+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Batı Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Pasifik

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Pasifik  (Okunma Sayısı 745 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ekim 2007, 04:27:40 »
--
Ziyaretçi

Pasifik

Phoenix Suns
Golden State Warriors
Los Angeles Lakers
Los Angeles Clippers
Sacramento Kings

-----------------------------------------------------------
Pasifik Grubu tartışma topici
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2007, 14:09:01 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Pasifik

Geçen sezonun lideri Phoenix Suns,yeni sezonda da grubun başını çekecek gibi bir his hakim içimde.Hazırlık maçlarına bakarsak zaten Phoenix Suns'ın ortaya koyduğu oyunları tam anlamıyla beğenmesem bile,diğer rakiplerine oranla bir adım önde kalıyor.

Ayrı olarak,Los Angeles Lakers'da Kobe Bryant,nereye kadar sırtlayabilir ki takımını.Zaten geçen sezonda adam,3 maçtı heralde 50+ attı.Ancak Phoenix Suns'a yetişemedi bile.Bu adamın da,ortaya koyduğu oyun belli bir zamandan sonra karşılığını bulamayınca az çekimser bir hal alıyor.Lakers'da Kobe Bryant'a yardımcı bir süperstar da gelene kadar bu takımın hali kötü gibi.
Golden State Warriors,Nba Pre seasonda,Los Angeles Lakers'ın sırtını yere çarpmasına rağmen,bir başka Los Angeles takımı olan Clippers'a boynunu eğmek zorunda kalmıştı.Sacramento Kings'e ise şans yüzdem bu takımda % 5 i geçmeyecektir.Eğer ki geçen sezondan farklı bir oyun düzeyi ile karşımıza gelmezlerse pek fazla şanslı olcaklarını sanmıyorum.

Ayrıca PlayOfflarda Dallas Mavericks'i hezimete uğratan Golden State Warriors bu sezonda Pasifik grubunda,bir patlama değil de,geçen sezona oranla daha iyi bir çıkış yapabilir.

Son lider Phoenix Suns'da ise Amare Stoudemire,Steve Nash,Shawn Marion,Grant Hill,Raja Bell düzeyindeki bir beş karşısında rakipleri kağıt üzerinde biraz soluk kalmaktalar.Ancak bakalım bu sezonda ne gibi şaşırtıcı hamlelere tanık olacağız...

Temmennim ise,bir Suns taraftarı olarak tabi ki de Phoenix Suns'ın ilk olarak Pasifikte biir derece yapıp sonra da PlayOfflarda güzel bir oyun ortaya koyarak final yoluna kadar boy göstermesidir...
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2007, 14:10:54 Gönderen: ThE STaT » Logged
ThE STaT
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2007, 23:29:46 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Bu grup için favorilerim : Suns ve Warriors.Kimse Nelson ve ekibini hafife almasın.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2007, 06:02:26 »
--
Ziyaretçi

Ya aslında lider belli 2.kim? Gibi bir grup..Suns alır götürür nedenlerini uzun uzun yazmaya da gerek yok..The Stat'ım  grin yazmış zaten..
Golden State Warriors'ın yanı sıra bu grupta Los Angeles Clippers'ın sürpriz yapabileceğini düşünüyorum.Aslında bu sene Clippers'dan play-off yapmasını bekliyorum..
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2007, 13:46:27 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Grubun birincisi belli zaten onu konuşmaya gerek bile yok Suns olacak her zamanki gibi ama onlarıda burda birinci olarak bitirmek kesmiyor kaç yıldır şampiyonluk kovalıyorlar bi başaramadılar . Nash geldi geleli Regular'da fırtına estiriyorlar ancak Play-Off başarısı bir gelmedi .

Geri kalanlar için karmaşık bir durum var . Bence Sacramento dışında ikincilik açısından her takımın iddiası var . Sacramento'dan bu sene umutlu değilim . Ha kaliteli oyuncuları var mı ? Var . Martin iyice tecrübe kazandı mı geçen seneden ? Kazandı . Ancak buna rağmen Clippers , Warriors ve Lakers'la yarışacaklarını düşünmüyorum .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2007, 23:58:56 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Phoenix Suns bu sene de alıp başını gidecek, farkı açacak gruptaki takımlarla. 2. olarak düşündüğümüzde bu sene Kings çıkışa geçerse bişeyler olur ama pek ihtimal vermiyorum. Gönlüm Warriors'dan yana, ayrı bir sempatim var ama bu işler gönül işleri değil. Warriors takımnca daha da kaynaştı.Playoffa daha yükseklerden girebilirler.Lakers'ın yarın ne olacağı bile belli değil onun için yorum yapmıcam.
Clippers Huh  yorum yok...
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2007, 14:11:21 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

grupta suns banko 1. olur..2. lik golden ve lakers arasında gider ve warriors 2. olur...kings ise clippers'ın üstünde olur..clippers ise dipte olur kanımca..ama hiç belli olmaz drafttan seçtikleri Thornton gerçekten mükemmel bir oyuncu onun yanında corey'de bu sene elton yokluğunda iyi işler yapmak için çabalayacaktır..sadece suns'ın 1. olacağını düşünüyorum diğer tahminler tutmaz grin
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2007, 02:37:53 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu grubun birincisi belli gibi gözüküyor ama nba gibi süprizlerle dolu bi ligte bunu söylemem imkansız Smiley
Golden geçen sene playoffların başlamasına az kala ve playofflardaki performansını sergilemeye devam ederse,baron sağlam kalırsa phx'in elinden birinciliği alabilir..Ayrıca kobeninde haftalık bireysel performanslarından dolayı lakers arada bir birinciliğe oturacaktır:D

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2007, 21:22:13 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Suns a rakip çıkcanı sanmıyorum hatta birincilikleri garanti gibi amere-nash-marion üçlüsüden
biri sezonu kapamazsa(Allah korusun),lakers bu sene lotarya ya oynar bu kadroyla ama play
off da yaparsa kobe yaptırır ama ötesi zor ,clippers da elton brand yok ama çaylak thorton ve
corey maggette e çok iş düşcek Allah yardımcıları olsun,gsw bu grubun ikincisi olur don nelson
un bu sene alternatifi çok play off da gene süpriz yaparlar,kings belli zaten lotaryaya bir iki
ama k-mart bu sezon çoşar herkezin dikkati üstünde olsun
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2007, 16:52:17 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2007, 16:26:58 »
lo®d©akabO
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

phoenix birinciligi alsa nolur ki ?!? iyi savunma yapan takımlara karsi nası oynadıklari belli gs yine sürprize aday bi takım ama eski hizlarini yakalayamazlar (j-rich)
« Yanıtla #10 : 16 Kasım 2007, 13:45:24 »
CurtisJackson
Rookie
**

G-UNIT 4EVA

Üyelik Bilgileri

Gsw bu yıl kendini daha gösteremedi.J-Rich'in yokluğunu resmen arıyorlar.Azubukie fena oynamıyor bu sene Gsw'de.Bu gruptan rahat rahat kasmadan Suns birinci çıkar.Playoffta nolur hiç bilemeyiz tabi ama bu gruptan Suns'ın 1.çıkacağını basketboldan çok çakmayan biri bile tahmin eder.Clippers,Kings,Warriors gibi takımların playoff'a bile gireceğine inanmıyorum.Bu grubun 2. bence Lakers olur.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2007, 18:27:13 Gönderen: CurtisJackson » Logged
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2008, 22:49:27 »
NBA Oyuncusu
*

He isn't a Team Player...

Üyelik Bilgileri

Ben buyuk bi supriz bekliorum ve warriors'un 1. olucaını dusunuorm Cheesy
Cunku gecen sezon ki suprizlerini unutmak kolay degil.

2. olarak da suns. Suns'ın kalitesi belli ama her sezon sampiyonluk paralosıyla cıkıp hayal kırıklıgına ugruyorlar..

Lakers'ın yhani Kobe'nin de 3. olucaanı dusunuorum cunku Kobe her mac 40-50 ustu atsa bile geri kalanlardan cacık olmazz Smiley artık adam ne yapsın??

81'i bile denedi Cheesy
      And 1
« Yanıtla #12 : 01 Şubat 2008, 20:57:22 »
by_nash
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

bence suns yine grubu 1. bitirecek.lakersta ise kobe nin yanına bynum geldi ve iyi bi ikili oluşturdular yanlarında bide odom var.eğer fisher da güzel oynarsa lakersta ikinciliği kovalayabilir.golden'a gelince sürpriz yapıp ikinciliği kovalayabilirler.clippersta ise livingston sakatlıktan sonra eski oyununa geri dönemedi lac'ın şansı yok.Sacremento ise martinin çabası yeterli olmayacaktır.Sıralama ise

olur gibime geliyo. grin smiley sad shocked
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2008, 20:59:27 Gönderen: by_nash » Logged
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2008, 13:36:17 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Phoenix Suns
Golden State Warriors
Los Angeles Lakers
Los Angeles Clippers
Sacramento Kings

Tabiki Suns ama gasol un gelişi ile güzel bir kadro oluşturan lakers ide hafife almamak lazım.
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Batı Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Pasifik

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv