« Yanıtla #80 : 23 Nisan 2008, 22:18:58 » |
sergen69
NBA Draft'ında
I LOVE THIS GAME NBA
|
Bundan sonra Dallas Mavericks'in işi çok zor bence bu seri 4-1 New Orleans Hornets alır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #81 : 24 Nisan 2008, 00:34:45 » |
--
Ziyaretçi
|
Ya böyle bir adam olamaz..Yok artık falan.. Chris Paul 2-3 yıl geçmeden sanırım NBA tarihine gelen en fantastik point guard olacak..Seyrederken ağzım açık kalıyor..Bu adamın daha yaşı kaç başı kaç..Zaten sorun bu daha olgunlaşacak bu adam..İnanılmaz pasları var..Cidden ''inanılmaz..''
Kidd yarı sahayı geçemeden Paul pota altına giriyor dışarı pas çıkartıyor..Bir ara çocuğu 3 kişi durdurmaya kalktı nafile..Öyle bir pas attı ki yanılmıyorsam Chandler'a valla o an ayağa kalktım alkışladım..Ben böyle bir oyuncuyu uzun yıllardır görmedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #82 : 24 Nisan 2008, 00:42:18 » |
|
BuckéYé
|
Öyle bir pas attı ki yanılmıyorsam Chandler'a valla o an ayağa kalktım alkışladım..Ben böyle bir oyuncuyu uzun yıllardır görmedim.
Alkışladıysan buda takdire şayan bir hareket KE. Şahsen seni düşünemiyorum, ''karanlık bir odada,sadece PC'nin ışığı yanıyor iken,ağzında sigara,maça bakıyorken,birden CP3'ün ayağa kaldırması ile...'' Aynı senin gibi bu CP3 gülüm. Sana benzetiyorum.Tek eksik Sakal  Konuya gireyim; O küçücük anatomisine rağmen korkusuzca dalıp dalıp savunmanın ''dengesini'' bozuşları yeter.triple-team de fayda etmez buna. pas kanallarını bu kadar etkili kullanan bi velet,sadece ben varım... Son olarak; 2005 yılında Onu seçmeyenler utansın,köpekler sizi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #83 : 26 Nisan 2008, 06:26:53 » |
--
Ziyaretçi
|
Nowitzki El Koydu (2-1)Deplasmanda oynadığı maçları kaybederek seride 2-0 geriye düşen Dallas Mavericks, American Airlines Center'Da New Orleans Hornets'i 97-87 mağlup ederek durumu 2-1'e getirdi. Dirk Nowitzki'nin 32 sayı-19 ribaunt-6 asistlik muhteşem performansı Dallas'ı zafere taşırken, Hornets'in süper guardı Chris Paul 16 sayı-10 asistle oynadı ancak 4-18 şut isabetinde kaldı. Jason Terry 22 sayı-6 asist, Jason Kidd 8 sayı-11 ribaunt, Josh Howard 18 sayı-4 ribaunt ve Erick Dampier 4 sayı-6 ribaunt yaptı. Hornets'te benchten gelen Jannero Pargo 30 sayılık extra katkı yapmasına rağmen yeterli olmadı. David West 14 sayı-9 ribaunt, Tyson Chandler 4 sayı-11 ribaunt ve Peja Stojakovic 13 sayı-10 ribaunt yaptı. NOR (2-1) 16 24 23 24 87 DAL (1-2) 23 24 27 23 97 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın------------------------------------------ NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #84 : 26 Nisan 2008, 06:36:06 » |
|
solserit
|
Cp3 ve West kötü oynayınca beklendiği gibi çok istekli olan Dallas ve Nowitzki'yi deviremedik.4. maçtan umutluyum.Seriyi 3-1'e getiririz bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #85 : 26 Nisan 2008, 07:13:34 » |
|
NYK
|
Terry ve Howard şu gurur mücadelesinden bir parça olsun nemalanırlar mı acaba?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #86 : 26 Nisan 2008, 10:28:43 » |
|
Cpzai3
|
Dördüncü maç çok kritik bir hal aldı... Kazanırsak; evimizdeki ilk maçta olayı bitiririz.Kazanamazsak, evimize nasıl döneceğimiz önemli.Eğer kaybeden takım hüviyetinden kurtulamaz isek, seri çok çabuk dönebilir. Açıkçası dördüncü maçta bu kadar kötü şut atacağımızı hiç sanmıyorum.Ama Chandler varken, Nowitzki gibi atletik özellikleri sorgulanabilecek bir oyuncuya 19 ribaund aldırmak, çok tehlikeli bir çandır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #87 : 26 Nisan 2008, 12:14:15 » |
|
MeaCulpa
|
Hadi nowitzki getir su seriyi bize su 4.maci alirsak tecrübe farkiyla seriyi cevirebiliriz
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #88 : 26 Nisan 2008, 12:16:59 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Dallas'ın bu maçı alması gerekiyordu eğer 3-0 olsaydı geri dönüş şanslarının olmadığını düşünürdüm. Hornets takım halinde tutuk kaldı.. Dırk her yere koştu ve maçı aldırdı. 2-2 olursa eğer Hornets'in işi zorlaşır.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #89 : 26 Nisan 2008, 12:47:08 » |
|
Beliar
|
mesajım silinmiş nedeni ne bilmiyorum ama biri açıklarsa sevinirim.Dallas 2-2 yapsa bile bu turu geçemez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #90 : 26 Nisan 2008, 12:48:11 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Çok kısa yada türkçeye uygun yazmadıysan silinmiş olabilir.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #91 : 26 Nisan 2008, 12:50:03 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Aslında adamlar birazda Faul yapdırsa West CP3 Tyson gibilere Faul sorunuda olsa bizde iyi bi oyun çıkarsak 4. maçı alırız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #92 : 26 Nisan 2008, 16:58:50 » |
|
Dağlar
|
Eee bir ara alması lazımdı artık Dallas'ın! ayıp olurdu yani. Zorla kendilerini süpürtmüyecekler galiba. Bu maçı klazanmış olabilirler ama oyun hiç umut verici değil. CP3 gibi bir üstad bu maç biraz durgun kaldı, otomatikman David West'de kala kaldı. Nowitzki azınca da galibiyet geldi. 4. maç böyle olmayacak belli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #93 : 26 Nisan 2008, 17:29:42 » |
|
Cpzai3
|
Aslında adamlar birazda Faul yapdırsa West CP3 Tyson gibilere Faul sorunuda olsa bizde iyi bi oyun çıkarsak 4. maçı alırız..
Resmen şunu diyorsun...Hornets kötü oynar, Dallas iyi oynarsa Dallas dördüncü maçı alır.. Bu senin yazdığın mesaj niteliği taşıyor ise ben de şunu yazayım... "Rakipten çok sayı atarsak, maçı alırız"
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #94 : 26 Nisan 2008, 18:04:07 » |
|
Kaan Mert
|
Ortalama 115 sayı attıkları ilk iki maçında ardından bu derece düşük bir skor beklemiyordum Hornets'ten ama iki ana hücum silahı tutuk kaldı.Bu bir diğer maçta böyle olmayacaktır. Dallas serinin ilk iki maçındaki performansından çok çok iyi bir oyun ortaya koymadı. Avery'nin yaptığı hamle maçın başında üstünlüğü getirdi -Stack-Terry değişikliği- sadece ki onu bile koruyamadılar maç boyunca. Dirk'ün ekstra çabası ile maçı kazanmayı bildiler.
Yalnız Dallas seyircisi o eski seyirci değil.Seyirci artık güvenmiyor takımına güvenemiyor.Yalnızca bir play-off maçı izlemek için girmişler salona takımlarını desteklemek için değil.Cuban'ın suratında bile vahim bir endişe var.Dallas adına işler pek de iç açıcı değil.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #95 : 26 Nisan 2008, 18:51:15 » |
drazan11
NBA Draft'ında
|
dunkı macı ızledım ve acıkcası bu serıyı hornets gecer dedım.cunku dallas hıc beklenenı yapamıyo.hucumda cok donuk kalıyolar hornetsın ıkı yıldızı dagılsa bıle zor aldılar macı kı paul ve west 4. macta toparlanır.bence 4-1 veya en ıyı ıhtımal 4-2 hornets alır.dallas ve nowıtzkı ıcın bos bır sezon daha gerıde kalır.
|
|
|
|
|
|
..........I Love Thıs Game..........
|
|
|
« Yanıtla #96 : 26 Nisan 2008, 20:03:32 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Resmen şunu diyorsun...Hornets kötü oynar, Dallas iyi oynarsa Dallas dördüncü maçı alır.. Bu senin yazdığın mesaj niteliği taşıyor ise ben de şunu yazayım... "Rakipten çok sayı atarsak, maçı alırız" o Dediğin her maç için geçerli aslında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #97 : 26 Nisan 2008, 22:53:25 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
dallas bilincindeydi olayın ve dün her ne kadar zorlanmış gibi görünselerde bence çok rahat kazandılar, west ve paul un kötü oynaması dallasın sayı bulmakta zorlandığı zamanlarda bile onları yakalayamamalarında etken tabi ama dün gece dallas zorlanmadı ,sadece sayı atamadığı zamanlar oldu,,, Bence... 4. maçta paul ve westen bu performans beklenmiyor tabi ama dallas işini gene iyi yaparsa alırlar maçı...
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #98 : 27 Nisan 2008, 01:04:55 » |
drazan11
NBA Draft'ında
|
dallas bilincindeydi olayın ve dün her ne kadar zorlanmış gibi görünselerde bence çok rahat kazandılar, west ve paul un kötü oynaması dallasın sayı bulmakta zorlandığı zamanlarda bile onları yakalayamamalarında etken tabi ama dün gece dallas zorlanmadı ,sadece sayı atamadığı zamanlar oldu,,, Bence... 4. maçta paul ve westen bu performans beklenmiyor tabi ama dallas işini gene iyi yaparsa alırlar maçı...
ben acıkcası katılamıcam chandler faul problemi paul ve west extra kotu tabı bunlarla bırlıkte chandlerın yoklugundan dogan boyalı bolgedekı zaafıyet buna ragmen bu sonuc.hucumda hıc bı akıskanlık yok herkez top kımdeyse onun yuzune bakıyo.ayrıca dallasın sahıbı yanlısı nerde yaptıgını goremıyo kac senedır dallas ıyı bır 5 numara bulamıyo.aldıgı adamlar sadece oyunun ek yonune kısıtlı katkı yapıyo hıc bır domınasyon yok.eger ıc dıs kordınasyonu saglanmazsa dallas ve dırk yuzugu ruyasında gorur
|
|
|
|
|
|
..........I Love Thıs Game..........
|
|
|
« Yanıtla #99 : 27 Nisan 2008, 12:25:03 » |
Frantic!
Yeni Üye
|
merhabalar.. forumda siftahım hayırlı olsun. görüyorum da inceden bi mavericks gıcıklığı var sanki :Pp
son mesaja yorum olarak; iyi pivot vardı da biz mi saldırmadık? zaten ligdeki takımlar iyi pivot sıkıntısı çekiyolar. elinde ortalama işe yarar bi pivotu olan takım kesinlikle elden çıkarmak istemiyo. dampier bence de harika bi pivot değil ama dallasnews'deki yazarlar onun reb. ve blok gibi görünürdeki katkılarına değil de hücumdaki perdelemelerine ve cüssesini kullanarak diğer oyuncular için yarattığı şut imkanlarına daha çok bakıyolar, en azından bu konuda büyük katkısı var diolar ve bence mantıklılar. en azından..
kidd takasında diop'ın gitmesi bence kötü oldu. diop bence uzun vadede damp'den daha verimli olucaktı. ama şimdi magloire var. (var da nerde:)
her neyse, ben beklediğimden çok daha iyi bi hornets gördüm. özellikle atletik olmaları bakımındn bana geçen seneki golden state faciasını hatırlattılar. ama bizde son 2 yıldır play-offlarda beklenmedik şekillerde elenmenin kırdığı bi güven var. bu güveni yeniden kazanmak kolay değil. özellikle bu sezon bi ara play-offlara kalıp kalamamak bile soru işareti olmuştu ve takım kidd'i aldıktan sonra kidd'in takıma alışma sürecini aceleye getirmek zorunda kaldı. yani şu anda zorla takılmış yeni bi beyin gibi, o yüzden hücumda akıcı olamıyoruz, kidd'den tam verim alamıyoruz bence. yoksa ben tam verim alındığı takdirde kidd'in paul'u bu kadar rahat oynatmayacağından eminim. çünkü zengin hücum organizasyonlarıyla onu savunmada çok daha fazla yorup enerjisini savunmaya harcamasını sağlayacak.
4.maçta daha kendine güvenen bi mavs ve daha ezici bi oyun bekliyorum. hornet's ile aramızdaki tecrübe farkı bu maçta ortya çıkmalı. genç hornetler baskı altında oynadıkları zaman ne kadar verimli olabilecekler görmek istiyorum. tabi hornets'in ritmini bulup rutin hücumlarnı yapmalarına izin verirsek ve west & chandler da oyuna ısınırlarsa bu tecrübe farkı filan bırakmaz.
hayırlısı..
|
|
|
|
|
|
divided i stand.
|
|
|
|