Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Eylül 2008, 12:41:13
193959 Mesaj 6800 Konu Gönderen: 23158 Üye
Son üye: egeelda
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Off-Season 2008 « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3
Gönderen Konu: Off-Season 2008  (Okunma Sayısı 822 defa)
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2008, 19:04:40 »

New York gibi NBA'in en köklü 2-3 takımından biri olan bir camiaya yakışmayacak bir koç geldi bana göre. Mike D'antoni denilen şahsın ben Avrupa geçmişinide bilirim. Ezberci bir koçtur. Yine hüzün dolu bir sene mi geliyor New York adına bilemem ama şu bir gerçek alınacak en son koçu aldı New York. Ha eskiye göre bir ilerleme olacağıda gerçek. Bakın beyler NBA'in New York gibi bir takım ihtiyacı var. Özelliklede Doğu'nun.

Açıkcası biz 99 dan beri alıştık acı ve kedere,knicks zaten donnie walsh manyağını takımın başına getirmekle ilk hatayı yaptı.Adam ilk basın toplantısında benden hayır beklemeyin dedi,üstüne mike manyağı geldi keza elindeki kadro ile run&gun oynatması zor.2010 da james ,wade yada o zamana kontratı biticek franchise player ın birine sulancaz gibisinden açıklamalar yaptı.En azından elindekileri değerlendirse dicem de zor ne bilim bu sene hiç umudum yok ama en az play off yaparız bu manyakla.

Ynt: Off-Season 2008

Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 19 Haziran 2008, 18:27:50 »

Knicks Guard Arıyor   
  2008 Draftı'nda 6. sıradan seçim yapacak olan New York Knicks gözünü guard piyasasına dikti. Draft seçiminde de önceliği guardlara verecek olan Knicks aynı zamanda takasa da sıcak bakıyor.

Toronto'dan Tj Ford, Bucks'tan Mo Williams, Pacers'tan Tınsley ve Portland'dan Jarrett Jack ile ilgilenen Knicks aynı zamanda draft içinde gözünü kolej piyasasına dikti.

Donnie Walsh'ın beğendiği bir diğer oyuncu da Ucla forması giyen Russell Westbrook. 

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 19 Haziran 2008, 18:33:46 »

Russell Westbrook'un 2 macini izleme sansi buldum.İnanilmaz atletik inanilmaz hizli ve sutlari fena degil.Hic güclü bir oyuncu olmamasina ragmen savunmasi sinir bozucu ve yipratici.Run&Gun'da rahat oynayabilecek bir oyuncu.Gelismeye acik bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.Bence NYK'in eksiligi olan oyun kurcu mevkine hemen bir hareketleme getirmese de ileride adindan söz edilebilir.Bence NYK icim iyi bir tercih olabilir.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 19 Haziran 2008, 19:50:51 »

Tj ford ve mo willams ikisinden birini takıma alırlarsa run&gun sıstemıne zaten cuk dıye otutturur coachları,takıma faydalı olacaklarını düşünüyorum..Ama marburyı ve onun kontratını ne yapcaklar??..Bu ıkı guardın nyka ılaç gıbı ve onları ust sevıyeye cıkarcaklarını tahmın edıyorum..Bu hamleyı ve bu ıkı guardan bırısını almaları gerekıyor sorunlarına ılaç gıbı gelecektır..

Russell Westbrook, konusa gelınce langırt22 arkadasıma katılıyorum coachın sıstemıne rahatlıkla uyabılecek bır oyunucu,onunda zamana ıhtıyacı olacaktır..

lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : 19 Haziran 2008, 21:13:21 »

Aldığım duyumlardan şöle sölemem lazım büyük ihtimal r westbrook u seçicek knicks hatta mike d antoni nin hayran kaldığını okudum knicks forumlarında ,zaten bu sistemde takımın acil pasör pg a ihtiyacı var.Açıkcası ben jared jack i isterim keza nba de en çok beğendim pg lardan biri yane tinsley,mo will yada ford dan tinsley manyağı haricinde ikisine sıcak bakarım keza bizde bir tane tinsley in üst versiyonu denyo mevcut..

MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 19 Haziran 2008, 22:49:05 »

Aldığım duyumlardan şöle sölemem lazım büyük ihtimal r westbrook u seçicek knicks hatta mike d antoni nin hayran kaldığını okudum knicks forumlarında ,zaten bu sistemde takımın acil pasör pg a ihtiyacı var.Açıkcası ben jared jack i isterim keza nba de en çok beğendim pg lardan biri yane tinsley,mo will yada ford dan tinsley manyağı haricinde ikisine sıcak bakarım keza bizde bir tane tinsley in üst versiyonu denyo mevcut..
Tinsley ilginc bir oyuncu abi.Kariyerine gayet iyi baslamisti.Hatta ben ileri de epey iyi olacagini düsünüyordum.İlk seneleinde istikrarliydi.Simdi ise bir mac double-double yaparken diger mac kaybolabiliyor.Dedigin gibi onun ipiyle kuyuya inilmez.
Ama T.J Ford mu Mo mu derseniz kesinlikle Mo derim.Ford iyi bir dis atici degil.Uymaz D'Antoni'ye ama Mo patlamaya hazir bir oyuncu.Yeni kücük dev adamlardan biri Mo(Boy 1.83 diye hatirliyorum).

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : 19 Haziran 2008, 22:53:11 »

Jared jack ve r westbrook makbuldür zaten portland ile ilişkiler sağlam.

KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : 20 Haziran 2008, 22:07:23 »

Herb&Weber, D'Antoni'nin Ekibinde

New York Knicks Basketbol Operasyonları Başkanı Donnie Walsh, yaptığı açıklama ile Mike D'Antoni'nin yardımcılarını duyurdu.

Herb Williams'ın yanı sıra, D'Antoni'nin ekibine Phil Weber de eklendi.

----------------------------------
NbaTr/KE

lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : 20 Haziran 2008, 22:37:12 »

Vay be pat ewing söylentiden öteye gitmedi ama herb zaten demirbaş gibi keza dolan takımı aldığından beri  asistan koç bence mike dan soraki koç adayım neyse ewing era başka bahara işallah...

KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : 25 Haziran 2008, 13:52:37 »

Curry&Robinson Yaz Ligi'ne

Mike D'Antoni yönetiminde gelecek sezon neler yapacağı merak konusu olan New Yoprk Knicks'te yıldız oyuncular Eddy Curry ve Nate Robinson'ın;

Vegas'ta düzenlenecek olan Yaz Ligi'nde görev alacakları belirtildi. Henüz resmi bir karar açıklanmasada oyuncuların Yaz Ligi'nde oynaması bekleniyor.

-----------------------------------------------
NbaTr/KE

Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 25 Haziran 2008, 15:27:20 »

Yaz liginde gelecek sezon için hazırlık yapabilirler bu iki yıldız oyuncu gelecek sezonda açıkçası bende neler yapacağını merak ediyorum. new york'un en azından eski gücüne kavuşması ve layık olduğu yerlere gelmesini umuyorum Saygılar.

lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : 25 Haziran 2008, 21:34:07 »

Vay be mike curry in koca kıçını eritmek için erken davranmış,bence curry i erkenden kampa sokması randolph u kadrosunda düşünmediği olarak algılanabilir keza nate zaten bunların çobanı her sene ama bence bu sene nate için  iyi bir fırsat onu barbossa gibi kullanabilir mike.

NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 28 Haziran 2008, 19:16:12 »

Değişik kaynaklarda Knicks'in Gallinari'yi 4 numarada kullanabileceğini ve bu pozisyonda oynayan Lee'nin takas edilebileceğini okudum.

Lee orta mesafe şut yeterizliği sebebiyle D'Antoni tarafından istenmiyormuş (Marion çok iyi şut atıyordu sanki Phoenix'e ilk geldiğinde) Elimizdeki çer - çöp içerisinde başka takımların ilgisini çeken,takas değeri olan en önemli oyuncu da Lee olduğuna gööre,cap boşaltmak yani elimizdeki rezil kontratlardan birini yollamanın diyeti olarak Lee'yi gözden çıkarmak mantıklı gözüküyor.

Yazmayacağım dedim ama duramadım,bir kaç senaryo :

http://www.realgm.com/src_checktrade.php?tradeid=4691067

Feyton - Lee takası zaten adı geçen bir senaryo.Lee gibi savaşçı bir oyuncu,Okafor ile beraber etkili olabilir ve tam da Brown'un sevdiği tarzda bir oyuncudur Lee.Frye'dan kesip Lee'ye verdiği süreleri ben hatırlıyorum.Jeffries ise hem 3 hem de 4 numarayı yedekleyebilecek ve savaşçı yapısıyla Brown'un seveceği tarz bir oyuncu.Bu sene ne pahasına olursa olsun play-off yapmak isteyen ve cap sorunu olmayan Bobcats kadrosuna derinlik katacak,faydalı bir hamle olaibilir.Bobcats'in draftten playmaker oynayan Augustin'i aldığını da düşünürsek gayet mantıklı gözüküyor.

Biz ise Felton gibi yetenekli ve takımı hızlı hücumlarda yönetebilecek bir guard alarak D'Antoni sistemine resmen giriş yapmış oluyoruz.Hala potansiyelini gösterememiş bir oyuncu olan Felton,takımımıza önemli katkı sağlayabilir.Morrison dış şut açığımız için tarafımca seçildi ama amaç cap boşaltmak ise Sean May ile aynı paraya oynuyor ve May'in kontratı seneye bitiyor.Morrison'un da kontratı 2010 yazında bitiyor gerçi,amaç o yaz free-agent almaksa,amaçtan sapılmıyor Morrison'u kadroda tutarak.Tabi bir 3 numarayı gönderip bir başkasını almış oluyoruz.Morrison'u 2 numarda kullanmak mümkün olur mu? D'Antoni'den bahsediyoruz,her şey mümkün.

-------------------------------------------

Halen post oyunu ile skor bulma sıkıntısı çeken ve Rose'un gelişi ile Hİnnrich'i gözden çıkarabilir duruma gelen Bulls ile henüz kontrat durumları netleşmediği için takas motoru vasıtasıyla görüntüleyemediğim bir başka senaryo :

Zach + Lee + Nate ------------ >  Kirk + Gordon (sign & trade)

Bu durumda küçük bir ihtimal de olsa başka takımların ilgisini çekebileceğine inandığım Jamal'i şutlamamaız lazım.Karşılığında da savunma yönü ağır basan bir 4 numara ile kadroyu takviye etmemiz ve biten kontrat almaya çalışmamız lazım.Misal :

http://www.realgm.com/src_checktrade.php?tradeid=4691451

Speights'i seçen ve zaten elinde Thaddeus bulunan Philly için hem Carney hem de Evans feda edilebilir durumda.Biz Curry'nin yanına,mücadeleci,savunmacı ve sıkı bir r,baundcu olan Evans'ı koyup,Carney ile yedeklemiş olacağız,üstelik Jamal'ı kontratı bozdurmuş olacağız (Booth ve Smith hemen salınır zaten) Philly de ikinci bir skorer kazanmış olacak.

Yippi Ka Yey motherfucker...
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : 28 Haziran 2008, 19:25:28 »

Takaslar gayet hoş gözüküyor,elde ki kadrodan takımı üst seviyeye taşıyacağı açık ama birşey soracağım Salih ağabey;
Lee'den orta mesafe şut yetersizliği nedeniyle vazgeçen D-Antoni,Evans'ı ilk beşte ister mi dört numara olarak ?

D-Antoni ister mi bilmem ama,bana ikinci bahsettiğin senaryo Knicks adına daha pek hoş olacak gibi geldi.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 28 Haziran 2008, 19:28:46 »

Zaten 4 numarada Gallinari oynayacak bu durumda.Evans 4 ve 5 numaraları yedekleyecek.

Yippi Ka Yey motherfucker...
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : 28 Haziran 2008, 19:31:13 »

Keza mal mike lee yi feda edicek de eline ne geçicek ona gelene kadar randolph,jefriess ve marbury var ama  nerde bunlarda kafa angry Aslında takımın ana derdi takımı sürüklücek pg yane hızlı oynatcak oyun kurucu keza  pacers dan gönderilmesi olası bir jamal tinsley yada seattle da üçüncü guard pozisyonuna düşen luke ridnour  ama mike efendi run&gun oynacağı için felton da uygun olur ,kirk ve gordon için lee feda edilir keza gordon  bence jamal den kat kat iyi skorer keşke deng ide alabilsek ama bu fazla absürd olur.

Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 30 Haziran 2008, 01:51:44 »

Marbury sona doğru

New York Knicks takımında all star guard Stephon Marbury sona doğru. Stephon Marbury yine bu yıl benim yılım olacak açıklamasını yaptı, ancak yıldız oyuncunun bu sezon oynama şansı yakalaması zor gözüküyor.

New York Knicks genel menajeri Donnie Walsh point guard arıyor ve bir isim kadroya katılınca Marbury'nin kontratı satın alınıp serbest bırakılacak. Stephon Marbury 20 milyon dolarlık kontratı ile NBA'in 1 numaralı overpaid ismi konumunda.

lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : 30 Haziran 2008, 12:19:59 »

Güle güle yavrum sana güle güle ,valla vakti dolan uzar francis de böle bastı gitti durumu ortada ama boy out olursa büyük ihtimal cavs ve magic peşine düşer buna eminim.

KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : 12 Temmuz 2008, 03:25:14 »

Szczerbiak Knicks'e Mi ?

New York Knicks Başkanı Donnie Walsh, takıma takviye yapmak için arayışlarına devam ederken, verilen bilgilere göre rota Wally Szczerbiak'a çevrildi.

Cleveland Cavaliers'ın takas etmek istediği ve kontratının son senesinde bulunan Wally Szczerbiak için Knicks'in devreye girebileceği belirtildi.

-----------------------------------------------
NbaTr/KE

Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 12 Temmuz 2008, 15:42:50 »

Salaryi boşaltmak için zachi versinler clevanda wally alsınlar..Wallyin zaten seneye kontratıda bitiyor böylece zackden kurtulmuş olacak new york hem ondan hemde kontratından..

Sayfa: 1 [2] 3
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Off-Season 2008 « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi