+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Hornets 4-0 - 0 (0%)
Hornets 4-1 - 1 (1.8%)
Hornets 4-2 - 11 (19.3%)
Hornets 4-3 - 13 (22.8%)
Spurs 4-3 - 11 (19.3%)
Spurs 4-2 - 17 (29.8%)
Spurs 4-1 - 2 (3.5%)
Spurs 4-0 - 2 (3.5%)
Toplam oy: 56

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11   Yukarı git
Konu: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)  (Okunma Sayısı 4237 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 01 Mayıs 2008, 17:04:08 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri
Ynt: New Orleans Hornets - San Antonio Spurs

Lütfen Hornets-Spurs serisi hakkında devam edelim yorumlarımıza smiley
« Yanıtla #21 : 01 Mayıs 2008, 18:15:18 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

İyi o zaman konu acayimda ortam neselensin Cheesy Bence bu seride ki kilit oyuncu tony parker dir sonucta duncan da bi yere kadar hele chadler savunurken maclar ilerledikce cok yorulacagini düsünüyorum.Eger paul hücümda gösterdigi oerformansi savunmada parker a karsi gösterip oldukca passivize ederse spurs un isleri zorlasir.sonucta duncan ve obi-wan ginobili bi yere kadar
Yani benim bu seride ki kilit adamim tony parker onun hücum gücü iceriyi zorlamasi serinin gidisati icin cok önemli olacak

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #22 : 01 Mayıs 2008, 19:23:32 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

İlk olarak Paul ve Parker dan bahsetmek istiyorum...İkisininde ayak hızları muazzam, ama yinede Parker ın driveları Paulünkilerden biraz farklı sanki...Hani nası diyeyim daha bir doğaçlama geliyor Parker ınkiler...Paul ne yapacağını planlıyor, öyle drive ediyor ve bazılarında tökezliyor yada saçma paslar atıyor, parker da yapmıyor değil ama bu seride ikisini ayıracak şeyin tecrübe olduğu düşünülürse parker da bu fazlasıyla var...

Bir diğer konu ise West ve Chandler ın erken faul problemine girme olasılıkları...Biliyoruz ki parker, drive ettiği zaman karşısındaki adama nasıl faul çaldıracağını sezme konusunda çok iyi bu iki ismin Spurs e karşı hırslı ve aynı zamanda heyecanlı(kilit nokta bu) oynayacağını düşünürsek faul problemi hiç de uzak bir ihtimal olarak görünmüyor...

Bir diğer artımız Stojakovic tamam peja nerde duracağını nerde faul yapacağını iyi bilir ama Spurs şutörlerine karşı hiç bir varlık gösteremez bi kere ayaklarının yavaşlığı top almasını kolaylaştıracaktır şutörlerimizin...Ne kadar iyi olduklarını söylemiyorum bile ayrıca hiç öyle formsuzlar filan demeyin 2003 ve steve kerri hatırlayın wink

Son olarak en büyük kozumuz Duncan hakkında bir iki bişey söylemek istiyorum...Karşısında Chandler olacak ve topu yere vurduğunda topu çalmak için hazır bekleyen bir Paul olacak oralarda...İkisinide ekarte edebilecek özelliklere sahip Duncan, Chandler ı ikili sıkıştırma gelmeden çabuk ekarte edebilecek fundemental ını zaten biliyoruz bunun yanında pas sezgisi yüksek olduğunu da biliyoruz...(gerçi bunu byron scott da biliyordur o yüzden ben pek ikili sıkıştırma beklemiyorum)

Seride çok çok göreceğimizi düşündüğüm bir pozisyon anlatayım size ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız;
Parker getiriyor bir iki pasta top Duncan a iniyor hop ikili sıkıştırma geliyor (gelmediyse pozisyon zaten yüzde 75 basket olur) Duncan boş adamı buluyor oda atıyorum Oberto yada finley yada bowen hangisi olursa ...Sonuçta Stojakovic havada uçarken top çoktan girmiş olacak...

Biliyorum hep Spurs lehine konuştum ama ne yapayım takımım hakkında kötü şeyler düşünmek istemiyorum

Çık aklımdan Bonzi git burdan pis adam sakın ilk beş başlayım filan deme... undecided valla bütün tezlerim çürür o ilk beş başlarsa...

Çok emin olmamakla birlikte 4-2 Spurs diyorum ve ekliyorum ilk maçı biz alırız... smiley

Aha...unutmuşum bizim bide bench artımız varkiii sormayın gitsin ehe smiley
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 19:28:35 Gönderen: duncan21spurs » Logged
« Yanıtla #23 : 01 Mayıs 2008, 19:30:13 »
Kurt_Angle
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bence Hornets 4-2 alır.Çünkü Hornets başarıyı çok istiyor.Ayrıca saha avantajını da iyi kullanan bir takım.Spurs ise çok iyi bir savunma takımı ayrıca Duncan ve Parker gibi patlayıcı oyuncuları var.Bence 4 maçtan sonra 2-2 olacak.Hornets 5. maçı alıcak ve 6. maçta hırs yapıp Spurs'ü evinde yıkacak.

Ve arkadaşlar bu serinin hangi maçları NBA TV'de yaınlanacak ve saat kaçta yayınlanacak.Lütfen yardım edin.
Go Heat Go
« Yanıtla #24 : 01 Mayıs 2008, 19:53:19 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

iki Takımda serilerini çok başarılı bir şekilde bitirdiler zorlu ekipleri geride bıraktılar hornets dallas'ı 4 1 spurs'te suns'ı 4 1 ile geçti
özellikle duncan david west ve parker C-paul kapışmasını izleyeceğiz iki takımda'da başarılı Shooter'ler var manu olsun peja olsun benchleri çok iyi durumda iki takımında hornets başa baş gidecek bu seride galibiyeti 4 3 gibi bir skorlar alacaklarını düşünüyorum!
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #25 : 01 Mayıs 2008, 21:30:22 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Tamam siz nasıl anlıyorsanız öyle olsun k.bakmayın o zman ne dıyeyım ugrasamıcam..Kisisel görusum saygı duymanız gerekir.. ben de duymam o zman ama neyse..O

Yok ya... Dangalak dangalak konuşacaksın,sonra çevirmeye çalışacaksın,olmayınca da "benim görüşüm..." zırvalığı.

Çıldırtmayın adamı akşam akşam.Yazacaksanız adam gibi yazın.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #26 : 01 Mayıs 2008, 21:50:12 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Yani güzel bi dille uyardım baktım kimse tınlamamış....Sildik artık mesajları...
Ama illa bağırmak çağırmak aşağlamak mı lazım,anlamadım ki...
« Yanıtla #27 : 01 Mayıs 2008, 22:43:17 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Avantajlar - Dezavantajlar

- Karışık haldeki Dallas'ı elemelerinden sonra değişik portallarda ve hatta nba.com'da bile "tecrübeye ihtiyaçları yok" şeklindeki yorumlar çok yanlış.Kritik anlarda ihtiyaç olup-olmayacağını göreceğiz.Bu tarz durumlarla hiç yüzleşmediler.Ben de merak ediyorum ama son 10 yıldır sürekli bu durumlarla yüzleşen Spurs,elbet daha avantajlı.

- Duncan'ı Chandler savunacak büyük bir ihtimalle.Chandler'ın özellikle faul konusunda dikkatli olması lazım.Duncan'ı durdurmaya değil,verimliliğini azaltmaya çalışması lazım.Şutlarını engellemeye değil,bozmaya çalışması lazım.Farklı davranırsa sürekli faul problemi ile,maç başına 20 dakikadan fazla süre bulamaz ve Hornets'ın seriyi kazanma şansından dahi szö edilemez.

- West'in hücum performansı,Hornets adına serinin kaderini belirleyecek.Yavaş ayaklara sahip Thomas karşısında önemli avantajları olacak.Yok Duncan savunursa,Duncan savunmada hayli yıpranacak.West'in her maç 25 sayı barajını bulması ve hatta aşması lazım galibiyet için.Çünkü Peja'nın Bowen tarafından sahadan silineceğine inanıyorum.

-  Paul'un belki de karşılaşacağı en zorlu rakip Parker,hem fiziksel hem de hız olarak.Bu karakter testine nasıl bir cevap vereceğini merak ediyorum.

- Özellikle Dallas serisinde belli oldu ki,yedekten getirdiği dinamizm ile Pargo,çok önemli bir parça.Popovich büyük ihtimalle önlem alacaktır.Bu durumda sert ve fiziksel oyunu ile,sırtı dönük oyunu ile,3 yıl evvel Spurs'un başını fena ağrıtan Bonzi'nin performansı çok önemli olacak zira Udoka dahil,Spurs kadrosunda Bonzi'ye cevap yok.

- Peterson'un Ginobili'ye yapacağı savunma da çok önemli.Daha ziyade fiziksel oyunu benimserse,bu serinin sürpriz iyi performans sergileyeni Peterson olabilir.Küçük bir patlama bekliyorum açıkçası ondan.

- Finley ve Barry'nin yedekten getireceği skor katkısı hayati önemde Spurs için.Toplama bakarsak,Spurs benchi elbet daha zengin.

Sonuç : Spurs 4 - Hornets 3
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 23:01:51 Gönderen: NYK » Logged

« Yanıtla #28 : 01 Mayıs 2008, 22:58:30 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

Avantajlar - Dezavantajlar

- Karışık haldeki Dallas'ı elemelerinden sonra değişik portallarda ve hatta nba.com'da bile "tecrübeye ihtiyaçları yok" şeklindeki yorumlar çok yanlış.Kritik anlarda ihtiyaç olup-olmayacağını göreceğiz.Bu tarz durumlarla hiç yüzleşmediler.Ben de merak ediyorum ama son 10 yıldır sürekli bu durumlarla yüzleşen Spurs,elbet daha avantajlı.

- Duncan'ı Chandler savunacak büyük bir ihtimalle.Chandler'ın özellikle faul konusunda dikkatli olması lazım.Duncan'ı durdurmaya değil,verimliliğini azaltmaya çalışması lazım.Şutlarını engellemeye değil,bozmaya çalışması lazım.Farklı davranırsa sürekli faul problemi ile,maç başına 20 dakikadan fazla süre bulamaz ve Hornets'ın seriyi kazanma şansından dahi szö edilemez.

- West'in hücum performansı,Hornets adına serinin kaderini belirleyecek.Yavaş ayaklara sahip Thomas karşısında önemli avantajları olacak.Yok Duncan savunursa,Duncan savunmada hayli yıpranacak.West'in her maç 25 sayı barajını bulması ve hatta aşması lazım galibiyet için.Çünkü Peja'nın Bowen tarafından sahadan silineceğine inanıyorum.

-  West'in belki de karşılaşacağı en zorlu rakip Parker,hem fiziksel hem de hız olarak.Bu karakter testine nasıl bir cevap vereceğini merak ediyorum.

- Özellikle Dallas serisinde belli oldu ki,yedekten getirdiği dinamizm ile Pargo,çok önemli bir parça.Popovich büyük ihtimalle önlem alacaktır.Bu durumda sert ve fiziksel oyunu ile,sırtı dönük oyunu ile,3 yıl evvel Spurs'un başını fena ağrıtan Bonzi'nin performansı çok önemli olacak zira Udoka dahil,Spurs kadrosunda Bonzi'ye cevap yok.

- Peterson'un Ginobili'ye yapacağı savunma da çok önemli.Daha ziyade fiziksel oyunu benimserse,bu serinin sürpriz iyi performans sergileyeni Peterson olabilir.Küçük bir patlama bekliyorum açıkçası ondan.

- Finley ve Barry'nin yedekten getireceği skor katkısı hayati önemde Spurs için.Toplama bakarsak,Spurs benchi elbet daha zengin.

Sonuç : Spurs 4 - Hornets 3

hiç c.paul'e değinmemissin bence o gününde olursa spurs'ün işi çok ama çok zor seride
« Yanıtla #29 : 01 Mayıs 2008, 23:02:20 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

-  Paul'un belki de karşılaşacağı en zorlu rakip Parker,hem fiziksel hem de hız olarak.Bu karakter testine nasıl bir cevap vereceğini merak ediyorum.

??

« Yanıtla #30 : 01 Mayıs 2008, 23:11:23 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Paul gerçekten harika ancak..Paul den sonra takımın asist ve topla kendi adına bir şeyler deneme çabaları çok düşük..Yani Paulün yaratıcılığında herşey şekil alıyor..Paul hücumundan dönülsün diye Scott ve Paul ikilisi bazen çok kasıyor..Ki burada Popovich devreye X-Factor lerini ve yardımlaşmalı parçalı savunması ve yarı saha ve tam saha orta mesafeden sonuçlandırılacak hücumlarla...Hornets engelini geçecektir....

Ancak Paul hatrına iki maç alacaklarını düşünüyorum...San Antonio üçlük savunmada hep biraz saaflıdır..Scott topla Paulden başka birilerinin de bir şeyler yaratmasını o havayı solumasını isterse Wells, Peja, Mo-Pete gibi adamlar cezaları kesebilir....

Duncan belkide en komplike (fizik, kondisyon ve hız bakımından) Pota altlarından biri ile çarpıştı şimdi sıra ikincide .....İlk kuleler olan Amare ve Shaqa şov çekti...Burada da çekecektir....

Parker VS Paul herkesin beklediği bir kapışma açıkcası... Duncan VS West de öyle..:Ancak ben bu seride Ginobili ve Finley nin açıkta kalıp kendilerini unutturacaklarını ve en az 2 flash maç çıkartacaklarına eminim...

Spurs 4-2 hornets

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #31 : 01 Mayıs 2008, 23:27:26 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Salih abi, söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum ama iki şey hariç.
-Bowen'ın Pejayı sileceğini düşünmüyorum.Çünkü Peja, şutlarının el üstünden olmasını pek aldıran bir oyuncu değil.Ki zaten genelde attığı şutlar, pasla yaratılmış , elden aniden çıkan şutlar.Ayrıca Peja sinirlerini aldırmış bir insan halinde bu sezon.Bowen'ın tekmelerini, çimdiklerini pek de iplemeyecektir.Ki bu da Bowen'ın etkisinin neredeyse yarı yarıya düşmesi demek.
-Bence Cp3 ü Parker savunur ise, Cp3 avantajlı olur.Cp3 ün yaşayacağı sorun Parkerdan kurtulduktan sonra, yanında parker, önünden duncan tarzı pozisyonlar olur.Ki zaten normal sezondaki eşleşmelerde, Cp3ü Bowen savundu.Hem fiziki hem de psikolojik olarak.Ama hakemler bu defa ne kadar izin verir bilemem.Hoş Bowen savunsa benim de işime gelir.Cp3 sezon içinde, Deron da geçen sene playofflarda, hızlı oyuncuların Bowen'ı ne kadar zorladığını ispatladılar.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #32 : 01 Mayıs 2008, 23:30:30 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

orda paul'ün belkide kar..... yerine westim belkide kar.... yazıyo bende
« Yanıtla #33 : 02 Mayıs 2008, 00:22:59 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Salih abi, söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum ama iki şey hariç.
-Bowen'ın Pejayı sileceğini düşünmüyorum.Çünkü Peja, şutlarının el üstünden olmasını pek aldıran bir oyuncu değil.Ki zaten genelde attığı şutlar, pasla yaratılmış , elden aniden çıkan şutlar.Ayrıca Peja sinirlerini aldırmış bir insan halinde bu sezon.Bowen'ın tekmelerini, çimdiklerini pek de iplemeyecektir.Ki bu da Bowen'ın etkisinin neredeyse yarı yarıya düşmesi demek.
-Bence Cp3 ü Parker savunur ise, Cp3 avantajlı olur.Cp3 ün yaşayacağı sorun Parkerdan kurtulduktan sonra, yanında parker, önünden duncan tarzı pozisyonlar olur.Ki zaten normal sezondaki eşleşmelerde, Cp3ü Bowen savundu.Hem fiziki hem de psikolojik olarak.Ama hakemler bu defa ne kadar izin verir bilemem.Hoş Bowen savunsa benim de işime gelir.Cp3 sezon içinde, Deron da geçen sene playofflarda, hızlı oyuncuların Bowen'ı ne kadar zorladığını ispatladılar.

Sezai play-offta Bowen - Paul eşleşmesi intihar olur.Paul 10 sayı ama 30 asistle falan maç bitirebilir.Peja'nın üreteceği skorlar da cabası.

Öte yandan Bowen'ım Peja'ya asıl sorun yaratacağı nokta şutunu bozmakta değil,top alma konuusnda yaşatacağı sıkıntıdır.Bowen da biliyor Peja'nın şut özelliklerini.Top aldırmamak için sülük gibi yapışacaktır ve zayıf ayaklara ship,setten sete koşmayı sevmeyen Peja,etkisisni kaybedecektir.

« Yanıtla #34 : 02 Mayıs 2008, 00:26:12 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Fakat hiç değilse içeri penetre eden oyunculara yardıma gidecektir, bir forvet olarak.Peja her türlü şutunu bulur diye düşünüyorum.Beni düşündüren, Duncan'ı ne kadar savunuruz, LEbron'ı bile eriten savunmaya cp ne kadar direnir soruları.

Edit:Bir de Pop'da alışkanlık haline geldiğini düşünüyorum.Bowen'ı rakibin en etkili oyuncusu karşısına koyuyor illa ki.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2008, 00:36:28 Gönderen: Cpzai3 » Logged
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #35 : 02 Mayıs 2008, 00:39:13 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Beni düşündüren, Duncan'ı ne kadar savunuruz, LEbron'ı bile eriten savunmaya cp ne kadar direnir soruları.

En önce sorman gereken soru sonunda aklına geldi SEzo'cum...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #36 : 02 Mayıs 2008, 00:44:55 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Kilit rol, bench katkısı.
Spurs de,Manu'yu bir kenara bırakalım,Kalan oyuncular dan tam randıman alınmazsa,oyun krizden çıkamaz.Haliyle aynı şey Hornets için de geçerli.

Pargo'nun son maçlarda yamulmuyorsam bir çıkışı var.Bunu,istikrarlı bir şekil de Spurs serisine de taşırsa,Hornets de özellikle Paul,çok daha efektif oynayabilir.Ve buna benzer birçok iş.

Tony Parker  da, takımı iyi organize edecek,en önemlisi tembel paslarla oyun da ki trafiği yavaşlatıcı meziyetler gösterirse,Hornets alev alabilir Mo-Pete,Paul-Pargo vs gibi çabuk oyuncularla.(Hangileri sahada ise işte bunların...)
Chandler-Duncan eşleşmesine değinmek istemiyorum.Korkuyorum :d

« Yanıtla #37 : 02 Mayıs 2008, 08:45:02 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bu seri 4-3 SAS....  oda kesinlikle tecrübe fakıyla...yoksa birebir eşleşmelerde pozisyonunda daha iyi olan (NOH'a göre ) bi tek Tim Duncan var... Bu paul yine oynatıp ilginç istatistikler yapmazsa tabiii...Eger Paul derseki ben Dallas serisinde kötü oynadım bu seriyi biraz daha iyi geçiriyim.. o zmn vay SAS'ün haline...ztn parker savunma yapmıyo...NOH geçerse seriyi şaşırmam ama favori kesinlikle SAS..... muhtemelen bu seride parker dökülecek...ginobili çoşacak... Duncan bildigimiz duncan.... NOH da  ise paul'den acayip şeyler bekliyorumm...david west, Teomandan paramparca adlı eseri icra edecek.... muhtemelende chandler rebound patlaması yapacak...Stojakovic kafasına göre takılır..onu daha çözen cıkmadı benden de çözmemi beklemeyin...
« Yanıtla #38 : 02 Mayıs 2008, 13:37:02 »
muratkobe24
NBA Oyuncusu
*

Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...

Üyelik Bilgileri

Gelelım bu seriye bu seri 2.turun en zevklı ve bı o kadarda zor gececegıne kaanatındayım..Cunku bı tarafat paul-chandler-west-stoyakoviç  dıer tarafta duncın-gınobılı-parker war..Goruldugu gıbı westı tutacak bır spursu yok..Onun ıcın serının onemlı Adamı west olcak..Kılıt adamları meselesı o ayrı..Ama cok guzel bır serı olcak eger hornest evındekı ılk ıkı maçı wermezse seriyi 4-3 alabılırler..Paul ınsallah guzel bır serı yasatır bıze..Bıde unutmadan chandlerın duncını ıyı savunması ve sert savunması lazım..Unutmusum gınobılıyı kım tuttacaksa o adamın dıkkatlı olması lazım..Saygılarımla..GO kobe GO..

Edit:Türkçeye biraz daha dikkat edelim lütfen
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2008, 14:48:29 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #39 : 02 Mayıs 2008, 14:10:05 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Eger boyle yapmaya dewam eteceksen ve kısısel goruseme saygı duymuyacaksan bende cırkınlesırm ona gore...Cpzai3 !!Gelelım bu seriye bu seri 2.turun en zevklı ve bı o kadarda zor gececegıne kaanatındayım..Cunku bı tarafat paul-chandler-west-stoyakoviç  dıer tarafta duncın-gınobılı-parker war..Goruldugu gıbı westı tutacak bır spursu yok..Onun ıcın serının onemlı Adamı west olcak..Kılıt adamları meselesı o ayrı..Ama cok guzel bır serı olcak eger hornest evındekı ılk ıkı maçı wermezse seriyi 4-3 alabılırler..Paul ınsallah guzel bır serı yasatır bıze..Bıde unutmadan chandlerın duncını ıyı savunması ve sert savunması lazım..Unutmusum gınobılıyı kım tuttacaksa o adamın dıkkatlı olması lazım..Saygılarımla..GO kobe GO..
Ginobili yi Peterson tutar büyük ihtimalle ve bence gayet iyi bir savunmaci ama karsisinda ki de ginobili bence sıkı ve zor bir eslesme

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)

Gitmek istediğiniz yer: