+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Magic 4-0 - 5 (6.7%)
Magic 4-1 - 23 (30.7%)
Magic 4-2 - 34 (45.3%)
Magic 4-3 - 5 (6.7%)
Raptors 4-3 - 3 (4%)
Raptors 4-2 - 2 (2.7%)
Raptors 4-1 - 2 (2.7%)
Raptors 4-0 - 1 (1.3%)
Toplam oy: 75

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
Konu: Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)  (Okunma Sayısı 2771 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #60 : 24 Nisan 2008, 19:25:33 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Orlando Magic (2) - Toronto Raptors (0)

Olay neden sadece İspanyollar üzerine yıkılmakta ki.Hiç mi yapan yok bunları zamanında yada yapmakta olan.Sadece bir grup İspanyol mu bunu düşünen uygulayan..

Kendini yere atsın atmasın karar orada hakemin ki dirsek te geliyor zaten.Hücum faul olmadığını iddia etmek zor pozisyonun.Hee Calderon göstermek için atlamışmıdır,evet yapmıştır ama karar orada hakemin unutmamak gerek. Kaan Kural'ın ''Emek Hırsızı'' lafına fazla takılmışsınız siz bence.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #61 : 24 Nisan 2008, 19:29:05 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Şu bahsedilen olay;

Size sorarım, Kaan Kural bunu dile getirip,fazlaca tepki göstermeseydi hanginiz çıkıp burada bunu dile getirecektiniz?

Hiç biriniz...Bu kolpalığa ve özentiliğe giriyor kusura bakmayın ama...
Calderon'un yaptığı yanlış ama her maç 20 defa oluyor bunalr ve görmemek için kör olunan bir pozisyon bile tartışılmıyor.Üstelik en az bunu kadar kritik maçlarda...

Sizde fazla uzatmayında şu sölediklerimi bir düşünün...

Ayrıca Kaan Kural da fazla tepki göstermiştir buna haklı olarak,çünkü o an olaya duygusal baktığını anlamak pek de güç değil.
« Yanıtla #62 : 24 Nisan 2008, 19:43:17 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Size sorarım, Kaan Kural bunu dile getirip,fazlaca tepki göstermeseydi hanginiz çıkıp burada bunu dile getirecektiniz?

Ben...Ben böyle pozisyonları maçta 50 kere görsem 50 kerede söverim...Sevmiyorum kardeşim sev-mi-yo-rum.Bu basketbol değil.Bu play-off değil.Bunlara kananlarda hakem değil.Bunları yapanların basketboluna hiç bir şey diyemem orası ayrı...

Scola,Ginobili,Battier,Calderon,Gasol,Garbajosa vs. vs. Bunların basketboluna hiç bir şey diyemem ama o yere atışları yokmu beni çileden çıkarıyor...

Calderon için çok olumlu şeyler söylüyeceğim.Calderon oyunda olduğunda takım daha bir ritim kazanıyor.Toplar doğru yere iniyor.Ford olduğunda devamlı bir Bosh'la ikili oyun arıyor buda diğer oyuncuları soğutuyor...Zaten Calderon'un son toplardaki tecrübesini görüyoruz.

Raptors'un sorunu çok belli.Sam Michell öncelikle 1. guardını belirlemesi lazım.Bu iki(Tj,Jose) oyuncu aynı süreleri aldıkları sürece Toronto dağınık oynar.Çünkü birinin oyunu pasa dayalı birinin penetreye.Çok farklı iki anlayışla oynuyor Toronto.Bence birinci guard bulunmalı.Bana kalırsa Calderon...

Orlando guardlarına tam saha baskı gelir dedik.Çoğu pozisyonda Nelson yürüyerek yarı sahayı geçti.Açıkları kullanmazlarsa işleri zor.Orlando'nun kötü bir şut attığı günde kazanması çok önemli.Çünkü şutun yanındada maç kazanacaklarını gösterdiler.

Toronto için buradan seri çevirmeleri zor.Ama bu maçtaki geri dönüş serinin bitmesini engelledi Toronto adına.Canada'da zevkli bir mücadele olacatır.3.maç çok kritik olucak.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #63 : 24 Nisan 2008, 19:49:09 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Getirmezdin/getirmeyecektin/unutacaktın hatta...

Yahu birader, sana söylüyorum o zaman, Siena-Fenerbahçe maçın da, Stonerook'un kendini öküz gibi yere attığı kritik bir pozisyonu neden gelip burada söylemedin.?Veyahut, Beşiktaş-Galatasaray Uleb maçın da, Shumpert'in kendini kritik bir anda yere attığı ve ivme kazanmamıza yardımcı olan bir hareketi(eminim hatırlıyorsun) dile getirmedin? ( her ne kadar rakip te olsa, NBA de ilgilendiğin maçlar akdar önemlidir senin için umarım)

Bunun gibi bir çok pozisyon sayarım aklıdma olan, TBL de bir çok kritik derbi maçta, NAB de Regular Season da....

Bana kimse konuşmasın,otoritelerin etkisinde kaldığınız gün gibi aşikar...Bu konuyu dile getiren herkes için söylüyorum
« Yanıtla #64 : 24 Nisan 2008, 19:52:50 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ya basketbol erkek oyunudur yane afaroz mu etsinler calderon u ? Maçı izlemedim ama sabah maçla ilgili yazılardan ve bargnani ile başlamasından anladım toronto nun b*ku yedini yane sam mitchell kendi ipini çekiyor ulan denyo bargnani nası savuncak hedoyu yane ne anlamı var 5-4-3 e 2 mt üstü adamları dikmenin angry Zaten howard tapulamış pota altını maşallah bu seriyi 20 rb ortalama ile bitircek neyse pazar günkü maçta seri bitcek sanırım.

« Yanıtla #65 : 24 Nisan 2008, 20:00:00 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Buck@;

Gasol'u İspanya'da izledidiğimde uyuz olmuştum...Tiyotro yapıyorlar...Dün dahada uyuz oldum...Howard babalar gibi karşısında duruyor,Gasol bir omuza yere yıkılıyor işte farkları bu...Hakemlerde herşeyi çaldı ama herşeyi...Vujacic potaya gidiyor potaya top atma niyeti yok Hedo'nun eller havada üstüne çıkıyor faul.Geçtim Gasol'e bir el dokunuyor kurşun yemiş gibi yerlerde.Kobe her dakka konuşuyor hep birilerine laf yetiştiriyor tektik faul yok...Geçtim Howard pozisyon alırken sırtını dayıyor,Hücüm faul.Neyse bu güzel maça kara düşüren şeyler bunlar..Ama Gasol hiç bir zaman bir Duncan,bir Howard olamıyacak.Dün konuşmayan Howard bile delleniyorsa düşünün hakemleri.

Buna benzer mesajlarımı görebilirsin...Ben gördiğim her pozisyonda dile getirdim...Kaan Kural'ın demesine ihtiycım yok anlıyacağın.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #66 : 24 Nisan 2008, 20:07:59 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Howard'ın çıkardığı omuz ki, shaq'ı da sallandırır emin ol.
Kolunu azcık açıp kendine yer edinmesi de fauldür,ortaya vücudunu koyması lazım.

Yoksa bu tip oyuncular,sizin söylediklerinizin aksine pek çok pozisyon da el üstün de( birşey osla da olmasa da)

Hakemlerin art niyeti yoktur.Hele ki regular season da,gördüklerini çalarlar,Arada yanlış düdükler olur ama bu 1 maçta 10 kere olmaz.
Bana ard arda 3-4 pozisyon kimse gösteremez ''yaratılan''cinsten...

Calderon olayında da bir art niyet yoktu, hakemler ''eyyamcı'' değil ki ''görmedikleri'' pozisyonu çalsınlar.
Maçta bir çok örneğini gördük her iki takım için de.Küçük temaslara birşey demediler her 2 ekip için de...Bunun türevleri bir çok hareket...

Siz çıkıp da koca maç içinde ( şu nelson'ın formasından tutulup çekilen pozisyon hariç)  Calderon'un pozisyonuan 2 yıl takılyıorsanız,hiç izlemeyelim.Çünkü dediğim gibi pek çok pozisyon oluyor bu tip.

« Yanıtla #67 : 24 Nisan 2008, 20:12:26 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Howard'ın çıkardığı omuz ki, shaq'ı da sallandırır emin ol.
Kolunu azcık açıp kendine yer edinmesi de fauldür,ortaya vücudunu koyması lazım.

Yoksa bu tip oyuncular,sizin söylediklerinizin aksine pek çok pozisyon da el üstün de( birşey osla da olmasa da)

Hakemlerin art niyeti yoktur.Hele ki regular season da,gördüklerini çalarlar,Arada yanlış düdükler olur ama bu 1 maçta 10 kere olmaz.
Bana ard arda 3-4 pozisyon kimse gösteremez ''yaratılan''cinsten...

Calderon olayında da bir art niyet yoktu, hakemler ''eyyamcı'' değil ki ''görmedikleri'' pozisyonu çalsınlar.
Maçta bir çok örneğini gördük her iki takım için de.Küçük temaslara birşey demediler her 2 ekip için de...Bunun türevleri bir çok hareket...

Siz çıkıp da koca maç içinde ( şu nelson'ın formasından tutulup çekilen pozisyon hariç)  Calderon'un pozisyonuan 2 yıl takılyıorsanız,hiç izlemeyelim.Çünkü dediğim gibi pek çok pozisyon oluyor bu tip.

Bende diyorumki; şahsi değil mi bunları sevmiyorum...Ayrıca koskoca maçı izleyipte buraya bir tek Calderon'un yere atışını yazanlarada helal olsun! diyorum.

"Hakemler art niyetli değil" konusunada katılamıyacağım.Lebron'a,Kobe'ye,Duncan'a,T-Mac'e çıkan düdükler tesadüf mü?
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2008, 20:14:29 Gönderen: Deron Williams » Logged

Come Back Boozer!

« Yanıtla #68 : 24 Nisan 2008, 20:54:08 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Beyler Kaan Kural o hödük ses tonu ve homur homur konuşması ile durumu abartmış olsa da..Orada Kural abimizden daha abartan biri varsa oda Calderonda...yaptığı kıllıktı yani....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #69 : 25 Nisan 2008, 00:21:24 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Gençler elma ile armutu karıştırıyorsunuz.

İspanyolların yaptığı oscarlık hareketlerle,Battier vb... adamların akıllıca yaptığı,gösterişten daha uzak ve hem emek hem çabukluk hem de zamanlama gerektiren,hatta bence basketboldaki en zor ve akıllıca hareketi "rol yapmak,kendini yere atıvermek" gibi sıfatlarla basitleştirip bir tutmak yanlış.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #70 : 25 Nisan 2008, 05:14:16 »
nbasopcast
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Maça muazzam bir taraftar desteğiyle hızlı başladı Toronto. Orlando buna Dwight'ın olağanüstü gayretleriyle karşılık verdi ama diğer oyuncular Howard'a eşlik edemedi ve fark bir türlü kapanamadı Orlando adına. İkinci yarının hemen başında Orlando farkı kapamaya başlasa da hakemlerin yerli yersiz çaldıkları faul düdükleriyle Orlando iyi başlangıcını sürdüremedi ve çalınan faullerden sonra Dwight Howard maçtan koptu. Ne savunma yapabildi ne ribaunt toplayabildi ne de skor üretebildi o dakikadan sonra. Biraz Hido ayakta kalmaya çalıştı ancak o da yetmedi, Calderon kime pas verse basket oldu ve maçı Toronto rahat kazandı. Antipatik de olsa Calderon mükemmel oynadı ve bu galibiyetin baş mimarıydı. 4. maçta Orlando oyunun başında işleri daha sıkı tutmak zorunda olacak ve muhtemelen Hido maçın başında biraz daha aktif olacaktır. Bakalım 4.maç neler olacak?
« Yanıtla #71 : 25 Nisan 2008, 08:40:50 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Yönetici
Superstar

Bize İlk turu geçirecek adam :-D

Üyelik Bilgileri WWW

Hidayet Yetmedi (2-1)

Air Canada Centre'da oynanan ve 20,023 basketbolseverin izlediği serinin 3. maçında Toronto Raptors evinde konuk ettiği Orlando Magic'i 108-94 yendi.Böylece Toronto seriyi 2-1'e getirmiş oldu.

Temsilcimiz Hidayet Türkoğlu'nun iyi bir maç geçirdiği günde 26 sayı-7 ribaunt-3 asist ile oyanamasına rağmen mağlubiyete engel olamadı.

Raptors'ta Moon ilk 5 başlarken 11 sayı-10 ribaunt ile maçı tamamladı.Chris Bosh fazla etkili olamazken 15 sayı-5 ribauntta kaldı.Ford 21 sayı ile takımın en skoreri olurken,Parker 10 sayı ile oynadı.Benchten istediği katkıyı alan Toronto'da Calderon 18 sayı-13 asist-7 ribaunt ile oynarken,Kapono 15 sayı ile maçı noktaladı.

Magic 3 oyuncu hariç istedinilen katkı gelmeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Howard 19 sayı-12 ribaunt ile oynarken 6 tane top kaybetti.Lewis 19 sayı,Nelson 6 sayı-6 asist ile tamamladı.Benchten gelen Bogans 12 sayı ile,Dooling 8 sayı ile katkı sağlasalarda seri 2-1 geldi.

NbaTr/T.P.
« Yanıtla #72 : 25 Nisan 2008, 10:48:23 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri
Ynt: Orlando Magic (2) - Toronto Raptors (1)

Bench katkısı fark yaratmış. Calderon'un performansı takdire değer doğrusu. Nelson ve Evans sönük kalmışlar. Sıradaki maç Toronto için çok önemli kazanamazlarsa şansları çok azalır.

« Yanıtla #73 : 25 Nisan 2008, 11:57:39 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

TJ Ford kendini affettirdi..Geçen maçın gçici bir gaz olduğunu Nelson ve Bogans bize hatırlattı...Hidom benim iyi oynadığın maçıda kazandıramadaın..sağlık olsun.....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #74 : 25 Nisan 2008, 13:17:47 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Güzeel.. İlk yarıya benzemeyen bir 2.yarı oldu ama.. Haydi Toronto.. 4-2 Cheesy
« Yanıtla #75 : 25 Nisan 2008, 16:54:54 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri

güzel bir maçtı ama orlando bir türlü yakalayamdı torontoyu ...

ilk çeyrek moon, 2. çeyrek ford ve calderon, 2. yarı bosh,kapano,calderon harikalar yarattı...
ne zaman orlando seri yakalasa üçlüklerle umutları söndürdü toronto...
beni çok şaşırttı toronto, muazzam oynadı hakikaten, orlando da ilk yarı howard biraz oynadı ama 4. çeyrekte hedo nun yanına hiç yardımcı çıkmayınca sonuç kaçınılmaz oldu.Hedo kendini parçaladı son çeyrek ama yetmedi...

toronto yu tebrik etmek gerekir...
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #76 : 25 Nisan 2008, 17:30:09 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Toronto önceki maçta Orlando'ya bi gözdağı vermişti ve bu maçı Kanada'da yenerek ne kadar ciddi olduklarını gösterdi. Toronto'nun Ford-Calderon guard ikilisi çok iyi bir maç çıkararak Bosh'un gününde olmadığı bir maçta Orlando'yu geçmeyi başardılar. Şu maçta bench katkısında büyük farklar var, ne zaman Orlando yaklaşır gibi olsa hemen Toronto'lu opyuncular üçlükler ile cevap veriyordu. Orlando'da bi tek Hido çok iyi maç çıkarmış, devamını bekliyorum. 4. maçı Toronto alırsa Orlando turu zora sokabilir, gerçi sonra tekrar Orlnado'ya dönüş yapılacak, ortada bir seri.
« Yanıtla #77 : 25 Nisan 2008, 19:17:11 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Yalnız ben bu Raps kadar çirkef takım görmedim...
Bu kadar olur arkadaş ya..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #78 : 25 Nisan 2008, 19:25:15 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri

abi gene naptı raptors Smiley
dün boru gibi oynadılar,eze eze aldılar macı Smiley
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #79 : 25 Nisan 2008, 19:26:43 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Kendilerini atmaya bahane arıyolar be abi..
Hakemler de katkı yaptılar bu oyuna..Hoşuma gitmiyor bu durum..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Orlando Magic (4) - Toronto Raptors (1)

Gitmek istediğiniz yer: