+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Hornets 4-0 - 0 (0%)
Hornets 4-1 - 1 (1.8%)
Hornets 4-2 - 11 (19.3%)
Hornets 4-3 - 13 (22.8%)
Spurs 4-3 - 11 (19.3%)
Spurs 4-2 - 17 (29.8%)
Spurs 4-1 - 2 (3.5%)
Spurs 4-0 - 2 (3.5%)
Toplam oy: 57

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Yukarı git
Konu: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)  (Okunma Sayısı 4011 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 02 Mayıs 2008, 14:43:23 »
lebron790
Yeni Üye

ThugLife

Üyelik Bilgileri
Ynt: New Orleans Hornets - San Antonio Spurs

Bence bu seride Chandler'ın rolü çok büyük olacak her anlamda herşey eşit gibi ve eşitliği bozacak bir ekstra lazım
« Yanıtla #41 : 02 Mayıs 2008, 15:50:06 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Hornets'in bu sene yaptığı çıkış, Cp3'ün MVP gibi oynaması, Byron Scott'ın yılın coachu olması, West ve Peja'nın performanslarındaki gözle görülür artış hepimizin malumu artık. Hornets çok güçlü bir takım bunu da Dallas gibi seviyeli bir takımı 4-1 geçerek gösterdiler. Spurs'ün işi bu seride hiç kolay olmayacak ancak unutulmamalıdır ki Spurs son şampiyon bir play-off takımı maç nasıl kazanılır en iyi bilen takım bence.Phx'i 4-1 elememiz bunun en taze kanıtıdır. Chandler denildiği gibi kilit bir rol üstlenecektir ama Shaq ve Amare'ye karşı o performansları gösteren Duncan'a çok bir etkisi olacağını zannetmiyorum(tabi ki yavaşlatır ama çok büyük düzeyde olmaz bence.) Cp3 Dallas'a karşı coştu Parker ise Phx'e karşı coştu bu adamların birbirlerine karşı oyunları seriyi çok etkileyecektir. Ginobili kıpırdanır ve Parker-Duncan'a yardım ederse benchin de iyi olması ile Spurs bir adım önde bana göre. Seriyi şu geçer diye kesin bir şey söylemek güç ancak kesin olan bir şey varsa o da seyir zevki yüksek maçlar izleyecek olmamızdır.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2008, 15:51:52 Gönderen: emintd21 » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #42 : 02 Mayıs 2008, 19:56:16 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

merhabalar, spurs bu seriyi 4-0 veya 4-1 alir, saygilar
Neye dayanarak 4-0 alir diyorsun ki?Sonucta Hornets da gayet kalite kadrosu olan ve zorlu konferansini 2.sırada bitirmis Dallas karsisinda ne kadar güclü oldugunu göstermis bir takim.Dogrusu ben asla süpürülecegine inanmiyorum.Benim de favorim spurs dü ve sebeblerini önceki mesajimda belirmistim ama bence spurs ün hornetsi süpürmesi biraz hayal gibi

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #43 : 02 Mayıs 2008, 20:17:27 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

langirt22 ye kesinlikle katılıyorum o kadara rahat süpürülebilecek bi takım değil bence...spurs u zorlayacağını düşünüyorum ve cp3 lü new orleansın kazanmasını istiyorum...umarım böyle olur...
« Yanıtla #44 : 02 Mayıs 2008, 21:52:20 »
legendtd
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Tabii ki Hornets kolay bir rakip değil(ama süpürmek için çooooook üstün olmak gerekmez Smiley ) fakat Hornets ile karşılaştırılınca bariz üstünlüklerimiz var.  Savunmada Bowen, Peja’yı kilitleyecektir. West’i ise Duncan savunur, bu durumda West’in skor yönündeki etkinliği büyük ölçüde azalacaktır.
West etkisiz kalınca Hornets hücumu bir tek Chris Paul’e bağlı kalacaktır ki normal sezonda görüldüğü üzere Paul’ün tek başına skor üretmeye çalıştığı maçları Hornets kaybeden taraf oldu.
Bunların yanında Suns serisinde oynanan oyun da takıma olan güvenimi arttırdı. Tecrübesiyle, takım oyunuyla, savunmasıyla, yönetimiyle Spurs, Hornets’tan çok daha üstün takım. Süpürmesek bile(ufak ihtimal) iç sahada zaten kaybetmeyiz, dış sahada en fazla bir maç veririz 4-1 bitebilir dediğim gibi. Saygılar…
« Yanıtla #45 : 02 Mayıs 2008, 23:44:41 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

San Antonio'nun bu seride avantajları fazla olabilir. Duncan zaten başlı başına karşısına kim gelirse gelsin problem rakip için. Ginobili'si Parker'ı derken New Orleans'ın işi zor. Ancak burda kritik nokta Chris Paul'ü kimin tutacağı. Bana kalırsa Pop Bowen-Paul gibi bi eşleşme kullanıp Bowen'ın savunmayla karışık pislikleriyle Paul'ü soğutmayı deneyecektir. Bu durumda Paul'ün ne kadar sakin kalıp oyuna hakim olacağı bu serinin kaderini belirler. Diğer ihtimal, ki imkan vermiyorum, Chris Paul'ü Parker tutarsa, tutmaya çalışırsa diyim, Spurs açısından felaket olur. Burda da söylüyorum. Bowen kesinlikle Paul'ün üstüne salınmalı. Zaten Paul oynamazsa Peja da bişey yapamaz.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #46 : 03 Mayıs 2008, 00:24:57 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Doktor..Sakin ol abey...
Acil danışmadan çağrırılıyorsun sen.Hadi bakayım,belki ameliyat vardır.Bırak şimdi Hornets''i falan abi Cheesy

« Yanıtla #47 : 03 Mayıs 2008, 12:36:14 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

eger bowen paul ü tutarsa asıl felaket SAS için olur... bowen paul'u tutamaz.... bowen normalde herhangi 1 numarayı tutması bile zor ama deron williams'ı tutar...billups'ı tutar...nash'i zorlar... ama paul ü tutamaz...ayakları cok yawaş kalır paul içn... inşallah 1 maçda olsa tutarda bunu bide teorik olarak acıklamıs olurum...
« Yanıtla #48 : 03 Mayıs 2008, 12:44:34 »
Crunch
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

tony CP3'ü tutarsa 4-1 Spurs şeklinde biter.

Chandler içeri giremiyecek gibi geliyor bide Duncan varken
Chicago Bulls Forever
« Yanıtla #49 : 03 Mayıs 2008, 14:17:04 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

eger bowen paul ü tutarsa asıl felaket SAS için olur... bowen paul'u tutamaz.... bowen normalde herhangi 1 numarayı tutması bile zor ama deron williams'ı tutar...billups'ı tutar...nash'i zorlar... ama paul ü tutamaz...ayakları cok yawaş kalır paul içn... inşallah 1 maçda olsa tutarda bunu bide teorik olarak acıklamıs olurum...
Birşey ekleyeceğim.Geçen sene denendi.Deron'ı tutmanın yanına bile yaklaşamadı Bowen.
Ki bence yanlış şeylere takılıyorsunuz.Cp3 ne kadar savunulursa savunulsun asistini yapacak, Peja da önüne kule de dikilse belli seviyede üçlüğünü sokacaktır.İş Duncan'ı ne kadar savunacağımıza bağlı.Sadece kendi oynaması anlamında değil,Duncanı savunurken başkasını oynatmasını da engellemek durumundayız.5 kişi Duncana çullanmak afedersiniz ama bi b.ka yaramayacaktır.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #50 : 03 Mayıs 2008, 14:39:01 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bowen Paul'u hırpalayacaktır. Hakemlerin Bowen'a karşı tutumlarına çaldıkları faullere göre bu serinin gidişati bile değişebilir.Sezonda gördük Bowen'in Cp3'e neler yapıldığını 1 maç ceza almıştı yanılmıyorsam.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #51 : 03 Mayıs 2008, 18:03:56 »
by_nash
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

bence bu seride önemli olan bowen'ın paul'ü nası tutacağı.Eğer yavaşlatırsa hornetsin işi çok zor ama yavaşlatamazsa hornets seriyi 4-3 alır.Zaten bowen paul ü tutarsa pejayı tutçak adam kalmaz o da şutları sokarsa hornet alır.
« Yanıtla #52 : 03 Mayıs 2008, 18:40:58 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

bu eşleşme sanki futboldaki arsenal-milan eşleşmesi gibi gerçi hornets arsenal kadar genç değil ama S.A.S milan kadar yaşlı...spurs kadrosunun son şansı bu sezon da favoriler ama hornets hızlı oyunuyla galip bitirir...zaten c.paulu tutabilecek bir savunma oyuncusu avr mı sas ta? bowen? sanmıyorum...
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #53 : 03 Mayıs 2008, 19:00:58 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

bence bu seride önemli olan bowen'ın paul'ü nası tutacağı.Eğer yavaşlatırsa hornetsin işi çok zor ama yavaşlatamazsa hornets seriyi 4-3 alır.Zaten bowen paul ü tutarsa pejayı tutçak adam kalmaz o da şutları sokarsa hornet alır.
Cp3'ü yavaşlatmaları çok zor gibime geliyor Dallas'ta gördük 2kişi hatta 3 kişi gönderdiler üstüne Paul banamısın demedi.. Sas böyle saçmalıklar yapmayacaktır... Her dk 2 li baskı yapmayacaktır ama yaptıkları zamanda Paul birşekilde geçmeyi başarır diye düşünüyorum.Bowen çirkeflik yaparsa orası ayrı Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #54 : 03 Mayıs 2008, 19:11:35 »
vence
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

deron'u mu tutar? playoff 2007'yi hiç takip etmedin herhalde.

bowen, bu saatten sonra kimseyi tutamaz, ancak yavaşlatır. chris paul'ü ise parker ile savunur spurs. anahtar, paul'ü savunmak değil, geri kalanları savunmak. paul kendi başına yapsa yapsa 35 sayı yapar.
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
« Yanıtla #55 : 03 Mayıs 2008, 19:28:09 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

35 sayı az değil ama grin kobe yapınca yeri göğü inletiyor da fanları... grin diğerleri de herhalde 100e tamamlayabilir o 35i
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #56 : 03 Mayıs 2008, 19:38:39 »
vence
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

35 sayı az değil ama grin kobe yapınca yeri göğü inletiyor da fanları... grin diğerleri de herhalde 100e tamamlayabilir o 35i

Ah be güzelim, ah be güzelim. Kobe'nin 35 sayı ortalamasıyla oynadığı sene var, hiç mi takip etmediniz?

Bu sene Hornets'ta sadece Paul oynayıp diğerleri durduğunda Hornets'ın kaç maç kaybettiğini görmediniz mi? Hornets'ı yenmenin yolu Paul dışındakileri tutmaktan geçiyor. Hornets iyi savunulup Paul kendi başına 35 attığında ben diğerlerinin 100'e tamamlayamayacağından bahsediyorum. Dallas gibi Paul'e iki kişi gönderirsen o da bulur boştaki adamı.
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
« Yanıtla #57 : 03 Mayıs 2008, 21:21:03 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Bir tarafta tecrübe diğer bir yanda başarı peşinde genç bir takım.Harika bir seri olacak gerçekten.Hornets'in Paul'un dışında en önemli silahı saha avantajına sahip olması.İlk iki maçta sergileyecekleri performans serinin kaderini belirler kanımca.

Paul gerek normal sezonda gerekse play-off'ların ilk turunda Dallas önünde harika performanslar ortaya koydu.Dallas serisinde Kidd ve Terry'nin ne durumlara düştüğünü yada Paul'un bu ikiliyi ne halleere soktuğunu biliyoruz.Parker gibi savunma özürlü bir guarda karşı Paul etkili olabilir ancak her ne olursa olsun Spurs Hornets'in bütün beyninin Paul olduğunu biliyor.çBir şekilde onu savunmanın yavaşlatabilmenin bir yolunu bulacaklardır.Peja-West-Chandler ve Mo-Pete,Paul olmadan kendilerine servis yapacak biri olmadan başarılı bir seri geçirebilmeleri çok zor.

Parker'a savunmada kötü dedik ama hücumda da gerek içeri penetreleri savunmayı zorlayıcı dalışları gerekse de Duncan ile oynadığı ikili oyunlarla hücumda Spurs adına önemli bir silah.Ki şutu da fena olmayan bir guard. Bunun dışında iki takım açısından bench katkılarının önemi oldukça fazla.Hornets bu noktaya kadar genelde ilk beş katkılarıyla gelmişl olsada bench katkısına da ihtiyaçları olacak. Spurs'un hatırı sayılı bir bench'i avr ama formlarının odluğu söylenemez.

Dediğim gibi ilk iki maç çok önemli.Ki serinin gidişatını belirler. Tahminim Spurs 4-2 ile alır.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #58 : 03 Mayıs 2008, 22:10:33 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Cp3 e saygı duymak tabii ki gerekiyor henüz bu yaşta bu seviyelerde oynaması inanılmaz Ben bu seride onun yorgun olup olmamadığının önemli olduğunu düşünyorum çünkü bütün sezon neredeyse hiç dinlenemedi ve dallasa karşıda yine üst seviyelerde oynadı  de ise ginobilinin performansı önemli bence çünkü son iki maç kötü oynadı Ben  ün tecrübesiyle 4-2 alacağını düşünüyorum
« Yanıtla #59 : 03 Mayıs 2008, 22:11:45 »
emturk61
NBA Oyuncusu
*

DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI

Üyelik Bilgileri

paul ve parker  bu serıde baya bı sayı uretecekdır.İkisininde birbirine yapacaği savunmalar cok onemlı.Hala tecrubeden yanayım ve spurs un bu serıyı 4-2 yada 4-3 gceceğine ınanıyorum.Spurs bizim gibi problemlı bı takım değil ve tastamam bi playoff takımı
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (4)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv