« : 01 Mayıs 2008, 17:08:57 » |
|
Mustafa
|
Doğu'da sezonu erken kapatan takımlardan oldular. bu sene en az play-off beklediğim bir takımdı ama bunu gerçekleştiremediler. takımın başına km geçer? kimler alınmalı, kimlerle yollar ayrılmalı vs hepsini burada konuşalım. haberler eklenecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2008, 23:49:14 » |
|
lordapo
|
Herşey karışık,koç belli değil üstüne deng ve gordon un geleceği belli değil.Parxon eline çok fırsat geçmesine rağmen değerlendiremedi hatta elinde iyi oyuncuları kullanması için mükemmel fırsatlar doğdu ama fıss çıktı. Ben wallace belasından kurtuldular ama larry hughes ellerinde patlıcak gibi,drew godden -joakim noah sert bir pota altı oldu keza nocioni,t thomas gibi uzunlarda iyi alternatif oluyorlar onlara.Sefelosha,duhon ve hughes katkı yapıyor ama hinrich in dengesiz olması üstüne deng ve gordon daki belirsizlik takımın üstündeki kara bulutları dağıtmadı bakalım neler olucak yaza ama bulls da haraketli bir yaz geçircek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2008, 14:38:22 » |
|
KE-Billz
|
Bulls'ta Lucas Sesleri
Coach arayışlarına devam eden Chicago Bulls'ta gündeme gelen isimlerden biride en son Cleveland Cavaliers'ta çalışan John Lucas.
NBA kaynakları John Lucas'ın, Bulls'un coach pozisyonu için güçlü bir aday olduğunu belirtirken Lucas hakkında açıklama yapan Boston Celtics'in veteran guardı Cassell;
''Lucas, Bulls için mükemmel bir hamle olur.'' dedi.
-------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2008, 16:00:16 » |
|
fadeaway86
|
01-02 Cavs'ında 29-53 02-03 döneminde ise 8-34 yapıp şutlanmış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2008, 16:09:18 » |
|
hot_sizzle3
|
01-02 Cavs'ında 29-53 02-03 döneminde ise 8-34 yapıp şutlanmış.. ehehee baya kötü derceler acaba cassel onun için bunları söylerken ne düşünüyordu acaba  ayrıca birşey sorcam geçen yıl rockets ta oynayan john lucas III ile bir bağlantısı varmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2008, 16:16:16 » |
|
Cpzai3
|
Babası ve aynı zamanda çalıştırıcısı diye biliyorum... Edit:Ayrıca tam ismi John Lucas II Bunun babasının ismini de siz tahmin edin 
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2008, 16:23:37 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2008, 18:34:14 » |
|
lordapo
|
01-02 Cavs'ında 29-53 02-03 döneminde ise 8-34 yapıp şutlanmış.. Valla bu adamı çok mu aradılar aday olsun diye ,istatistiklerden belli ne halt olduğu valla parxon gene kontrol edeceği birinin peşinde bu belli oldu, kendisini takımının koçluğunu yapmaya davet ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2008, 19:00:07 » |
|
fadeaway86
|
Tim Floyd geri gelsin  Dönemin efsaneleşen coachu yani  Rakamlara gecelim.. 98-99 (13-37) 99-00 (17-65) 00-01 (15-67) 01-02 (4-21) Bunca zaman bu adama nasıl sabır göstermisler..Efsane geri dönsün o zaman  A bir de Hornets ile 2003-2004 döneminde 41-41i varmış...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2008, 20:45:50 » |
|
lordapo
|
Tim floyda kabus gibiydi hatta chandler,brand,crawford ,curry,kukoç,mercer ve artest gibi adamları olmasına rağmen resmen 4 sene takımı diplerde süründürdü yane larry brown ve zeke bu adamın yanında melahike...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2008, 17:16:31 » |
|
KE-Billz
|
Bulls'ta Sürpriz Dwane Casey
Coach arayışlarını sürdüren Chicago Bulls'ta Doug Collins favori olarak gösterilsede sürpriz bir ismin takımın başına geçmek şansının yüksek olduğu iddia edildi. Minnesota Timberwolves'ın eski Coachu Dwane Casey ile GM John Paxson'ın;
Görüştüğü belirtilirken Casey'nin takımın yeni Coachu olabileceği konuşuluyor.
Casey, Wolves'ta geçirdiği 2. sezonun ortasında kovulurken, o tarihe kadar 43-59'luk bir derece yapmıştı.
---------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2008, 22:30:33 » |
|
Dağlar
|
Dwyane Casey Timberwolves taraftarlarından bol bol küfür yiyip kovulduktan sonra boşta kalmıştı. Şimdi sıra Bulls'da galiba. Taraftarların kelime dağarcığı ne kadar geniş bilemiyorum ama Casey'le hüsran yaşanmasından korkmak gerek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2008, 20:43:39 » |
|
Torres#9
|
Hinrich İki Numarada Oynayabilir
2008 Nba Draft'ının birinci sırasından kadrosuna oyun kurucu Derrick Rose'u seçen Chicago Bulls'un oyun kurucusu Kirk Hinrich'i iki numarada kullanabileceği söylendi.
Baron Davis'in Clippers ile anlaşmasından sonra Hinrich için nabız yoklayan Warriors'a veya başka bir takıma Kirk Hinrich'i kaptırmak istemeyen Chicago Bulls'un iki numarada onu kullanıp,sınırlı free agent Ben Gordon'u sign and trade yoluyla elinden çıkarabileceği dile getirildi.
NbaTr..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #13 : 07 Temmuz 2008, 21:03:31 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Chicago Rose'a ne kadar güvendiğini bu hamlesiyle belirtmiş oldu ve ben gordon'u elden çıkarıyor.Rose bunun karşılığını ödemeli!
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık... By Anto James 
|
|
|
« Yanıtla #14 : 07 Temmuz 2008, 21:58:36 » |
|
Dağlar
|
Hinrich 2 numarada hiç yapamaz. Hadi oynayacak diyelim; Larry Hughes ve Thabo Sefolosha nerede oynayacak. Gordon'ı yolcu etmeye hazırlar ancak Hinrich'in gönderilmesi daha mantıklı bana kalırsa. Warriors'a takas görüşmeleri yapacaklardır ilerleyen zamanlarda. GSW Hinrich'e kancayı atmış, Harrington'ı gözden çıkartmışlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 07 Temmuz 2008, 23:05:37 » |
|
lordapo
|
Madem bu kadar rose a güveniyorlar neden hinrich i 2 numarada düşünüyorlar  Bunun adı gerizekalıktır başka bir şey değil yane daha ilk sezonda hinrich i başka yerde kullanmaya kalkarsa kendi zararlı çıkar ve dağların dediği gibi ellerinde hughes ve sefelosha var Yane çoğu takımın deli divane gibi pg aradığı sırada kirk hinrich i 2 oynatmak gerizekalılık yane rose hemen paul yada deron etkisi mi yapıcak? Pota altında godden,thomas yada noah dan performans mı beklicek hala denyolar 4 numarada sırtı dönük reboundcu skorer sorunu ayyuka çıkmış neyse zamanında ben wallace a verilen paraya yazık günah oldu mal paxson bu hamleyi düşünürse kendini en yakın gökdelenden aşağa atsın derim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2008, 23:10:59 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 11 Temmuz 2008, 02:26:53 » |
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Chicago organizasyonu show yapmaya devam kararı almış yane.Hinrich'i 2'ye çekecekler hea  Bunun üstüne ben Don Nelson'u Koçluğa getirsinler derim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 31 Temmuz 2008, 17:19:49 » |
|
magic mania
|
Pivot pozisyonunda Ben Wallace'yi gönderdikten sonra eksiği bulunan Chicago Bulls pivot arıyor. İlgilendikleri oyunculardan adı en çok geçeni ise Brad Miller. Sacramento forması giyen Brad Miller dışında Portland'dan Joe Przybilla , Denver'dan Kenyon Martin ve Dallas'tan Erick Dampier adı geçen diğer oyuncular. --------------------------------------- NbaTr/DA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2008, 17:30:43 » |
|
Murat
|
Okumuştum bu haberi bir yerden hatta bulls sacrementoya Brad Miller karşılığında andres nocioni,Cedric Simmons ve bir draft hakkı önerebilirmiş,sacremento kingse..  Artestin yerini nocionu ile doldurabilirler ama Brad Millerin yerini Cedric Simmons ile zor,zaten takım yapılanmada olacak heralde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 31 Temmuz 2008, 18:08:35 » |
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Valla çok güzel bir takas olur.Ama Chicago'nun senelerdir yatan bu şerefsiz için Nocioni,Simmons ve 1.tur draft hakkını verceğini sanmam.Pota altında Hawes+Thompson+Nocioni idare eder.Sacramento'da forvetten bol ne var.Artest'in boşluğunu tam olarak olmsada Salmons kapatır.Ama Nocioni'nin alınması gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|