+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Nets, Melo&Camby'nin Peşinde

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: Nets, Melo&Camby'nin Peşinde  (Okunma Sayısı 855 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 17 Mayıs 2008, 08:45:26 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri
Ynt: Nets, Melo&Camby'nin Peşinde

yeniden bakıyorum da iki takım içinde ne kârı var aralarında takas yapmanın anlamadım melo gitse jefferson gelse ne fark edecekki camby gitse williams veya boone gelse yada diop gelse yine ilk turu geçebilecekmi denver yoo melo ile carter beraber playoff yapacakmı uyum bile sağlayamazlar burda söylediklerimi bozarsa bi tek şu bozar d.harris temposuyla denver'a gelirse bişeyler yapar o zamanda sezon ortasında nets kidd'i haybeye yollamış olur
« Yanıtla #21 : 17 Mayıs 2008, 12:34:36 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

iide sen nie zırt pırt s. williams'ı savunuyosunki burada konuyla ne alakası var

NE demek ne alaksı var..Sean willams gelirse bu takıma ileride yarar sağlayacağını düşünüyorum..Sen neden boone savunuyorsun ne alaka??..Sean willams kartin gittikten sonra bu takımın Pf sorunu çözer..
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 12:36:23 Gönderen: Zonepress » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 17 Mayıs 2008, 16:37:33 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

ben boone savunmuyorum burada takas konuşuyoruz sen tutmuşun sean williams'ı denver'a koy pf sorunu çözülsünmüş bikere s. williams denver'a gelse bile  pf sorununu çözmesi için en az 3 yıl olgunlaşması lazım e bu arada takımda hangi problemler doğar haberin varmı pf sorunun ile ilgilenene kadar ıverson ve camby basketbolu bırakacak heeeyyy şampiyonluğa veda et o zaman allahım ya
« Yanıtla #23 : 17 Mayıs 2008, 17:43:53 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Sean willams da umut olsa başka takımlar çoktan kapardı.Tamam iyi bir ncaa kariyeri var da nba ye alışması zor  yane kenyon martin varken (formda bir kenyon martin neler yapcağını sölememe gerek yok) sean willams anca yedekte bekler.Melo-r jeff takasında birşey değişmez ama şöle olur nası iverson-melo olmuyorsa carter melo hiç olmaz. Bence a miller ı gönderip yerine iverson u getirmeleri ve denyo george karl ın (ne yaparsanız yapın) kafalarına oynamalarına karışmaması takımı bu hale getirdi ama melo her zaman poster çocuğu bence onun one man show olcağı bir takıma gitmesi hem takımı hemde onun hayrına.

« Yanıtla #24 : 17 Mayıs 2008, 20:47:08 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

melo şuanda chicago milwaukee minnesota seattle portland artest veya granger'a karşı takas edilirse sacramento ve indiana takımlarına giderse ancak hem kendi hem takım adına bişeyler verebilir yoksa daha hiçbir takımın süperstarlarıyla oynayamaz america milli takımında bile kendini ayırıyodu herkesten
« Yanıtla #25 : 18 Mayıs 2008, 21:50:57 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

melo şuanda chicago milwaukee minnesota seattle portland artest veya granger'a karşı takas edilirse sacramento ve indiana takımlarına giderse ancak hem kendi hem takım adına bişeyler verebilir yoksa daha hiçbir takımın süperstarlarıyla oynayamaz america milli takımında bile kendini ayırıyodu herkesten
  Çok isterim new york a gelsin manyak için mike d antoni süper fırsat olur ama karşılığında kimi vericez dicem  zach randolph yada eddie curry işlerini görür.Bence curry yada randolph yanına q rich yada j jefriess i verirsek bu iş olur dicemde denver kabul edermi bilemem(şaçmaladık işallah)

« Yanıtla #26 : 18 Mayıs 2008, 22:02:10 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Özellikle birşey yazmıyorum. Pek de ihtimal vermediğim için. Bana kalırsa gündemi meşgul etmek için öne atılmış bir kurmacadan başka birşey değil. Offseason sürecinde daha ilginç şeyler de görecez.

« Yanıtla #27 : 19 Mayıs 2008, 11:27:47 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

ben boone savunmuyorum burada takas konuşuyoruz sen tutmuşun sean williams'ı denver'a koy pf sorunu çözülsünmüş bikere s. williams denver'a gelse bile  pf sorununu çözmesi için en az 3 yıl olgunlaşması lazım e bu arada takımda hangi problemler doğar haberin varmı pf sorunun ile ilgilenene kadar ıverson ve camby basketbolu bırakacak heeeyyy şampiyonluğa veda et o zaman allahım ya

Boone ne yapcak cuk oturcakmı hemen rotasyona...Boone hemen mi alışacak bu takıma hemen gelcek olcak takas george karlda cambyi kesecek boone oynatacak mantığını biraz zorla istersen..Ben zaten zaman geçsin demiştim hemen rotasyona girecek demedim..Ama bu kenyon martin yavaş yavaş sınırları zorluyo yani gidici..Gerçi o yüklü kontratı kim alır bilinmez ama neyse..Bekleyelim ve görelimm.
« Yanıtla #28 : 19 Mayıs 2008, 17:46:40 »
--
Ziyaretçi

Melo Nets'e/R-Jeff Nuggets'a

Melo Nets'e/R-Jeff Nuggets'a

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan takas iddiaları netleşmeye başlarken New Jersey Nets ve Denver Nuggets'ın görüşmelere devam ettiği belirtildi.

Carmelo Anthony ve Marcus Camby'nin Nets yolunu tutacağı takas paketinde Denver Nuggets'a gidecek oyuncularda açığa çıkmaya başlarken kaynakların verdiği bilgilere göre;

Richard Jefferson, Marcus Williams, Keith Van Horn ve draft hakkının Nuggets yolunu tutabileceği belirtildi.

---------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #29 : 19 Mayıs 2008, 17:49:37 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Olursa Nets bana göre Ortadoğu ve Balkanların en büyük kazığını Nuggets'a atmış olur.Nugs'da seneye daha da sertleşecek Batı'da play-off'a dahi giremez...
« Yanıtla #30 : 19 Mayıs 2008, 17:53:04 »
--
Ziyaretçi

Bu kadar basit değil yalnız..

Melo ve Camby'nin Nuggets'a ne hayrı dokunmuş Nets'e dokunsun hele şu Nets yapısı altında..
Iverson'la top kavgası yapan biri kendisine stil olarak daha çok benzeyen Carter'la birbirine girer..

Uzun bir konu kağıt üzerinde bakılıp yorum yapılacak türden değil..Eve gidince açarım olayı kendimce..

Artı kazık derken adamlar Van Horn'u alırsa kullanmayacaklar zaten..Kontrat muhabbetine alacaklar tekmeyi vururlar.. Jefferson haricide salary'i şişirecek oyuncu gelmeyecek..Melo ve Camby'den boşalacak yer olacak ve free-agent pazarı hareketli..Dar kalıplarda bakarsak olaya kazık yedi der geçeriz tabi..
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 17:56:57 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #31 : 19 Mayıs 2008, 18:02:06 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bu kadar basit değil yalnız..

Melo ve Camby'nin Nuggets'a ne hayrı dokunmuş Nets'e dokunsun hele şu Nets yapısı altında..
Iverson'la top kavgası yapan biri kendisine stil olarak daha çok benzeyen Carter'la birbirine girer..

Uzun bir konu kağıt üzerinde bakılıp yorum yapılacak türden değil..Eve gidince açarım olayı kendimce..

Artı kazık derken adamlar Van Horn'u alırsa kullanmayacaklar zaten..Kontrat muhabbetine alacaklar tekmeyi vururlar.. Jefferson haricide salary'i şişirecek oyuncu gelmeyecek..Melo ve Camby'den boşalacak yer olacak ve free-agent pazarı hareketli..Dar kalıplarda bakarsak olaya kazık yedi der geçeriz tabi..
Aynen katiliyorum ayrica Camby ellerinde patlamaya cok müsait bir oyuncu.Kariyeri gitgide düsüs icinde ve eskisi gibi iyi savunma yaptigi söylenemez her topu bloklamaya calisilarak savunmaci olunmuyor.Skor katkisi da kısıtlı ayrica 34 yasinda oldugunu da unutmayalim

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #32 : 19 Mayıs 2008, 18:45:59 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Nets Playoff yapar, yaptigiyla kalir, ilk turda elenir;  Denver'da Bati'da Seattle'la amansiz bir mucadeleye girer.

Tabii en basta takas gerceklesmez.

------------------

@KE;

Salary bosaltmak adina bir hamle de olamaz bu agabey, Denver o durumda olan bir takim degil... Sirf Iverson, Nene, Kenyon Martin uclusunun kontratlari 52 milyon dolari asiyor. Bunlara bir de Jefferson ve yedek oyuncular katilacak ki yine 80'i filan bulacak Salary.

Iverson'in seneye kontrati bitiyor ancak onla yeniden imzalanmasa bile Salary boslugu olmuyor! Jefferson-Nene-Martin uclusunun kontratlari sirf 40 milyon dolari buluyor. Kaldi ki Iverson-Melo gidecek, Karl kalacak ve sirf Jefferson gelince basari gelecek, zannetmem.

Cok bos bir takas haberi gibi geldi, hic te gerceklesecegini zannetmiyorum.
« Yanıtla #33 : 19 Mayıs 2008, 18:51:24 »
--
Ziyaretçi

Salary boşaltma adına olur demedim zaten Çağatay ancak eğer olur ki bana görede olmaz ama olursa Denver bu takastan kazık falan yemez..Kazığı yiyen Melo'nun kol gibi kontratı ve 34'lük Camby'nin kontratını alan Nets olur..

Salary konusu şöyle diyelim Melo ve Camby kalsaydı ya da kaldı diyelim Denver'da salary anlamında senin yukarda söylediklerine paralel bunalım olurdu..Bu adamlar giderse bir tek Jefferson şişkin kontratla gelmiş gibi olur..Tam olarak bende bakmadım salarylerine ama böyle bir takas sonrası orta karar sağlam bir rol oyuncusuna yer açılır gibime geliyor..

Ya da şöyle diyeyim;
Melo ve Jefferson fit diyelim Camby'den boşalacak bir yere sağlam bir savunma parçası bulunabilir..
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 18:55:49 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #34 : 19 Mayıs 2008, 18:55:02 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Denver böyle bir silbaştan takasını yapmadan önce bir sene daha sabredecektir diye tahmin ediyorum.Ama o bir sene içinde Karl efendiye de sabredilirse, iş takasa kalır.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #35 : 19 Mayıs 2008, 19:27:12 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

Üyelik Bilgileri

k. van horn'un kontratı sezon sonu bitiyo dimi yani 2009 yazınamı bitiyo eğer öleyse kazık yiyen nuggets olur ama bu yaz bitiyosa zati gelir gider bir olur o zaman fark etmez
« Yanıtla #36 : 19 Mayıs 2008, 21:04:54 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Takas falan olcağı yok keza iverson u alıp en büyük denyoluğu yaptı nuggets,nets le bron aşkına tutulmuş durumda keza carter a para bağlıcaklarına bir kaç sene daha bekleseler belki 2010 daki muhteşem serbest kalcak adamlardan birini kaparlardı ama kimse kiki faktörünü göze almıyor.Denver ın sahibi dolan gibi bir herif 4 tane takımı var şu an yane para kaybetmeyi göze alabilir sonuçta denver ın sağı solu belli olmaz melo ya göre daha  savunmacı ve topu iverson a buyur dicek r-jeff onlara çok şey kazandırabilir ama bunlar benim düşüncelerim.

« Yanıtla #37 : 20 Mayıs 2008, 11:17:42 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Takas için kader günü bugün.Eğer nets 1000 top arasında 11 topla ilk 3 sıradan oyuncu seçme gibi imkansız bir başarı elde ederse takasın olabileceğini düşünüyorum.Gerçi denver meloyu verir mi bilmem.Açıkcası nets'e lebronun geleceği de şüpheli o açıdan meloyu almayı deneyecektir.

Melo ile vc nin anlaşabileceğini sanmıyorum ama melo arka planda kalmayı tercih eder abisine itaat ederse belki de kariyer sezonunu bile geçirebilir.VC de etrafında oynayan oyuncuların potansiyelini yükseltebilen bir oyuncu artık..

Melo yerine Kleiza ve Jr smith ile bir paket yapsalar nets için daha hayırlı olur diye düşünüyorum..
« Yanıtla #38 : 20 Mayıs 2008, 11:25:13 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Yani İverson gibi bir adamla,sahada top kavgası yapan bir adam VC ile nasıl anlaşır orası tamamen muamma..

Böyle bir takas olmas  %15'in bile altında bence...Denver Nuggets'in böyle bir takasa g.tü yemez...Ama bilmiyorlarki İverson-Melo ikilisi ile devam etmiyeceğini...

R-Jeff arka planda kalabilicek bir oyuncudur...Savunması ortalamarının üstündedir..Onun gelişi K-Mart'ın uyanışıda olabilir.Fakat iki takım açısından da girilmeceyek bir risk,hiç gerek yok..

Come Back Boozer!

« Yanıtla #39 : 20 Mayıs 2008, 11:33:30 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Gerçi VC top delisi bir adam değil geçen sezon gördük yedek başlamayı bile kabul etti.Diğer süperstarlar gibi alt üst edilemeyecek bir egoya sahip değil.Gene 2.planda kalmayı kabullenebilir ama Nets'in gelecek sezon ''sağlığı'' açısından  hücumların ilk olarak  onun üstünden oynanması şart...Ha melo yerine ai gelse süper olur ona gözüm kapalı evet derim..Harris-ai-vc-krstic-camby kulağa güzel geliyor..

Nets rj i bu gibi bir takas için kullanırsa yazık olur.Hala bir skorer uzuna ihtiyacımız var ve kenardan gelip jr smith gibi bir yedeğe..
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Nets, Melo&Camby'nin Peşinde

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv