1-Dirk Nowitzki'nin Mvp,bir diğer anlamı ile ligin en değerli oyuncusu seçilmesi...
1-[ = ] > Dirk Nowitzki,önünde Steve Nash gibi bir oyuncu olmasına rağmen,hatta son iki sezonun da Mvp ödülü sahibinin bu oyuncu olmasına rağmen; ligin en değerli oyuncusu seçilmesi bana kat kat çok feci bir şekilde koydu ve şaşırttı diyebilirim.Hala her fırsatta da aklıma gelmekte ve Nba yönetimine zaman zaman küfür etmekteyim

.
O hiç hak etmedi demiyorum fakat,bana kalırsa Steve Nash bu ödülü bir general olarak daha çok hak etmişti.
2-Steve Nash'in,San Antonio Spurs play-off 2. turunda gösterdiği o müthiş azim.
2-[ = ] > Gerçekten de her oyuncunun takımı için kolay kolay gösteremiyeceği bir azim ortaya koymuştu " The General " imiz.Kendisine uygulanan,son derece iğrenç bir darbe aldıktan sonra ve hele ki burnunun kırılmasından dolayı,yüzünün büyük bir kısmının kana bulaşmış olmasına rağmen takımı için sahada kalmak istemesi benim için akılda kalan en büyük unsurlardan biri idi.
3-San Antonio Spurs takımının,play-off 2. turunda bize ( Suns ) karşı uyguladığı iğrenç tuzak.
3-[ = ] > Bu konuda önüme kim gelirse gelsin tartışmaya hazırım.Hiç bir zaman da geri adım atmak istemem.Bu iğrençlik,kendisini gayet açık bir şekilde ortaya koydu zaten.Hakem hataları ve Nba yönetiminin bize karşı uyguladığı olumsuz bir bakış açısı ve tabir-i caiz ise taraf tutmaları dediğim unsuru az daha pekiştirebilir.
O Robert Horry'in bizim oyuncularımı kışkırtması,kavga ortamı oluşturması ve üstüne basa basa sölüyorum gayet şuuru açık bir şekilde Amare Stoudemire ve Boris Diaw'i kışkırtarak onlara bir maç oynamama cezası verilmesi için hazırladığı tuzak yeterince akılda kalıcı bence...
Evet;Kendini feda ederek,takımı San Antonio Spurs'un play-offlarda bizi elemesine çok yardımcı oldu.Doğrudur.Ama nefret ediyorum böyle,asalak insanlardan...!!!