« Yanıtla #40 : 22 Nisan 2008, 21:21:00 » |
|
lordapo
|
Bu maçta da Bargnani ilk beş başlar Moon haddinden az süre alırsa Toronto bu seriyi unutsun gitsin.
J moon new york a gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 22 Nisan 2008, 22:05:00 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
4-1 Orlando diyorum gerçi ankette yanlışlıkla toronto dedim ama heralde düzeltilmez neyse Orlando 4-1 yener zaten ilk maçıda rahat aldı gerçi hiç belli olmaz
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #42 : 23 Nisan 2008, 05:26:44 » |
Elbereth
NBA Draft'ında
|
howard>bosh
29 sayı 20 ribaunt.
İçimden bi ses orlanda doğu finali oynayacak diyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 23 Nisan 2008, 06:18:46 » |
|
Torres#9
|
Hedo İpten Aldı (2-0)Amway Arena'da oynanan nefesleri kesen maçta Orlando Magic, Hidayet Türkoğlu'nun son saniyelerdeki sayıları ile Toronto Raptors'ı 104-103 mağlup ederken seride durumu 2-0 yaptı. Maça çok hızlı başayan Magic daha ilk çeyrekte 17 sayılık fark yaptı ve bu çeyreği 35-18'le geçti. Toronto 2. çeyreğin ortalarından itibaren dönüş yaparken 39-24'lük skor yaptı vereye girilirken farkı 2'ye indirdi. Orlando 3. çeyreği 24-21'le geçerken, Toronto'nun son çeyrekteki 25-21'lik skoru yeterli olmadı. Dwight Howard 29 sayı-20 ribaunt yaparken, Hidayet kötü başladığı maçı iyi bitirdi ve 12 sayı-9 ribaunt-5 asistle maçı tamamladı. Rashard Lewis 18 sayı-6 ribaunt-5 asist yaparken, Jameer Nelson 18 sayı-6 ribaunt ve benchten gelen Keith Bogans 9 sayı yaptı. Toronto'da Chris Bosh 29 sayı-10 ribaunt-6 asist yaparken, benchten gelen oyuncular Jason Kapono 20 sayı-5 ribaunt, Jose Calderon 18 sayı-5 asist ve Carlos Delfino 16 sayı-6 ribaunt yaptı. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNbaTr/KE..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 23 Nisan 2008, 06:28:01 » |
|
solserit
|
2. maçta benchten müthiş katkı aldı Toronto.Felaket bir ilk çeyrek sonrasında geri geldi.Oyun sonunda 9 saniye kala hücum sırası onlardayken bu 9 saniyeyi Bosh'a el üstünden orta mesafeli bir şut attırmak için harcadılar.Maçı kaybettiler.Ama Toronto'nun çabası Kanada'daki maçlar için ümit verdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 23 Nisan 2008, 12:58:52 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Bu hakemler adamı deli eder yaa.. Ne sinir bozucu kararlar verdiler.. Calderen Nelson'un formasından çeksin,Birşey olmasın. sabit olmadığı halde kendini yere atsın hücum olaya bak.. Hakemlere rağmen hak eden kazandı. Maç Orlando adına çok güzel başladı. Büyük fark yakaladılar daha ilk çeyrekten. Torontonun alan savunmasına karşı çok boş şut buladular ama isabet bulamadılar.. İkinci yarıda Orlandoyu zorladı bu durum. Torontoda ilk 5 te sadece Bosh'tan katkı gelince torontoda farkı kapatamadı daha sonra kaponu ve benchin geri kalanı mükemmel oynayınca son çeyrek çok keyifli geçti hakemler hariç. Hido maç boyunca şut sokma konusunda sıkıntı çeksede.. bogans'ı falan çok iyi besledi.boş şutları gördü oyunu iyi okudu. Ve maçın son 4 sayısını atarak takımını galibiyete canadaya 2-0 götürmesini sağladı.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #46 : 23 Nisan 2008, 13:04:30 » |
|
Kq5
|
Çok güzel bir maçtı Magic 1 sayı ile kazandı ama toronto adına bir ayrı güzel maç oldu ben toronto daha iyi oynadı demiyorum yanlış anlaşılmasın toronto bench'i takımına iyi bir katkı sağladı ancak toronto malübiyetten kaçamadı hedoo fazla iyi oynuyamadı ama oda katkı sağladı takımına Hakemlere söylenecek şey yok zaten.!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 23 Nisan 2008, 13:07:23 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Toronto bu maçı kazanabilirdi. İlk 5ten daha fazla katkı alabilseydi.Howard bench'te otururken farkı çok güzel indirdiler. Orlando bi ara üstüste şutlar kaçırdı Lewis 9-0 ü.lük attı o zamanlar farkı indirebilirlerdi ama Orlando savunmasını geçemediler..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #48 : 23 Nisan 2008, 13:40:57 » |
|
Kaan Mert
|
Calderon konusuna dönecem ama en baştna başlayalım öncelikle. Maç öncesinde Sam yine Bargnani'yi ilk beş çıkartır ve Moon'a az süre verirse kaybederiz demiştim.Bargnani ilk beş çıktı hatta Kaan Kural bile bundan yakındı.Bargnani iyi ki çabuk 3 faul alıp kenara geldi de takım bir ivme ykaladı.28-6'lık bir başlangıç yapınca Magic ben bile ekran karşısında şaşırdım ancak Moon'un oyuna girişi ile artan savunma özelliğimiz Calderon2un akılcı oyunu ile birleşince müthiş bir ikinci çeyrek yaşayıp maçı dengeledik.Yine de Sam'in bir dahaki maçta bunu şiddetle denememesini tavsiye ediyorum.Zira takım bu pisliği temizlerken bir hayli yorgun düştü ilk yarıda.
Bosh neredeyse hiç dinlenmeden oynadı.Maçı belli bir noktaya kadar getirdi ancak son iki hücumda yaptıkları - yapamadıkları - maça damgasını vurdu.Öncelikle Howard'ın temas bile etmediği pozisyonda yorgunluğunun da etkisi ile topu elinden kaçırdı.Son hücumda ise belkide hala bir önceki pozisyonun etkisinde içeri yüklenmeyi bile denemedi. Bende ekrana baktığımda bir adet Bosh beş adet beyaz formalı gördüm sanki. Calderon'a verebilirdi.Maçı o noktaya getiren kritik üçlükleri sokan oydu.Neyse kaybettik Kanada'ya taşınıyor seri ve oradaki ilk maçı almamız lazım.Eğer olurdsa 3-0'a giderse seri guard'Imız zaten düşecek.Bu yüzden Raptors için bu maç çok önemli.Zaten dün gece oynadığı oyunla da mesaj verdi koaly pes olmayacağı konusunda.
Calderon konusuna gelecek olursak Dooling'in pozisyonu hücum fauldü.Tamam belkide o dirsek sert değildi ancak yine de o tip bir pozisyonda dirsek atması affedilecek bir şey değil.Maç boyunca KaAn Kural ve Murat Kosova Calderon'un İspanyolluğundan yakınıp durdular bu pozisyonda da olayı öyle bir abarttılar ki ben bile şaşırdım. Yani bu olay tamamen hkem takdirine kalmış.Vermeyebilirdi de faulu yada Nelson-Calderon mcüadelesine Nelson lehine faul de çalabilirdi hakemlerin bu tutumunu Calderon'a yüklemek iyi değil bence. Hemen hemen her sporda vardır bu kendini atma veya ofansif faul aldırma olayı.Zaman zaman antrenmanalrı yapıldığı da görülmüştür.Türkiye'den bile bi Arif Erdem vakası geçti yani. Neyse fazla uzattım sözün özü en az Orlano kadar haketti maç Raptors. Kazanabilirdik te olmadı. Dediğim gibi üçüncü maç oldukça önem taşıyor.İnşallah kazanırız.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #49 : 23 Nisan 2008, 15:12:34 » |
|
BALKI
|
hedo gerçekten muazzam oynuyor.onun yanında howard gibi bir süper yetenek genç yıldız varken orlando'nun sırtı kolay kolay yere gelmez diyorum ben.ama bosh ve parker da yeteneksiz oyuncular değil tabi.4-1 veya 4-2 orlando diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 23 Nisan 2008, 16:20:06 » |
|
Flash
|
Öncelikle ben eski play-offları istiyorum..Bu ne ya kendini her yere atan millet kanıyor, en ufak sarsılma sebebiyeti darbe faaul, en faul olması gerekenler değil......Gerçekten nerede o eski temel hareketlere ve sürtüşmeye verilen tolerans..CAlderonda ortalıkta yapacak iş arar gibi zıp zıp gezip iş karıştırmaktan başka bir halt yemedi..Oyununa ve yakaladığı istatistiklere saygım olsa da 10 takımım olsa birine gard olarak almam....
Hido ve Lewis de biraz daha domine olmalı, şut kaçırıyorlar anladım da Turnike ne kadar çok kaçtı öyle..Alooo millet eskisi kadar belli etmese de burası genede play-off tuttuğunu koparmalısın...
C.Bosh da en ufak darbe hissetse bedeninde kendini nereye atacağını şaşırdı salak...Hey Allahım bunlarda süper yıldız ya...
Ah Malone,Kemp, Barkley, Olajuwan, Pippen, Drexlerr ah ahhhh
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #51 : 23 Nisan 2008, 17:30:26 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Öncelikle ben eski play-offları istiyorum..Bu ne ya kendini her yere atan millet kanıyor, en ufak sarsılma sebebiyeti darbe faaul, en faul olması gerekenler değil......Gerçekten nerede o eski temel hareketlere ve sürtüşmeye verilen tolerans..CAlderonda ortalıkta yapacak iş arar gibi zıp zıp gezip iş karıştırmaktan başka bir halt yemedi..Oyununa ve yakaladığı istatistiklere saygım olsa da 10 takımım olsa birine gard olarak almam....
Hido ve Lewis de biraz daha domine olmalı, şut kaçırıyorlar anladım da Turnike ne kadar çok kaçtı öyle..Alooo millet eskisi kadar belli etmese de burası genede play-off tuttuğunu koparmalısın...
C.Bosh da en ufak darbe hissetse bedeninde kendini nereye atacağını şaşırdı salak...Hey Allahım bunlarda süper yıldız ya...
Ah Malone,Kemp, Barkley, Olajuwan, Pippen, Drexlerr ah ahhhh
Walla daha 1gün önce bende bunları düşündüm en güzel örnekte düşünün R.Miller'ın Jordan'a yapılmış olduğu özelliklede Play-Off'ta son saniyelerde bariz bir iktirmesi ve sonrasında gidip rahat bir şekilde 3'lük atım maçı kazandığı günlere bakın birde şimdiki yıldızlara yapılan en ufak bişeyde hakemlerin verdiği saçma sapan kararlarla geldiği yerlere bakın bunlar süper star diyoruz eğer bunlar süper starsa James,Wade yada bunlar gibi bir sürü isim (tamam çok güzel oynuyolar ama) o zaman eski oyuncuların Mega oyuncu falan olması lazım bu kadar Pop'cu gibi davranılmazki bu kadarda pamuklar içinde yüceltilmezki kardeşim
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #52 : 23 Nisan 2008, 18:50:48 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Play off da öyle Faullerin çalınmaası zevk düşürücü bence Hedo Kutlamak lazım o Faulden Önceki basketi iyidi Pota ya iyi gitti Howard da Süper oynadı pota altından çok iyi katkılar çok iyi smaçlar yapdı Orlando nun bi bakıma Pota altında Howard gibi adamın olması çok yararlı Howard kenara alındığı zaman Toronto fakı kapamaya başladı bi çözüm lazım aslında buna Howard girdiği zaman Pota altına tekrardan çok çalışdı Magic Nelson da çok iyi şutlar kullandı havasındaydı Faul Sorunu olmasaydı daha iyi olurdu onun için Umarım Doğu Finaline Giderler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 23 Nisan 2008, 18:51:09 » |
sacranba
NBA Draft'ında
|
Hele dün gece Şerefsz Calderon'un yaptığına ne demeli? İspanyol değil misin yaaa? Yuh sana.Allah'tan o son şut girmedi.
|
|
|
|
|
|
I LOVE THİS GAME
|
|
|
« Yanıtla #54 : 23 Nisan 2008, 19:17:41 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
mjaçın ilk periyodu izleyip aman orlando rahat alır düşüncesine kapılıp uyuyan arkadaş varsa özellikle onlara geçmiş olsun orlando fırtına gibi başladı ama fazla uzun sürmedi o fırtına özellikle hedo nun tutuk oynamaya başlaması bunda bir etki bence. ama son dakikalarda gene sahneye hedo çıktı ve gerçekten ipten aldı orlandoyu... calderon diyorsunuz ama orda harbi dirsek geldi yüzüne yere düştü, he faulmu bilemiyeceğim çünkü kendi çarptı:) ama adamı rivaldo ile aynı kefeye koymayın:)
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #55 : 24 Nisan 2008, 04:20:03 » |
--
Ziyaretçi
|
Kaan Kural, Calderon için yaptığı çığırtkanlığı geçen sene başkaları için niye yapmamış..Çok değil bir kaç gün önce Scola çirkflik yaparken eleştirir gibi yapıp sonra böylede olunmalı gibisinden konuşuyordu..Calderon'a gelince vay sen misin ulan kendini atan tutan ya da çeken..
Calderon'un aşırı bir abartmasıda yoktu..Bu aralar herkeste 1-2 pozisyona takılıp yakıp yıkmak var..Nerdeyse adamın NBA'de işi yok diyeceğiz..Guardlığı bile tartışılıyor garip..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 24 Nisan 2008, 10:57:21 » |
|
Mustafa
|
ispanyol ya ondandır. bizim maçlarda gasol'a takmış durumda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 24 Nisan 2008, 12:15:26 » |
|
RaRe
|
yeni nesil de bu adamları dinleyip basketbol öğreniyo ben ona yanıyorum... Calderon'a yüklenmeleri aşırı bence...gereğinden fazla...ki o hücum faul pozisyonunda gerçekten darbe aldı suratına...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #58 : 24 Nisan 2008, 13:25:42 » |
|
Kaan Mert
|
Yani darbe aldığına hem fikiriz yere düşünce mi aforoz ediliyor Calderon.Aklınız Nelson'un pozisyonunda kalmış ordada Nelson kendini yere doğru bırakabilirdi.Kimse de birşey demezdi.Yok adam İspanyolmuşta yok çirkefin önde gideniymiş de vs vs ... Çatır çatır oynadı iki gece önce.Takımı da oynatan o zaten.Son hücum allahtan girmemiş yoksa Calderon oynadığı oyun ile daha da yerden yere vurulacaktı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #59 : 24 Nisan 2008, 19:14:58 » |
sacranba
NBA Draft'ında
|
Neden sadece o pozisyona göre yorum yapıyorsunuz ki? Tamam orda belki çok da abartılı değildi suratına bir darbe vardı ama daha önce milli takımda yaptıkları da ortada yani.Bu İspanyollar maçlarda kendilerini yere atmayı,hakemlerle uğraşmayı seviyor.Bu çok aşikar.Değil mi?
|
|
|
|
|
|
I LOVE THİS GAME
|
|
|
|