|
AlonZoMourning
|
 |
« : 16 Temmuz 2006, 22:38:13 » |
|
Madison'ın taşlı yollarında Vazgeçmedim hiçbir defa seni sevmekten Buluşmak isterdim seninle yine Pota altındaki numaralı koltuklarımızda
Elinden tutup,gözlerine bakmak Aşkımızı yaşatmak isterdim NY sokaklarında Belki bir sosisli yerdik maçtan sonra Belki de birlikte kutlardık zaferimizi
Yudumlardık biralarımızı beraber Üşürsen verirdik sana imzalı atkımı Haykırırdık deli gibi sevişmelerimizi NY sokaklarında başlayan evimin çatı katında biten
-----------------------------------------------------------
Devamı gelicek
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2006, 13:03:40 Gönderen: AlonZoMourning »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sir_LeBron_23
NBA Oyuncusu
sir_LeBron_23>>uMut
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2006, 22:46:33 » |
|
güsell ZO dewamını bekliorm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2006, 22:53:34 » |
|
Ne zamandır bilmiyorum içimdeki bu İçimdeki bu bilinmeyen acı tadılmayan günah Günahlar çıkarmak içindir bu aşk Aşktır ki bu herzaman önde seyretmek Seyrederken imzalatabilmektir formayı seyirci olmak Seyirci olmaktır takımın yenilse de Yenilse de senin onu sevmeni bekleyen Bekleyendir ki dev stadı ateşlemek isteyen İsteyendir başarmanın yarısı olduğunu bilen Bilendir ki GERÇEK NEW YORK KNİCKS li olan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2006, 22:56:35 » |
|
ewet bu işi çok güzel yapıyosun hem şiirlerini hem şarkılarını çok güzel düzenlemişsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2006, 23:13:44 » |
|
adam benden fanatik aramızda para toplayıp zo yu msg ye maça göndermemiz lazım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2006, 00:09:40 Gönderen: Kenyon_martin »
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2006, 23:15:48 » |
|
Ben giderim de vize vermiyorlar.Amerika'da tanıdık yok.Yoksa çoktan gidicektim.18'e bastığım an yolcuyum zaten.Yanımda seni de götürcem lordapo merak etme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2006, 23:23:17 » |
|
Ben giderim de vize vermiyorlar.Amerika'da tanıdık yok.Yoksa çoktan gidicektim.18'e bastığım an yolcuyum zaten.Yanımda seni de götürcem lordapo merak etme.
olm ewli barklı adamız yengen öldürür şerefsizim  kader ksımet gideriz işallah zate forma istiom gidersen al bana yolla parası neyse verelim (autentic personalize tercihtir)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2006, 23:25:48 » |
|
Para falan sorun değil de.1 sene sonra gidicem inşallah Amerika'ya.O zaman bir takımın maçını izlicem.Artık hangisi olursa NY'ye gidersek sana özel hediyeler getireceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tracy1McGrady
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Ağustos 2006, 21:44:30 » |
|
abi bende görünmeden senle gelirim .... gelemezsem sen bişeyler getirirsin artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Franchise
|
 |
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2006, 00:08:35 » |
|
abiler pamuk eller cebe zo abimiz için allah ne verdiyse çıkartın paraları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #10 : 26 Ağustos 2006, 18:28:02 » |
|
Aslında şarkılar daha güzeldi ama sildiler başlığımı.Bu gece uğraşıp biraz güncelleyeceğim burayı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2006, 18:53:13 » |
|
valla ben chaning i izliyeyim yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Eylül 2006, 13:37:34 » |
|
Mustafa'nın isteğiyle başlığı biraz güncellemeye karar verdim.
Benim için hep NY vardı Bunu hep Dolan'dan Dolan'dan duyardım Iki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım
Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın, attın, beni sattın yazıklar olsun
Allah belanı versin Larry Brown Allah seni kahretsin Larry Bana gelen sana gelsin Takımı sen mahvettin Acımadın neler çektik Kader seni de kör etsin
Bomboşyere izliyorum Hergün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Larry
Beni benden aldın, attın, bizi sattın yazıklar olsun
Allah belanı versin larry Brown Allah seni kahretsin Larry Bize gelen sana gelsin yar Bu takımı sen mahvettin Acımadın neler çektirdin Kader seni de kör etsin
Içimdeki nefreti kimse alamaz Isterse İssiah gelsin Allah belanı versin
Devamı yolda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #13 : 16 Eylül 2006, 13:41:50 » |
|
Madison'un Yolları Taştan, Yüzük çıkardı bizi bizi Baştan, Hem Anadan Hem Kardaştan. Ağam Madison'lı Paşam Madison'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı. Sebebim Sen Oldun KeL Delikanlı. Hey Güllü Hele Hele Güllü, Kız Güllü Hele Hele Güllü, Peştemalı Püsküllü, Peştemalı Sümbüllü. Ağam Madison'lı Paşam Madison'lı, Evde Duramıyom Sana Dadanalı.
Eskiden vardı silinmiş bu şarkı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #14 : 16 Eylül 2006, 20:40:45 » |
|
benden de acapella
10 sene oldu hala tutuyoz seni Vazgeçmedik diğer dengesizler gibi İçimizde aşkın yıllarca sönmez Hiçbiri senden beni vazgeçiremez
En sorunlular bizde olabilir Başarı olmaması herkezi üzebilir Zamanla düzelir umudunu kaybetme New york knicks durumu olsada harabe
Larry brown isiah thomaz New york u batsa umurlarında olmaz J dolan baba verir parasını Oynatamaz salaklar bir sürü süperstarı
Baktı larry işler kötüye gidiyor Salak adam 5 maç üst üste kadro kuramıyor J dolan bakti ki olmuyor Larry brown un biletini kesiyor
Takım kaldı isiah a ne olur bilinmez Marbury francis sorunludur ne yapcakları bilinmez Bu sene işallah play off kalınır Bütün nyk fanları kucaklaşır
Sözlerimde ne kadar acı olsada Kalbimiz seninle daima sonsuzlarda Elbet yüzük gelecek eninde sonunda Nyk fanı ayrıcalıktır bunu unutma!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2006, 20:54:39 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #15 : 16 Eylül 2006, 20:43:39 » |
|
Abi naptın böyle ya!!!Süper durumumuzu anlatan bir durum başka açıklaması yok,olamaz.
Sözlerimde ne kadar acı olsada Kalbimiz seninle daima sonsuzlarda Elbet yüzük gelecek eninde sonunda Nyk fanı ayrıcalıktır bunu unutma!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #16 : 16 Eylül 2006, 20:48:08 » |
|
olm gaza geldim okudum seninkileri rapper geçmişimiz var yazdık bişeyler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #17 : 16 Eylül 2006, 20:49:55 » |
|
Ama çok süper kafiye hele harika uymuş.+100 olsa vericektim.Benimkiler yanında fıs kaldı valla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmGO
|
 |
« Yanıtla #18 : 16 Eylül 2006, 21:42:44 » |
|
yüssük Yarası  Yalan tezavrata gülüşlere kandık gittik fakelere Kim bilir kaç senelerce yenilir durur madisonde yüzük görmeyen şu yüzüm bir sende güldü seni sevdi dönsen de kıymeti yok düştün gözümden bir kere Adaletsiz draft lottery yine olan bize oldu Kupa ateşi yüzük acısı dönüp durup beni vurdu Şimdi starbury yaralı kırık kolu kanadı Sende kalsın stifrancis varsın dursun acısı yüzük Yarası. yorumlar bekleniyor...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2006, 21:45:55 Gönderen: EmGO »
|
|
|
|
|
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!
|
 |
« Yanıtla #19 : 16 Eylül 2006, 21:46:14 » |
|
yüssük Yarası  Yalan tezavrata gülüşlere kandık gittik fakelere Kim bilir kaç senelerce yenilir durur madisonde yüzük görmeyen şu yüzüm bir sende güldü seni sevdi dönsen de kıymeti yok düştün gözümden bir kere Adaletsiz draft lottery yine olan bize oldu Kupa ateşi yüzük acısı dönüp durup beni vurdu Şimdi starbury yaralı kırık kolu kanadı Sende kalsın stifrancis varsın dursun acısı yüzük Yarası. yorumlar bekleniyor... çok güzel olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|