aralık 2007, 00:34:06 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Söylenecek tek bir şey var ..
  Hoşgeldin Apo abi ..