+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Milwaukee Bucks (Moderatör: magic mania)Konu:
 Off-Season 2008

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Off-Season 2008  (Okunma Sayısı 368 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Mayıs 2008, 17:15:25 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Off-Season 2008

Doğu'da sezonu erken kapatan takımlardan oldular. Skiles ile anlaşılarak bana göre iyi bir hamle ile off-season'a giriş yaptılar, bakalım daha neler olacak. kimler alınmalı, kimlerle yollar ayrılmalı vs hepsini burada konuşalım. haberler eklenecektir.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2008, 19:32:06 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Off-Season 2008

Bi cacık olmayacak.

Redd'E serbestlik tanıyacak bir koç değil Skiles,Kendi kati ve katı kuralları var.Redd'E istediğimiz ortamı yaratamazsak,bu sene neler olduğunu gördük.Krystkowiak s.tı batırdı ortalığı,temizlemek bana düştü işte böyle.

Skiles'ın disiplini elden bırakmayacağı ve istediklerini yapmayanları cezalandıracağı kesin bir olay.
Yarın öbürgün,Redd,adamını kovalamadı diye 20 dakka onu kenarda oturtursa şaşmam.Maç da zaten onun savunması ile kazanılmıyor sadece. Biz,ezelden beridir atarak bişeyler başardık(başarı,burada Playoff yapabilmektir adımıza...)

Bu takıma,100 yılın savunma hocasını getirseniz bile savunma yapamazlar.Çünkü oyuncuların böyle bir isteği yok.Buna yatkındeğiller,konsantre edilemezler,o yapıda değilelr çünkü.Mantaliteleri farklı.Olur da bunu aşılamaya çalışırsa  yeni koç,yine cacık olmaz.Krystkowiak da,başta denedi,baktı ki olmayacak,Redd'i biraz daha dışarıda bırakan,Bogut'u oyun içine dahil eden ve bir ton kolpa oyuncuya yer verilen ''sistem(!)'' yarattı.

Olmaz işte ulan olmaz!,bu takım ancak atacak,başka yolu yok,illa bi açıklama yapmak gerekmiyor,6 senedir gördüğümü söylüyorum,olmaz işte angry angry angry sinirlendirmeyin beni a.

Nitekim sonuçları ortada...

Dediğim gibi;Skiles,belli bir serbestlik tanımazsa(kendi yapısının dışına çıkarak biraz),bu takıma ömür boyu savunma yapmayı öğretmeye çalışırsa, bir sezon daha heba olur.

Elde takasa yatkın elemanlar var.Simmons ve Gadzuric'i postalamanın bir yollarını aramak lazım.Keza Bell denyosuna da denk kontrat veren ökzü oğlu öküz'ü tebrik ederek yad ediyorum.
Draft'tan da artık bir Gallinari-Jordan-Gordon-Budinger mi ne alacaksak alalım.(Hammond emmi'ye selamlarımı gönderiyorum).

Geçen sezon gibi,yine off-season'ın en hareketli takımı olmaaya adayız.Zaten başka bi marifetimiz yok.
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2008, 22:55:07 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Skiles bence doğru seçim ama new york gibi başı bozuklar ordusu olan bucks ı adam eder mi onu bilemem.Yüce buck onur redd e serbestlikten dem vurmuş skiles manyağının sağı solu belli olmaz keza çinli çok sopa yicek bu belli,artık herkez kafasına bant takmıcak,sapan saçma her eline gelen topu sallamıcak,hücumu tamamen kullancak blah blah blah yane binayı yıkacak skiles kendi sistemini oturtcak ama hammond dan eminim ki adam detroit den geliyor keza dumars boş adamı yanına yardımcı tayin etmez ama bu sene olmasada bucks doğuda ivme kazanabilir skiles ın tehşişlerine cevap verirse ama koç k ya benzemez bu manyak.

« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2008, 22:31:37 »
--
Ziyaretçi

Ersan, Bucks'a Dönüyor

Ersan, Bucks'a Dönüyor

NBA'e ilk adım attığı zaman istenilen verimi veremeyen Milli oyuncumuz Ersan İlyasova'nın tekrar Milwaukee Bucks'a dönmesi bekleniyor. Bu sezonu İspanya'nın Barcelona takımında geçiren;

Ve sezon başında istediği gibi oynayamasada daha sonra form tutan Ersan'ı Bucks'ın tekrar kadroya katmayı planladığı belirtildi.

Bucks'ın Genel Menajeri Hammond'un, Ersan'ı geri çağıracağı yönünde haberler çıkıyor.

-----------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2008, 22:34:12 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

nbatv de bucks maclarına hazır olun.. bir sezon vermemislerdi Cheesy
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2008, 23:30:59 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Onur gözün aydın seninki sayesinde bol miktarda bucks maçı izlersin artık .Skiles için ersan işlenmemiş elmas ama ersan garip adam 3-4 de rahat oynamasına karşın tutunamadı nba de ama yeniden yapılanma derdinde takım keza hammond da bazı şeylerin farkında dönsün derim.

« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2008, 12:26:57 »
--
Ziyaretçi

Malik Allen Bucks'la İmzaladı

Malik Allen Bucks'la İmzaladı

Milwaukee Bucks Genel Menajeri John Hammond, yaptığı açıklama ile Tyronn Lue ile anlaştıktan sonra Malik Allen'lada kontrat imzaladıklarını açıkladı.

Malik Allen ise geçtiğimiz yıl New Jersey Nets ve Dallas Mavericks'te yer almıştı. Allen, 7 sezon boyunca NBA'da görev yaparken, 5.7 sayı- 3.2 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etmişti.

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2008, 22:39:30 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

ufak ufak hamlelerle olsa bile takım kurdular helal olsun bucks playoff planlarına başlıyacak bu sezon görünen o
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2008, 10:13:49 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Malik Allen Nets'de çok istikrarlı bir performans gösteremedi.En iyi gecesi 15 sayı 15 ribaunt şeklinde geçiyordu. Çoğu gece ise var mı yok mu belli değildi.
Kidd takasında Mavericks yolunu tutarken umutsuzdu. Pek de varlık gösteremedi. Milwaukee'e uzun için 3. alternatif olarak geliyor. Süre alması zor görünüyor.

Bucks'da en azından doğu için bir playoff çıkarabilecek kadroyu kurdu:
Mo Williams gibi sağlam bir guardları var, 2 ve 3 numaralarda Michael Redd ve Richard Jefferson!! Potaaltında Andrew Bogut olması takıma daha bir dinamizm katıyor. Charlie V. de sakatlıkları olmasa iyi katkı verebileceğini göstermişti. Yedekler de yetersiz olsa da çoğu doğu takımıdan iyi. Charlie Bell, Desmond Mason, Royal Ivey, Ramon Session Tyronn Lue gibi isimler var.
« Yanıtla #9 : 07 Ağustos 2008, 03:20:23 »
--
Ziyaretçi

Elson Bucks'a İmza Atacak

Elson Bucks'a İmza Atacak

Free-agent pivot Francisco Elson'ın, Milwaukee Bucks'la prensipte anlaştığı ve imzanın an meselesi olduğu belirtildi.

Kaynakların verdiği bilgilere göre, Elson'ın gelen bir kaç tekliften sonra Bucks'ta karar kıldığı ve yakın bir zaman içinde Bucks'a imza atacağı ifade edildi.

Avrupa'dan Barcelona, NBA'den Atlanta'nın peşinde olduğu Elson'ın, Bucks'a çok yakın oldığu belirtildi.

--------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2008, 01:32:06 »
--
Ziyaretçi

Ridnour'ın Bucks Heyecanı

Ridnour'ın Bucks Heyecanı

Milwaukee Bucks'ın yeni point guardı Luke Ridnour, yaptığı açıklamada heyecanlı olduğunu söylerken umutlu konuştu.

Kariyerinde yeni bir sayfa açan ve istediği bir ortamda olacağını söyleyen Ridnour,

''Ben takas haberini aldığımda açıkçası çok heyecanladım. Benim için Bucks sistemi iyi bir sistem olacak. Skiles için oynamak güzel olacak.'' dedi.

--------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2008, 11:33:15 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Ridnouru watsona tercih eden bir takımdaydı kendileri..Burda yeniden kendisine yeni bir yol ve sayfa açacaktır..Başarılı olur bu yıl bucks kendisinden beklenen şeyi yapmak zorunda yane playoff bu yolda ridnourun rolü büyük olacaktır..
« Yanıtla #12 : 30 Ağustos 2008, 20:34:10 »
wiltchamberlain
Last Sixer Fan
Starter

Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu

Üyelik Bilgileri WWW

Ridnouru watsona tercih eden bir takımdaydı kendileri..Burda yeniden kendisine yeni bir yol ve sayfa açacaktır..Başarılı olur bu yıl bucks kendisinden beklenen şeyi yapmak zorunda yane playoff bu yolda ridnourun rolü büyük olacaktır..

Valla Murat kardeş bence olsam Watson'ı değil Ridnour'u gönderirdim. Milwaukee gül gibi point guardını kaçırdı elinden Luke Ridnour'a kaldı. Heralde bench oynayacak gibi görünüyor. Mo Willams'ın gitmesi Ramon Sessions'un önünü açacaktır

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY
« Yanıtla #13 : 30 Ağustos 2008, 20:36:03 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Valla Murat kardeş bence olsam Watson'ı değil Ridnour'u gönderirdim. Milwaukee gül gibi point guardını kaçırdı elinden Luke Ridnour'a kaldı. Heralde bench oynayacak gibi görünüyor. Mo Willams'ın gitmesi Ramon Sessions'un önünü açacaktır

Yanlış anladın ben Watsonu göndersinler daha iyi olur demedim,anlatmak istediğim seattle ilk beşınde bence olması gerek watson değil ridnourdu..yani koç hep watsonu tercih etti..BEn buna karşı çıktım..
« Yanıtla #14 : 09 Eylül 2008, 12:10:34 »
erdi12
Starter

Üyelik Bilgileri

Ridnour yıllarca Ray Allen ile oynayarak bir şutörün nasıl paslar istediğini anladı. Bu yüzden Redd'de Ridnour'un gelmesine sevinmiş olmalı. Çünkü onu besleyebilecek en deneyimli şutör besleyenlerden biri de Ridnour.

That's what I'm talkin'  about
« Yanıtla #15 : 09 Eylül 2008, 23:10:00 »
wadeutkan
Magic Alexi
Editör
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır

Üyelik Bilgileri
Ynt: Bucks Noel'ı Tulsa'ya Gönderdi.

Milwaukee Bucks forveti David Noel'i NBDL takımlarından 66'ers takımına yolladı.Noel geçen sene draftın 39. sırasından şeçilmiş ve  çaylak sezonunda 2.7 sayı ortalaması tutturmuştu.

Nbatr/alexi
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2008, 23:47:07 Gönderen: MeaCulpa » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Milwaukee Bucks (Moderatör: magic mania)Konu:
 Off-Season 2008

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv