+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Konu: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?  (Okunma Sayısı 2240 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 06 Nisan 2008, 14:23:31 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri
Ynt: Oyuncu İçin mi Takım Tutulur,Sistem İçin Mi Takım Tutulur?

Dostum sen 1 nisan şakasımızın nesin böyle tutturdun 3 yaşından beri takip ediyom diye 3 yaşında takip ettiğin Slam Dunk anime dizisi olmasın 3 yaşında istersen dünyayı dolaşmış ol aklında ne kalır sence 3. yaşındaki çocuğun
Dostum valla tanıdığım bi kaç kişi var gerçektende bebekliğinde ne yaptığını hatırlıyor..İmkansız değil yani bu... wink
« Yanıtla #41 : 06 Nisan 2008, 14:35:35 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderator
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Dostum sen 1 nisan şakasımızın nesin böyle tutturdun 3 yaşından beri takip ediyom diye 3 yaşında takip ettiğin Slam Dunk anime dizisi olmasın 3 yaşında istersen dünyayı dolaşmış ol aklında ne kalır sence 3. yaşındaki çocuğun
Dostum valla tanıdığım bi kaç kişi var gerçektende bebekliğinde ne yaptığını hatırlıyor..İmkansız değil yani bu... wink

Doğrudur olabilir bazıları biliyodur hadi onu geçiyorum ama 2 kere söyleme gereği neden duyuyor arkadaş ben onu anlamadım konuluylada alakası yok ve zaten bize ne bize bişey kanıtlaması gerekmiyor

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #42 : 06 Nisan 2008, 14:50:15 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Konunun başlığı sistem değilde takım ruhu veya felsefesi için mi tutulur olsa tam olurmuş

Cevap ; Tabiki sistem 

Kabul ediyorum Duncan olmasa Spurs bu kadar başarılı olamaz ve takım ın felsefesi de bu kadar dikkat çekmezdi ama şimdi 4 şampiyonluğunuda aynı sistem aynı oyun tarzıyla aynı savunma stratejisiyle kazanan bir takım var ortada

Asıl soru böyle bir sistem olmasa duncan yine başarılı olur muydu ? İMKANSIZ  No no No no

Olay şudur Felsefeyi oturtan Amiral bu felsefeyi başarıya ulaştıran Duncan

« Yanıtla #43 : 06 Nisan 2008, 16:42:31 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

açıkçası ben miami'yi wade nba'e ayak bastığında tutmaya başladım. önceden nba'i izlerdim ama çok sıkı takip etmezdim. fakat wade ile birlikte miami sevdası başladı. düşünüyorum wade başka bir takıma gitse ne yaparım diye. ben galiba yeni takımını tutarım. bunun için de kimse beni suçlayamaz. yani wade'i izlememe olan bağımlılığıma ve ona olan sevgime kimse laf edemez. ama illa ki bir gözüm miami'de kalır. zaten jordan'ın formasını emekli ettikleri için de ayrı bir sempatim var, miami sempatik takım zaten genel olarak.

ama miami ve wade'in gittiği takımın maçlarının saatleri çakışırsa kesinlikle wade'i tercih ederim. öte yandan sistem için tutmak tabi ki bir takıma bağlanmayı getirir ki bu da ayrı bir heyecandır. ve ayrı bir saygı konusudur. bu arada wade gitse felan dedim ama umarım miami'de bırakır da böyle bir çelişkiye düşürmez beni.

yani sonuç olarak bence sistem için de tutulsa oyuncu için de tutulsa kimse vay efendim sen bir oyuncu için tuttuğun takımı değiştirdin, niye böyle yaptın diye sorguya çekilemez. nasıl keyif aldığımız önemli, sonuçta her insan farklı unsurlardan zevk duyar.
« Yanıtla #44 : 18 Nisan 2008, 19:52:39 »
Kurt_Angle
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bende dwayne arkadaşım gibi düşünüom.Ben Miami yi 06 finalinde izledikten sonra bu takımı tutmaya başladım.Ama şimdi Wade bu takımdan gitse gittiği takımı tutarım
Go Heat Go
« Yanıtla #45 : 22 Nisan 2008, 10:52:31 »
TOHA
NBA Draft'ında

AK47

Üyelik Bilgileri

Aslında sevdiğin bir oyuncu için takım tutulur.Bu nba takımları için geçerlidir.Biz amerikada yaşamayanlar genellikle bu yüzden takım tutariz.Konuyu bu şekilde ele alırsak doğru olur.Mutlaka bir çoğumuz Kidd ya da Duncan gibi yıldızların olduğu takımları tutarız.Yani kazanan takımlar sevilir.Dışarıda yaşayanlar olarak nba de takım tutmak oyunculara bağlıdır.belki de turk oyuncuların bulunduğu takımları tutarız.hadi yakındır diye.Ben Jazz taraftarıyım.Takımın kimyası hoşuma gidiyor.Oyun tarzları ve dengeli,derin kadrosu.
Doğrusu şu bence : bizim için önce oyuncu gelir,sonra takım.Sonuçta takımı oluşturan oyunculardır.Koç çıkıp oynayamaz ya:) Yetek,hırs ve zeka.oyuncuların sahip olması gereken budur.iyi oyuncular her zaman taraftar bulur.BENCE OYUNCU İÇİN TAKIM TUTULYR NBA DE.EN AZINDAN BİZ AMERIKA DOĞMAYAN VE ORANIN BİR ŞEHRİNDE YAŞAMAYANLAR BU YÜZDEN TUTAR 
« Yanıtla #46 : 22 Nisan 2008, 12:42:20 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Ben spurs'ü Duncan için tutmaya başladım fakat zamanla takıma, diğer oyunculara, sisteme, Popovic'e olan sempatim arttı. Duncan'ın başka takıma gideceğini zannetmiyorum ama ben Duncan spurs'den emekli olduktan sonra bu takıma tutmaya devam edeceğim. Cavs'a LeBron'dan dolayı da bir sempati duyuyorum açıkçası.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #47 : 10 Haziran 2008, 01:03:13 »
tütüncü
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bence oyuncuya göre takım tutulur oyuncu hangi takımdaysa o takım
« Yanıtla #48 : 10 Haziran 2008, 01:11:40 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

bence oyuncuya göre takım tutulur oyuncu hangi takımdaysa o takım

O zaman bir Jim Jackson fanını düşünmek bile istemiyorum...

« Yanıtla #49 : 10 Haziran 2008, 02:32:09 »
sMh
Rookie
**

The Best Player On The Planet

Üyelik Bilgileri

Sistem için değil de oyuncu için daha yakın çünkü başlarda bir oyuncuya sempati duyarsınız sonra yavaş yavaş bütün takıma yayılır bir bakmışsınız o takımı tutuyorsunuz...
« Yanıtla #50 : 19 Haziran 2008, 12:36:37 »
RenascenT
Rookie
**

ORL

Üyelik Bilgileri

Bu konuda daha önce ufak bir tartışmaya şahit oldum (lordapo birine sövüyordu Smiley )
Bence pek tartışılması doğru bir konu değil, boşuna gerilim. Her 2 seçeneği düşünen arkadaşlara da saygılı olmamız lazım, dönek-terbiyesiz-karaktersiz demeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum.
Ki bunu düşünmemin temelinde nba'in yapısı ve ABD'li olmamamız yatıyor..
BJK-FB-GS tutar gibi nba takımı tutulmaması, bu konuda daha esnek olunması çok normal.

1- O takımları tutmak demek, maçlara gidip o havayı yaşamak sokaklara dökülüp beraber şampiyonluğu, kazanılan maçı kutlamak, takımın ürünlerini giymek, rengine amblemine aşık olmak demektir bence (buna ek olarak bazı şeyler daha yazılabilir). Biz burdan sadece takip edebiliyoruz. Bunları yaşayamıyoruz. En fazla yaptığımız şey, "ilgilenenler" olarak nbatr.com'da nba severlerle buluşmak, tartışmak, sevinç ve üzüntüleri paylaşmak.

2- ABD'deki gibi los angeles yada diğer yakın kıyı şeridi bölgesinde doğanların, yaşayanların lakers taraftarı olması olayı da yok biz de.

Yani biz niye nba takımı tutarız?  Sistem, tarih, kuruluş, oyuncu, eski veya güncel başarılar..  Yani benim için, wade'i sevip miami'yi tutan biriyle, nyork'u komple (şehir yapısı, insanların karakterleri, tarihi, basktbol-futbol takımı vs. )  seven birisi aynı kefededir.

Ha jordan'ı sevip bullslu olmuşsun, ha jordanlara karşı savaşan bad boys'u sevip detroitli olmuşsun. Önemli olan etkilenmek. Kim neYden etkileniyorsa o takımı tutar, kimi sistem, felsefe kimi de oyuncu 'dan etkilenmiş.   E benim etkilendiğim oyuncu new yorka giderse o zaman da onu tutarım bu kadar basit..
« Yanıtla #51 : 22 Haziran 2008, 22:49:07 »
pardus
NBA Draft'ında

I Love You NBA

Üyelik Bilgileri

Bencede, çünkü Amerika'da oturmuyoruz, ya da büyüklerimiz bizi etkileyemiyor ;Zaten şu kısa fani dünyada zevkini alalım şu nba in. Mesela İverson'ı izlemek için daha kaç senemiz kaldı değilmi, Miami Heat hep sempatikti ama ben işin kolayını buldum Smiley ben all-star east takımlısıyım:)
Yani kısaca eğlendiğin takımı tutmak en iyisi,Amaç Eğlence olsun.Smiley İyi Günler...
Hayat Kendisini Alt Edenindir.D-Wade-GilbertArenas
« Yanıtla #52 : 23 Haziran 2008, 10:53:21 »
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
*

Phoneix Suns

Üyelik Bilgileri

bence oyuncu için takım takım tutulur çünkü sevdiği bi basketbolcu vardır ve bu basketbolcunun olduğu takımıda tutması oldukça doğaldır bu oyuncu takım değiştirirsede çok doğal olarak o kişide takımını değiştirir.Buna bence kimse yanlış diyemez.
« Yanıtla #53 : 03 Temmuz 2008, 23:05:45 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

genelde oyuncu için takım tutulur en azından ben öyle yaparım, çünkü çoğu kişinin takımların sisteminden falan haberi yoktur
« Yanıtla #54 : 05 Temmuz 2008, 21:43:48 »
wiltchamberlain
Last Sixer Fan
Starter

Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu

Üyelik Bilgileri WWW

Türkiye'de malesef takım tutanların sayısı çok az. Herkes aaa LeBron Cavaliers'ta ozaman ben Cavaliers'lıyım. Bi sonraki gün Charlotte'ye gitse o adamlar onu tutacak. Bunlar Iverson, Kobe v.b oyuncular için de geçerli. Ben Nba'i 8 senedir takip ediyorum. İlk olarak Utah Jazz taraftarıydım. Sonra Washington'a geçtim. O zaman daha tam takım tutma oturmadığı için  1 sende iki takım değiştirdim. En sevdiğim oyunucu İverson olduğu için Sixers'ı tuttum. Ama gördüm ki geçen günler Iverson'ı ikinci plana atmaya başladı. Geçen sezon gittiğinde ilk başta biraz üzülsemde birkaç hafta sonra ohh be ii oldu. Artık iyi bi Sixers izliyorm dedim. Şuan hala en sevdiğim hayran olduğum oyuncu Iverson ama sonuna kadar Sixers'lıyım ve asla takımımdan dönmem. Ama malesef  Türkiye'de böyle düşünenlerin sayısı çok az

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY
« Yanıtla #55 : 06 Temmuz 2008, 17:10:40 »
furkan_t-mac
NBA Oyuncusu
*

bu adam insansa bende hayvanım

Üyelik Bilgileri WWW

ab,i ben adamım için houstonu tutuyorum eğer oyuncu için tutmasaydım herhalde new york smiley
« Yanıtla #56 : 12 Temmuz 2008, 17:17:36 »
koberker
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

birşeyi sevmek için sebep gerekir bence.bu sebep basketbol için oyuncudur.oyunu sevdiren takımı tutturan ilk etapta oyuncu olur.ama zamanla takımı hissedersin ve ne olursa olsun o takımın taraftarı haline gelirsin.yani ne sadece oyuncu ne de takım.oyuncuyla başalyıp takımla devam eden birşeydir...
« Yanıtla #57 : 12 Temmuz 2008, 18:27:53 »
Young Rocket
NBA Oyuncusu
*

Live It.Every Game,Every Day...

Üyelik Bilgileri

Öncelikle kafalardan şunu silmek gerekir;"oyuncu için Takım değiştiriyor,saçmalık..". Herkesin bir zevki bir açıklaması bir tarzı vardı diye düşünüyorum...

Ben basketbolu,Stockton To Malone'u izlerken sevdim..Onları izlediğim zaman Nba ne bilmezdim hatta basketbolda..Onlarla Nba bağlandım ve onlarla Utah JAZZ' lı oldum.Ben ne Mehmet Okur için Jazz'lıyım nede Boozer..Ben Jazz'lı olduğumu bilince iki basketbol ilahın adı aklıma geldiği için Jazz'lıyım.Yani ben oyuncu için Jazz'ı tutuyorum.Ama Utah'a kim gelirse gelsin,kim giderse gitsin Ben hep Utah'lı olucağım.Utah'lı olmam bir çok ön yargılara sebe oluyor.Mehmet  Okur olmasa o takımı tanımazdın falan gibi sözler.Ben MEhmet'ten öncede Utah'lıyım dedim sonrada diyeceğim.Ligin dibindede olsalar,zirvesindede.

Sonuç olarak benim durumum farklı ben oyuncu için takım seçtim şimdide onlar için takım tutuyorum.Sistem herşey benim ruhumu ifade ediyor.Taraftarlarından tutun maskotlarına kadar benim felsefem.Yani Mehmet Utah'ta olmazasada ben Utah'lıyım olsada.Ben Stock-Malone için Utahlıyım..

Ayrıca oyuncu için takım değiştirenler o kadar çok ancak sanki çok büyük saçmalık olarak gösterildiği için kimse bunun söylüyemiyor.İverson için Denver'lıyım veya Lebron için CAVS'lıyım diyemiyor.Çünkü herkes büyük salaklık gözüyle bakıyor.KAlkıp açıklayan arkadasları tebrik ederim herkesin nedeni olduğu sürece her yapılana saygım vardır.
Aynen bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum.Ben de sistem için takım tutarım ama elbette oyuncu için takım tutanlar da vardır kararına saygı duyuyorum ama herkesi zorla sistem için takım tutturamayız ki???
« Yanıtla #58 : 16 Temmuz 2008, 15:44:44 »
dwyane_wade
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

ben oyuncu için tutuyorum bu yönümü pek sevmiyorum ama iyi sistem olan takımların yıldızlarını sevmiyorum mesela wade olmasa miami yi jamario moon olmasa torontoyu tutmazdım.
« Yanıtla #59 : 17 Temmuz 2008, 21:25:27 »
2pac
Rookie
**

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD

Üyelik Bilgileri

bn takım tutuyorum.
Çünkü oyuncular gidici takımlar kalıcıdır.
Çok nadir şekilde oyuncu kariyerini hiç takım değiştirmeden(j.stockton vs) bitirir.

« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2008, 14:42:27 Gönderen: irfunk » Logged
]
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv