Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Eylül 2008, 01:21:57
194313 Mesaj 6817 Konu Gönderen: 23223 Üye
Son üye: ayk0202
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Off-Season 2008 « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3
Gönderen Konu: Off-Season 2008  (Okunma Sayısı 826 defa)
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« : 01 Mayıs 2008, 17:20:08 »

Doğu'da sezonu erken kapatan takımlardan oldular. Her sene New York'un doğuda play-off yapacağını iddaa ediyorum ama her sene ters köşe oluyorum, bu sene İsiah'ı kovarak off-season'a güzel bir giriş yaptılar. kimler alınmalı, kimlerle yollar ayrılmalı vs hepsini burada konuşalım. haberler eklenecektir.

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Ynt: Off-Season 2008

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2008, 21:31:44 »

Siftahı ben yapim grin 20 mayısa kadar bence koç belli olucak sorasında gm dir ,asistan koçtur ,takas yada oyuncu alınıp verilceği belli olur ama beklediğim gelişmeler % 80 mark jackson un koç olması ;marbury ,randolph,james ,rosedan en az ikisinin postalanması,patrick ewing  ve herb willams ın yardımcı olarak gelecekte takıma dahil olmaları olası draft seçiminde maksimum katkı sağlıcak bir guard alınması.

Kemal Erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2008, 00:03:22 »

Nachbar, Knicks Yolunda

New Jersey Nets'te free-agent 1 Temmuz'da free-agent olacak Bostjan Nachbar'ın, İtalya'da Benetton'da oynadığı dönemlerde Coachluğunu yapan Mike D'Antoni için Knicks yolunu tutabileceği belirtildi.

Benetton'da oynadığı dönemlerde takımın önemli parçalarından olan Nachbar'A, D'Antoni'ninde sıcak bakabileceği ifade edildi.

Nachbar'ın, Knicks yolunu tutup tutmayacağı ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.
--------------------------------------------
NbaTr/KE
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2008, 00:42:43 »

New York'a faydali olabilecegini düsünüyorum.Hem D'Antoni ile calismis bir oyuncu önceden.D'Antoni'nin sisteminde dis aticilar önemli bir rol oynuyor Nachbar'in da iyi bir sütor oldugu asikar

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2008, 21:06:14 »

Ne gerek var o zaman jefriess,blakman,q rich hatta chandler ın kadroda işi yok o zaman töbe ya angry

Kemal Erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2008, 01:13:13 »

D'Antoni: Play-Off'lar İçin Yarışacağız

New York Knicks'in yeni coachu Mike D'Antoni basına yaptığı açıklamada taraftarın gönlüne su serperken umut dağıttı ve play-off savaşı verecek bir takım yaratacağını söyledi.

D'Antoni yaptığı açıklamada ''Biz play-off'lar için yarışmak zorundayız. Bu yarış içinde varolmak zorundayız. Eğer ben play-off'lar için savaş vermezsek bundan rahatsızlık duyarım ve hayalkırıklığı yaşarım.'' dedi.

--------------------------------------
NbaTr/KE
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2008, 21:01:27 »

Vay vay vay gaza gelmiş adam, ny basınına yazılanlara görepatrick ewing i istediği söyleniyor ama  suns daki asistan koçlarının anlaşması devam ediyor olması  ve ewing in basın yolu ile iş beklediğini sölemesi bu iddaaları güçlendiriyor. Eddie curry,david lee ve zach randolph un gelişmesinde büyük rol oynar gelirse  hatta 94-99 daki şaşalı dönemlerde büyük emeği vardı ewing babamızın  hatta yao ming ve dwight howard a kattıklarını unutmamak lazım neyse blog um da karalıcam birşeyler.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 21:04:40 Gönderen: lordapo » Logged

Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2008, 09:25:50 »

Gaza gelmiş ama takım bu haliyle kalırsa bu kafayla devam ederse o gazı söndürürler. Uzun olarak bir tek David Lee'i beğeniyorum. Hiç olmazsa birşeyler yapmaya çabalıyor. Curry camışı kıcını kaldıramayacak noktaya geldi. Aşırı kilo aldı. O kilolar nasıl verilecek bakalım.

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2008, 11:34:41 »

Valla öle bir verdirirler ki ewing gelirse seve seve vericek o kiloları ayu olu ayu.

Kemal Erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2008, 15:33:09 »

Knicks'te Baron Sesleri

Golden State Warriors'la henüz anlaşamayan Baron Davis, New York Knicks gündemine geldi. Baron Davis'le ilgilenmesi beklenen Knicks'in salary konusunda ise çözüm olarak;

Stephon Marbury'nin kontratından kurtulma planları var. Kontratının son senesinde olan Marbury'e takım bulunması halinde ise;

Baron Davis'in Knicks'e gelmesi için girişimler başlayacak.

----------------------------------------------
NbaTr/KE
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2008, 15:39:28 »

kulağa hoş geliyor...ama kniks'e ne oyuncular geldi...
nerdeyse hiçbirisi takımın büyüklüğünü kaldıramadı...

Kemal Erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2008, 04:08:59 »

Ellis de New York Gündeminde

Mike D'Antoni'nin gelmesiyle birlikte kadrosunda değişim olup olmayacağı merak edilen New York Knicks'te Baron Davis'ten sonra bir başka Warriors'lı Monta Ellis'in ismi geçmeye başladı.

Baron Davis'in Knicks'te oynama ihtimali basına yansırken şimdide Monta Ellis için Knicks'in devreye girebileceği söyleniyor.

Mike D'Antoni'nin sistemine uyacağı yönünde görüşler ortaya atılan Ellis'e mid-level'in teklif edileceği konuşuluyor.

--------------------------------
NbaTr/KE
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2008, 06:36:18 »

Yane mike da şaşırdı ne yapcanı ,ulan elinde bir sürü adam var sen ellis in peşine düş baron ve ellis gelirse
artık lee yi pivot oynatır bu manyak angry Of ya takım ne hale geldi.

DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2008, 11:17:06 »

abi monta ellis bu saatten sonra mid levele oynarmı bi 8-9 md hakediyo bence

Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 24 Mayıs 2008, 11:32:29 »

Bence de Monta MLe den daha fazla para isteyecektir.Ama her zamanki ilaç, "sign & trade" devreye girebilir.Ben D'antoni stiline cuk oturacağını düşünüyorum Monta'nın.Ama oyun kurucu olarak değil, şutör gard olarak.

"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 24 Mayıs 2008, 17:32:16 »

abi monta ellis bu saatten sonra mid levele oynarmı bi 8-9 md hakediyo bence

Memphis 12 m $ vermeye hazır keza gay ile mükemmel ikili olurlar,Zaten mle ye tav olacanı sanmam peşinde çok takım var.Bir eklemek istediğim ellis i pg olarak oynatamaz anca sg oynatcak o zaman jamal ,nate ve q rich den birine yol gözükür.Baron için salary zorlamaya gerek yok randolph u verelim karşılığında alalım a miller nash gibi  takımı oynatır.

Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 24 Mayıs 2008, 18:55:13 »

D Antoni takımın başında ve Baron gelirse,koş koş devam edecek diye biliriz D Antoni'de.Baron'da takımın çehresini değiştirebilecek bir isim,elde patlama olasılığı sakatlıklarıyla orantılı ama ben şu son iki senedir,Warriors'un başındaki oyununu görünce,New York ve D-Antoni yerinde olsam düşünmeden takıma katmaya bakarım bir şekilde.Uzun olarakta,Curry-Randolph'ta değişim gerekir o zaman tabii ki.Baron iyi bir pg ve takımın çehresini değiştirebilir yanına doğru elemanlarda katılırsa,böyle bir ortamda Nate'de,Crawford'da performansını artırır diye tahmin ediyorum.Lee'ye olan ihtiyaçta onun sürelerini artırır bu şekilde,Diaw etkisi gibi birşey olur Lee'de,birebir olarak benzetme yapmıyorum.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
Kemal Erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 29 Mayıs 2008, 17:27:22 »

Knicks'te GM Adayı Gabriel

Genel Menajer arayışlarını sürdüren New York Knicks'te rota John Gabriel'e çevrildi. Daha önce Orlando Magic'te Başkanlık yapan John Gabriel ile;

Bu hafta görüşmeler yaoılacağı belirtildi. Knicks'in listesinde ayrıca Billy King de bulunuyor.

---------------------------------
NbaTr/KE
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 29 Mayıs 2008, 21:19:17 »

Billy king tercihim olur sixers da gayet başarılıydı ama rica ediyorum new york yönetiminden draft zamanı denyoluk yapmasınlar layden facialarını unutmadık.

Ahmet Çakar
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2008, 17:45:37 »

New York gibi NBA'in en köklü 2-3 takımından biri olan bir camiaya yakışmayacak bir koç geldi bana göre. Mike D'antoni denilen şahsın ben Avrupa geçmişinide bilirim. Ezberci bir koçtur. Yine hüzün dolu bir sene mi geliyor New York adına bilemem ama şu bir gerçek alınacak en son koçu aldı New York. Ha eskiye göre bir ilerleme olacağıda gerçek. Bakın beyler NBA'in New York gibi bir takım ihtiyacı var. Özelliklede Doğu'nun.
Sayfa: [1] 2 3
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Off-Season 2008 « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi