+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 NBATR- Forum- Üye Alımı Hakkında

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: NBATR- Forum- Üye Alımı Hakkında  (Okunma Sayısı 121 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Aralık 2007, 00:26:16 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

NBATR Forum sayfalarında bundan önce üye alımlarında herhangi bir kısıtlama getirmiyorduk. Ancak son dönemlerde yaşanan bazı ''aptalca ve çocukca'' olaylar nedeniyle üye alımlarında yönetici onayı getirdik.

Bu herhangi bir şekilde üye alımı kısıtlaması değildir.

Sadece bazı çapulsuzları yolun başında temizlemek için alınmış bir önlem. Zaten geçerli mail adreslerinizle foruma üye olabilirsiniz.

Yönetim ekibi gün içersinde devamlı sitede olduğundan gün içersinde onayınız verilip üye olduğunuz zaman zarfı içinde foruma giriş yapabilirsiniz.

Alınan bu kararın herhangi bir şekilde üye alımını kısıtlamaya yönelik olmadığını tekrar belirtmek istiyoruz. Son günlerde bir takım çapulcu tayfasının özel mesaj yoluyla sözde sitelerinin reklamını yapmak istemeleri ve forumda akıllarınca küfür etmelerinden dolayı alınmış bir karardır.

NBATR üyelerinin ve yeni gelen üyelerimizin huzuru açısından alınmış bir karardır.

NBATR Yönetimi
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv