+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Hornets 4-0 Mavericks
Hornets 4-1 Mavericks
Hornets 4-2 Mavericks
Hornets 4-3 Mavericks
Mavericks 4-3 Hornets
Mavericks 4-2 Hornets
Mavericks 4-1 Hornets
Mavericks 4-0 Hornets

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Yukarı git
Konu: New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)  (Okunma Sayısı 2821 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 18 Nisan 2008, 21:53:12 »
emturk61
NBA Oyuncusu
*

DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI

Üyelik Bilgileri
Ynt: New Orleans Hornets - Dallas Mavericks

Geçen sene birinciydide noldu geldı sekızıncı eledi anladınmı benı dostum.Bu iş tecrübe işi...
çelişen ifadeler hem bu iş tecrübe işi diyosun hemde geçen yılki olayı örnek veriyosun golden state çokmu tecrübeliydi 8. sıradan eledi  :?seri hakkında yorum yapmak zaten oldukça zor her iki takımın gücü ortada ama sen kesin ve acayip cümleler kullanınca bunu yazmak istedim
İşte alınan o yenılgının bu takımı tecrubelı kıldıgını vurgulamak istedim...ama sen artık anlamak mı ıstemedın yada ben mı anlatamadım. neyse anlayan anladı!!!!

-Alıntı sorunu düzeltilmiştir - Hİ
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2008, 21:59:40 Gönderen: Freezer-20 » Logged
« Yanıtla #21 : 18 Nisan 2008, 22:01:04 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Ama sen anlamamışsın..
Adam sana diyor ki..
Madem tecrübe bu kadar önemli 8 sene sonra Playoff yapan Warriors nasıl turu geçti....
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #22 : 18 Nisan 2008, 22:18:44 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

Geçen sene birinciydide noldu geldı sekızıncı eledi anladınmı benı dostum.Bu iş tecrübe işi...
çelişen ifadeler hem bu iş tecrübe işi diyosun hemde geçen yılki olayı örnek veriyosun golden state çokmu tecrübeliydi 8. sıradan eledi  :?seri hakkında yorum yapmak zaten oldukça zor her iki takımın gücü ortada ama sen kesin ve acayip cümleler kullanınca bunu yazmak istedim
İşte alınan o yenılgının bu takımı tecrubelı kıldıgını vurgulamak istedim...ama sen artık anlamak mı ıstemedın yada ben mı anlatamadım. neyse anlayan anladı!!!!

-Alıntı sorunu düzeltilmiştir - Hİ

gene anlamsız laflar o gelen hezimet derecesindeki yenilgi takımı tecrübelimi yaptı yoksa gücü normal sezonda kalan yada mvp olan dirk i s-jax gibi sorunlu bir adamın durdurmasımı takımın nasıl olduğunumu gösterdi

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #23 : 18 Nisan 2008, 23:54:52 »
emturk61
NBA Oyuncusu
*

DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI

Üyelik Bilgileri

Ama sen anlamamışsın..
Adam sana diyor ki..
Madem tecrübe bu kadar önemli 8 sene sonra Playoff yapan Warriors nasıl turu geçti....

Warriors un durumu farklı onlar bıze cok ters gelen bı  takımdı.Şimdi ise iki denk takımın mucadelesinden bahsediyoruz ve bende  genelde ınandıgım şeyler için iddaalı konusan bırı oldugumdan kadro kalitemız ve tecrübemızle turu gececeğiz diyorum.Geçen senekı olay cok farklı orda aç bir kurt gibi saldıran aynı zamanda dallas ı u cok ıyı tanıyan bi coach a sahıp GSW bizi ezdi ve buda bu sene bizi ateşleyen şey olacakdır.
Unutma bir musibet bın nasihattan iyidir.Buda bızım musibetimizdi.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2008, 00:25:56 Gönderen: NYK » Logged
« Yanıtla #24 : 19 Nisan 2008, 00:26:33 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Yalnız Sezai,"Peja-Yugo Savunması" hakikaten olmamış.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #25 : 19 Nisan 2008, 02:02:53 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

New Orleans Hornets vs Dallas Mavericks

Bu serinin en kritik noktası iki takım arasındaki tecrübe farkı. Dallas’ın tecrübesi bir çok konuda avantaj getirmekte takımda. Maçın sıkıştığı bir anda oyunu değiştirebilecek , oyunu açabilecek bir çok opsiyonları var. Kidd normal sezonun son maçında Hornets önünde sergilediği basketbolla play-off’a ne denli hazır olduğunu gösterdi. Dallas’ın başında Avery Johnson gibi bir koç olmasına rağmen tecrübesi bu seriyi götürebilecek kapasitede.

Hornets’in genarali Paul bu sezon büyük bir atılım gösterdi ve adı ciddi bir şekilde MVP adayları arasında geçiyor.Belkide almış olacak ödülü seri oynanmakta iken.  Özellikle Dallas’ın zayıf pota altını ekürisi Chandler ile değerlendirirse fark yaratabilirler. Play-Off’larda normal sezonki kadar rahat oynamayacakları kesin ancak yine de azımsanmayacak derecede silahları var. Peja Stajakovic bile gününde olduğunda tek başına maç kazandırabilecek bir kalitede.

Dallas’ın avantajı tecrübe dedik bunun dışında bench katkısı da rakibe göre büyük ölçüde iyi. Son dönemde formda olan bi Devan George ile Bass , Stackhouse gibi isimler Hornets’in benchine göre daha ağır basmakta. Dirk’te son dönemde sakatlığının ardından beklemediğim kadar iyi form tuttu. Play-Off’ta Kidd ile oynamanın rahatlığı ve yeteneklerini birleştirdiği takdirde harika bir Dirk izlettirecektir bizlere. Kidd , Paul’un önünde durabilecek bir oyuncu fakat işin savunma yönüne ağırlık verirse hücum da istediği verimi verebilir mi şüpheliyim.

Tahmin = 4-2 Dallas

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #26 : 19 Nisan 2008, 11:38:46 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Dallas son maçta bu seriyi aldı bana göre. 4-2 Dallas lehine bitecektir.

Paul ve arkadaşları için yolun sonu gözüktü gibi geliyor.Paul'un playoffta nasıl oynacağını görmemize yarıyacaktır bu seri.

Kidd vites arttıracaktır.Her ne kadar eskisi gibi olmasada savunmada azıcaktır.Dallas akıllı olurlarsa bir final bile oynuyabilirler.

Ama herşey Dirk'in sağlığında olur.Dirk yok Dallas yok.!

Come Back Boozer!

« Yanıtla #27 : 19 Nisan 2008, 12:37:25 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Katılıyorum sana Deron

Paul Sezonda oynadığını 2 kat daha fazla gösterecek ama bunun yariyacağını sanmiyorum Avery Johnson takımını yakmazsa Final da oynar dallas Kidd'in Paul u çok iyi savunacağına inaniyorum ama Kidd Yaşına göre Çabuk yorulacakdır Paul bir kaç adım daha önde orada ama tek Paul ile olmiyacakdır burda dallas da  bir bakıma yükler Dirk'e yıkılacak Umarım bir sakatlık başkabirşey olmaz da güzel emin yolumuzda yürürüz ama eminim ki Hornets'i geçecek Dallas...4-2

« Yanıtla #28 : 19 Nisan 2008, 13:02:27 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Çoğu kişinin aksine bu seriyi NOH'in alacağını düşünüyorum.CP3 bu seride ya delirecek ya da tecrübesizliği nedeniyle sönük kalacak ama delirmemesi için bir sebep yok gibi görünüyor karşısında Kidd var çünkü.Durdursun durdurabilirse cp3'i.Ayrıca pota altında chandler ile dampiere karşı da bir üstünlükleri var.Peja ve pargo da müthiş 3 lük tehdiyi oluşturuyorlar.Dwest dirk karşısında belki zorlanabilir ama gene bi 16-18 sayı ve 8-9 rebound ile oynayacağını düşünüyorum.CP3 40+ sayılara ulaşıp seriyi bitirecektir.Seriyi 4-2 Noh alır bence.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2008, 13:07:19 Gönderen: Beliar » Logged
« Yanıtla #29 : 19 Nisan 2008, 13:48:16 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Keşke niye olmadığını da açıklasaydın be abi, çünkü ne demek istediğini tam olarak anlamadım.
Ben Pejayı ne zaman ciddi skorer bi rakibe karşı oynarken görsem(burda aslında t...klı kelimesi cuk otururdu da uçmaya gerek yok) Peja bacaklarını ve kollarını olabildiğince açıyor, adamı içeri sokmamak için uğraşıyor,riskli hamlelerden kaçınıyor.Gerektiğinde de acımadan faulünü yapıyor.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #30 : 19 Nisan 2008, 14:05:51 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Acımadan faul yapmak, bacak açmak play-off savunması için yeterli değil..dediğim gibi zeki bir adam ve önsezi rakibin ne yapacağını kestirme yeteneğine sahip ve bu yüzden standart bir savunmacı kötü değil yani..Ama Howard kendine gelirse o açılan kol bacakları ezer geçer Cheesy

NO HOrnets gençlik iksirine ve daha iyi bir pota altına sahip ve hatta bence daha da iyi bir koça ama NO Hornets de X-Factor durumu çok az ve takım paul olduğu sürece var... 1. sayfada anlattım zaten..

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #31 : 19 Nisan 2008, 18:17:01 »
--
Ziyaretçi

Hornets 5'i başlı başına X-Factor zaten..Bu seri hakkında detaylı yorumu gece yapacağım şuan fazla vaktim yok ama kısaca şunu söylebilirim;

-Chris Paul'ü hafife alanlara o yine cevabını verir..Dallas maçlarında şamar oğlanı yaptı karşısına kim çıksa Paul..Bu adamın saygı kazanması için ne yapması lazım daha..Bir iki kişiye tacizde falan bulunsun bir iki kişi tokatlasın tamamdır Paul o zaman ''adam'' ! yerine konulur..

-Peja konusunda Sezai'nin dediklerine paralel olarak katılıyorum..Burda Scott'un savunmada ona vereceği role bağlı olarak savunma yapmayı çoğu oyuncudan daha iyi bilen ve işin pis yanlarını çaktırmadan yapan bir adamın bu konuda da katkısı olacağını düşünüyorum..Birde Hornets maçlarında en azından benim seyrettiğim maçlarda Peja'nın ben savunmada yatan bir adam olduğunu göremedim..

-Serinin çılgın ismi de West olabilir..

Tahminim;
4-2 Hornets
« Yanıtla #32 : 20 Nisan 2008, 02:09:40 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Maç hızlı bir şekilde başladı.Nba.com'dan göremeyenlere duyrulur.
« Yanıtla #33 : 20 Nisan 2008, 02:16:49 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

maçı izlemek isteyenler için sopcast linklerimiz mevcut grin

sop://broker.sopcast.com:3912/41689
sop://broker.sopcast.com:3912/40528

onur (aog) a önerdiğim bi site buradanda maçı takip edebilirsiniz;

« Yanıtla #34 : 20 Nisan 2008, 03:55:30 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Keşke niye olmadığını da açıklasaydın be abi, çünkü ne demek istediğini tam olarak anlamadım.
Ben Pejayı ne zaman ciddi skorer bi rakibe karşı oynarken görsem(burda aslında t...klı kelimesi cuk otururdu da uçmaya gerek yok) Peja bacaklarını ve kollarını olabildiğince açıyor, adamı içeri sokmamak için uğraşıyor,riskli hamlelerden kaçınıyor.Gerektiğinde de acımadan faulünü yapıyor.

Benim bildiğim Yugoslav Savunması,Bodiroga ya da Danilovic gibi oyuncuların yaptığı,tuttuğu adama top aldırmamak için adamını yarı saha çizgisine dek kovalayan,eğer rakibi topu aldıysa yere vurdurmayan,potaya saldırmasına müsade etmeyen,pas kanallarına oynamayan,sadece ve sadace rakibini durdurmayı amaçlayan,duvar gibi bir savunma.

Benim bildiğim Peja ise ne adamını kovalar ne yavaş ayaklarıyla rakibin karşısında durur ne de duvar olur.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #35 : 20 Nisan 2008, 04:00:06 »
--
Ziyaretçi

3. çeyrek Chris Paul coştu  grin Dallas'ta Josh Howard 4-15 şut isabetinde şuan..Zaten Dallas'taki belirgin sorunların başında Howard'ın bu istikrarsızlığı geliyordu ki bu maçta da şu şut isabetleri açıklıyor herşeyi..Paul 26 sayı-7 asistle oynuyor sazı eline aldı.

12 sayı geride girdikleri devre sonrası sanırım son çeyreğe önde girecekler..
« Yanıtla #36 : 20 Nisan 2008, 04:03:27 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

3. çeyrek Chris Paul coştu  grin Dallas'ta Josh Howard 4-15 şut isabetinde şuan..Zaten Dallas'taki belirgin sorunların başında Howard'ın bu istikrarsızlığı geliyordu ki bu maçta da şu şut isabetleri açıklıyor herşeyi..Paul 26 sayı-7 asistle oynuyor sazı eline aldı.

12 sayı geride girdikleri devre sonrası sanırım son çeyreğe önde girecekler..

Vay be maç Dallas'a gidiyor derken Paul çevirmiş maçı.İkinci ayrıya iyi başlamıştı iyi bitiriyor 3. çeyreği.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #37 : 20 Nisan 2008, 04:21:59 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Daha 1 periyot önce 10 sayı Dallas Öndeyken Şimdi ise Hornets önde :@

« Yanıtla #38 : 20 Nisan 2008, 04:25:02 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Harbi ağır konuşcam artık yaa.Bu ne rezil bir koçtur.Bu Avery'i salona ibret olsun diye asmak lazım.Bu nasıl bir tarz bu nasıl bir yönetim.Sokarım koçluğunu yapacağın takıma.Bu nasıl duruş?

Paul tecavüze başladı.Dallas'ta Nowitzki hariç bir adama kazancağına inanmıyor.Yarın çıkar Avery Dirk lider değil lidere ihtiyacımız var der.Geçen sene dirk kötü oynamasa sen burada olabilicekmiydin beyfendi.Geçen sene Dirk'in arkasına saklandı her boku Dirk'e yükledi kaçtı.Bu senede elen, Dirk böyle oynarsa Kidd'e sallarsın.Ama bu sefer yemezler...Tur yok Avery yok.Tur gelmezse Dallas adına sevindirici olur bari Avery seneyede bu takımın içine ş.çmadan kovulur.

Edit:Ayrıca tecavüz kaçınılmaz,Johnson zevk alamaya baksın.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2008, 04:27:22 Gönderen: Deron Williams » Logged

Come Back Boozer!

« Yanıtla #39 : 20 Nisan 2008, 05:12:01 »
--
Ziyaretçi

Paul, Play-Off'ta Şova Devam/1-0

Paul, Play-Off'ta Şova Devam/1-0

New Orleans Arena'da play-off ilk turu serinin ilk maçında Dallas Mavericks'i konuk eden New Orleans Hornets 12 sayı geride girdiği devre sonrası 3. çeyrekte açıldı ve maçı 104-92 alarak seride durumu 1-0 yaptı.

NBA'in yeni yüzü olan ve henüz belli olmamasına rağmen bir çok kişiye göre ''MVP'' olması gereken Chris Paul, MVP olamasa dahi MVP gibi oynamaya devam edeceğinin sinyalini play-off'un ilk maçında verdi.

Chris Paul maçı 35 sayı-10 asist-4 top çalma-3 ribauntla tamamlarken, David West 23 sayı-8 ribaunt-4 blok yaptı.

Tyson Chandler 10 sayı-15 ribaunt, Peja Stojakovic 14 sayı-5 ribaunt ve Bonzi Wells 8 sayı-5 ribaunt yaptı.

Dallas'ta Dirk Nowitzki 31 sayı-10 ribauntla oynasada yeterli olmazken, Josh Howard 17 sayı-8 ribaunt yaptı ve 4-16 şut isabetinde kaldı.

Jason Kidd 11 sayı-9 asist-9 ribaunt, Jerry Stackhouse 9 sayı-8 ribaunt ve Brandon Bass 8 sayı-4 ribaunt yaptı.

DAL (0-1)     26     26     20     20     92
NOR (1-0)    19     21     36     28     104

-------------------------------------------
NbaTr/KE
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv