+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Hornets 4-0 Mavericks
Hornets 4-1 Mavericks
Hornets 4-2 Mavericks
Hornets 4-3 Mavericks
Mavericks 4-3 Hornets
Mavericks 4-2 Hornets
Mavericks 4-1 Hornets
Mavericks 4-0 Hornets

Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
Konu: New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)  (Okunma Sayısı 2676 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #120 : 30 Nisan 2008, 05:30:53 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Ynt: New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)

Sadece Avery ile mi sınırlı kalır yoksa takım tekrardan bir yapılanmaya mı girer bunlar burda değil ayrı bir başlık altında uzun uzun konuşulması gereken konular.

Zira Avery'nin gidişi dertleri bitirmeyecek..Artık iyiden iyiye kaybeden psikolojisi beyinlerine kazınan oyunculardan bazıları takasta edilebilir..Mesela bir değişim olacaksa baştan aşağa Dirk gider mi ya da gitmeli mi bu ve bunun gibi bir çok şey tartışmaya açık artık.

Hornets cephesine gelince;
Chris Paul cevabını parkelerde verdi.
« Yanıtla #121 : 30 Nisan 2008, 11:24:02 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Aslinda bu macta fena bir bench katkisi almadik jason kidd de geldiginden beriki ortalama oyununu sergiledi.Josh howard yine ruhsuz yine kötü oynadi.bu maci alabilirdik ama Hornets da inanilmaz bir adam yolumuza tas koydu o da Chris Paul bu adam bence su an NBA in en iyi PG si baska lafa gerek yok

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #122 : 30 Nisan 2008, 11:54:51 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

.Açıkcası benim bakış açım şu; ya aşırı kolay kimsenin beklemediği şekilde kolay geçecek 4-0, 4-1 gibi durumla bitecek bu seri ve böyle geçerse turu geçen NO Hornets olur....
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #123 : 30 Nisan 2008, 13:03:51 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Cp3 triple ve seri Hornets'in.. Helal olsun Hornets valla çok seviniyorum Hornets'in durumunun iyi olmasının..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #124 : 30 Nisan 2008, 14:01:42 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Dogrusu ben pek sevinemiyorum cry.Olan yine bize oldu ama olsun muhakkak birgün sampiyon olucaz

FOREVER DALLAS 

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #125 : 30 Nisan 2008, 18:55:04 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Kidd büyük bir oyuncu ve Dallas'a katkı sağladığı bir gerçek ama görüldü ki,Nelson'un kurduğu sistemde Harris'in deliciliği ve agresifliği,Diop'un savunması ve blok tehtidi çok daha önemli yer kaplıyormuş.

Dirk kalacaktır,kalmalı da ama başta Terry olmak üzere,Howard da dahil gidenler olacaktır,olmalıdır da...

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #126 : 30 Nisan 2008, 19:15:34 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

İnsallah ilk giden Howard olur.Adam regular sezon daki oyununun birazini yansitsa biraz daha agresiv oynasa durum belki farkli olurdu en azindan seri 4-1 bitmezdi.Adam öyle ruhsuz oynadiki valla delirdim.Ben önceleri howard ve harris i cok severdim yuksek sıra draft oyuncularindan degildi piyango gibi gelmisti ve öyle oyunculari cok severim.Ve su an Howard in biran önce baska takimda görmek isterim

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #127 : 30 Nisan 2008, 19:23:27 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Tamam yani Mavs'ın benzini buraya kadardı. Böyle etkili bir Hornets'e karşı 1 maçtan fazla da alamazlardı. Kidd büyük oyuncu. NBA'de sevdiğim en iyi oyuncu diyim. Her zaman belirtiyorum. Onun özellkilerinde ender oyuncular var. Fakat Dallas'a geldiğinde elbet katkısı oldu ama Nets'deki oyununu asla göremedim ben. En başta bir azim yoktu. Serinin 4. maçında da gördük kendine ne kadar kızdığını ve çekemediğini.
Avery kalırsa ayıp olur artık. Göndermezlerse denyoluğun alasını yaparlar. Peki Avery gidince bütün sorunlar çözülecek mi? Hayır. Tek sorun o değil. Komple bir değişiklik yapmak şart.
« Yanıtla #128 : 30 Nisan 2008, 19:28:11 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Dirk kalacaktır,kalmalı da ama başta Terry olmak üzere,Howard da dahil gidenler olacaktır,olmalıdır da...

Hocam bence Howard'ın gönderilme önceliği,Terry'den daha önce olmalı... Daha ruhsuzdu bu sezon...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #129 : 30 Nisan 2008, 19:32:26 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Howard henüz genç.Üstelik bu sezon yapamadığı ve takımın ihtiyaç duyduğu özelliklerini geçen sezonlarda bol bol gösterdi bize.Aklını başına alması için geç değil henüz.

Oysa neredeyse tek işi ceza şutlarını sokmak olan Terry,artık bunu da yapamamakta.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #130 : 30 Nisan 2008, 19:36:45 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

kesınlıkle kazanacağiz...Kadro olarak cok daha ıyı ve tecrubelıyız 4-3 alırız.Aslında içimden bı ses 4-2 diyo....Kidd Paol a karşı cok daha iyi oynayacaktır bundan emınım Genç Paol un daha ogrenmesıu gerekenler var.Dirk cok buyuk avantaj bızım ıcın.Dampier ve savaşcı BASS pota altını ıdare ederler o kadarda zorlanacağimizi dusunmuyorum hatta ordan rakıple aynı oranda sayı uretebıleceğimizi dusunuyorum.Sezon boyunca cokta formda olmayan Howard ın katkısı cok onemlı.Aynı şekilde Stack de ole.Özellikle bu ıkı oyuncunun playoff larda başka oynadıgını bılıyoruz ki gecen sene ilk tur facıamızda Horward ii oynamıstı.Stack ın tecrubesı yeterde artar bıle...Kimse şunu unutmasın Dallas artık playoff da cok tecrubelı ve batıda en az bı fınal yapacagına ınanıyorum.GO MAVS GO

Başka bir yorum yapmama gerek var mı?
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #131 : 30 Nisan 2008, 19:38:43 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Aslında Dallas'ın nesine baksak kötü bi parça görebiliriz...Kötü değil de formsuz daha uygun bi kelime...Harris'in daha önemli bi parça olduğunu anladık belki de...Spurs'un Parker'ı gibi delici...Biz de bikaç sene önce Kidd takası yapacaktık iyi ki yapmamışız dedim kendi kendime...
Terry'i savunuyor değilim hocam sakın yanlış anlaşılmasın da belki de onun performansını delici Harris'in gidişi de etkilemiş olabilir...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #132 : 30 Nisan 2008, 21:20:48 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Josh baba çeksin otları, bende niye bu adamda bu kadar belirgin bir düşüş var diye kendi kendime düşünüyordum. başta onun girmesi gerekli, dirk kesinlikle kalmalıdır bu takımda.
« Yanıtla #133 : 30 Nisan 2008, 21:33:14 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

CP-3bu senenin en büyük mvp adaylarından ki bu sıfata yakışır bir biçimde oynuyor...ben dirk nowizkiye çok üzülüyorum adam 25-35 sayı aralığında oynuyor yine de istediğini alamıyo bu takımdan...umarım ilerde dallasın şampiyon oluşunu görebiliriz.....
« Yanıtla #134 : 01 Mayıs 2008, 00:23:17 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Play off'ta Suns Nuggets Ve dallas gibi tecrübeli isimler serilerini çok köti bir şekilde bitirdiler en son maç ise avery'e noktayı koymuştu Hornets zorlanmadan bu seriyi geçerek ne kadar  iddalı olduğunu göstermiş oldu.
« Yanıtla #135 : 01 Mayıs 2008, 07:03:45 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets  özellikle evinde oynadığı maçlarda Dallas'a şans tanımadı. Ki sezon içinde seyirciden nasıl yakındıkları ortadaydı bu takımın. Dallas'ın bir an önce değişime gitmesi lazım. Takımda 2. skorer olacakken şut kaçırmaktan başka bir işe yaramayan Howard serinin kaderini belirleyen adamdı adeta.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #136 : 01 Mayıs 2008, 21:34:07 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

gençlik ve hareketlilik mavs'a üstün geldi mavs karşısında phoenix gibi savunma özürlü bir takım bulamayınca zorlandı...chris paul MVP!!! kobeye verirlerse şu ödülü çıldırırım ya hadi chris hadi...
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #137 : 02 Mayıs 2008, 23:44:47 »
emturk61
NBA Oyuncusu
*

DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI

Üyelik Bilgileri

kesınlıkle kazanacağiz...Kadro olarak cok daha ıyı ve tecrubelıyız 4-3 alırız.Aslında içimden bı ses 4-2 diyo....Kidd Paol a karşı cok daha iyi oynayacaktır bundan emınım Genç Paol un daha ogrenmesıu gerekenler var.Dirk cok buyuk avantaj bızım ıcın.Dampier ve savaşcı BASS pota altını ıdare ederler o kadarda zorlanacağimizi dusunmuyorum hatta ordan rakıple aynı oranda sayı uretebıleceğimizi dusunuyorum.Sezon boyunca cokta formda olmayan Howard ın katkısı cok onemlı.Aynı şekilde Stack de ole.Özellikle bu ıkı oyuncunun playoff larda başka oynadıgını bılıyoruz ki gecen sene ilk tur facıamızda Horward ii oynamıstı.Stack ın tecrubesı yeterde artar bıle...Kimse şunu unutmasın Dallas artık playoff da cok tecrubelı ve batıda en az bı fınal yapacagına ınanıyorum.GO MAVS GO

Başka bir yorum yapmama gerek var mı?

hala o yazdıklarımın arkasındayım.Eğer Josh gecen senekı josh gıbı olsaydı bu serıyı geçen taraf biz olacaktık hemde aynen orda anlatığim gıbı.( hee bide kidd konusunda yanıldım kabul edıyorum. Harris ı keşke vermeseydık)
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv