+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Nets J.Williams'ı serbest bıraktı...

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Nets J.Williams'ı serbest bıraktı...  (Okunma Sayısı 537 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Ekim 2006, 20:37:31 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Klüpten bugün yapılan açıklamaya göre New Jersey Nets, Jay Williams ile yollarını ayırdı.

Williams, Nets ile 28 Eylül 2006'da kontrat imzalamış ve hazırlık maçları boyunca 5 maçta oynayarak, maç başına 13.2 dakikada 3.8 sayı kaydedebilmişti. 

« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2006, 22:02:22 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Nets J.Williams'ı serbest bıraktı...

neden serbest bıraktı bi nedeni olması lazım neden böyle oldu halbuki frank bile beğenmişti bi nedeni olması lazım ama neyse hayırlısı olsun bakalım

« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2006, 23:42:31 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

o kadar guard arasından onu seçmeleri kötü oldu ben mc innis gider diyordum ama onu seçmişler takımda zaten rotasyon kalabalık vardır bir bildikleri ki göndermişler.

« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2006, 17:18:58 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

o kadar guard arasından onu seçmeleri kötü oldu ben mc innis gider diyordum ama onu seçmişler takımda zaten rotasyon kalabalık vardır bir bildikleri ki göndermişler.
mcinnis gibi aykırı biriyle uğraşsınlar şimdi yakında başlar formayı ters giymeye
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2006, 20:01:34 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla adamı hem alıp hem göndermeleri şerefsizlik adam bir ton sorun yaşamış basketbola dönmüş tutuncak bir şeyler arıyor sen gidion postalıyon üzüldüm ya dünya   ne kadar adaletsiz  cry

« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2006, 20:03:04 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Bir de abi dogru duzgun guardları da yokken yapıyolar bunu ya...
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2006, 12:37:31 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

Bir de abi dogru duzgun guardları da yokken yapıyolar bunu ya...
oha ab i ya bu kadarıda fazla pg de kidd marcus williams sg de carter ve wright var yani sende öldürdün bir anda evet jay williams kalmasını bende istiyodum ama bizim elimizde olan bir şey değil ki kendisinden zamanında çok şey bekleniyodu belki yine o seviyye gelebilirdi
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2006, 15:59:01 »
Walkie
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

hakikaten eralp arkadaş olayı bitirmiş. Adam gibi guardları yok dediği takım guardlarıyla yaşayan NewJerseyNets. Bir tek Kidd olsa yeter ama bunun yanına eşantiyondan V.Carter ve Jefferson var(sonuçta guard pozisyonunda oynayabilir). Diğer sayılan yedeklerde gayet kaliteli. Belki yerini başka bir forvet yada pivotla dolduracaklar. Bunu zaman gösterecek ama yaptıkları tamamen transfer hatasından başka bişey değil. Boşuna Salary Cap yedirtiyorlar
« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2006, 12:39:49 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Abicim adam gibi guardları yok doğru.Carter'ın yedeğini göster bana kim?!Onu geçiyorum Kidd,Carter ve Marcus W. dışında bir guard gösterin takımda 2 yada 1i emanet edebileciğiniz helal,hoş olsun...Ayrıca j.wil de görülmedi ve ne olduğu bilinmeden yollandı kısa bir kamp döneminin ardından...

« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2006, 14:52:54 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

ya abi geleceği belli değildi vede guard yok dediğin takımda carterın yedeği wrigth  yedeği vede yedeklik görevini yapıyo
« Yanıtla #10 : 16 Aralık 2006, 15:20:27 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Harikulade adam ya Wrigth da-Hiçbir takım onu alma girişimine kalktı mı ?Nets'te şuanki kontratı ortada.-J.Wil en azından Wright'ı saymasak da Jeff M.'ten iyidir...
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2006, 01:40:36 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

abi j-will dediğin adam pg oynuyodu ordada bence yeterince ve iyi adamlar var yani sg oynamıyo carter ın yedeği olamazdı sen dersinki sg çekerlerdi olur ama olmazzzz zaten yeni sakatlıktan çıkmış ve napıcağı belli olmıyan bir adama kontrat yaptırılıp yer doldurulmuz carter ın da yedeği olamaz writh var dediğim gibi yani ikisi 48 dakkayı dolduruyu yeterince carter 35-36 dakka civarı writh geri kalan süreyi oynuyo yok ya yorulurlarsa başka bir yedek dersen oda nacbar da sg oynuyo biliyo yani yeterince açıklamışımdır umarım
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2006, 12:22:21 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Senin kötü dediğin adam;Sg'de pg'den daha iyi oynayan adam.Ncaa'lerde yaklaşık 13 sayı ortalama tutturmuş adam.Olan oldu ve bitti.Ama şunu söyleyebilirim ki Nba'de Gm olsam ona;Wrigt'a verdiğim kontratı verir hatta Wright'a verdiğim paranın üstünde önerirdim. police

Ayrıca Carter'ın yedeği olamaz diyorsun da Carter'ın yedeği kim olsun Allah aşkına T-Mac'i yedek yapalım ona 24-24 oynarlar kuzenler... grin
« Yanıtla #13 : 17 Aralık 2006, 12:26:21 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

kardeşim bak bu adamın ne olucağı belli deildi bide zaten t-mac carter ın yedeğiydi bunu unutma
« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2006, 12:30:30 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

vince carter sg/sf oynar m willams pg/sg j willams nerdeyse 3 üncü guard dı takımda gönderilmesi normal yane
coskun çok şey biliyorsan ya paylaşmayı bil yada kendine sakla tamam mı?

« Yanıtla #15 : 17 Aralık 2006, 12:32:54 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

kardeşim bak bu adamın ne olucağı belli deildi bide zaten t-mac carter ın yedeğiydi bunu unutma

18 yaşında  bir adam zaten as oynayamazdı merak etme.Ancak şuan koyduğun yanlış tavrı esprili bir dille anlattım ama anlamadın.Sana göre doğru bana göre yanlış bu kadar basit...
« Yanıtla #16 : 17 Aralık 2006, 13:59:58 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

abiöle diyosunda carter da çok büyük deildi yane nese ama öleydi nese lüzümsuz tartışmayalım
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv