+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Magic 4-0 - 5 (6.7%)
Magic 4-1 - 23 (30.7%)
Magic 4-2 - 34 (45.3%)
Magic 4-3 - 5 (6.7%)
Raptors 4-3 - 3 (4%)
Raptors 4-2 - 2 (2.7%)
Raptors 4-1 - 2 (2.7%)
Raptors 4-0 - 1 (1.3%)
Toplam oy: 75

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
Konu: Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)  (Okunma Sayısı 2264 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #100 : 27 Nisan 2008, 09:07:08 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

Bull shit...

Üyelik Bilgileri
Ynt: Orlando Magic (3) - Toronto Raptors (1)

Maçtan bazı notlar aktarayım :

- Yabancı basını takip edenler olabilir aranızda.NBA.com dahil,maçı çeviren adamın Nelson olduğunu söyleyecekler ve Nelson'un kritik anlarda sorumluluk aldığını falan zırvalayacaklar.YALAN !!!!

- Bu Nelson Howard'a bir alley-oop pası attı,Howard bile yakalayamadı !!! Ulan zaten havaya savurtsan adam alıp içine basar.Bu nasıl bir yeteneksizlik? Nasıl bir konsantrasyonsuzluk? Bu kadar kötü idare edilemez bir takım.Nelson kesinlikle "kriptonit"

- Şutları girmemesine rağmen sürekli penetrelerle Toronto savunmasını adeta "parçalayan",ısrarla Bosch gibi bir adamın üzerine giden ve ayrıca aynı Bosch'u mümkün olduğunca göğüsleyen,bu sırada aslında feci şekilde yıpranan ama yılmayan,hücum ribaundları ve ekstra sayılarla takımına galibiyeti getiren adam Lewis'tir.Hido'nun komple performansı ya da Howard'ın hayvani istatistikleri de önemli ama maçı getiren isim kesinlikle Lewis.

- Tüm Orlando hücumunun kalbi Hido.Yarı sahayı geçen topu ona veriyor ve tüm organizasyon onun üzerinden dönüyor.Howard'a topu indiren de,köşeden boş üçlükleri yollayan Bogans ve Evans'ı bulan da o.Bari topu adam akıllı taşısa Nelson,onu bile yapamıyor.Bu işi de Hido'ya verme artık Gundy.Adam zaten Delfino manyağının savunmasında ve top dağıtmaya çalışırken yoruluyor,üstelik sürekli içeriye penetre etmeye çalışıyor,yediği darbeler de cabası.

- Kapono'nun repertuvarına eklediği yeni hareketler beni mestetti.Maç içinde sarfedilen cümleye aynen katılıyorum : "3'lükçü değil de komple bir skorer gibi" Hele screenden çıkıp içeri kıvrılarak bulduğu sayılar ve özellikle perde geldiğinde sağ köşede,kendi etrafında 360 derece dönerek pickin tersi istikamette gidip Bogans'ı p.ç ederek yaptığı bir hareket var ki,Kobe ve Jordan klasındaydı yemin olsun.

- Aldridge'i,Roy'u ve hatta Gay'i pasgeçip (Parker ve Delfino'nun rezil performanslarını gördükten sonra Gay'i ekledim) Bargnani (bağışlayın ama başka sıfatım yok) öküzünü seçen Colangelo hala çok iyi GM değil mi? Zaten her şut atan 2.10'luk avrupalı uzun da 2. Dirk.Ama tabi çok iyi GM,kurduğu müthiş kadroyu ve sistemi doğru-dürüst kullanmayı beceremeyen Mitchell salağı yüzünden bu halde takım.

- Bir de Bogans ve Evans mümkünse sadece şut atsın ve pota altında boş kaldıklarında smaçlasınlar,topla içeriye yüklenince,ilkokul çocukları gibi turnike atıyorlar.

« Son Düzenleme: 27 Nisan 2008, 10:03:22 Gönderen: NYK » Logged

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #101 : 27 Nisan 2008, 09:22:26 »
ChrisBosh02
Starter

Üyelik Bilgileri

İğrenç bir pas attı Nelson haklısın Howard da tutamiyorsa kim tutacak Top Dışarı çıkdık dan sonra Howard neyapiyorsun sen der gibi bakdı

« Yanıtla #102 : 27 Nisan 2008, 12:37:00 »
Crunch
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Şu an seri 3-1. Bir sonraki maç Orlando da oynanacak. Lewis,Hedo Howard'a güzel pas verirse hedo şutlarına yer verirse,Bosh'a sayı atmalarına izin vermezlerse Orlando'yu finalde görebilirsiniz.
Chicago Bulls Forever
« Yanıtla #103 : 27 Nisan 2008, 12:44:40 »
Dağlar
Winner
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Maç başa baş gidiyordu aslında ama maçın başından beri rezalet oynayan Nelson düğümü çözdü, bulduğu basketlerle rahatlattı. Onun öncesinde ise felaketti. Böyle bir oyuncuyu ben asla tutmam takımımımda.

Hidayet'in emeği büyük başta kötü başlasada yine takımını toparlayıp organize eden o.
Lewis için aldığı parayı haketmiyor deniyor ama bana göre öyle abartılı bişey de yok. Her alanda katkı sağlıyor Lewis. Takımın sıkıştığı anda şutları sokuyor, kritik ribauntları çekiyor, savunmada gayretini gösteriyor...Howard iyi başladı ortalarda bir duraksadı ama iyi bitirdi.

Bosh ise kariyer gecesini yaşadı, boşa gitti. Hüsranla sona erdi. Muazzam bir maç çıkarmıştı halbuki. T.J. Ford çok tepki almıştı ama bu maçta herkese cevabını verdi. Kapono'da komple bir oyuncu haline geliyor yavaş yavaş.

Seri 3-1 oldu. Raptors için iş bitti bence. Burdan dönmek çok ama çok zor.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #104 : 27 Nisan 2008, 13:00:54 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Akşam hidayet mest etti beni yane mal tanjevic e kapak olsun denyolarla uğraşcana hedo ya verse sorumluluğu milli takım kazanır artı hidayet e vatan haini diyenlere kapak olucak bu yaz elemelerde oynucak olması,lewis e verdikleri kontrat için mecburdular ki adam pozisyonu olmamasına rağmen 4 numaralar ile boğuşuyor daha ne yapsın ama howard ve hedo nun olması en büyük avantajı.Toronto da tj ford u adam akıllı ilk kez gördüm ki calderon ile muhteşem ikili oldular keza sam mitchell bu konuda şanslı ama raptors bu saatten sora çeviremez seriyi.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #105 : 27 Nisan 2008, 14:45:12 »
DontTouchM3
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

son macı izledimde toronto iyi oynamayan rakibini bile yenemedi nedenini anlamamakla birlikte son çeyrekte varlık gösteren orlando 12 sayı fark attı torontonun deplasmanda macı 3-2 ye getirebilicegine de inanmıyorum orlando kendi sahasında süpürür torontoyu

« Yanıtla #106 : 27 Nisan 2008, 15:38:32 »
ChrisBosh02
Starter

Üyelik Bilgileri

herzaman Son Çeyrekde Hedonun muhteşem oyunuyla üstün bulunuyor Orlando o nedenle de maçları kazaniyor

« Yanıtla #107 : 27 Nisan 2008, 16:13:02 »
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Orlando adına galibiyeti getiren oyuncu bence Lewis'tir. Şutları girmemesine rağmen penetreler ile Toronto savunmasını allak bullak etti, ekstra sayılar ve hücum ribaundlarıda cabası. Kosova'nın Kapano için yeni Drazen Petrovic olmaya aday yakıştırmasınada katılıyorum, üçlükçü yerine komplo bi skorer olmuş, içeri girip kıvrılarak parker vari bulduğu sayılar gerçekten çok iyiydi. Takımı organize eden Nelson falan değildi Hedo idi. Nelson'ı büyük ihtimalle kahraman yapacaklar maçı çevirdiği için yoksa son periyoda kadar ortalıklarda yoktu pas trafiğini Hido sağlıyordu. Orlando seneye adam gibi bi 4 numara yada Dwight'a güzel bir yedek bulursa takım için çok hayırlı olacak. Ben Lewis'i tebrik ediyorum bi 4 numara olmamasına rağmen sezon boyunca çok iyi şekilde 4 numaralar ile boğuştu. Raptors tarafında TJ Ford bütün eleştirilere rağmen güzel bir çıkarmış ayrıca Bosh'un muazzam performansıda boşa gitmiş oldu.
« Yanıtla #108 : 27 Nisan 2008, 16:16:09 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Toronto dayandı dayandı geldi son çeyrekte yenildi. Sam amca kovuldu,ortalık karıştı. Bosh'a sezon içinde sorumluluk almıyor diyordum Playoff'un son 2 maçında büyük sorumluluk aldı hiç dinlenmeden oynadı nerdeyse ama takımın geri kalanında onun gibi bir gayret olmayınca ve Ford'ta anca kendine gelince iş işten geçti. Toronto elenir artık 4-1 le.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #109 : 27 Nisan 2008, 23:14:03 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri

Maçtan bazı notlar aktarayım :

- Tüm Orlando hücumunun kalbi Hido.Yarı sahayı geçen topu ona veriyor ve tüm organizasyon onun üzerinden dönüyor.Howard'a topu indiren de,köşeden boş üçlükleri yollayan Bogans ve Evans'ı bulan da o.Bari topu adam akıllı taşısa Nelson,onu bile yapamıyor.Bu işi de Hido'ya verme artık Gundy.Adam zaten Delfino manyağının savunmasında ve top dağıtmaya çalışırken yoruluyor,üstelik sürekli içeriye penetre etmeye çalışıyor,yediği darbeler de cabası.

orlandonun bu olayı sezon içinde çok gördük,sanki başka oyuncu yokmuş gibi 4. çeyrekte özellikle paso top hedonun elinde... ama orlando şampiyon olursa mvp howard olur!  bence bu kesinlikle yanlış olur, çünkü hedo artık takımın herşeyi g*t sıkışınca tek adama bakıyorlar hedo!!!

inşallah ilerki maçlarda da böyle devam ettirir, helal olsun koçum...
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #110 : 28 Nisan 2008, 00:38:05 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

Bull shit...

Üyelik Bilgileri

Maç başa baş gidiyordu aslında ama maçın başından beri rezalet oynayan Nelson düğümü çözdü, bulduğu basketlerle rahatlattı. Onun öncesinde ise felaketti. Böyle bir oyuncuyu ben asla tutmam takımımımda.

- Yabancı basını takip edenler olabilir aranızda.NBA.com dahil,maçı çeviren adamın Nelson olduğunu söyleyecekler ve Nelson'un kritik anlarda sorumluluk aldığını falan zırvalayacaklar.YALAN !!!!

Yapma bunu be Dağlar.

Musti,eğer bunlara dek düşerse,Thabett tam aradıkları adam.

« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 00:39:38 Gönderen: NYK » Logged

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #111 : 28 Nisan 2008, 17:16:51 »
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Musti,eğer bunlara dek düşerse,Thabett tam aradıkları adam.
bugün espn'de okudum abi bi sene daha kolejde kalacakmış, bence iyi bir karar vermiş.
« Yanıtla #112 : 28 Nisan 2008, 19:48:52 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Hedoo yaptığı top kayıplarına rağmen bu hatalarını hemen telafi etti Magic takım halinde iyi oynadı ve kazandı bosh ise 39 sayı ile elinden geleni yaptı ona 12 sayı ile kapono ve parker yardımcı oldu ama etkisiz kaldılar magic iyi oynadığı maçı kazanmayı bildi.
« Yanıtla #113 : 29 Nisan 2008, 05:04:11 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Hedo'lu Orlando Yarı Finalde (4-1)

Hedo'lu Orlando Yarı Finalde (4-1)

Doğu Konfernası'nda play-off ilk tur maçları devam ederken Orlando Magic, Amway Arena'da 17,519 kişi önünde konuk ettiği Toronto Raptors'ı 102-92 ile geçerek seride durumu 4-1 yaptı ve adını Konferans Yarı Finaline yazdırdı.

Play-off'larda ilk yarı finalist olan Orlando Magic, Yarı Finalde ise Detroit Pistons - Philadelphia Sixers serisinden gelecek olan rakiple oynayacak.

MIP Ödülünü kapan temsilcimiz Hidayet Türkoğlu 4-13 şut isabetinde kalmasında rağmen 12 sayı-9 asist-8 ribauntla çok yönlü bir performansa imza attı.

Dwight Howard 21 sayı-21 ribauntla oynarken maçın yıldızlarından Rashard Lewis 18 sayı-13 ribaunt-4 asist ve Jameer Nelson 19 sayı-3 asist yaptı.

Evans 12 sayı-4 ribaunt yaparken benchten gelen Bogans 11 sayı-6 ribaunt ve Dooling 9 sayı yaptı.

Toronto cephesinde ise Chris Bosh 16 sayı-9 ribauntla maçı tamamlarken, Tj Ford 14 sayı-5 asist, benchten gelen Jose Calderon 12 sayı-4 asist yaptı.

Andrea Bargnani 4 sayıda kalırken, Moon 8 sayı, benchten gelen oyunculardan Delfino 14 sayı-7 ribaunt ve Kapono 13 sayı yaptı.

TOR (1-4)     26     24     18     24     92
ORL (4-1)    22     27     25     28     102

-------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #114 : 29 Nisan 2008, 05:09:01 »
alper_14
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)

Jameer Nelson 3 asist Smiley Dwight Howard'ı oynatamıyor Nelson.Neyse geçtiler seriyi.2.turda işleri zor olacak gibi.

« Yanıtla #115 : 29 Nisan 2008, 08:57:34 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Nelson a rağmen seriyi geçtiler ya helal olsun Cheesy
Hido 2. maç hariç bir türlü bu  sezon ki adam olamadı..En iyi savunmacılar onda olsa da açıkcası hata yapmaktan korrktu ve biraz geride kaldı..Ama tüm serinin en kritik işlerini gene yapmaktan ve yaptırmaktan çekinmedi....Ödülünün aldın, turunuda geçtin helal olsun...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #116 : 29 Nisan 2008, 10:35:26 »
Langirt22
Ayın Üyesi
All-Star

Üyelik Bilgileri

Orlando benim bekledigimden kolay gecti seriyi. 2.tura kadar da epey dinlenme zamani bulacak.Eger nelson kendi sut atacagina biraz attirmaya calisir rashard lewis de her mac 5.mac gibi oynarsa konferans finali neden olmasin

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #117 : 29 Nisan 2008, 11:46:22 »
TOHA
NBA Draft'ında

AK47

Üyelik Bilgileri

Evet artık 2 tur takımları belli oluyor.Orlando tahmin edildiği gibi fazla zorlanmadan turu geçtı.Şampiyonluk adayı yoluna devam ediyor.Toronto Bosh yanına daha etkili bir uzun almalı.Bosh tek başına oralara her zaman egemen olamaz.Bargnani yerine kesinlikle daha güçlü bir pivot gerekli.İstikrarlı oynayan bilen birisi. No no
« Yanıtla #118 : 29 Nisan 2008, 12:17:05 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Eger nelson kendi sut atacagina biraz attirmaya calisir rashard lewis de her mac 5.mac gibi oynarsa konferans finali neden olmasin

Bu takımda atan da attıran da ribaunda yardım eden de Hedo..Nelson maalesef bunları yapmıyor...Orlando guard açısından vasat olduğu için maalesef final göremez...Ben de senin gibi düşünüyorum Nelson hakkında ama umutsuz vaka kendileri attırma konusunda...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #119 : 29 Nisan 2008, 12:25:49 »
MustyY_07
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri WWW

İşte bu... Acaip sevindim... Tebrikler Hido, Tebrikler Orlanda...
KoBeKoBeKoBeKoBe..... Smiley
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv