+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Pietrus, Warriors'ta Kalmak İstiyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Pietrus, Warriors'ta Kalmak İstiyor  (Okunma Sayısı 80 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Nisan 2008, 01:04:55 »
--
Ziyaretçi

Sezon boyunca sürekli takasını isteyen ve takımdan ayrılmak için büyük çaba sarfeden Golden State Warriors'ın Fransız oyuncusu Mickael Pietrus çark etti.

Defalarca takasını isteyen Pietrus yaptığı açıklamada Warriors'ta kalmak istediğini ve takas düşüncesinden vazgeçtiğini belirtti.

Pietrus ''Ben organizasyondaki herkesi biliyorum. Her oyuncuyu tanıyorum. Eğer kalmamı isterlerse burada kalacağım. Burada kalmaktan dolayı mutlu olurum.'' dedi.

---------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 16:03:08 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Pietrus, Warriors'ta Kalmak İstiyor

Bu haberi daha önce okumuştum yada benzerini yane kalsa ne olcak s jackson un yedeği olmaktan öteye gidemez.

« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2008, 17:55:48 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Bu haberi daha önce okumuştum yada benzerini yane kalsa ne olcak s jackson un yedeği olmaktan öteye gidemez.

S. Jackson ın yıldızını Spurs parlatmıştı Pietrus da onun gibi yapabilir  :roll:Yada yok gelmesin yıllarca 3 numara diye ağladık ama yinede şampiyonluk yolundan çıkmadık mazallah takımda bir huysuzluk filan çıkarır cık cık cık.. smiley
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2008, 22:28:23 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bence'de kalsa bir şey değişmiyecekki çoğu vakit bench'te oturuyor Jackson'un yedeği jackson'da zaten takımda en iyi oynayan isimlerin en başında geliyor!
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv