+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Konu: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?  (Okunma Sayısı 1956 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 26 Şubat 2008, 19:19:02 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri
Ynt: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?

Bence tartışılmaz...Herkesin fikri kendine...İsteyen sistem için tutar...İsteyen oyuncu için,isteyen hiç tutmaz ve bunları yapanlarda takım için tuttanlardan eksik veya basketbol bilgisi az görülmemelidir.He şöyle bir şey var,oyuncu için tutanlar "fan" olduklarını söylerler (bazı arkadaşların dediği gibi) geçerler öteye bunu çekip çevirmenini alemi yok,bence

En güzel iki örnek var burada:Türkiye'nin basketbol duayeni kimdir?MM(Murat Murathanoğlu)...Takım tutar mı tutmaz...Memo ile farklı bir bağı vardır,arkadaşıdır.Deron'ı kendi ünivesitesinde okuduğu için sever keza Luther Head'ide...AK-47'yi de Avrupalı ve Memo ile ilişkisinden dolayı sever.Sloan'u onun gibi "eski" olduğu için ayrı bir sempatisi vardır(buradaki eski yanlış anlaşılmasın.)...Bütün bunları görüpte,Utah'lı diyenler(veya diyecek olanlar) büyük yanılgı içindedir...Ki üniversitesinden dolayı Bulls'lu olması daha büyük bir ihtimaldir...

Sevdiği oyuncular vardır(Shaq bunların başında gelir),orası ayrıdır.Ama körü körüne,kora kor bir takım desteklemez...Ne yani şimdi bu adam sistem için takım tutmuyor veya hiç tutmuyorsa bu adam basketboldan anlamıyor mu?

Murat Kosava'da takım tutmaz...Tim Duncan hayranıdır ama Spursli değildir,daha doğrusu belli bir takımı yoktur.Kobe'yi,Ivy'i sever...Ne yani MK bir şey bilmiyor mu?Ya da tutmaması onu kişiliksiz mi yaptı?

Bu eskiden beri süregelen bir tartışma...İsteyen istediğini yapsın ama bu -öyle yapanları- onları değersiz yapmasın.Daha doğrusu yapmamalı...

NOT:Bu yazı söylenen veya söylenmişlikler adına değil,genel bir yorumdur,gözlemdir...Başka yerlere,başka şeylere yorulmaması dileğiyle...

« Son Düzenleme: 26 Şubat 2008, 19:21:42 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #21 : 26 Şubat 2008, 19:25:35 »
TP
Turkish Delight
Editör
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

En güzel iki örnek var burada:Türkiye'nin basketbol duayeni kimdir?MM(Murat Murathanoğlu)...Takım tutar mı tutmaz...Memo ile farklı bir bağı vardır,arkadaşıdır.Deron'ı kendi ünivesitesinde okuduğu için sever keza Luther Head'ide...AK-47'yi de Avrupalı ve Memo ile ilişkisinden dolayı sever.Sloan'u onun gibi "eski" olduğu için ayrı bir sempatisi vardır(buradaki eski yanlış anlaşılmasın.)...Bütün bunları görüpte,Utah'lı diyenler(veya diyecek olanlar) büyük yanılgı içindedir...Ki üniversitesinden dolayı Bulls'lu olması daha büyük bir ihtimaldir...

Bence o kadar emin olma bir MM'dan ,Utah maçı izlerken ne kadar heyecanlı olduğunu herkes görüyor.Hatta bir maçında son dakikalarda Utah ribaunt alınca "Ribaunt'u aldık" dediğini bile duydum.

Murat Kosovayı bilmemde MM bence Utah'lı bunu her yönünden okuabiliyorsun.En azından ben öyle algılyorum...

Yani bu kadar emin olma takım tutmadıklarına.

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2008, 19:31:15 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

İkisininde röportajı var,MK'nin eski zamanlarından kalma(6. Adam dergisinde,resimli falan kolpa değil wink )...He yok,sizin dediğiniz gibi "dönek"lik yapmadıysa;hala Tim Duncan hayranı ve hala takım tutmuyor...

MM'yi ise açıkladım,bir daha yazmaya gerek yok...Hatta,KK ve MK ile bir NBA Stüdyo programında;ben Boston Celtics'liyim zaten biliyorlar gibi bir şey demişti,KK...MK ise MM'ye sorunca;benim öyle Kaan gibi desteklediğim bir takımım yok,demişti...
« Yanıtla #23 : 26 Şubat 2008, 19:34:30 »
TP
Turkish Delight
Editör
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Kaç tane maç anlatan hangi takımı tuttuğunu söylüyorki?
(Sabri Ugan,Ertem Şener,MM,MK,Osman SAkkallıoğlu?...)

Come Back Boozer!

« Yanıtla #24 : 26 Şubat 2008, 19:43:54 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Hatta çok iyi hatırlıyorum bir ara her hafta Portland'lılar,(kötü Portland mıydı grubun adı neydi),öyle grup adına her hafta mesaj atıyordu.Hatta ve hatta Konya'dan dı bu elamanlar sanırım...Bu Portland'lılar hatta niye yayınlamıyorsunuz Portland maçı,demişti,o sene Portland kötü gidiyordu.Onlarda buna ithafen bir şeyler demişti...MK:Bu işi takım için değil,zevk almamız için yapıyoruz ,fanatikliğin luzumu yok gibisindene getirdi.Daha büyük çekişmeli ve işin show kısmını yayınlıyorlardı yani...Belki buradan da anlaşılabilir...

Ayrıca Ribaund aldık konusunda MM maçı yaşıyor,şunu bir anlayın saydığın isimlerin hiç biri,Türkiye maçları dışında "maçı yaşamaz"...Ee bir Türk ve bir de Deron olunca öyle şeylerin ortaya çıkması normal...

« Yanıtla #25 : 26 Şubat 2008, 19:50:55 »
TP
Turkish Delight
Editör
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Neyse konu kaymasın ama ben takım tutmadıklarına inanmıyprum.Herkesin gönlünde yatan bir takım vardır.Sadece onlar işi gereği bunu söylüyemiyorlar yada söylemek istemiyorlar.

Naçizane wink

Come Back Boozer!

« Yanıtla #26 : 26 Şubat 2008, 20:27:36 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Oğuz-Aykut-Rıdvan, Metin-Ali-Feyyaz ya da Hakan Şükür-Hagi vs vs son dönemleri söylüyorum..
Bu adamlar için FB, BJK, GS'ı tutanlar vardır..Ama bu adamlar için sempati duydukları takımı bu adamlar gittiği zaman bırakan kaypaklık yapar..Bazı konularda çizgiler vardır...

Sempatinin oluşmasını sağlayan unsur farklıdır..Birde don değiştirir gibi takım değiştirmek farklıdır..Bunun tartışılacak pekde bir yanı yok..

Ayrıca MM'nin falan takım tutuyor tutmuyor muhabbetine hiç girmeyelim..Konuyla alakasız ve aslını pek bilmediğiniz şeyler..Varolan şeyleri konuşmak daha mantıklı..
« Yanıtla #27 : 27 Şubat 2008, 11:39:14 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

MM=Chicago lu kendi de açıklamıştı.....

Bir oyuncu sürükleyici etken yaratbilir...Ama bir camiaya ya tutunma olayını sağlayamaz......Bu yüzden bende ki gibi ikisi birlikte olursa tadından yenmez...
« Son Düzenleme: 04 Mart 2008, 22:18:23 Gönderen: Flash » Logged

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #28 : 04 Mart 2008, 21:28:09 »
atak
NBA Draft'ında

...bLaCk MaMbA...

Üyelik Bilgileri

Ben ı tarihi için tutuyorum ve Kobe Bryant ı  da oynuyor diye seviyorum.Yani bence bir oyuncu için takım tutulmaz No no.
« Yanıtla #29 : 19 Mart 2008, 18:33:50 »
KingLeBronJames
Yeni Üye

#23 Is Back

Üyelik Bilgileri WWW

aslına bakarsanız bazı oyuncular için bu olay değişir bence.sonuçta bu organizasyon ulkemıze cok uzak oldugu ıcın pekde umrumuzda olmuyor aslında yada fanatik denecek kadar bir taraftar olamıyoruz.mesela tuttugumuz futbol takımınından çok sevdiğimiz bir oyuncu baska bir klube transfer olunca klubumuzu bırakmıyoruz.bence bu klube olan yakınlıkla ilgili.atıyorum ben cleveland a taşındım ozaman bu şartlar kesinlikle değişir.bence %100 içinde yaşamakla ilgili bu olay...ama aramızdada vardır tabiki sistem taraftarı fakat çoğunluk star oyuncu taraftarı...saygılar !!!
« Yanıtla #30 : 30 Mart 2008, 14:58:17 »
pckopat
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

aslına bakarsanız bazı oyuncular için bu olay değişir bence.sonuçta bu organizasyon ulkemıze cok uzak oldugu ıcın pekde umrumuzda olmuyor aslında yada fanatik denecek kadar bir taraftar olamıyoruz.mesela tuttugumuz futbol takımınından çok sevdiğimiz bir oyuncu baska bir klube transfer olunca klubumuzu bırakmıyoruz.bence bu klube olan yakınlıkla ilgili.atıyorum ben cleveland a taşındım ozaman bu şartlar kesinlikle değişir.bence %100 içinde yaşamakla ilgili bu olay...ama aramızdada vardır tabiki sistem taraftarı fakat çoğunluk star oyuncu taraftarı...saygılar !!!

dediklerine katılıyorum futbol örneği gibi bende bi cleveland taraftarı lebron hayranı olarak teşekkürler diliyorum
« Yanıtla #31 : 30 Mart 2008, 17:43:32 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla size tek sölücem laf var forma için takım tutulur süperstarlar için değil o zaman futbolda
gs li fenerli yada beşiktaşlı olmanın anlamı yok.

« Yanıtla #32 : 30 Mart 2008, 18:46:12 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderator
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Jordan gitti ama ben hala Bulls luyum...O derece....Valla hem oyuncu hem sistem için ikisi denk geldimi tadından yenmiyor....Örnek 80 ler Lakers ve 90 lar bulls gibi.......
 Ben Nets Sempatizanı isem Sadece Kidd yüzünden..kidd gitsin Nets umrumda olmaz..Benim Esas takımım BullS....
 Açıkcası MJ bıraktığında ne oldu lan burada oldum..Ama onların nostaljisi ve yeni genç Chicago nun yıllar içerisindeki macerası ile birlikte ben Bu takımı her iki anlamda da tuttum hem franchise ve dev bir oyuncu hemde disiplinli ama aynı zamanda yaratıcılığı törpülemeyen bir oyun stilimiz vardı..kendi adıma mutluyum....Ama Kobe için LAL,Bron için CLE,Carter için NJ tutanlara da bir şey diyemem......Evet beni bu dere yatağından denize MJ sürükledi ama ben Hala BUlls denizinde yüzüyorum bu yüzden mutluyum..İyi bir Rehberim oldu..Şimdi ise iyi bir denizim var... Cheesy (garip oldu ama anlayan anladı)

MM=Chicago lu kendi de açıklamıştı.....

Bir oyuncu sürükleyici etken yaratbilir...Ama bir camiaya ya tutunma olayını sağlayamaz......Bu yüzden bende ki gibi ikisi birlikte olursa tadından yenmez...

Bende Utkan arkadaşımla aynı sebepleri taşıyarak Chicago BULLS tutmaktayım ayrıca sebeplerimden bir taneside takımın Rengini, Logosunu, Adını yani anlıcağınız Teması müthiş hoşuma gitmekte yani bir futbol takımı taraftarı değilim hiç takip etmem futbolu ama NBA + Chicago BULLS bambaşka bişey benim için

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #33 : 30 Mart 2008, 20:28:59 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Gerçektende tarihin bence 95 yılından beri en iyi formalarına sahip takım Chicago olmuştur..O Ferrari kırmızı deplasman formaları büyük göğüs pantolu numaralar...Siyah çizgili ya da siyah düz alternatif formalar renkler ve şehir ile uyumu, Logosu her şekilde bu heyecanlı lige uygun...CHİCAGO BULLS

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

« Yanıtla #34 : 31 Mart 2008, 23:56:55 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

Bence sistem için tutulur.Olası bir takasta sevdiğim bir oyuncu başka takıma geçince o takımı tutmak benim anlayışıma ters.

« Yanıtla #35 : 05 Nisan 2008, 17:01:02 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

3 yaşından beri nba yı takip ederim
Nasıl biberonun NBA logolu falanmıydı Cheesy
Gerçekten bu sene okuduğum en masumca ve safca atılmış mesaj Cheesy ya varya ..neyse..nuhaha...off off Cheesy

« Yanıtla #36 : 05 Nisan 2008, 20:27:02 »
T_A_G
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

oyuncu için takım TAKİP edilir buna tamam ama Oyunuc için takım tutmak çok saçma ha sen oyuncu için takım tut ha ben cinler periler görüyorum de aynı şey tamamen sistem,takım ruhu ve bütünlük için tutulur takım ama ne yazıkki çevremizde bir çok insan nba ilgileniyormuş gibi gözükmeye çalışıp duydukları ilk isim için takım tutuyorlar
« Yanıtla #37 : 05 Nisan 2008, 20:32:53 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Yani oyuncu için takım tutmak zor örnek lebron kobee garnett t mac carter vs gibi oyuncular için hangi biri için takım tutabilesinki grin Ama en çok sevdiğin oyuncu için takım tutabilirsin  wink
« Yanıtla #38 : 05 Nisan 2008, 21:24:50 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

Biz Türküz. Eğer Amerika da yaşasaydık oturduğumuz şehrin takımını tutardık ama şimdi ben utah o nie destekliyeyim ki. Deron Williams olmasa hiç bir maçını seyretmem ama D-Will var diye tvnin verdiği bütün maçları izliorum. D-Will takasla başka bi takıma gitse bu defa da o takımı tutarım
« Yanıtla #39 : 06 Nisan 2008, 14:03:35 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderator
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Dostum sen 1 nisan şakasımızın nesin böyle tutturdun 3 yaşından beri takip ediyom diye 3 yaşında takip ettiğin Slam Dunk anime dizisi olmasın 3 yaşında istersen dünyayı dolaşmış ol aklında ne kalır sence 3. yaşındaki çocuğun

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv