« Yanıtla #40 : 08 Temmuz 2008, 12:25:01 » |
|
alperenbillups
|
Hidayet'i Rİdnour takasında kullanmak mı? Bilemiyorum... KRidnour'un takımında da Hidayet'in mevkisinde oynayan bir durant var nihayetinde... Ha,olmadığını düşünelim Orlando bu kadar ucuza vermez Hido'yu...
Jeff green i çabuk unuttunuz gençler ! Durant 2 oynuyor jeff green 3 yane seattle in isteyeceği son adam hidayet yane jared jack takası olmasa portland derdim keza bu kadar velede liderlik yapıcak pozitif bir şeyler aşılıcak adam olucak ama magic neden versin hedo yu tamam verdi ama pg ve pf almadan vermez yane elinde birşeyler olması lazım hedoyu istiyecek takımın.Yane otis aklını kullanırsa iyi bir pg ve 4 numarayı alır lewis asılmevkisine döner sora howard skor yükünü çeker lewis ile olay biter ama dediğim gibi elinde 3 numarası çok olan seattle in hedo ya ihtiyacı yok.Aslında gallo gelmeseydi hedoyu isterdim new york a valla cuk diye otururdu bize helede tam mike lık adam olmasıda avantaj zaten mike avrupalıları sever. Çok haklısın Seattle'ın Hidayet'i düşüneceğini sanmıyorum. Ayrıca Zonepress arkadaşım: Orlando şu an için iyi bir kadro kurmuş ve bir yahut iki üst seviye oyuncu ile şampiyonluğa oynayabilecek bir takım.Onun için Hidayet'i takas ederlerken Draft hakkı almak isteyeceklerini çok düşünmüyorum.Daha garanti oyuncular almaya çalışacaklardır en azından draft a göre... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2008, 12:28:26 Gönderen: alperenbillups »
|
|
Hayat namına Yarab, Nedir bu devri azab? Milli Şairimiz M.Akif Ersoy
|
|
|
« Yanıtla #41 : 08 Temmuz 2008, 14:40:51 » |
|
Zonepress
|
bunlar sadece senaryo, arkadaşın söylediği takaslara açıklık getirdim..
dedim zaten böyle böyle olacak demedim..
Neden hedo-haslem takasını yapmadığımı söyleyeyim..
Maimi de zaten marion,ricky davis,beasley gibi sf oynayacak bir sürü oyuncu var..Wade,marion gibi takımın 2 süper lideri var..Hedoya o yüzden gerek yok bana göre maimide..Zaten haslemden başka bulabilecekleri ve karşılığında maimiyi tahmin edecekleri yegane takas bana göre nelson-haslem takasıdır..
Hido gibi bir liderin her zaman başka takımlarda öyle yada böyle yeri olur..
alperen arkadaşım hidoyu verdin seattle diyelim ki ridnourdan sonra ne alacaklar?bi zahmet onuda yazsaydın..
Tekrar söylüyorum benim aşağıda yazdıklarım BlacK_SmokE arkadaşın yazdığı takaslara açıklık getirmekti,doğru olacak diye bişey yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 08 Temmuz 2008, 15:27:08 » |
|
alperenbillups
|
bunlar sadece senaryo, arkadaşın söylediği takaslara açıklık getirdim..
dedim zaten böyle böyle olacak demedim..
Neden hedo-haslem takasını yapmadığımı söyleyeyim..
Maimi de zaten marion,ricky davis,beasley gibi sf oynayacak bir sürü oyuncu var..Wade,marion gibi takımın 2 süper lideri var..Hedoya o yüzden gerek yok bana göre maimide..Zaten haslemden başka bulabilecekleri ve karşılığında maimiyi tahmin edecekleri yegane takas bana göre nelson-haslem takasıdır..
Hido gibi bir liderin her zaman başka takımlarda öyle yada böyle yeri olur..
alperen arkadaşım hidoyu verdin seattle diyelim ki ridnourdan sonra ne alacaklar?bi zahmet onuda yazsaydın..
Tekrar söylüyorum benim aşağıda yazdıklarım BlacK_SmokE arkadaşın yazdığı takaslara açıklık getirmekti,doğru olacak diye bişey yok..
Zaten ben seattle düşünmez Hidayet'i dedim arkadaşım. Ayrıca BlacK_SmokE un yazısına yanıt olarak yazdığın tamamen aklımdan çıkmış,Seattle a gitsin diyorsun gibi kalmış aklımda kusura bakma... 
|
|
|
|
|
|
Hayat namına Yarab, Nedir bu devri azab? Milli Şairimiz M.Akif Ersoy
|
|
|
« Yanıtla #43 : 09 Temmuz 2008, 01:57:14 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Orlando Magic Pietrus ile anlaşıvermiş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 11 Temmuz 2008, 02:57:38 » |
|
KE-Billz
|
Magic J-Will'i İstiyor
Mickael Pietrus'u kadrosuna katan Orlando Magic, point guard pozisyonu için ise Jason Williams'ın peşine düşerken, salary konusu sıkıntı yaratıyor.
Pietrus transferinde salary konusunda köşeye sıkışan Magic'in, J-Will'i almak için bazı oyunculara yol verebileceği konuşuluyor.
Brian Cook, Keith Bogans ve J.J. Redick adı geçen oyuncular arasında.
----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 12 Temmuz 2008, 16:13:44 » |
|
Kaan Mert
|
Aslında şu adı geçen oyunculardan biri yada ikisi fena olmaz J-will karşılığında.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #46 : 12 Temmuz 2008, 16:18:32 » |
|
|
|
« Yanıtla #47 : 12 Temmuz 2008, 17:15:34 » |
|
Kq5
|
Valla JJ ve cook olabilir karşılık olarak Keith Bogans'ın takıma yarar sağlıyabileceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 15 Temmuz 2008, 07:43:46 » |
|
KE-Billz
|
J-Will, Magic'le Görüşüyor
Jameer Nelson'la gitmeyeceği play-off'larda belli olan Orlando Magic, point guard pozisyonu için takviye arayışlarını sürdürürken Jason Williams'la görüşmelerin devam ettiği açıklandı.
J-Will'in Menajeri Dan Tobin yaptığı açıklamada, Magic'te görüştüklerini doğrularken, şuan net bir şey söylemeyeceğini belirtti.
---------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 15 Temmuz 2008, 20:33:11 » |
|
KE-Billz
|
Magic, Johnson İle İmzaladı
Orlando Magic Genel Menajeri Otis Smith, yaptığı açıklama ile free-agent guard Anthony Johnson'la kontrat yaptıklarını duyurdu.
Smith yaptığı açıklamada, ''Bizim ihtiyacımız olan bir bölgeye takviye yaptık ve Johnson bizim ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek düzeyde.'' dedi.
-------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 15 Temmuz 2008, 20:41:33 » |
|
lordapo
|
99-2000 sezonunda bir sezon orlando formasını giydi vetaran oyun kurucu,bence jamaar nelson dan daha çok iş yapar en azından dooling in gitme ihtimaline karşı oun yedeğini minimum veterena aldılar sanırım işlerini görücektir ki geçen sezon 69 maçta oynamış veteran oyuncu hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 16 Temmuz 2008, 05:38:33 » |
|
KE-Billz
|
Foyle, Magic'le Devam Edecek
Daha önce takıma dönmeyeceği yönünde haberler çıkan Adonal Foyle'nin, gelecek sezonda Orlando Magic'te forma giymesi bekleniyor.
Magic'in, Foyle'ın gelecek sezonda takımda kalmasına sıcak baktığı açıklanırken, özellikle genç pivot Gortat'a ''öğretmen'' rolünü üstlenmesi bekleniyor.
Magic'le 4 yıllık kontrat yapan Pietrus'ta bir dönem Warriors'ta Foyle ile birlikte oynamıştı.
--------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 16 Temmuz 2008, 11:37:35 » |
|
Kq5
|
Yahu kalsa ne olur kalmasa ne olur adamın bir katkısını göremedikki howard 4 5 dakika kenara gelirdi adam'ın bir kaç tane katkısını bile göremedik ama fazlada abartmamak lazım çünkü NBA'de oynuyor sonuçta saygı duymak lazım fiziğini'de unutmamak lazım sonuçta yaş artık ilerliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 16 Temmuz 2008, 12:36:54 » |
|
Zonepress
|
Valla takımda pf eksikliği çok belli,foyle bu yüzden tutmak zorundalar..Sonuçta howardı 5 dakkida olsa yedeğe çekiyor dinlenme fırsatı oluyor howardın..Ama bu yıl o ahım şahım bir oyun sergilemedi,zaten kimsede beklemesin,yaşı ilerliyor..özellikleri kısıtlı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 22 Temmuz 2008, 23:02:40 » |
hakankazanan
NBA Draft'ında
|
yav orlando keyon doolingi nets'e sadece nakit para karşılığı göndermiş keşke karşılığnda marcus williams falan alsalardı. adam kid gittkten sora acayip asit yapıodu. birkaç maça bakarak oyuncu hakkında yorum yapmak doru olmaz ama adam jameer'den falan bence daha iyi bir pasör almaları ii olurdu bence hem daha 23 yaşında.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 23:04:40 Gönderen: hakankazanan »
|
|
where amazing happens
|
|
|
« Yanıtla #55 : 24 Temmuz 2008, 19:08:22 » |
|
KE-Billz
|
Magic'in, Crittenton Israrı
Daha önce gündeme gelen takas haberleri tekrar canlanırken, Orlando Magic'in, Javaris Crittenton için ısrarlı olduğu belirtildi.
Memphis Grizzlies ile takas görüşmelerine tekrar başlaması beklenen Magic'in, Javaris Crittenton'u takas etmek için uğraş vereceği ifade edildi.
------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 24 Temmuz 2008, 19:35:35 » |
|
wiltchamberlain
|
Dooling'i elden kaçırdıktan sonra Nelson'ı yedeklicek bir adam arıyolar ama bana göre Crittenton doğru bir seçim olmaz gibi duruyor. Memphis gibi bir takımda bile iş yapamayan adam Orlando'da hiç bir işe yaramaz
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınI LOVE SIXERS Elton Brand WELCOME TO PHILLY
|
|
|
« Yanıtla #57 : 29 Temmuz 2008, 20:12:02 » |
|
imbadigo
|
valla bu yazı acayip kayıp şekilde geçiriyolar toronto ve philadelphianın all-star transferleri ile orlandonun önüne geçtikleri aşikar atlanta ve charlotte'ta olgunlaştı.millwaukee kadro kurdu washington yıldızları takımda tuttu.boston ve detroit'i saymıyorum bile cleveland'la beraber doğuda kaybeden takımlar olucaklar off season'u playoff'lara iyi bi yerden giremiyecekler böle giderse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 30 Temmuz 2008, 00:37:02 » |
|
KE-Billz
|
Magic, Augustine'i Serbest Bıraktı
Orlando Magic Genel Menajeri Otis Smith, yaptığı açıklama ile James Augustine'nin kontratını fesh ettiklerini duyurdu.
Geçtiğimiz sezon Magic forması altında 25 maça çıkan James Augustine, 6 dakika süre alırken 1.6 sayı - 1.2 ribaunt ortalaması ile oynadı.
----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 01 Ağustos 2008, 19:26:15 » |
|
KE-Billz
|
Foyle Tekrar Magic'te
Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic'te, beklenen oldu ve veteran pivot Adonal Foyle ile tekrar kontrat yapıldı.
Adonal Foyle geçtiğimiz sezon 82 maçta 1.9 sayı - 2.5 ribaunt ortalaması ile oynadı.
------------------------------ NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|