+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Nuggets'da Kenyon Martin'e Kötü Haber

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Nuggets'da Kenyon Martin'e Kötü Haber  (Okunma Sayısı 272 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 10 Kasım 2006, 09:28:26 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Denver Nuggets'ın geçtiğimiz akşam NY Knicks ile oynadığı karşılaşma öncesi kadrodan çıkartılan Kenyon Martin'in, kendisini uzun süredir rahatsız eden sol dizinden bir operasyon daha geçireği belirtildi. Çok iyi bir yaz dönemi geçiren ve parkelere eskisi gibi iyi bir şekilde döneceği iddia edilen Martin'in, yeniden bıçak altına yatacak olan Nuggets organizasyonunu derinden yaraladı. Geçtiğimiz yıl sadece 56 karşılaşmada oynayabilen ve bu sezon da ne zaman döneceği belli olmayan K-Mart'ın, önümüzdeki günlerde ameliyat tarihinin netleşmesi bekleniyor. Bu sezon Denver'da sadece 2 karşılaşmada oynayabilen Martin, 9.5 sayı- 10.0 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 29 Yaşındaki oyuncunun Nuggets ile 7 yıllık $91milyon değerindeki kontratı, 2011 yılında tamamlanacak..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2006, 17:50:29 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Nuggets'da Kenyon Martin'e Kötü Haber

kenyon martıne cok uzuluyorum ben ya nets te superdi adam denverda istediği sonuçları alamadı sakatlıklardan umarım olumlu bir operasyon olurda bir daha sorun yaşamaz ama zor gibi gözüküyor rahatsız ettiğine göre umarım hem onun hemde denver için olumlu bir sonuç olur...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2006, 21:39:33 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

K mart kendine hayrı yok bu saatten sora denver a da hayrı olmaz valla ameliyat olması en azından onu 3 ay parkelerden uzak tutar valla yaş olmuş 29 zor dostum zor

« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2006, 23:17:26 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

sakatlıklar olmasa 4-5 sene daha oynardı...ama işte sakatlanınca bütün herşey altüst olabiliyor

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2006, 12:39:44 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

k-martın işi çok zor bitti denebilir kronik sakatlıklar t-mac te öle olucak beli yüzünden
« Yanıtla #5 : 28 Kasım 2006, 02:01:54 »
Walkie
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Çok yazık, her ne kadar J-Kidd'den ayrılıp Denver'a geçtiği hergün değeri düşse de bence çok yararlı bir oyuncuydu ve onun gibi bir oyuncunun en büyük sıkıntısı onu bu sezon çok kötü yaraladı. Hırslı bir oyuncu olduğunu bildiğimiz için geleceğe ümitle bakıyoruz fakat kendini toparlayamazsa moralman da çöküp bir kaç sezon daha oynayıp ufak bir sakatlıkla NBA kariyeri McDyess'inkine dönebilir.
Yazık AllStar olmuş bir oyuncunun bu durumlarda görmek, beni üzüyor valla
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2006, 16:39:01 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

ya martin kidd le oynarken kidd sayesinde çok iyiydi kidd en takoz adama bile sayı attırır  k-mart ta çok da olmasada biraz takoz sadece atletikliği var
« Yanıtla #7 : 07 Aralık 2006, 01:50:34 »
Walkie
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

@coskun

ben senin gibi düsünmüyorum. Aynı laflar Richard Jefferson için de sarf ediliyordu, sadece smaç atıyor başka bir halt ettiği yok diye. ama Kidd ve Martin'in sakat olup oynayamadığı dönemlerde RJ ortaya çıkıp takımı sırtladı ve Kiddli dönemdeki sayı ortalamasını 8-10 arası arttırdı ve en önemlisi takımının bu dönemde galibiyet ortalamalarıyla geçmesini sağladı. Sonra kaptan yetişti.
Şimdi K-Martin'de böyle bir oyuncu demiyorum. Evet atletik, NBA'de atletik olmayan oyuncu mu var? Elbette Kiddle olsaydı daha iyi olurdu görüşüne katılıyorum ama Kiddsiz de bir "maymun" olduğuna katılmıyorum.

Bu görüşümdür..."Sen yanlışsın" demek değil amacım
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv