+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Nets'te Değişim; R-Jeff Takas Kozu

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Nets'te Değişim; R-Jeff Takas Kozu  (Okunma Sayısı 150 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Nisan 2008, 05:19:59 »
--
Ziyaretçi

Sezona büyük umutlarla giren ancak daha sonra Jason Kidd'in takasına kadar giden bir dağılma dönemi yaşayan New Jersey Nets'te Başkan Rod Thorn değişim sinyalleri verdi.

''Gelecekte daha iyi işler yapmak için bazı düşüncelerimiz var.'' diyen Thorn ayrıca ''Bizim gibi olan ve hatta daha kötü olan bir çok takım yaptığı değişimlerle tekrar toparlandı. Bizimde böyle bir şansımız var.'' dedi.

Thorn'un yakın çevresine Richard Jefferson ve Marcus Williams'ı takasta kullanmayı düşündüğünü söylediği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Richard Jefferson bir açıklama yapmış ve takasına yeşil ışık yakmıştı.

---------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2008, 05:24:13 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri
Ynt: Nets'te Değişim; R-Jeff Takas Kozu

hayırlısı neyse artık o olsun valla, çile çile nereye kadar...
inşallah frank ta bu değişim içinde düşünülyordur!!!
ama marcus un kalmasından yanayım çok iyi bir genç oyun kurucu, daha çok süreler alarak kendini geliştireceğine inanıyorum,nets için yeni bir kidd olaması dileğiyle...

« Son Düzenleme: 18 Nisan 2008, 05:28:03 Gönderen: nAoNnGaEmLe » Logged
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2008, 10:09:55 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Nets'in önünde uzun bir yol var,takımı yeniden yapılandırmak için. Hem iç hem dış olarak iyi genç oyunculara sahipler ama yakın gelecekte başarı isteniyorsa bir iyi oyun kurucu(harris ile olmuyor) bir de sağlam, pota altında skor tehditi olan bir 4 yada 5 numaraya ihtiyaçları olacak. İşleri kolay görünmüyor hayırlısı bakalım.

« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2008, 11:33:37 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

R-jef'in yerine kimi alacaklarını bilmiyorum yani kidd gittikten sonra V-c ile takımı sırtlıyorlardı onun yerine belki bir kaç oyuncu gelebilir ama onun gibi verim verebilecekmi bilmiyorum nets düşünmeden karar verirse ve hızlı hareket etmesse uygun takası nere nasıl yapacağını bilecektir.
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2008, 12:01:28 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

R-Jeff gibi genç bir potansiyel, çok yönlü bir atlet gönderileceğine göre onun gidişi ile büyük bir oyuncu alımı olacak olmadığı takdirde yazık olur...Beyhude gider yıllar....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2008, 12:24:20 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

New york a gelsin isterdim hatta zach ile takas etsek süper olur.

« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2008, 12:39:49 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Nets'in önünde uzun bir yol var,takımı yeniden yapılandırmak için. Hem iç hem dış olarak iyi genç oyunculara sahipler ama yakın gelecekte başarı isteniyorsa bir iyi oyun kurucu(harris ile olmuyor) bir de sağlam, pota altında skor tehditi olan bir 4 yada 5 numaraya ihtiyaçları olacak. İşleri kolay görünmüyor hayırlısı bakalım.

Nets yeniden yapılanmıyor thorn ve kiki nin söylediklerine göre.Rj i geçen sene jo ya hatta al jeffersona karşı kullanmışlar ama başarılı olamamışlar.Harris ile yollarına devam edecekler.Brooklyn e onun liderliğinde gidecekler.Ben hala kralın brooklyn e gideceğini savunsam da nets 2010 a kadar gene bir playoff takımı olmaya çalışacak eğer rj yerine al jeff ya da brand(lac den ayrılmayacağını söylüyor gerçi) gibi bir uzun alınırsa ve iyi birkaç şutör alınabilirse(kareem rush fa bu arada ve mike miller gibi) şampiyonluk adayı olabileceklerini düşünüyorum(tabi frank takımın 1.opsiyonunu vc olarak kullanırsa).Rj in yerini şu an jr smith in bile doldurabileceğini düşünüyorum.Tek katkısı skor ne de olsa her alana katkı yapabilen bir oyuncu değil kendisi.

VC de hala içinde vinsanity zamanından günler kaldığını gösterdi yaptığı hareketlerle olsun,yakaladığı istatistiklerle olsun.Magic ve Barkley i de utandırdığı için ayrı bir yeri var artık fanlarının gözünde..

Gidebilmesi olası olan rj-mo ager-hassell ve krstic.

Gitmesi gerekenler mwill ve koçu da sayarsak ki gitmesi zor görünüyor frank...

Bu sezon 3 draft hakları var.Biri 10. sıradan seçilebilmesi olası olan DeAndre jordan boyu uzun ve atletik bir adam ama netse ne verir bilinmez.Takaslarda kullanmak üzere vanhorn un kontratı vs var eğer thorn gene büyüsünü konuşturursa bu takımı eskisinden daha güçlü yapar hayırlısı..

« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2008, 12:57:13 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Nets için duyduğum en iyi haberlerden biri diyebilirim bu aralar onlar için iyi geçmiyor çünkü.. Takımın yeniden yapılanması Kidd takasından itibaren başlamıştı zaten.. Draft haklarıda var.. İstikrarlı bir skor üreten bulup yapılanmaya başlayabilir 1-2 sene içinde zorlu Nets haline geri dönebilirler.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2008, 20:21:14 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Nets e mi oyun kurucu lazım ??M.Williams la Harris ne güne duruyor şu genç yaşlarında bile neler yapabileceklerini gösterdiler ikiside. Zaten ikiside hazır oyuncular kısa vadede başarı içinde gayet yeterli oyuncular.Hoş Nets nasıl kısa vadede başarı kazanacaksa ancak playoff yaparlar seneye Gençleri daha da tecrübe kazanır herşey zamanla

Williams ilk beş çıkarak takımı yöneten adam rolünde klacaktır. Harris de bench den gelerek (bana göre Ginobili gibi kullanılması gerçekten çok iyi bir hamle) skor a önemli katkı yapacaktır.

Bundan iyisi şamda kayısı...Nets önümüzdeki yıllarda oyun kurucu sıkıntısı çekmeyecek iki takımdan biri diğeri de kalırlarsa Monta ellis ve Davis li GSW..
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2008, 20:50:17 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla hedef 2010 da lbj ise r-jeff e şimdiden müşteri bulmaları lazım,ama sanmıyorum thorn ve kiki nin yenidenyapılanma derdine gircene,duncan21spurs a katılıyorum eğer harris ve m willams ın üstüne düşülürse en azından takımın guard rotasyonu toparlanır,ama vc-r-jeff den katkı beklemek hayal olur ki bence r-jeff takas olmak istediğini sölediyse takımda zor tutarlar neyse yazın atlantik grubunda  baya haraketli günler görücez.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2008, 06:35:50 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2008, 23:44:45 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Nets için duyduğum en iyi haberlerden biri diyebilirim bu aralar onlar için iyi geçmiyor çünkü.. Takımın yeniden yapılanması Kidd takasından itibaren başlamıştı zaten.. Draft haklarıda var.. İstikrarlı bir skor üreten bulup yapılanmaya başlayabilir 1-2 sene içinde zorlu Nets haline geri dönebilirler.

Jason Kidd olmadıkça zorlu Nets denen birşy de olmayacak bundan sonra. Zorlayıcı Nets olur belki.

Şimdi Thorn'un düşüncesi gayet iyi.  Takımı yeni yapılandırmak için takasta kullanacağın, okkalı adamlar alabileceğin R-Jeff ve VC var. Ben de olsam R-Jeff'i takasta kullanırdım çünkü bu seneki performansıyla daha iyi adamlar alınabilir. Hem ne olursa olsun Vince Carter bu takımda kalmalı.
Bu sene de draft hakkımız iyi yerlerden olursa iyi gençler de kapabiliriz.
Ahh bir de coach yollanıverse çok iyi olacak. Haydi hayırlısı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv