« : 01 Şubat 2007, 23:43:23 » |
|
Kaan Mert
|
NTV'nin basketbola yaptığı yatırımları elbette hepimiz biliyoruz ve görüyoruz .Şu sıralar NBA Tv ile sorunlar olsa da bunu NTV'ye mal etmek büyük hata olur tabi . NTV'nin yayınalayacağı gerek NBA gerek TBL maçları hakkında bilgi ve NBA Stüdyo hakkında konuşabileceğimiz bi alan ..
NTV'de bu hafta Cumartesi gecesi 02.00'da Lakers - Wizards maçı yayımlanacak .
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2008, 04:05:04 Gönderen: Kaan Mert »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2007, 01:38:10 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
NTV'nin spor organizasyonlarının medyaya görsel ve diğer yollardan yansıtılmasında büyük bir payı olduğu aşikar. Açıkçası spor karşılaşmalarını izlemekten en keyif aldığımız kanallardan biri. NBA gibi bir organizasyonun en özel maçlarını yayınlayarak Türk basketbolseverlerinin gönlünü kazanmış durumdalar. Bu bölümde NTV Basketbol yayınları ve NBA Stüdyo programı hakkında konuşmak hepimiz için iyi olacaktır, "esasen" !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2007, 14:29:46 » |
|
kobe_tr
|
NTV gerçekten çok iyi bir kanal..Türkiye'nin Basketbol Kanalı desek daha iyi olur  türkiyede basketbola yatırım yapan böyle kanal yoktur yani...Lakers-Wizards maçını yayınlıyormuş ha..iyi valla..kobe vs. arenas round 2 olacak..izlemek lazım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2007, 14:34:54 » |
|
Torres#9
|
Nba Studyo bana Nba`i sevdiren program..Kaan Kural`in yorumlarina hayranim ya muthis yorum yapiyor.. Murat Kosova`da maclardaki heyecaniyla insani macin icinden hic koparmiyor. Bu aksam nba studyo var duyurulur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2007, 14:47:59 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
bu ülkede basketbola en çok yatırım yapan kanal kesinlikle NBA stüdyo çok iyi . SLAM türkiye çok iyi. kaan abi iyi murat abi kosova ve mmurathanoğlu ikisi birlikte tabi sora yiğiter abi şebnem kosova loran vaylovan çok sağlam kadro.destek wermek lazım  Evet gerçekten çok elit bir kadro Türkiye'de bulunan en sağlam basketbol basın-medya kadrosu diyebiliriz. Kaan Kural + Murat x 2 NBA Stüdyo'yu çok iyi sunuyorlar fakat bir de Mete Aktaş olsa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2007, 19:23:35 » |
Mustafa
El-Nino
Yeni Üye
|
bu ülkede basketbola en çok yatırım yapan kanal kesinlikle NBA stüdyo çok iyi . SLAM türkiye çok iyi. kaan abi iyi murat abi kosova ve mmurathanoğlu ikisi birlikte tabi sora yiğiter abi şebnem kosova loran vaylovan çok sağlam kadro.destek wermek lazım  Evet gerçekten çok elit bir kadro Türkiye'de bulunan en sağlam basketbol basın-medya kadrosu diyebiliriz. Kaan Kural + Murat x 2 NBA Stüdyo'yu çok iyi sunuyorlar fakat bir de Mete Aktaş olsa... Mete abide 31 yaşına bastı ya.Benden geçti diyor.Geçen senelerde hep ilk programa çıkıyordu.Sonra Yiğiter Uluğ çıkmaya başladı.Nba TV'de Mete abinin maç yorumşaması çok zevkliydi ama ne olduysa onun yerine Yiğiter Uluğ ile anlaşıldı.Mete abinin özellikle Lakers maçı anlatmasına bayılıyordum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2007, 01:52:43 » |
|
Gencay
|
mete abi çok özel bir insan gerçekten.oyuna bakış açısı çok farklı olabiliyor.
nba stüdyo çok kral program ama bu yıl süresini iyice kısalttılar.tam ısınırken program bitiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2007, 10:14:57 » |
|
Kaan Mert
|
NTV'^de bu ayın programını verelim ..
Bu gece - 02.00 - Washington - Lakers 10 Şubat - 03.00 - Cleveland - Miami 17-19 Şubat - All-Star hafta sonu 25 Şubat - 03.00 - Utah - Boston
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2007, 10:25:16 » |
|
Torres#9
|
Bu ay iyi maçlar seçmışler.Bu geceki maç zaten Arenas-Kobe savasını ızlıcez.10 Subat'ta Wade-Lebron.Diger haftada All-Star.Bu ay yıldız savasları var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2007, 23:40:21 » |
|
Kaan Mert
|
Bu gece iki süper maç var Wizards - Lakers ve Dallas - Minnesota . İkisinide yayıncı kanalalr yayınlıyor ama ben Lakers maçının yarısından itibaren izlemeye başlıcam  Yağrın çok yoğun bi prog var ve en azından 3.30 dsa kalkıp bu maçın yarısını ki zaten yıldızlar o anda parlıyor ve Dalals maçının tamamını izlemeyi planlıyorum  Gece güzel geçicekte bide yarını var işin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2007, 23:46:09 Gönderen: heatmans »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2007, 00:24:36 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
bu ülkede basketbola en çok yatırım yapan kanal kesinlikle NBA stüdyo çok iyi . SLAM türkiye çok iyi. kaan abi iyi murat abi kosova ve mmurathanoğlu ikisi birlikte tabi sora yiğiter abi şebnem kosova loran vaylovan çok sağlam kadro.destek wermek lazım  Evet gerçekten çok elit bir kadro Türkiye'de bulunan en sağlam basketbol basın-medya kadrosu diyebiliriz. Kaan Kural + Murat x 2 NBA Stüdyo'yu çok iyi sunuyorlar fakat bir de Mete Aktaş olsa... Mete abide 31 yaşına bastı ya.Benden geçti diyor.Geçen senelerde hep ilk programa çıkıyordu.Sonra Yiğiter Uluğ çıkmaya başladı.Nba TV'de Mete abinin maç yorumşaması çok zevkliydi ama ne olduysa onun yerine Yiğiter Uluğ ile anlaşıldı.Mete abinin özellikle Lakers maçı anlatmasına bayılıyordum. Mete abi yazı ve maç yorumlama tarzına ekşi sözlükteki ve forumlardaki nickinden de anlaşılabileceği gibi "lombuck!" tarzı mizahi bir yaklaşım kattığından tarafımızdan çok sevilmekte ve beğenilmektedir  Eskiden anlattığı her maçtan sonra bir Lombak cildi bitirmiş gibi gülmekten pelte haline gelmiş olurdum Şu sıralar NBA Türkiye'nin Genel Yayın Yönetimini yapmakla meşgul kendisi. Diliyorum yeniden maç anlatımına başlar, Yiğiter Uluğ da iyidir ama Mete abi'nin mizahi yorumu tartışılmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2007, 23:35:13 » |
|
AyTeK
|
Vallah fazla yorum yapmaya gerek yok NTV nin spora verdiği önem ortada NBA stüdyoda 10 numara bi program ama biraz daha uzun olsa çok makbule geçer bazende bşbakan ın konuşması felan olunca ertelenmese 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2007, 00:32:55 » |
|
Kaan Mert
|
Evet aslında biraz da bunu dikkate almaları gerek hele şu dönemde . Program süreleri biraz uzatılabilir veya ne biliyim illa NTV cuma günü belgesel yayınlayacam diyorsa başka bigün de olabilir ama program süresi çok kısa tadına doyum olmuyor . Birde basketbolseverlerin %90'ınnın izleyemediği maçları programlarda özet geçseler ne güzel olacak . Eskiden yaptıkları gibi ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2007, 01:56:46 » |
|
BiG NuGGeT
|
Evet aslında biraz da bunu dikkate almaları gerek hele şu dönemde . Program süreleri biraz uzatılabilir veya ne biliyim illa NTV cuma günü belgesel yayınlayacam diyorsa başka bigün de olabilir ama program süresi çok kısa tadına doyum olmuyor . Birde basketbolseverlerin %90'ınnın izleyemediği maçları programlarda özet geçseler ne güzel olacak . Eskiden yaptıkları gibi ..
Evet bu olsa daha iyi olur.Tüm maçlar olamaz tabi de en azından haftanın önemli maçlarının özet görünütlerini yayınlasalar çok makbule geçer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2007, 03:46:10 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
bu ülkede basketbola en çok yatırım yapan kanal kesinlikle NBA stüdyo çok iyi . SLAM türkiye çok iyi. kaan abi iyi murat abi kosova ve mmurathanoğlu ikisi birlikte tabi sora yiğiter abi şebnem kosova loran vaylovan çok sağlam kadro.destek wermek lazım  Evet gerçekten çok elit bir kadro Türkiye'de bulunan en sağlam basketbol basın-medya kadrosu diyebiliriz. Kaan Kural + Murat x 2 NBA Stüdyo'yu çok iyi sunuyorlar fakat bir de Mete Aktaş olsa... Mete abide 31 yaşına bastı ya.Benden geçti diyor.Geçen senelerde hep ilk programa çıkıyordu.Sonra Yiğiter Uluğ çıkmaya başladı.Nba TV'de Mete abinin maç yorumşaması çok zevkliydi ama ne olduysa onun yerine Yiğiter Uluğ ile anlaşıldı.Mete abinin özellikle Lakers maçı anlatmasına bayılıyordum. Mustafa'cığım zamanında onunla çalışan ve hala ilişkisini sürdürenlere (kendisine sormak absürd kaçar) sordum ve cevapları Mete abi'nin kendi isteğiyle ayrılmadığı, Yiğiter Uluğ da gelince yorumcu ihtiyacı kalmadığından NTV ve NBA TV kadrosundan çıkarıldığı yönünde. Yani kendi isteğiyle olan bir şey değil. Beni üzen de bu açıkçası. Eğer kendi isteğiyle ayrılmış olsaydı, buradaki üyelere ÖM yoluyla msn adresini verir yoğun bir ısrar silsilesiyle geri döndürebilirdik ama ne yazık ki durum öyle değilmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 12 Şubat 2007, 14:50:55 » |
|
Tracy1McGrady
|
Ooo 10 Şubatta Kral maç veriyolar....
Asıl kralı 17-19 şubat arası bir organizasyon var..Hepiniz biliyorsunuz..Anladın sen onu!!!  NtV Bence Türkiye'de Basketbolun temsilcisi en büyük medya ekibi inanılmaz destek veriyorlar NBA Stüdyoyu hep izlerim çok seviyorum hele anketleri zuhuhha  süper bişey
|
|
|
|
|
|
'''HaRdY BoYz''' Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2007, 07:19:58 » |
Mustafa
El-Nino
Yeni Üye
|
Bu haftadan sonra bu programın iyice bçku kaçtığını düşünüyorum ve artık bu program amacından sapıyor.Memo Memo diye program bitiyor kardeşim.Bizim nba tv imiz yok bir iki yorum yapın kardeşim takımlar nasıl gidyior falan diye.Biri 80 küsür atsa haberimiz olmayacak (biraz abartı ama).Ben kendi kendime prosto edeceğim bu programı bir daha izlemeyeceğim.İlk başladıkları yılda ki kadroyu da koruyamadılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 02 Mart 2007, 21:51:56 » |
Mustafa
El-Nino
Yeni Üye
|
Ntv sadece bizim 10 Mart'da ki Phily-Lakers maçını koymuş.Yazıklar olsun.Bir dengeli program yapamadılar.Son 2 ayda böyleydi.Tabi Portalnd,Boston,Atlanta,Toronto,Bucks taraftarlarınada yazıktır.Biz de bulmuşuz bunuyoruz.Bu saydıklarım takımların hepsinin Ekim'de belli NTV'de maçlarını göremedik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 11 Mart 2007, 20:34:56 » |
|
fadeaway86
|
Sacma sapan Milwaukee maclarından bıktım yani.2 dakika oynayacak bi adamı izletmek icin sacma sapan maclarını koyup sinir ediyolar ya.Nba tv izleyebilen biriyim ama malesef hic keyif alamıyorum.Allahtan bugün Lakers/Dallas var da keyifli.Mesela buyurun bir ornek daha,16 mart günü Denver/Lakers var.Ama Nba tv Hazretleri gitmis Spurs/Milwaukee macını veriyor.Hele bugünkü Cavs/Bucks macında Kosova dedi ki "İzlemek icin yanıp tutustugumuz" kimden bahsediyo olabilir ?.Ersan bey elbette.Oynamadı bile.İşkence yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 11 Mart 2007, 20:40:35 » |
Mustafa
El-Nino
Yeni Üye
|
Ama abi Redd'in iki kişi arasında topu alıp gidip son saniye üçlüğü atmasına ne diyeceksin.Süperdi ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 11 Mart 2007, 20:55:31 » |
Mustafa
El-Nino
Yeni Üye
|
Doğru abi sizde haklısınız.Bir Dallas,Suns,Spurs,Houston ya da Denver maçı izlemek istersiniz.En doğal hakkınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2007, 21:05:49 » |
|
lordapo
|
Nba stüdyo iicene sapıttı eskiden günü belliydi ama bir basket maçı koyarlar sora arkasından belgesel sora nba stüdyo güme gidiyor,adamlar memo memo memo derken program bitiyor zaten mesela grupları konuştukları olmuyor kendi aralarında geyik yapıyorlar yane sitede konuştuklarımız onların yaptıkları programdan daha faydalı oluyor bizim için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2007, 21:10:23 » |
|
fadeaway86
|
Hele ki son Lakers/Sixers macında Kosova'ya sinir oldum.Başlarda Kobe fırtına gibiyken Kobe de Kobe deyip deyip duruyodu.Sonra bi Iggy aşkı başladı.Zaten AllStar'dan beri var bir garezi Kobe'ye.9 metreden şut attı da "yok bu olmaz" gecen sene neredeydi acaba "23" numara maçı katlederken.Neyse ki güzel bi günde şimdi LAL macı.Pazar/Pazartesi düeti.Yani MM ve cok büyük ihtimal KK günü."Merhaba sevgili basketbolseverler ben Murat Murathanoglu,Kaan Kural ile birlikte Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks macında sizlerle beraberiz..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2007, 21:14:58 » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : 14 Mart 2007, 15:17:05 » |
|
2pac_thuglife
|
böyle kafasızlık yok bu gece ntv utah-orl macını werıyor ama bu gece dal-pho macı war sezonun en cok beklenen en guzel maclarından biri ama 2 turk ıcın butun abd nin izliyecegı dal-pho macı yerıne bize sacma bir mac izleteceklerı icin daha dogrusu kalkmaya bile deymez ne kadar sacma dal-pho mu utah-orL su ntv ye msj atamadım benım gıbı dusunen warsa msj atmayıda bılıyorsa bı fıkırlerını degıstırmek icin bisi yapalaım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|