« : 01 Mayıs 2008, 17:13:45 » |
|
Mustafa
|
Doğu'da sezonu erken kapatan takımlardan oldular. Off-season hamlelerine Riley'i kovarak güzel bir işle başlayan Heat bakalaım daha neler yapacak. kimler alınmalı, kimlerle yollar ayrılmalı vs hepsini burada konuşalım. haberler eklenecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2008, 01:54:02 » |
--
Ziyaretçi
|
Calderon Miami Gündeminde
Draft için normal sezonda yatışa geçen Miami Heat, draftta istediği guardı seçemezse Toronto Raptors'ın İspanyol yıldızı Jose Calderon'a yönelecek.
Daha öncede gündeme gelen Heat-Calderon olayında Toronto cephesi bir açıklama yapmış ve Calderon'u takımda tutacaklarını belirtmişlerdi.
Ancak Miami'nin yinede Calderon konusunda ısrarlı olacağı ve imkanları zorlayacağı ifade edildi.
--------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2008, 09:28:05 » |
|
dwyane_wade#3
|
yani draftta ilk tercih guard olacak? yani beasley ilk tercih değil. beasley'i seçebilirsek calderon takıma cuk oturur. riley'nin guard konusunda neden bu kadar istekli olduğunu da anlamadım. beasley gibi bir uzunu nereden bulacaksın bir daha? guard bulursun. en basit örneği yukardaki haberde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2008, 12:22:01 » |
|
Kq5
|
Beasley'nin takıma katılması heat içinde iyi olacaktır calderon haberinde ise raptors onu bırakmayacağını açıklamıştı zaten ama miami ondan vazgeçmiyor calderonun bu konu hakkındaki düşünceleri'de önemli!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2008, 13:05:48 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Calderon Miami Gündeminde
Draft için normal sezonda yatışa geçen Miami Heat, draftta istediği guardı seçemezse Toronto Raptors'ın İspanyol yıldızı Jose Calderon'a yönelecek.
Daha öncede gündeme gelen Heat-Calderon olayında Toronto cephesi bir açıklama yapmış ve Calderon'u takımda tutacaklarını belirtmişlerdi.
Ancak Miami'nin yinede Calderon konusunda ısrarlı olacağı ve imkanları zorlayacağı ifade edildi.
--------------------------------------- NbaTr/KE
Artık birşeyler için ısrarlı,inatçı olmamızın zamanı geldide geçiyor.. Beasley'in yanında calderon gibi bir guard iyi olabilir.. Ama Toronto'da haklı olarak Ford'un yedekliğini çok iyi yapan Calderon'u takımda tutmak isteyecektir. Ricky Davis gibi birini versek yerler mi acaba?
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2008, 14:14:00 » |
|
Murat
|
artık Maimini yapılanmasının zamanı çoktan geldi..Davisle parkerla willamsla bence kontrat yenilemisinler..Willams zaten 32 yaşına geldi artık takıma + değil - katkılar yapıyor bence..DAviste bostondaki ve minnesotadaki halinden artık eser yok...BEnce seneye kontratları bitecek uzun oyunculara ve 3 numaralara yönelmleri gerekiyor..Calderon hamlesi iyi bir hamle olacaktır..Şuna inanıyorum ve tahmin ediyorum maimi bu yazın çok hareketli geçecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2008, 00:05:01 » |
--
Ziyaretçi
|
Miami'nin Pietrus Sevdası
Miami Heat'in, Mickael Pietrus sevdası bitmiyor. Golden State Warriors'ın Fransız yıldızı Pietrus'un peşinden geçtiğimiz off-season'da ve ara dönemde koşan Miami Heat'in;
Yaklaşmakta olan off-season'da yine Pietrus'la yakından ilgilenecek. Miami'nin bu sefer sonuç alıp almayacağı ise merak konusu.
-------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2008, 04:23:53 » |
|
Kaan Mert
|
Tutturdular bi Pietrus için bakalım işin sonu nerelere varacak.Ama önce gözlerini seveyim şu Calderon meselesini halletsinler allah aşkına.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2008, 09:13:49 » |
|
dwyane_wade#3
|
pietrus tarzında bir adama mutlaka ihtiyacımız olacak. ricky davis'le de kontrat uzatmayacaklarını düşnüyorum. calderon+pietrus hoş olur. koca sene hiçbir nane yemeyen j-will ve ricky de defolup gidecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2008, 16:44:44 » |
--
Ziyaretçi
|
Wade Gelecekten Umutlu
Sakatlığı nedeniyle nerdeyse 1-5 yılı boşa geçiren Dwyane Wade yaptığı açıklamada durumunun iyiye gittiğini söylerken Miami taraftarına umut dağıttı.
Sol dizinden yaşadığı sorunlar nedeniyle sezonu kayıp geçiren Wade, sakatlığının geçtiğini söylerken eskisi gibi acılar hissetmediğini ifade etti.
Wade, ''Çok uzun zaman oldu ama doğru yolda olduğumu biliyorum. Artık acı duymuyorum.'' dedi.
--------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2008, 17:00:49 » |
|
Kaan Mert
|
Salı gecesi No1 Pick Miami Heat yazısını göreyim bende en az Wade kadar umutlu olacağım  Wade acı duymuyorum dediyse gelişme var demek ki. Yeni sezonda üsran olmasında.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2008, 18:40:47 » |
|
Torres#9
|
Bizim maç öncesi,bakalım lottery 1 kime gidecek ama Heat'e gitmezse,tüm sezon yatmanın ilahi adaleti geri dönüşüm yapmış olacak diyebiliriz,neydi o Miami'nin maçları,yatmanın da bir edebi,adabı olmalı arkadaş.
Miami'nin birinci sırayı almasını istiyordum başlarda ama normal sezonun bitmesine bir ay kaladan beri almalarını istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2008, 20:18:42 » |
|
Dağlar
|
Salı gecesi No1 Pick Miami Heat yazısını göreyim bende en az Wade kadar umutlu olacağım  Wade acı duymuyorum dediyse gelişme var demek ki. Yeni sezonda üsran olmasında. Geçen sene Boston'ın halini biliyorsun. Onca kasmışlardı, 1. sıra için en büyük şans onlardaydı ama 5. sıradan drafta girebildiler. Bu da ayrı bir polemik konusu olur sizin için eğer Celtics'in haline düşerseniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 17 Mayıs 2008, 21:26:24 » |
|
Kaan Mert
|
Bizim maç öncesi,bakalım lottery 1 kime gidecek
East Final Game 1'den önce çekilecek Draft Lottery. Çarşamba Sabahına denk geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 17 Mayıs 2008, 21:28:23 » |
|
Torres#9
|
East Final Game 1'den önce çekilecek Draft Lottery. Çarşamba Sabahına denk geliyor.
Eheh,sabah Lakers maçını izlerken,bizim maçtan önce diye aklımda kalmış,pardon's =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 17 Mayıs 2008, 23:05:58 » |
|
lordapo
|
Heat bence ilk seçerse (büyük ihtimal seçicek) rose u alırsa calderon u sulanmaz ,marion kalır mı onu bilemicem ama heat pota altına kalın ve skorer bir uzun şart.Point guard gene bulunur bence beasley i seçmeleri daha mantığa yakın yane pg bulmak zor ama drafttan gelicek bir atletik uzun helede wade gibi süperstar ın varsa maksimum performans sağlayabilir hatta marion-beasley-wade üçlüsünün yanına sıradan oyuncular koysanda uyum sağlanırsa play off doğuda rahat gelir ilerde getirisi çok olur.Ama rose-wade-marion olursa yetenekli bir pg a sahip olurlar wade in rolü daha belirginleşir gene play off takımı olurlar ama uzun sorunları devam eder. Bence herşey tj ford un takas olup olmamasına bağlı ki calderon yedek kalmak istemiyor bunu açık söledi yane toronto yönetimi bir guard ını feda edicek bakalım heat birinci sıradan kimi seçicek seçim olursa tabe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 21 Mayıs 2008, 19:37:56 » |
--
Ziyaretçi
|
Riley Takasa Girebilir
Draftta 2. sıra seçimini kapan Miami Heat'te, Pat Riley yaptığı açıklama ile takasa yeşil ışık yaktı ve draft hakkını takas edebileceğini söyledi.
Riley, Boston'un Garnett hamelesi gibi bir hamle olacaksa draft hakllarını takas yapabileceklerini belirtti.
Riley, ''Biz seçeneklerimizin çok fazla olduğunu düşünüyoruz. Boston'un geçen yıl yaptığı gibi.'' dedi.
-------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2008, 20:30:00 » |
|
Murat
|
Artık gelecek işin bişeyler yapması gerekir heatin eğer beasley yada rose bunlardan birisi alacak ve geleceğin maimisi için ilk adımları atacak organizasyon..Davis ve j-will kesinlikle gönderilmeli iyi bir takasla kullanılmalı(nasıl olcaksa)..Calderon iyi bir hamle olacakğına inanıyorum..Sabretmesi lazım maiminin ve bu yazı çok hareketli geçirecekleri kesin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 21 Mayıs 2008, 20:35:06 » |
|
Dağlar
|
Geçen sene Boston'ın halini biliyorsun. Onca kasmışlardı, 1. sıra için en büyük şans onlardaydı ama 5. sıradan drafta girebildiler. Bu da ayrı bir polemik konusu olur sizin için eğer Celtics'in haline düşerseniz.
Bunu söylemiştim. 5. sıra kadar olmasa da 2. sıra oldu. Michael Beasley olmazsa Derrick Rose olacak. Hadi hayırlı Heat için. J-Will'den kurtulacaklar büyük ihtimalle.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 20:36:48 Gönderen: Dağlar »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 21 Mayıs 2008, 21:22:49 » |
|
lordapo
|
Valla takasa açığız new york olarak ama şöle bir düşüncem var zach randoplh bu adamların çok işine yarar eğer beasley i seçmezlerse keza draftta onun gibi skorerde yok ama rose seçilirse (bence bulls rose u seçicek) heat beasley i seçip minnesota yada seattle ile takasa girebilir yada portland ın elinde çok fazla draft hakkı oldu neyse ortalık karışık ama şunu sölim bu yaz ı kimse unutmucak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|