+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Hornets 4-0 Mavericks
Hornets 4-1 Mavericks
Hornets 4-2 Mavericks
Hornets 4-3 Mavericks
Mavericks 4-3 Hornets
Mavericks 4-2 Hornets
Mavericks 4-1 Hornets
Mavericks 4-0 Hornets

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
Konu: New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)  (Okunma Sayısı 2819 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 20 Nisan 2008, 08:21:37 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri
Ynt: New Orleans Hornets 1 - 0 Dallas Mavericks

Howard da İsabetsiz şutları yaşım kadar Avery ne yapmaya çalişiyor anlayan varsa anlatsın 10 15 sayı fark atiyorsun rahatsın ama işte karşıdaki takımda Paul var bilmek lazım bunu

« Yanıtla #41 : 20 Nisan 2008, 09:39:46 »
emturk61
NBA Oyuncusu
*

DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI

Üyelik Bilgileri

oyun bana umut versede (ozellıkle ilk iki periyot).Josh ve Avery benı korkutuyo.Terry den istediğimiz katkıyı alamamısız.Damp ozellikle ribaunt larda sonuk kalmıs ama korkmaya gerek yok tur bizimdir ikinci maçı alırız deplasmanda diye dusunuyorum. ( AVERY E rağmen) En kötüsü Sevgili başkanımızın maçtan sonra yuzunun aldığı kotu halı gormek.Cuban sen her şeyi hakediyosun.Allah herkese senın gbıı bı baskan nasip etsin!!!!
« Yanıtla #42 : 20 Nisan 2008, 10:00:29 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

dallas maçı vermez diye yattım bende.12 sayı geriden gelip kazanmak play-offlarda koaly bir iş değil, hornets ve ekibi kutluyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #43 : 20 Nisan 2008, 10:18:10 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Helal olsun!!! CP3 i kitleyemezlerse bu seri gerçekten dallas ın hüsranıyla sonuçlanır.Bryan Scott da kidd den öcünü almak için büyük bir fırsat yakaladı..

MVP CP3!
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2008, 10:25:22 Gönderen: Beliar » Logged
« Yanıtla #44 : 20 Nisan 2008, 11:42:58 »
mvp d-wade3
NBA Oyuncusu
*

NBA'de Oynayan Oyuncular:Dwyane Wade ve diğerleri

Üyelik Bilgileri

İlk maçta da gördüğümüz gibi top Chris Paul'da olunca Hornets maçı kazanabiliyor.Yanında David West'in skor ve Nowitzki'yi savunma katkısı var.Ayrıca Peja ve Peterson'ın şutları ve Tyson Chandler'in savunması Dallas'ı bezdirir.Bütün maçlar dengeli gider ama New Orleans bir adım önde bitirir.4-2 New Orleans diyorum.
« Yanıtla #45 : 20 Nisan 2008, 12:00:21 »
MCGRaDYMaNia
Rookie
**

"Wild Wild West"

Üyelik Bilgileri WWW

ne söylenebilir ki bu maç hakkında bravo Hornets tek kelimeyle bravo. böyle bir geri dönüşü Lakers'a karşı yapmışlardı normal sezonda Nisan ayında galiba yanlış hatırlamıyorsam gerçi kazanamamışlardı herhalde ama olsun. bizimkilerinde Kidd'in gelişinden sonra ilk yarıları böyle mükemmel oynayıp daha sonra 2. yarıda uykuya dalıp verdikleri maçlar olmuştu. ama yine Nisan ayının sonlarında 2. yarıdaki savunma anlayışıyla birkaç maçı döndürüp kazanmışlardı. bu olay playoff adına cidden umudumu arttırmıştı. heleki sezonun son maçında birde Hornets'i yenince tamam dedim tecrübesini gösterecek bizimkiler. ama yine sardık başa bu maçta görünen bu. yani afedersiniz belki kaba bir tabir olacak böyle bir playoff maçında sen deplasmanda ilk yarıda farkı yakalıyorsun bu nasıl bir denyoluktur avantajını koruyamıyorsun? yani Avery'e de bravo bu takımı her sene bambaşka saçmalıklarla karşımıza çıkarabiliyor. bir sene finalde 2-0 öndeyken gidip elleriyle 4 maçı verip şampiyonluk hediye ediyor. bir sonraki sene tutup ligin en iyi takımıyken normal sezonda gelip ilk turda batı da 8. olan rakibe ben almayım sen buyur diyor. bu sene de farklı önde götürdüğü maçları tutup 2. yarıda takımın vermesine göz yumuyor. maşallah yani her sene ayrı bir hastalıktan gömülüyoruz. tabii umarım diğer maçlar böyle olmaz ama geceki görüntü umudumu kırdı, sinirlerimi laçka etti...
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2008, 12:02:00 Gönderen: MCGRaDYMaNia » Logged
« Yanıtla #46 : 20 Nisan 2008, 12:06:41 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

dallas maçı vermez diye yattım bende.12 sayı geriden gelip kazanmak play-offlarda koaly bir iş değil, hornets ve ekibi kutluyorum.

Hata yapmışsın. Lakers karşısında 30 sayıdan dönüldüyse Dallas'a 12 sayıdan 3 kere dönülür. tiryaki
Küçük bir not: Chris Paul takımınızın kadrosundaysa o maçı dönme ihtimali artar.
« Yanıtla #47 : 20 Nisan 2008, 12:17:25 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

İşte bu grin Helal sana cp3 yane mvp yi hak ettini gösterdi gene ama 4-2 yazmıştım bu gazla seri erken bitebilir.

« Yanıtla #48 : 20 Nisan 2008, 12:41:53 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Hata yapmışsın. Lakers karşısında 30 sayıdan dönüldüyse Dallas'a 12 sayıdan 3 kere dönülür. tiryaki
Küçük bir not: Chris Paul takımınızın kadrosundaysa o maçı dönme ihtimali artar.

dağlar efendi play-offlarda dedim zaten.tecrübesiz olmalarıda cabası, tabi tecrübesiz diyede yerden yere vurmanın anlamı yok ama ben halen dallas'ın tur atlayacağı inancındayım.
« Yanıtla #49 : 20 Nisan 2008, 15:16:37 »
bird_41
Editör
NBA Oyuncusu

FoRZa DaLLaS

Üyelik Bilgileri

maci 2.perioddan sonra izlemeye basladim.. once hornets gercekten uyuyodu topu weste indirip onun napicagini bekliyolardi bu da dallasin isine yariodu.. ilk yari bole bizim acimizdan ii gecerken 2. yari chandlerin nowitzkiyi ittirip teknik faulundn sonra takim uyumaya basladi cp3 ateslendi arka arkaya 3-4 basket mac berabere oldu ve 3.periodu hornets onde bitirdi.. bizim avery salagi 3.perioda 12 sayiyla giren takiminin butun period boyunca geri dusmesini sadece izledi ve butun period boyunca bir tane bile mola almadi.. bu nasi bi anlayis anlamiyorum.. bi yandan diyorum elenelim ve kurtulalim su heriften.. bi yandanda uzulucez elenirsek malum kidd yasli dirk yaslanio Sad avery bi gun ruyasinda beni gorsunde birden cark etsin su salakliklarindan artik Smiley

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim Smiley ...
« Yanıtla #50 : 20 Nisan 2008, 16:21:20 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

cp3 ü doğru düzgün savunamassa Dallas 1. turdan veda eder.

« Yanıtla #51 : 20 Nisan 2008, 20:01:50 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Cp3 bariz şunu söyledi bu maç..
"Tecrübeye ne hacet, burda ben varım."
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #52 : 20 Nisan 2008, 20:58:49 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Howard'ın 20-5-5 üzeri yaptığı her maçı Dallas alır ama Howard bunu yapabilir mi 4 maç? Bence yapamaz.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #53 : 20 Nisan 2008, 21:02:06 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Bonzi Wellse dikkat çekmek istiyorum.
Bu adam tam bir playoff oyuncusu.2 sene önce de Kingsde playoff dönemi coşmuştu.Playofflar boyunca bizim çok işimize yarayacak.20 dakikada 8 sayı 4 ribaund.Özellikle Chandler oyunda yokken ribaundlara yaptığı katkı önemli.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #54 : 21 Nisan 2008, 01:27:14 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

C-paul play off'ta kaldığı yerden devam ediyor yine muhteşem bir performansla oynadı yine onun yanında en büyük destekçisi olan david west vardı paul'un işi zor ama MVP olamasına sıcak bakılmasada yine güzel performansları ile sahne alacaktır 12 sayı geriden gelip bu rakip dallas ise iyi bir iş çıkarmış demektir dirk 31 sayı ile elinden geleni yaptı ama kidd yine skor yönünden eksik kalınca dallas'ın sonu belli oldu.
« Yanıtla #55 : 21 Nisan 2008, 14:21:45 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

paul genç yaşına rağmen bir yıldız olduğu ve kendisini daha çok dikkati almaları gerektiği mesajını dallasa vermiş oldu mesajın yerine ulaşıp ulaşmadığını hep beraber göreceğiz. Dallas'ın işi bu seride çok zor olacak gibi duruyor.

« Yanıtla #56 : 23 Nisan 2008, 04:36:58 »
Elbereth
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

2-0 oldu

Bir spurslu olarak dallası böyle gördüğüme üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum Smiley
Anlaşılan en azından şimdilik kidd takası bir şeyler getirmek yerine götürmüş.

« Yanıtla #57 : 23 Nisan 2008, 05:02:32 »
--
Ziyaretçi

Paul Çıktı Dallas'ı Yıktı

Paul Çıktı Dallas'ı Yıktı

Batı Konfernası play-off ilk turu serinin 2. maçında New Orleans Arena'da 17,855 kişi önünde Dallas Mavericks'i konuk eden Hornets, Chris Paul'un çıldırdığı gecede maçı 127-103 kazandı ve seride durumu 2-0 yaptı.

Chris Paul yine şovunu yaparken karşısına dur diyen biri çıkamadı. Paul geceyi 32 sayı-17 asist-5 ribauntla tamamladı.

David West 27 sayı-5 asist yaparken, 5-7 üç sayı isabeti iel oynayan Peja Stojakovic 22 sayı yaptı. Tyson Chandler 10 sayı-11 ribaunt, Morris Peterson 12 sayı ve benchten gelen Jannero Pargo 10 sayı yaptı.

Dallas'ta Dirk Nowitzki 27 sayı-5 asist-5 ribauntla maçı tamamlarken, Jason Kidd 7 sayı-8 asist ve Josh Howard 10 sayı-7 ribaunt yaptı.

Jerry Stackhouse 9 sayıyla maçı tamamlarken, benchten gelen Jason Terry 16 sayı-4 asist ve Brandon Bass 19 sayı-8 ribaunt yaptı.

DAL (0-2)     29     22     28     24     103
NOR (2-0)    39     28     32     28     127

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #58 : 23 Nisan 2008, 07:48:10 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: New Orleans Hornets (2) - Dallas Mavericks (0)

Chris Paul 32 sayı 17 asist 5 reb 3 top çalma 

Dün Paul acayip oynadı yine Dallas durduramadı onu, Paul'a bir çözüm bulmazlarsa beklemedikleri bir süprülme olayı yaşayabilirler. Gerçi Dallas evindeki maçları kolay kolay vermez, izleyip göreceğiz.
« Yanıtla #59 : 23 Nisan 2008, 08:33:19 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
Ynt: New Orleans Hornets (2) - Dallas Mavericks (0)

rekor kırdı sanırım CP3...17 asist takım rekoru...play-off lar içerisinde...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 New Orleans Hornets (4) - Dallas Mavericks (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv