« Yanıtla #160 : 16 Mayıs 2008, 18:23:41 » |
|
KE-Billz
|
Horry'nin pozisyonu 5 defa izledim az önce... Kasıtlı bir hareket olduğunu düşünmüyorum..Sakatlamak için girecek adam o kadar yumuşak bir hamlede bulunmaz..West'inki şanssızlık tamamen..Ters geldi demek ki..Kötü niyet olduğunu düşünmüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #161 : 16 Mayıs 2008, 19:03:52 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Bence var kasıt...West in sakatlığı vardı zaten belinden West tam havadayken o küçük dürtük bile onu yere düşürürdü...Horry sakatlamaya değilde sadece o pozisyonluk yere düşürerek bir mesaj vermek istedi bence...
|
|
|
|
|
|
''sen boyle yaptikca o tekne ne bicim daha su aliyo haberin var mi? o tekne sana daha nerelerde lazim olacak, iki damla su doldu diye pes etmek var mi lan boyle!! senin tekneye darbe vuranlardan intikam almayi hele hic mi hic dusunme, tekne sadece yola devam etmek icin tamam mi? sadece yola devam et
|
|
|
« Yanıtla #162 : 16 Mayıs 2008, 19:11:21 » |
|
Torres#9
|
O zaman West hiç sahaya çıkmasın en küçük müdalehede rahatsız olacaksa ve bu kasti olarak nitelenecekse..Bence kasti bir hareketle yakından uzaktan alakası yok,defalarca baktım pozisyona..
Kasıt olsa çok daha farklı bir hamle olurdu..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #163 : 16 Mayıs 2008, 19:14:48 » |
|
RaRe
|
Valla demin ben de 5 defa falan izledim...tam olarak karar veremedim açıkçası...Horry zorlamaya çalışmış...kasıt var gibi geldi...sonra bidaha izledim pozisyon alıo gibi geldi...arada kaldım ben de... Şanssızlık bence de..olacağı varmış...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #164 : 16 Mayıs 2008, 19:17:43 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

|
Ben sakatlamak için değil yere yıkıp burası playoff böyle küçük şeylere alış dersi vermeye çalıştı diyorum...
Pozisyonda Horry kolunu açıyor dikkat ederseniz West havadayken
|
|
|
|
|
|
''sen boyle yaptikca o tekne ne bicim daha su aliyo haberin var mi? o tekne sana daha nerelerde lazim olacak, iki damla su doldu diye pes etmek var mi lan boyle!! senin tekneye darbe vuranlardan intikam almayi hele hic mi hic dusunme, tekne sadece yola devam etmek icin tamam mi? sadece yola devam et
|
|
|
« Yanıtla #165 : 16 Mayıs 2008, 19:29:01 » |
|
TP
|
Ben sakatlamak için değil yere yıkıp burası playoff böyle küçük şeylere alış dersi vermeye çalıştı diyorum...
Pozisyonda Horry kolunu açıyor dikkat ederseniz West havadayken
Aynı pozisyonu izledik dimi? Ben Horry'nin kolunu açtığını görmedim valla.. Orada kasti bir şey yok.West topu almak için geriye zıplıyor,Horry'de hafif öne kayıyor.West havada Horry'e çarpınca sakatlığı nüksetti bence,çünkü direk çırpınıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #166 : 16 Mayıs 2008, 19:45:37 » |
|
Ty
|
Horry'nin boyle bir sey yapacagini dusunmuyorum da, asiri sacma bir hareket, ister istemez kasti yaptigini dusunuyor insan. Bu kadar tecrubeli bir adam, neden o hareketi yapti, anlayamadim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #167 : 16 Mayıs 2008, 19:57:33 » |
|
RaRe
|
pozisyon almak için yaptı bence...Ama omzuyla yüklenip iktirdi kaktırdı falan... mantıksız bi hareket bence de...acaba ne düşünüyordu...ben de sakatlamak için olduğunu sanmıyorum gene de...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #168 : 16 Mayıs 2008, 22:19:58 » |
|
Kaan Mert
|
Pozisyon almak için yaptı kasti bir şey yok zaten genelde olmakta bu tip pozisyonlar maç içerisinde. West2i de öyle maçın başıdna kaybetmediler fark bir hayli yüksekti ki yüksek olmasa da kendini son maç öncesi riske etmemek için soyunma odasına gitmiştir.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #169 : 17 Mayıs 2008, 11:54:06 » |
|
Langirt22
|
Su ana kadar serideki bütün maclarda evsahibi takim 3.periyot ilr birlikte farki acip 15-20 sayi arasinda aclar bitiyor Serinin son macinin böyle olacagini düsünmüyorum.Daha cekismeli gececektir. Hornets da iki mactir suskun olan Peja'nin ve West'in formu cok önemli cünkü gördük Paul ne kadar cok sayi atarsa atsin o ikisi devreye girmeden olmuyor.
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #170 : 17 Mayıs 2008, 18:24:37 » |
|
KE-Billz
|
Spurs'ün korkması gereken tek şey dün gece NBA Stüdyo'Da Kaan Kural'ın; Spurs'ün alacağını söylemesi  Ne derse tersi çıkıyor ne de olsa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #171 : 17 Mayıs 2008, 18:33:00 » |
|
Torres#9
|
Son zamanlarda Kaan Kural'ın yorumlarından tırsmaya başladım,en azından yine ters adamlığı tutarsa ve dünya tersine dönmezse,benim basketboldaki iki takımımda (San Antonio-Beşiktaş) elveda diyecek.(Beşiktaş'a da 3-2 alır dedi )
O yüzden şimdilik dua etmemiz gereken konu,dünyanın kısa bir süreliğine ters dönmesi,dönmezse ayvayı yedik =)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #172 : 17 Mayıs 2008, 19:55:46 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

|
Aslında son zamanlarda MK la birlikte bunu hep dile getirdiklerinden doğru tahminler yapmaya başladı...  Zaten böyle tahminle filan işimiz olmaz bizim çıkıcaz...alıcaz...gelicez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #173 : 17 Mayıs 2008, 19:59:59 » |
|
Dağlar
|
İki takımında deplasmanda kazanamadığını düşünürsek Hornets'e daha çok şans veriyorum. Ateşli taraftarıyla birleşip Chris Paul ve ekibi en iyi şekilde Spurs'ü haklamaya çalışacaklar.
Tabii karşılarındaki son şampiyon. Yenilir yutulur bir galibiyet geleceğini sanmıyorum. 7. maç atmosferi farklı olur. Spurs daha tecrübeli. Nerde ne yapacağını iyi bilen bir ekip. Gerçi Hornets'de öyle...
Bir de Spurs 2 sene üstüste şampiyonluk kazanamıyor gibi saçma bir düşünce var bunu da belirtmek istiyorum ama bu finale çıkamayacakları anlamına da gelmiyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #174 : 18 Mayıs 2008, 02:40:42 » |
|
c_marlowe
|
hornest CP3 ile birlikte mükemmel bir yıl geçiriyor...ama her güzel şeyin bir sonu vardır... seride tüm takımlar iç saha maçlarını kazandı ama bu sefer öyle olacağını düşünmüyorum... serinin başından beri tahminim 4-3 spurs'ün geçeceğiydi... SA Spurs bu maçta sadece iki periyot savaşıp 3 periyottan sonra yelkenleri suya indirmeyecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #175 : 18 Mayıs 2008, 09:44:29 » |
|
mertsas
|
SA Spurs bu maçta sadece iki periyot savaşıp 3 periyottan sonra yelkenleri suya indirmeyecektir...
İNş kardeş bu maçta 3.periyot fark yemeyip kazanacaz!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #176 : 18 Mayıs 2008, 10:11:26 » |
|
Beliar
|
NOH kendi sahasında bir ilki daha başaracak gibi duruyor.SAS'ü kendi sahalarında yenebilecek güce sahipler.Taraftar etkisi çok önemli.West gene canavar gibi bir maç çıkarır faul problemine girmezse cp3 ve ekibi finallerde lakersla karşılaşır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #177 : 18 Mayıs 2008, 14:10:54 » |
|
Langirt22
|
Asil mactan önce Hornets icin düsünülmesi gereken konu West'in sakatligi.Oynayabilecegi söylendi fakat sakatligi onu macta rahatsiz ederse Hornets'in isi mücizeler kalir.CP3 ne kadar oynarsa oynasin West'siz Spurs'ü elemek imkansiz
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #178 : 18 Mayıs 2008, 14:22:15 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
David West ve CP3 e çok iş düşüyor bu maçda da işte karşı takımda da Ginobili Duncan Parker gibi muheteşem bi üçlü var CP3 ü Son maçdar Durdurmaları lazım CP3 yoksa Son maçda neler yapar düşünemiyorum gerçekden..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #179 : 19 Mayıs 2008, 17:03:34 » |
kobesh
NBA Draft'ında
Lets Go LAKERS !
|
Müthiş bir maç bizi bekliyor.Şuana kadar kendi evlerinde maç vermedi 2 ekipte.Bu maçı ben Spursu 1 adım önde görüyorum.Spurs'ün tecrubesi ve savunmasıyla maçı kazanacağı düşüncesindeyim.Ginobili-Duncan-Parker 3lusu bu maça damgasını vuracaktır.Diğer yandan Hornets takımından bu sene inanılmaz bir sezon geçirden Paul var.Paulu maçlarda gördüğümüz gibi Spurs durduramadı ve bütün oyuncuların onun üstüne itmekten vazgeçip kendi savunmasına döndü.Paul seyircinin desteğiyle gene iyi bir maç çıkaracaktır ama San Antonio turu geçer görüşündeyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|