+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 Pietrus, Warriors'ta Kalmak İstiyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Pietrus, Warriors'ta Kalmak İstiyor  (Okunma Sayısı 62 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Nisan 2008, 01:04:55 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Sezon boyunca sürekli takasını isteyen ve takımdan ayrılmak için büyük çaba sarfeden Golden State Warriors'ın Fransız oyuncusu Mickael Pietrus çark etti.

Defalarca takasını isteyen Pietrus yaptığı açıklamada Warriors'ta kalmak istediğini ve takas düşüncesinden vazgeçtiğini belirtti.

Pietrus ''Ben organizasyondaki herkesi biliyorum. Her oyuncuyu tanıyorum. Eğer kalmamı isterlerse burada kalacağım. Burada kalmaktan dolayı mutlu olurum.'' dedi.

---------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 16:03:08 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Pietrus, Warriors'ta Kalmak İstiyor

Bu haberi daha önce okumuştum yada benzerini yane kalsa ne olcak s jackson un yedeği olmaktan öteye gidemez.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2008, 17:55:48 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet

Üyelik Bilgileri

Bu haberi daha önce okumuştum yada benzerini yane kalsa ne olcak s jackson un yedeği olmaktan öteye gidemez.

S. Jackson ın yıldızını Spurs parlatmıştı Pietrus da onun gibi yapabilir  :roll:Yada yok gelmesin yıllarca 3 numara diye ağladık ama yinede şampiyonluk yolundan çıkmadık mazallah takımda bir huysuzluk filan çıkarır cık cık cık.. smiley

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2008, 22:28:23 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Bence'de kalsa bir şey değişmiyecekki çoğu vakit bench'te oturuyor Jackson'un yedeği jackson'da zaten takımda en iyi oynayan isimlerin en başında geliyor!
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv