+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Orlando MagicKonu:
 Off-Season 2008

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Konu: Off-Season 2008  (Okunma Sayısı 1251 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2008, 08:36:44 »
RenascenT
Rookie
**

ORL

Üyelik Bilgileri
Ynt: Off-Season 2008

evet, hedo guard da gelse, iyi bir 4te gelse olumsuz etkilenecek... merakla bekliyorum..
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2008, 18:53:23 »
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
*

Phoneix Suns

Üyelik Bilgileri

Nelson'un bencil oyunu bu takımın Detroit'e elenmesinin 1 numaralı nedeni bence gerçekten takımı oynatacak iyi paslar dağıtacak bir guard gerekiyor.Koskoca bir sezon Hidayet guardlık yaptı bu takıma bu olcak iş değil.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 23 Haziran 2008, 20:40:48 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Bide normal sezonda howarda bol bol paslar indiren takım,playofflarda bunu yapamadı..Yani howardı gerekilen şekilde kullanamadılar,playofflarda..
« Yanıtla #23 : 25 Haziran 2008, 04:22:31 »
--
Ziyaretçi

Redick: Magic'te Kalıyorum

Redick: Magic'te Kalıyorum

Off-season'da takas edileceği yönünde hakkında bir çok haber çıkan JJ Redick, Orlando Magic'de kalacağına dair inancının sonsuz olduğunu söyledi ve gelecek sezona hazırladığını belirtti.

Redick, yaptığı açıklamada;

''Magic'in, off-season'da yapacağı bazı hamleler var ancak ben burda kalacağıma %100 inanıyorum.'' dedi. Magic cepheside Redick'i takas etmeyi düşünmediklerini açıkladı.

------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #24 : 25 Haziran 2008, 08:50:20 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bu adam ne zaman benim düşündüğüm adam olacak,ya da olabilecek mi diyeyim.Çünkü bu saatten sonra,benim düşündüğüm Redick'in ortaya çıkması zor gözüküyor.

Bu senede şans verilsin,olmadı sonrasına bakılır.Rakiplere yollayıp,onlarda patlama yapmasındansa bir kişilik yer doldurup,onu denemeleri gerektiğini düşünüyorum bir sene.Yapılan açıklamalarda buna işaret zaten.
« Yanıtla #25 : 26 Haziran 2008, 20:46:20 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Yane bu adamı çözemedim gitti,ncaa lerde keskin nişancılık konusunda adam morrison ile rekabet içinde olan  bu zat 3 sene geçmesine rağmen hala patlama yapamadı.Bakalım magic ne gibi plan uygulucak bunun için ama ben kalıcağını sanmam ama hedo giderse takasla o zaman kalır büyük ihtimal.

« Yanıtla #26 : 28 Haziran 2008, 04:04:14 »
--
Ziyaretçi

Bogans, Magic'te Kaldı

Bogans, Magic'te Kaldı

Yaklaşık 2 hafta önce yaptığımız haber bugün resmiyete kavuşurken, Orlando Magic'in guardı Keith Bogans'ın opsiyonunu kullanmayacağı ve;

Gelecek sezonda Orlando Magic'te oynayacağı açıklandı. Aynı zamanda Magic'in Redick'te takımda tutması bekleniyor.

Redick'te geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istemediğini söylemişti.

-------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #27 : 28 Haziran 2008, 11:44:09 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ben hala takas bekliyorum ama otis yapmıcak galiba neyse ellerinde hedo gibi iyi pazarı olan bir oyuncu varken  uzun almaları lazım ona karşılık neyse onların bileceği iş.

« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2008, 13:28:40 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Bogansın kalması iyi olmuş,benchten  getirdiği katkılarlar attığı üçlüklerle orlandoya çok katkı sağlıyordu..Apo abiye katılıyorum hedo gibi pazarda değeri yüksek olacak bir oyuncuyu pota altı için takas edilmesi şart yoksa gene 2.turdan ötesini göremezler..
« Yanıtla #29 : 30 Haziran 2008, 05:05:18 »
--
Ziyaretçi

Magic, Redick'i Takas Etmek İstiyor

Magic, Redick'i Takas Etmek İstiyor

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla Orlando Magic'te kalmasının kesin olduğunu söyleyen JJ Redick'in, söylemlerinin aksine haberler çıkıyor.

Redick takımda kalmasına kesin gözüyle bakarken, Orlando basınında çıkan haberler ise aksi yönde. Basında çıkan haberlere göre Magic'in, Redick'i takas etmek istediği ifade edildi.

--------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #30 : 30 Haziran 2008, 05:20:27 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Ncaa'de dış şutlarıyla nam salmış ve  zamanında da baya övülen biriydi ama Nba'de dikiş tutturamadı. Aslında Magic'in sistemine de ayak uydurabilirdi ama Van Gundy de süre vermeyince benchte tıkıldı kaldı. Bakalım takas etmek isteyen çıkar mı..

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #31 : 30 Haziran 2008, 11:13:32 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Reddick sadece sutuyla nam salmis bir oyuncu nedense bu tür oyunculari bir türlü beyenemiyorum.Muhakkak taliplisi cıkacaktir.NBA'e ilk geldiginde ondan beklenilenler fazlaydi ve karsilayamadi su ana kadar.Dogrusu ben hala karsilamayacagini düsünüyorum.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #32 : 30 Haziran 2008, 13:36:55 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Fiziki açıdan gelişmemiş ve savunma yapamayan oyuncular her eline geline soksada,takımlar tarafından tercih edilmiyor.

Reddick,Navorro,İbrahim Kutluay,Gricek vs.vs.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #33 : 30 Haziran 2008, 13:41:57 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Valla NCAA'da ismini çok duymuştok çok iyi şut attığı söyleniyordu NBA'ya gelince bir türlü iyi olamadı Van gundy'de ona fazla süre vermeyince bench'te oturdu hep kimle takas olacağını merak ediyorum.
« Yanıtla #34 : 07 Temmuz 2008, 17:46:28 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

haslem orlando'ya gelse çok iyi olur, hido 2 numarada oynar, lewis 3'te oynar, nelson'ı gönder, patlat bi monta ellis tamamdır bu iş, hidayet "türk basketbol tarihinin 2. nba şampiyonu olan oyuncusu", "türk basketbol tarihinin 2. all-star seçilen oyuncusu"  diye her yerde duyarız artık bu lafları
« Yanıtla #35 : 07 Temmuz 2008, 18:11:55 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

haslem orlando'ya gelse çok iyi olur, hido 2 numarada oynar, lewis 3'te oynar, nelson'ı gönder, patlat bi monta ellis tamamdır bu iş, hidayet "türk basketbol tarihinin 2. nba şampiyonu olan oyuncusu", "türk basketbol tarihinin 2. all-star seçilen oyuncusu"  diye her yerde duyarız artık bu lafları

Yorum yazmışın ama kuru kuruya yazmışın keşke nasıl alacaklarınıda yazsaydın..

Gelelim senin dediklerine;

Haslemin 2 yıllık kontratı var..Bu yıl 6,575,000 seneyede 7,100,000 lik bir kontratı mevcut haslemin..Ben maimi olsam ki bu benimde görüşüm haslemi bırakmam..Beasley yetenekli bir oyuncu olabilir ama hemen rotasyona girmesini sakıncalı buluyorum..SF oyuncusu..Beasley sf oynarak artestlerle,odomlarla,g-wallecelarla,t-princelerle mücadele edecek..Ki bu adamlarla beasleyin baş edeceği adamlar değil..Bu arası NBA,UNCA değil..

Marion gibi ellerinde çok yönlü oyuncu var maiminin..Marionu 3 e kaydırmak,haslemi 4 te oynatmak daha mantıklı..Hele ki maimi iyi bir 5 numara alırsa bu üçlü daha çok iş yapar...

Gelelim nelson-haslem takasına..Nelsonun bu yıl 5MDlik bir kontratı var,hasleminde 6MD demiştik..Orlando ve maimin şuanda 12MDlik bir salary cap boşluğu bulunmakta..Maimi bu kadar ucuza verirmi haslemi kesinlikle hayır..Orlandodan mutlaka ya bir çaylak yada 1-2 draft istiyecektir,bencede istemeliler..Tekrar söylüyorum haslemin takımdan gitmesinden yana değil..Nelson maimin şuanda aradığı en guard tercih olabilir,ridnour tercihini buna dahil etmiyorum..Ama bir doolignten bir luedan daha iş yapar diyorum nelson...

Gelelim monta ellis konusuna;adam en az 10MDlik bir kontrat isteyecektir..Monta ellisi isteyen takım çok bu da onun fiyatını yükseltecektir..Zaten GSW bu adamı bırakmaya niyeti olmadığını hepimiz biliyoruz...Haslem takasından sonra 10MDlik bir boşluğu oldu monta için bunu önerebilirler ama ne kadar çok takım isterse onunda fiyatı artacaktır..

Monta ellis 1 numara kesinlikle oynamaz..2numara oynar..1numara oynarsa nelsonda sadece;daha yetenekli, ve skorer bir oyuncu..Nelson gibi zaman zaman yaptığı gibi pas kanallarını gören bir oyuncu değil..Magicin soru neydi howarda iyi pas dağıtacak,iyi top indirecek,pas kanallarını açabilecek iyi bir guard istiyordu..

Şimdi hidayete gelelim;

Orlandoda hidayetten başka pazarda değeri iyi olan bir oyuncu yok,gidipte howardı takasta kullanmıcaklar heralde..Onun takas edilmesi iyi bir guard alınmasına yardımcı olur,takımına..

Hido-ridnour;bu takas olur,orlandonun tam aradığı bir guard tipi ridnour hem howardı iyi besleyebilir hemde nelsondan daha iyi pas kanallarını açıyor ve saha okuyuşu daha iyi...Zaten sezonun çoğunluüunda oynatılmamıştı..Hido ise seattlein ihtiyacı olan lider konusunda,ilaç olacaktır..Liderlik vasıfları yüksek bir oyuncu..Gerçi takımda durant var ama!!!

Hido-ridnour takası o kadar basit olmaz,orlando 1 veya 2 draft isteyecektir seattledan..Ki bencede doğru isticektir orlando..En doğrusuda bu olacaktır zaten

Sonuç olarak;

bir tek monta ellisin takıma gelmesi zor gözüyor,diğer parçaların takıma gelmesi orlandoyu bir üst seviyeye çıkartabilir

edit;bunlar sadece senaryo, arkadaşın söylediği takaslara açıklık getirdim..
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2008, 20:31:40 Gönderen: Zonepress » Logged
« Yanıtla #36 : 07 Temmuz 2008, 20:01:03 »
alperenbillups
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Hidayet'i Rİdnour takasında kullanmak mı?
Bilemiyorum...
KRidnour'un takımında da Hidayet'in mevkisinde oynayan bir durant var nihayetinde...
Ha,olmadığını düşünelim Orlando bu kadar ucuza vermez Hido'yu...
Hayat namına Yarab,
Nedir bu devri azab?
                            Milli Şairimiz M.Akif Ersoy
« Yanıtla #37 : 07 Temmuz 2008, 20:31:03 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Hido-ridnour takası o kadar basit olmaz,orlando 1 veya 2 draft isteyecektir seattledan..

demişim zaten..Hidayet 2 numarada oynayabilir yada kevin durant..
« Yanıtla #38 : 07 Temmuz 2008, 23:19:09 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Hidayet'i Rİdnour takasında kullanmak mı?
Bilemiyorum...
KRidnour'un takımında da Hidayet'in mevkisinde oynayan bir durant var nihayetinde...
Ha,olmadığını düşünelim Orlando bu kadar ucuza vermez Hido'yu...

Jeff green i çabuk unuttunuz gençler ! Durant 2 oynuyor jeff green 3 yane seattle in isteyeceği son adam hidayet yane jared jack takası olmasa portland derdim keza bu kadar velede liderlik yapıcak pozitif bir şeyler  aşılıcak adam olucak ama magic neden versin hedo yu tamam verdi ama pg ve pf almadan vermez yane elinde birşeyler olması lazım hedoyu istiyecek takımın.Yane otis aklını kullanırsa iyi bir pg ve 4 numarayı alır lewis asılmevkisine döner sora howard skor yükünü çeker lewis ile olay biter ama dediğim gibi elinde 3 numarası çok  olan seattle in hedo ya ihtiyacı yok.Aslında gallo gelmeseydi hedoyu isterdim new york a valla cuk diye otururdu bize helede tam mike lık adam olmasıda avantaj zaten mike avrupalıları sever.

« Yanıtla #39 : 08 Temmuz 2008, 03:20:20 »
--
Ziyaretçi

Magic, Dooling'i Tutmak İstiyor

Magic, Dooling'i Tutmak İstiyor

Orlando Magic Genel Menajeri Otis Smith, yaptığı açıklamada Keyon Dooling'i takımda tutmak istediklerini söyledi.

Chris Duhon'un Knicks'i tercih etmesinden sonra Dooling'i takımda tutmak isteyen Magic'te GM Smith açıklamasında;

''Chris, ilk 5 başlama şansı daha yüksek bir takımı tercih etti.'' dedi.

---------------------------------
NbaTr/KE
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Orlando MagicKonu:
 Off-Season 2008

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv