Bi cacık olmayacak.
Redd'E serbestlik tanıyacak bir koç değil Skiles,Kendi kati ve katı kuralları var.Redd'E istediğimiz ortamı yaratamazsak,bu sene neler olduğunu gördük.Krystkowiak s.tı batırdı ortalığı,temizlemek bana düştü işte böyle.
Skiles'ın disiplini elden bırakmayacağı ve istediklerini yapmayanları cezalandıracağı kesin bir olay.
Yarın öbürgün,Redd,adamını kovalamadı diye 20 dakka onu kenarda oturtursa şaşmam.Maç da zaten onun savunması ile kazanılmıyor sadece. Biz,ezelden beridir atarak bişeyler başardık(başarı,burada Playoff yapabilmektir adımıza...)
Bu takıma,100 yılın savunma hocasını getirseniz bile savunma yapamazlar.Çünkü oyuncuların böyle bir isteği yok.Buna yatkındeğiller,konsantre edilemezler,o yapıda değilelr çünkü.Mantaliteleri farklı.Olur da bunu aşılamaya çalışırsa yeni koç,yine cacık olmaz.Krystkowiak da,başta denedi,baktı ki olmayacak,Redd'i biraz daha dışarıda bırakan,Bogut'u oyun içine dahil eden ve bir ton kolpa oyuncuya yer verilen ''sistem(!)'' yarattı.
Olmaz işte ulan olmaz!,bu takım ancak atacak,başka yolu yok,illa bi açıklama yapmak gerekmiyor,6 senedir gördüğümü söylüyorum,olmaz işte

sinirlendirmeyin beni a.
Nitekim sonuçları ortada...
Dediğim gibi;Skiles,belli bir serbestlik tanımazsa(kendi yapısının dışına çıkarak biraz),bu takıma ömür boyu savunma yapmayı öğretmeye çalışırsa, bir sezon daha heba olur.
Elde takasa yatkın elemanlar var.Simmons ve Gadzuric'i postalamanın bir yollarını aramak lazım.Keza Bell denyosuna da denk kontrat veren ökzü oğlu öküz'ü tebrik ederek yad ediyorum.
Draft'tan da artık bir Gallinari-Jordan-Gordon-Budinger mi ne alacaksak alalım.(Hammond emmi'ye selamlarımı gönderiyorum).
Geçen sezon gibi,yine off-season'ın en hareketli takımı olmaaya adayız.Zaten başka bi marifetimiz yok.