+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Hornets 4-0 - 0 (0%)
Hornets 4-1 - 1 (1.8%)
Hornets 4-2 - 11 (19.3%)
Hornets 4-3 - 13 (22.8%)
Spurs 4-3 - 11 (19.3%)
Spurs 4-2 - 17 (29.8%)
Spurs 4-1 - 2 (3.5%)
Spurs 4-0 - 2 (3.5%)
Toplam oy: 56

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Yukarı git
Konu: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)  (Okunma Sayısı 4066 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #140 : 15 Mayıs 2008, 13:09:37 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (2)

5 maçta da aynı hikaye vardı.
Evsahibi üçüncü ve ikinci veya dördüncü çeyreklerde bi baskı kurdu, olayı bitirdi.Şu an için 3-2 ye değil, ev sahibi avantajımıza güveniyorum açıkçası.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #141 : 15 Mayıs 2008, 13:15:39 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

hornets 4-3 alacak gibi duruyor.paul-chandler-west-peja gerçekten iyi oyuncular ve bence bu haliyle spurs'ü eleyebilirler.duncan ve spurs'ün karşısına onları eleyebilecek bir takım çıktı sonunda.
« Yanıtla #142 : 15 Mayıs 2008, 16:20:01 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Bu seri hiç başabaş skorla bitmedi en az fark 110-99 spursun yendiği 11 sayı farklık maçıydı..Peja ilk maç hariç çok sönük maçlar çıkarmaya başladı..Westi durdurabilecek bir spurs oyuncusu yokk..Thomas bazı pozisyonlarda iyi(o da tecrubesiyle)diğer bütün pozisyonlarda west çok ağır basıyor..Paule zaten sözümüz yok her maçta aynı kaliteyle oynunu sergiliyor...Spurs açısından çok kritik bir maç bugünkü maç hak eden kazansın...Ek bir not:hornets kazandığı maçalarda hep 3.periyotta spursten daha iyi oynuyor..Zaten farklarında 3.periyotta atıyor maçı o zaman kopartıyorlar.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 19:05:21 Gönderen: Zonepress » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #143 : 15 Mayıs 2008, 20:31:22 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Nasıl taktik  grin grin
« Yanıtla #144 : 15 Mayıs 2008, 21:00:54 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Şampiyon olmanın yolunun deplasmanda maç kazanmaktan geçtiğini biliyor,farkına varıyor fakat uygulayamıyoruz...
Hornets 4-3 alacak seriyi heralde bu gidişle...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #145 : 15 Mayıs 2008, 21:10:48 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets rahat bir nefes aldı. Hiç olmazsa kaybetme lüklleri var. Spurs'ün o bile yok. Bu nedenle 6. maça asılabildikleri kadar asılacaklar. Hornets'in 6. maçı kazanacağını pek düşünmüyorum. Spurs gibi bir takım böyle ver(e)mez seriyi. Fakat bu şekilde de geçerlerse helal olsun.
« Yanıtla #146 : 15 Mayıs 2008, 22:04:53 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Nasıl taktik  grin grin

Bu nedir arkadaş grin grin Hornetsin maçları nasıl kazandığı anlaşılıyor.CP-3 falan yalanmış grin ne taraftarmış be grin Gül gül öldüm grin
( Parmak )
« Yanıtla #147 : 15 Mayıs 2008, 22:10:54 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Yardı beni valla. Cheesy Spurs'ün hücum ettiği potanın arkasına onu koysan zaten sırf TP9 değil takımın tamamı rezalet oynar. Cheesy Belli oldu New Orleans'da Spurs'ün neden hiçbişey yapamadığı cheesy
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #148 : 16 Mayıs 2008, 07:57:38 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Uyanamamam yüzünden,bu sene ilk kez bizim playoff maçımızı kaçırdım ama kazanmamız gereken maçı kazanarak herşeyi son maça bıraktık.
Yine bir üçüncü çeyrek tarifesi olmuş görünen,artık son maç bakalım yine üçüncü çeyrekte mi kopacak maç.

Bu arada West'in durumu ile ilgili detaylı bir haberi olan var mı ? Son maç oynayacak mı,eğer oynayamazsa bizim adımıza güzel bir haber olur.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #149 : 16 Mayıs 2008, 08:50:46 »
viper
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

zaten sırtında bi problem vardı. horry'de çok hoş bi temas ile west'in öbür maçta oynayamamasını sağladı. oynayamaz yani.
« Yanıtla #150 : 16 Mayıs 2008, 10:14:59 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Seri 3-3e geldi. İki takımda evinde iyi deplasmanda kötü oynuyor. Son maç kıran kırana geçecektir. Ama Hornets saha avantajı ile galibiyete daha yakın görünüyor. 3. çeyreğe çok dikkat etmeliyiz deplasmanda hep o çeyrekte dağıldık.  İşimiz çok çok zor.
Not:Hornets fanlarına helal olsun vallahi nereden akıllarına gelmiş bu taktik çok etkili bir şey grin

« Yanıtla #151 : 16 Mayıs 2008, 11:17:49 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri
Ynt: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (3)

ben serinin başından beri new orleansın çok iyi şeyler yapacağını biliyordum...ama spurs te şampiyon olmuş bi takım yani asla küçümsememek lazım son maç baya çekişmeli olacağa benziyo.....
« Yanıtla #152 : 16 Mayıs 2008, 11:40:35 »
legendtd
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

spurs bu sene 2si normal sezon 3 ü bu seride toplam 5 kez aynı sekilde yenildi hornetse deplasmanda. artık yeter diyorm, isyan ediyorm.. başka bişey olsun artk.. spurs ilk yarıyı 10+ farkla kapatmalı ki kazansın Smiley west geri dönmesin, duncan ilk çeyreği iyi oynasın ve moralli devam etsin diyor hornetsi enerjik oyunlarından dolayı kutluyorm
« Yanıtla #153 : 16 Mayıs 2008, 13:01:47 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Eva taktiği mükemmel taktik harbiden çoook yaratıcı Cheesy
Maçı izlemedim ama Sas'ın evinde alacağını tahmin ediyordum. Seri 7 maça uzadı . bu eşleşmeyi izlemesi çook keyifli uzamasına sevindim ama ben Hornets'in elemesini istiyorum durumlarını riske attılar.. Sas her şeyini ortaya koyup tecrübeli taraf olarak 7.maçı iyi oynayacaktır.. Hornets umarım evinde yener ve finale bir adım daha yaklaşır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #154 : 16 Mayıs 2008, 14:03:36 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Yine bir üçüncü çeyrek tarifesi olmuş görünen,artık son maç bakalım yine üçüncü çeyrekte mi kopacak maç.

Aslına bakarsan fark hep 10 ve civarlarında gezdi...3. çeyrekte 2 dakikada (birde teknik var bunun dışında Smiley 3 faul almayı başaran West oturunca Duncan rahat rahat sayılar buldu...Tabi Horrynin adamın beline inceden dokunmasıda gerek olmayan bir hareketti...Şindi hatırlamıyorum ama son çeyrekteydi pozisyon sanırım vefark15 civarlarındaydı...Neyse işte son maçta oynasında sonra yine çirkef takım diye bağırıp çağıranlar çıkar neme lazım.... smiley

Ginobili ve Udoka...ikiside muazzam oynadılar bir ara orta sahadan atsalar girecek hissine kapıldım...Hele Udoka Paule bir blok koyduki  cool o pozisyon sonunda Duncan hızlı hücumda basket faul yaptırdı ve ivme tamamen bize geçti zaten sonrada maç kopyu yani maçın kilit anı oydu bana göre....
Parker biraz sarsak bir görünüm çizdi ama ilk yarı skor bazında Duncan çok yardım etti hakkını yemeyelim...

Sonuç olarak...Kazandık mutluyuz önümüzdeki maçlara bakıcaz... tongue

« Yanıtla #155 : 16 Mayıs 2008, 15:06:24 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

West'in ardarda aldığı fauller gerçekten tartışılası fauller.İşine gelince "Playoff bu sertlik olacak" diye bangır bangır bağıranları buraya da bekliyorum.
Neyse ki umudumun zaten olmadığı bir maçtı.Hakemler ise bence üzerinde tartışılabilecek kararlar verdiler.
Bi de hiç yoktan Westi kaybettik, hayırlı olsun.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #156 : 16 Mayıs 2008, 15:15:12 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Nasıl taktik  grin grin

apo abi çok güzel resim bulmuşun sağol ya..Demekki her takıma böyle seyirci lazım ki maçları kendi evlerinde kaybetmesinler...Demekki hornets evinden o yüzden fark atıyorlar hımm güzelmiş lakersta böyle yapsın...
« Yanıtla #157 : 16 Mayıs 2008, 17:13:20 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

West son maçta oynamayıp Hornets kaybederse olacakları ve konuşulacakları merak ediyorum.

« Yanıtla #158 : 16 Mayıs 2008, 17:49:36 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Bu sene de hakemler cidden komedi...Maçı demin izledim ayıptır o 3. periyotta çalınan düdükler...Hakemler bir ara kontrolden çıktı.Her hücumda kendini yere atan (bırakan) bir Spurslü,hepsi hücum faul.Kol açmaya düdükler.Ee adam salak mı kolunu açsın durup dururken yapışmış adam koluna...Ne yapsın topu mu bıraksın?...Nerdeydi bu hakemler seri NO'dayken?Aynısına savunma faulü çalanlar Pop'un 5. maçta bol bol konuşmalarından etkilenmiş heralde...

Tabi bütün bunların yanında Hornets'in dış şutları bu kadar riske etmesi (özellikle bunun dersini alması gerekiyorlardı) garip...

Horry de her sene alıştık artık,gene yaptı yapağacını...Geçen sene oyuncuları attırdı Suns'ın,...Bu sene de "bel"i Hornets'e attı,helal olsun...Bu da bir tecrübe...Böylelikle Horry'nin neden bırakmadığını veya bırakmak istese bile Spurs'ün neden bıraktırtmadığını anlamış bulunmaktayız...

Edit:Seri Hornets'deyken nedir ya grin
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 18:26:08 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #159 : 16 Mayıs 2008, 17:56:55 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

West son maçta oynamayıp Hornets kaybederse olacakları ve konuşulacakları merak ediyorum.
Ne olacak ya da konuşulacak acaba..Horry'nin hareketinde kasıtlı birşey olduğunuda düşünmüyorum,pozisyon almak ile uğraşıyor adam,artık pozisyonlarada girmez Horry oldu olacak..

Bu arada Eva'nın posterini açan seyircide,salon dışına atılmış direkman..He taktik nasıl,yaratıcı..

Maçın full'ünü daha izlemedim,o yüzden hakemler hakkında tam olarak bir şey diyemem ama öyle skoru değiştirecek hata yaptıklarını okumadım,bu sene çoğu maçta olan ev sahibine tolerans olmuş olabilir..Ev sahibi toleransı,beşinci maçın üçüncü çeyreğine bakın,o zaman ev sahibi toleransı anlaşılır..

Nerdeydi bu hakemler seri Hornets'deyken?
Neredeydi acaba ? Ben sahada gördüm onları düdük çalarken ama,bilmiyorum artık..
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 17:58:27 Gönderen: Freezer-20 » Logged

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv