+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Magic 4-0 - 5 (6.7%)
Magic 4-1 - 23 (30.7%)
Magic 4-2 - 34 (45.3%)
Magic 4-3 - 5 (6.7%)
Raptors 4-3 - 3 (4%)
Raptors 4-2 - 2 (2.7%)
Raptors 4-1 - 2 (2.7%)
Raptors 4-0 - 1 (1.3%)
Toplam oy: 74

Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Yukarı git
Konu: Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)  (Okunma Sayısı 2911 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Nisan 2008, 15:43:43 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Doğu Konferansı Play-Off İlk Turu
Orlando Magic vs Toronto Raptors

1. Paz, 20 Nis  – at Orl, 19.30
2. Çar, 23 Nis – at Orl, 02.30
3. Cum, 25 Nis  – at Tor, 02.30
4. Cts, 26 Nis  – at Tor, 22.00
*5. Pzt, 28 Nis – at Orl, 02.30
*6. Cum, 2 May – at Tor 
*7. Paz, 4 May – at Orl
*  = Gerekirse Oynanacak

..:: İstatistikler ::..

52-30

41-41

D.Howard = 20.7 pts 14.2 reb 1.3 ass
H.Turkoğlu = 19.5 pts 5.7 reb 5.0 ass
R.Lewis = 18.2 pts 5.4 reb 2.4 ass

C.Bosh = 22.3 pts 8.7 reb 2.6 ass
Tj Ford = 12.1 pts 2.0 reb 6.1 ass
J.Calderon = 11.2 pts 2.9 reb 8.3 ass

104.5 pts 42.0 reb 20.8 ass 13.8 to 6.3 stl

100.2 pts 40.1 reb 23.8 ass 11.2 to 7.0 stl

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 05:03:04 Gönderen: KE-Billz » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 16:27:35 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Orlando Magic - Toronto Raptors

Magic'i durdurmanın birkaç yolu vardır;

-Öncelikle çok çabuk geriye koşmak ve aynı zaman zarfında takımın kendi yarısahasına iyi bir yerleşim sağlaması gerekir,çünkü Magic transition'u çok iyi yapan bir takım.

-Hido'yu birebir savunmada etkisiz hale getirip pas yollarını kapamaya çalışmak (takımın en iyi pasörü Hido ki zaten fast-breaklerde Howard'a cross-court pasları isabetli yollayabilen yegane isim,ayrıca set hücumlarında da Howard'a genellikle topu o indiriyor) ,Moon bu konuda iş görebilecek biri.

-3 sayı tehditlerini etkisiz hale getirebilmek için iyi bir dış alan savunması,Raptors ise an itibariyle rakiplerinden en yüksek yüzdeyle üçlük yiyen 7. takım, bunun sıkıntısını çok çekecekler.Bu konudaki tek artıları Evans ve Bogans'ın Anthony Parker'a karşı eşleşme sorunu çekecek olmaları.

-Garbage time'da Arroyo'yu kitleyebilecek,penetre etmesini ve orta mesafelerden kolay sayı imkanı bulmasını önleyecek birebir savunmacı gerek çünkü Arroyo nerdeyse her daim kendi üzerinden sayıya ulaşmaya çalışan biri (olaya yabancı olanlar da Nelson'dan bu nedenle iyi olduğunu iddia ederler) ,Calderon'un birebirde ne derece iyi bir savunma yaptığına dair net bir fikrim yok,ancak Ford'un adamını kaçırma konusunda kötü bir şöhreti var.Ayrıca Calderon ortalama bi savunma yapsa bile,skor üretiminde kendi dahil takımı Magic'e göre daha üretken olacağı kanısındayım.Bir de Kapono-Cook eşleşmesinden Raptors'un faydalanması onların avantajına olacaktır.

-Howard'ın musclinglerine karşı koyarak onu hook-shot kullanmaya ya da topu sağ çaprazdaki SG'ye (hücum setlerinde bir sonraki adım bu oluyor çünkü) çıkartmaya zorlayacak bir pivotla eşleştirmeleri gerek çünkü hook-shot'ı iyi değil,SG'ye döndüğünde ise o sağ baseline'da sayı imkanı nispeten daha müsait olan Hido'ya indiriyor ya da Evans/Bogans kendi kullanıyor. Nesterovic'in faul problemine girmesi Raptors için maçın sonu olur,Nesterovic fazla çabuk ayaklara sahip değil ancak önemli olan kalıbı,çabuk ayaklara ve reflekslere sahip olması sadece Howard'a hücum faulü yaptırması açısından match-up'ına avantaj sağlar o kadar.

Seri sonucu tahminim 4-1 (1-0/2-0/2-1/3-1/4-1) olarak bitmesidir.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2008, 18:56:43 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Magic 1 kaç maç kaybedip Raptors'u geçeceğine inanıyorum howard hedoo buraya kadar gelmişken Toronto engelini aşaçaktır özellikle MİP ödülü adayı hedoo bu maçlarda daha iyi performans gösterecektir howard'da öyle lewis'te smiley 4 2 Magic.
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2008, 19:34:41 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Magic'in karşısına Sixers çıksa 4-0 Magic derdim ama Toronto ters bir takım.

Şöyleki; takımda iyi bir potansiyel var.Yani istedikleri zaman bazı şeyleri başarıcak kapasiteleri var.Toronto'nun sorunu çok fazla yan parçanın olması.Kapono,Delfino vs vs.Yani bunların bir gün yapacakları öteki gün yapacaklarına uymuyor.Onun için seriyi Toronto adına kestirmek zor.

Magic tarafında çok büyük bir guard sıkıntısı var.Arroyo,Nelson,Dooling gibi gardları olamasına rağmen hepsi birbirinden kötü.Toronto inanılmaz bir tam saha baskı uyguluyacaktır.Tabi bu baskının kumar olduğunu unutmamak lazım.Orlando'nun hızlı tempoda oynadığını düşünürsek.Normal sezonda yapılan hataların yapılmaması lazım.Howard'ı  unutmak gibi.Sürekli Howard beslenmeli gerekirse abartılmalı.Çünkü play-offlarda şutun girmediğinde dağılacak bir takım olursan acımazlar.Zira Orlando'nun bu anlarda Howard'ı devreye sokması şart.Onlar adına bir diğer soru işareti 4 numara savunması olucak.Lewis'in Bosh karşısında nasıl duracağı çok önemli.Ben Bosh'un Howard'a verilceğini sanmam öyle bir hata olursa Howard her maçta faul problemi yaşar.Hele karşısında Bosh gibi faul yaptırma üstadı olunca.

Bu seri hakkında kesin bir şey söylüyemem ama Magic'in alacağını düşünüyorum.4-2 Magic dedim..Eğer Toronto adına 4-2'de olursa şaşırmam.

« Son Düzenleme: 15 Nisan 2008, 19:36:37 Gönderen: Deron Williams » Logged

Come Back Boozer!

« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2008, 21:38:59 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Eğer, Orlando Nelson 3. gard olarak tahin edip nispeten play-off da daha agresif iş görebilecek Dooling ve Arroyo' yu esas alırsa bence daha avantazlı..Çünkü toronto ligde belkide kimsenin olmadığı kadar iyi bir PG ikilisine sahip Ford ve Calderon iki farklı tarz ikiside serini durumuna göre takımı farkı havalara sokabilir...Ford 90'lar NBA gardları havasında, Calderon ise bıçkın bir avrupa sistematiği açıkcası iki farklı takımla boğuşacak Orlando..nelson zaten oyun kuramıyor..Ben olsam bu işi nasıl olsa Hido yapıyor diye bu işi ona yıkar..Nelson yerine de en azından savunma yapsın diye 20-22 dk. olsa da Dooling i oynatırım...

Toronto iyi dış şütör, Bargniani, Bosh, Moon ve formda nestorovic gibi isimlerle boyalı alanda da standart seviyede.... Ford fve Calderonla da deliciler...açıkcası her türlü koordineye sahipler...Ama şu yok: RUH..
Takımda lider yok, koç yok, X factor yok, o play-off umrunda olan biri8 calderon ile ford haric) yok...

Ama Orlando cephesinde en azından bu Ruhu görebilirsiniz....

Hido-Lewis-Evans bence çok iyi uyum sağladılar ve Evans hariç Lewis ile Hido nun bu konuda tecrübeleride var...

Benim Orlando adına en büyük sorun gördüğüm olay gerçek bir 4 numara ve sağlam bir yedek 5 numara olmaması...Bu nedenle Howard ilk yarıları en fazla 2 faul ile falan kapatırsa bu işi koparır...Bu konuda da Ford ve Bosh hep Howard'ın üstüne kendilerini atacaklardır....Howard temkinli olursa..hatta ilk çeyrek yedek uzunlar boy gösterir.. Ve Boshu yıpratır ve sonra yumuşak karna Howard saldırırsa bu da süpriz bir atak olur...

Neyse tüm dezavantajlara rağmen play-off da erkekler kazanır..Bu ekipde Magic gibi 4-2 Magic...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2008, 22:10:02 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

He-do Tongue

Turun özeti budur bence, Hidayetten en az bir triple performans bekliyorum. Umarım Jameer Nelson Calderon ve TJ Ford'a karşı fazla ezilmez. Yoksa bi sürpriz çıkar bu turdan. Ama bana kalırsa 4-2 Magic.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2008, 13:48:10 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Orlando sezonun başından sonuna kadar istikrarını korudu.. Özellikle hidayet takımın başındaki isimlerden.. Formunu hiç bozmadan sezonu bitirdi. Playofflardaki ortam daha sert olacaktır..Orlando bu konuda sorun çekmeyecektir diye düşünüyorum en azından Toronto onlar için çok büyük bir sorun teşkil etmiyor.. Hido formunda olur Howard'ı beslerse Orlando 4-2 alır..
Toronto ya gelince dış shotlardan etkili sayılırlar. Bosh'un orta mesafeden etkili olması Howard'ı zorlayabilir..Bosh'un formda olması,lider olarak sorumluluk alması bu serinin kilit noktalarından,sezon içinde gördükki Bosh'un sorumluluk konusunda daha fazla çaba göstermesi gerekiyor.. Ford'un eşliğinde 2 maç kazanabilirler bence. 4-2 Orlando..Keyifli serilerden olacak.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2008, 13:55:12 »
nazot
Nazot
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

orlando diye ümit ediyorum bu sene hem hedo hem de takım ciddi şekilde istikrarlılıar eh, bu da yarar sağlayacaktır; ve de uyum konusunda da sorun olmazsa- ki olmayacak gbi-
Bosh'a gelince biraz sorumluluk la 2 maç alabilirler

orlando 4-2

« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2008, 14:08:18 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Howard faul problemleri yaşamazsa ve hücumda unutulmazsa Orlando seriyi alır. Dış oyuncuları ve 3lük tehditi yüksek bir takım sistemlerini oturtmuşlar koçları işini bilen bir adam, Hedo bu sezon coştu, Lewis iyi oynuyor. (boshla eşleşmesi çok ilginç olacak ve performansı düşecek bence ama hücumda dış şut katkısı verirse çok sorun olmaz.) Toronto ise inişli çıkışlı bir takım bir maç iyi iki maç kötü oynuyorlar iyi oyunculara ve Bosh gibi bir yıldıza sahipler ama yine de içimden bir ses 4-2 Orlando diyor.

« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2008, 15:16:57 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Lewis Bosh'u biraz olsun dışarda tutarsa iyi olur...Ancak Bargnianiyi 3 oynatıp Lewisi ona savundurtabilebililer...Ancak herşeye rağmen, Bosh içerden biraz uzaklaştırılırsa..Howard da faul problemsiz bir şekilde iyi toplar alırsa içeriye Nestorovici falan gömerde gider Cheesy

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2008, 15:29:26 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

Magic : Normal sezonda yakaladıkları başarıyı playofflarda da sergilemek isteyecekler ve bunun için önlerindeki engel bana göre kendileri.Savunmada oldukça istekli bir takım görüntüsündeler her topa zıplayan el sokan adamlar mevcut bir de patlama yapan ve beklenen oyuncular karması bir takım olmaları onları korkutucu bir hale büründüyor.Hedo bakalım playofflarda ne kadar sorumluluk alacak bu orlando açısından oldukça önemli ve belirleyici olucak.

Raptors : Sezon sonunda yaşadıkları form düşüklüğü onların playofflara rahat girememesine neden oldu.Yıldızlarından gerekli katkıyı alamadıkları zaman sıradan bir takıma dönüşüyorlar.Evlerinde gayet iyi oynasalarda dış sahada bir o kadar başarısız sonuçlar alıyorlar.Bosh her zaman ki gibi takımını yukarıya taşımak için hücüm da elinden geleni yapmaya çalışacaktır.Savunmada dışardan bu seride zorlanacaklar.Karşılarındaki takımı durdurmanın tek yolu onları kendi sahasında durdurmaya başlamak yoksa sizin sahanıza geldiklerinde işi çoktan bitirmiş oluyorlar.

Tahminim : Magic : 4
               Raptors : 1
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2008, 18:50:19 »
bordo-beyaz
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

orlando nun zayıf karnı olan pf veya 4 numara pozisyonunda bosh kim tutacak merak ediyorum.howard bosh ile eşleşirse faul problemine girer ve seriyi magic aleyhine zor duruma sokar.orlando müdafada bu açığını kapatmak istiyorsa hücumda lewis in birebirlerinden yararlanarak bosh yorması ve faul problemine sürüklemesi gerekir.nba gururumuz hidayet ise her zaman ki gibi yine bu maça asılacaktır ve takımı için en kritik yerlerde sorumluluğu alacak yüreğe ve yeteneğe sahip olduğunu biliyoruz.orlando nun yapması gereken howard içerde ısrarlı bir şekilde kullanması ve ona gelen sıkıştırmaları boş şutları isabetli atarak kullanması gerekir. skor tahminim ise 4-2 orlando magic lehine biter.
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2008, 11:47:34 »
Endles_Rain
NBA Draft'ında

Endles_Rain

Üyelik Bilgileri WWW

Bence Magic in turu geçmesi Howard a top indirmelerine bağlı.Ne kadar Howard la oynarsalar o kadar iyi olur Magic için. 4-2 magic diyorum
Gözlerime bak ve yalanını söyle evlat eleştir wizards ı dilini kilide vurma...
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2008, 12:18:09 »
MCGRaDYMaNia
Rookie
**

"Wild Wild West"

Üyelik Bilgileri WWW

Orlando: 4-2 :Toronto

Magic açısından bu eşleşme dışında geneline bakmak gerekirse playoff'un bana kalırsa Howard ve Hedo dışındaki diğer isimlerinde vereceği katkılarla ayakta duracaktır. Evans sezonun sonlarına doğru yaptığı çıkışı burada da devam ettirirse artı bir avantaj sağlayacaktır Magic. yine diğer isimlerde tabii ki skor katkısı dışında savunmada da dozajı yükseltmeye yardımcı olmalılar. bir de tabii ki göze çarpan en önemli şey Magic'in normal sezon içerisinde kendi sahasında bazı basit maçları kaybetmesi oldu. tabii NBA'in kalbur üstü takımlarına karşı da iç sahada maçlar yitirdi belki ama mesela Wolves'a da kaybetti. playoffta iç saha maçlarının ne kadar önemli olduğunu Magic'li oyuncularda bilmektedirler elbette. en ufak hata tamamen evinize dönmenize neden oluyor artık burada.

Raptors cephesine gelince Chris Bosh elbetteki kendi deyimiyle de bu takımın en büyük yıldızı. zaten olayda Howard ve Bosh arasında genellikle cereyan edecektir. geneli Avrupa'lı ve Avrupa tecrübesi yaşamış oyunculardan kurulu Raptors'un bana kalırsa kendi sahasındaki tüm maçları kazanması durumunda bir de ilk iki deplasman maçından birinden  bir galibiyet çıkarması belki turu dahi getirebilir. yani bu eşleşme hakkında da pek kesin konuşmak istemiyorum ama Magic avantajlı ama plase Raptors. neden olmasın?
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2008, 12:39:00 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Düşündükçe Lewis'in Bosh'u tutabiliritesi gözümde azalıyo, adamın zaten fiziği Bosh kadar yok, savunmada aklı bi karış havada, şu boşun imza şutlarına karşı nası durucak veya ayak çabukluğuna, postuna nası cevap vericek merak konusu. Howard'ın kesinlikle blok için yardıma gelmesi lazım Lewis onu her kaçırdığında. Lewis'den başka tutacak adam da yok Bosh'u fizik olarak o da ayrı konu. Stan van Gundy'e allah sabır versin Cheesy
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #15 : 18 Nisan 2008, 21:26:34 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu maçta toronto guardları show yapar ama hedo nun performansı bence seriyi belirler,toronto ters takım
özellikle dengesiz günlerinde herşey beklerim onlardan ama hidayet ve howard ı durdurmaları seriyi rahat
kazanmalarını sağlar.J moon savunması güçlü bir forvet ve hedo yu kitler mi bilemicem ama lewis -bosh eşlemesi
zor helede fizik ve skor etkisi daha yüksek olan bosh lewis i darma duman edebilir.Howard -nesterovic eşleşmesi
de ilginç ki keza rasho play off tecrübesi üst düzeyde bir oyuncu ne desem yalan 4-2 magic alır ama nasıl alır
onu bilemem.

« Yanıtla #16 : 18 Nisan 2008, 23:25:28 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Toronto'nun durumu felaket. Şu görünümleriyle süpürülebilirler bile ama ben o kadar da ezileceklerini düşünmüyorum. 4-1 Magic kasmadan alacak diye düşünüyorum. Magic geçen seneki halini Raptors'da görüyor. İlginç şeyler olacak, Hidayet'i de merak ediyorum.
« Yanıtla #17 : 19 Nisan 2008, 01:06:02 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Avantajlar - Dezavantajlar

- Howard darmadağın edecektir pota altını.

- Bosch da maden misali işleyecektir pota altını.Onun bu özelliğini minimalize etmek için Orlando alan savunması denemeli,içeriye gömülmeli ve dış şut sorunu yaşayan Toronto kısalarını riske etmeli.

- Kadro genişliği olarak Orlando çok önde.

- Utku'nun bahsettiği,"en çok dış şut yiyen 7. takım olma" durumu Raptors için serinin kilit noktası.Magic en fazla dış şut sokan takım.

- Moon ve Parker'ın Hido'ya yapacağı savunma çok kritik.

- Tecrübe faktörü Raptors'un yanında.

- Guardlarda Raptors üstünlüğünden bahsetmeye bile gerek yok.

Sonuç

Magic 4 - 2 Raptors

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #18 : 19 Nisan 2008, 02:23:09 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Orlando Magic vs Toronto Raptors

Orlando Magic geçtiğimiz yıl Detroit’e tecrübesizliğinden elenmişti. Bu yıl hem Güneydoğu grubunda kendilerine denk bir rakip çıkmaması hem de Hidayet’ in sınıf atlayan oyunu ile Doğu’ da üçüncü sırayı elde ettiler. Karşılarında geçtiğimiz sezon ev sahibi avantajına rağmen ilk turdan elenen ve bu sezonu çalkantılı geçiren Toronto var.

Orlando’da 120 md’lık Lewis’in hücumda üçüncü opsiyondan ileri gidememesi iyiye işaret değil.Play-Off’larda daha da öne çıkması gerektiğini Lewis’te bilmekte ve bunun getireceği baskı onu kötü etkileyebilir.  Zira savunmada da Bosh önünde duracak kapasitede bir oyuncu değil. Onun açısından pek de iyi bir seri geçmeyebilir fakat Howard normal sezon maçlarında da Toronto’yu sevdiğini gösterdi. Ne Rasho ne de Moon savunmaları ile Howard’ı durduramaz ancak yavaşlatabilirler. O da ne ölçüde olur bilemem. Howard’a değinmişken onu besleyen bir isim çıkmayınca Howard’ın kötü geceler geçirdiğini biliyoruz. Kendi poziyonunu yaratan bir oyuncu değil. Bu noktada Orlando’nun en zayıf yöne olarak guard rotasyonu devreye giriyor.  Nelson veya Aroyyo Toronton’un guard ikilisine karşı ayakta kalabilecek isimler değil. Bu noktada devreye Hidayet’te girebilir zaman zaman. Zira Howard’a top indirmek konusunda ne denli becerikli olduğunu bilmekteyiz.

Toronto’da kritik isim Jose Calderon. All-Star arasına kadar muazzam bir performans sergileyen ve adı All-Star kadroları için geçen Jose o zamandan bu yana üzerindeki ölü toprağını bir türlü atamadı. Play-Off havası onu değiştirir mi bilinmez ancak karşısında Nelson’u bulunca ister istemez oyuna hükmedecek hale gelecektir. Aslında seri açısından iş Raptors’un konsantrasyonuna kalmış. Rasho Howard’ın arkasında iyi durabilen bir uzun ve onu mümkün olduğunca yavaşlatmak içi uğraşacaktır. Hidayet ve Lewis’te durdurulması imkansız isimler değil. Guard rotasyonundaki üstünlük zaten bariz bir biçimde ortada. Raptors oynamak isterse çatır çatır oynayacak kapasiteye sahip ancak takımı oynatacak bir Calderon’un verimliliğinin yüksek olması şart.

Tahmin = 4-2 Magic

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #19 : 19 Nisan 2008, 10:15:30 »
halvet
NBA Draft'ında

I Love This Game

Üyelik Bilgileri

İki takımda üst düzey şütörlere sahip ve bu seride enteresan üçlük atışmaları görebiliriz. Bu yönden düşününce serinin favorisi yok. Ancak Toronto geçen seneki Toronto değil. Ayakta kalan tek C.Bosh var. Orlando da Hedo-Howard ikilisi serinin kaderini belirleyecek. Hedo zaten sezon boyunca hep istikrarlı oynadı aynı başarıyı playoff lardada göstereceğine eminim. Howard ın pota altında kullanımı bence Orlando için faydalı olacak. Sezon başındaki gibi Howard kullanılmalı. Ancak Toronto onu bazı hileli oyunlarla durdurabilir. Turu Orlando rahat geçecektir. Ancak Toronto kendi evinde bir maç alır. Seri 4-1 Magic...
Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer: