|
Torres#9
|
 |
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2008, 16:04:40 » |
|
Stuckey-Afflalo Yaz Ligi'ne
Detroit Pistons'ın genç oyuncusu Rodney Stuckey ve Afflalo'nın yaz liginde forma giyeceği belirtilirken,Rodney Stuckey ve Afflalo dışında;
Amir Johnson ve Samb'ında yaz liginde Detroit Pistons formasıyla görev alacakları dile getirildi.
Henüz bir resmi açıklama yapılmazken;Stuckey,Afflalo,Amir Johnson ve Samb'ın Vegas yaz liginde oynaması bekleniyor.
NbaTr..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kq5
|
 |
« Yanıtla #21 : 25 Haziran 2008, 16:13:56 » |
|
Bu iki genç'ten seneye pistons daha iyi performanslar bekliyor Stuckey zaman zaman güzel maçlar çıkarttı ve beyeni topladı umarım yaz liginde kendilerini gelecek sezon iyi bir şekilde hazırlarlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2008, 16:17:26 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
|
mertsas
|
 |
« Yanıtla #22 : 25 Haziran 2008, 16:24:14 » |
|
Stuckey özellikle playofflarda çok iyi maçlar çıkardı.Diğer oyuncular da yetenekli oyuncular.Kendilerini gelişitirebilirler yaz liginde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2008, 02:25:50 » |
|
Dee Brown, Pistons İçin Oynayacak
Geçtiğimiz sezon GS Cafe Crown forması giyen ve NBA'de en son Utah Jazz'de oynayan Dee Brown, Yaz Ligi'ne, Detroit Pistons için geliyor.
Pistons drafttan seçtiği çaylakları ile birlikte Stuckey, Johnson gibi oyuncuların yanına Dee Brown'uda ekleyecek.
-------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #24 : 30 Haziran 2008, 14:13:45 » |
|
Gs cafe crown da iyi bir sezon geçirdi ama uyum sağlayamadı bence joe d onu kadrosuna katmak isteyecektir. Ama yaz ligindek performansı aldatıcıda olabilir ama joe d geleceği düşünerek onuda rotasyona katabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : 03 Temmuz 2008, 19:53:43 » |
|
Pistons Posey ve Pietrus'un Peşinde
Doğu Konferansı finalinde Boston Celtics'e kaybeden ve Saunders'la yollarını ayıran Detroit Pistons free agent oyunculardan James Posey ve Michael Pietrus'la ilgileniyor.
Prince'ın arkasına iyi bir yedek arayan Pistons'ın hedefi ya Posey yada Pietrus olacak.
----------------------------------------------------
NbaTr/KE-AoG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #26 : 03 Temmuz 2008, 21:11:54 » |
|
Valla ikiside uygun ama pietrus derim,bence tam bir bad boy kora kor da gözünü sakınmayan mükemmel ötesi bir oyuncu bence detroit için doğru isim olur yane posey iyi bir bench oyuncusu ve savunmacı ama bence pietrus bu takım için en ideal isimler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kenyon_Martin
|
 |
« Yanıtla #27 : 04 Temmuz 2008, 02:53:25 » |
|
Ben bekliyordum çünkü back up sıkıntısı çekilen mevkilerden biri sf pozisyonu.İşte Jarvis Hayes'le kapatılmaya çalışıldı aslında hakkıda verilecek bir performans gösterdi.Ama daha diri bi oyuncu daha iyi gider diye düşünüyorum tıpkı Pietrus gibi.Çok yerinde bir hareket olur Pietrus'un bu organizasyona dahil edilmesi.Bende Apo abi gibi Posey'e tercih ederim Pietrus'u.Tamam Posey'de iyi bir savunmacı birebirde fakat Pistons'a enerjik takımı smaçlarla bloklarla ateşliyecek taraftarın sevgilisi olacak oyuncular daha yerinde olur.Bu özellikler Posey'e nazaran Pietrus'ta fazlasıyla mevcut..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeaCulpa
|
 |
« Yanıtla #28 : 04 Temmuz 2008, 17:36:48 » |
|
Ben bekliyordum çünkü back up sıkıntısı çekilen mevkilerden biri sf pozisyonu.İşte Jarvis Hayes'le kapatılmaya çalışıldı aslında hakkıda verilecek bir performans gösterdi.Ama daha diri bi oyuncu daha iyi gider diye düşünüyorum tıpkı Pietrus gibi.Çok yerinde bir hareket olur Pietrus'un bu organizasyona dahil edilmesi.Bende Apo abi gibi Posey'e tercih ederim Pietrus'u.Tamam Posey'de iyi bir savunmacı birebirde fakat Pistons'a enerjik takımı smaçlarla bloklarla ateşliyecek taraftarın sevgilisi olacak oyuncular daha yerinde olur.Bu özellikler Posey'e nazaran Pietrus'ta fazlasıyla mevcut..
Aynen katiliyorum.Bunlara ek olarak ben hala Pietrus'un gelisimini tamamlamadiği ve sans verilirse daha da iyi bir oyuncu olacağina inaniyorum.Detroit'de bu sansı bulabilir.
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
|
Murat
|
 |
« Yanıtla #29 : 04 Temmuz 2008, 17:47:53 » |
|
Bende sizler katılıyorum pietrus bu takıma uygun kalıpta bir sf olur,kendini geliştirir..Savunma yapmasını öğrenir..Ateşleyici bir oyuncu olur pistonsa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : 06 Temmuz 2008, 16:47:15 » |
|
Maggette'ye Pistons Kancası
Los Angeles Clippers'ta free-agent olan ve bir çok talibi bulan Corey Maggette'ye, Detroit Pistons'ta talip oldu.
Bir çok takımın ilgisini çeken ve kadrosuna katmak için uğraştığı Maggette'ye Pistons'ında talip olduğu belirtildi.
Daha önce Posey ve Pietrus'u gündemine olan Michigan ekibinin Maggette için kontrat teklifi yapabileceği ifade edildi.
---------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat
|
 |
« Yanıtla #31 : 06 Temmuz 2008, 17:05:01 » |
|
Valla maggeteyi bu takımda istemem,maggete acaba zaman zaman yedekte kalmayı göze alacakmı yada prince??değeri bu kadar yüksek iken en az 10MDlik bir anlaşma yapacağı düşüncesindeyim,detroitin zaten 10MDlik bir boşluğu,spursünde 15MDlik bir boşluğu var..Spurse gitme olasılığı daha yüksek hem orda garanti ilk beşe yerleşecek..
Şunuda ekliyeyim,maggete gelir prince takasta da kullanılabilir ama princesin savunması kat kat üstün maggeteden..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #32 : 06 Temmuz 2008, 18:07:11 » |
|
Bad boys da karışık hamleler peşinde ama 10-15 arasında baya fark var,mesela magette gelirse prince haliyle yol gözükcek yada artık onun yedeği olmayı kabullencek öbür tarafta daha iyi bir teklif ve ilk beş garantisi var karmaşık geldi bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat
|
 |
« Yanıtla #33 : 06 Temmuz 2008, 18:12:55 » |
|
Valla akıllı bir adam olsa ilk beşi düşünür,spurs hiç kuşkusuz bana göre pistonstan daha iyi teklif yapacak..Keza spurse gitmesi daha yakin bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperenbillups
|
 |
« Yanıtla #34 : 07 Temmuz 2008, 12:43:16 » |
|
Maggete'yi beğenirim ama geleceğini hiç zannetmiyorum. Ayrıca bizim Prince dururken Maggete'ye ihtiyacımız olmaz;olursa da sign-trade yöntemi için olur. 
|
|
|
|
|
|
Hayat namına Yarab, Nedir bu devri azab? Milli Şairimiz M.Akif Ersoy
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : 09 Temmuz 2008, 14:03:38 » |
|
Delfino Pistons'a Dönüyor
Detroit Pistons geçtiğimiz sezon Toronto Raptors'a takas ettiği Carlos Delfino'yu tekrar takıma katmanın peşinde. Bench için arayışlara giren Pistons'ın;
Pietrus'un Magic'e gitmesinden sonra Delfino'yu tekrar getirmek için görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Joe Dumars'ın, Delfino ile ön görüşmeler yaptığı belirtildi.
----------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat
|
 |
« Yanıtla #36 : 09 Temmuz 2008, 14:59:08 » |
|
İyi bir sf yedekleyici arıyor pistons...Pietrus gibi fizikli atletik bir oyuncuyu çok istiyorlardı ama alamadılar,ellerinden kaçırdılar..Valla Jarvis Hayes gibi bir oyuncum varken delfinoyu isterim,arada sırada iyi oyunlar çıkardı ama hep düşüşteydi..Bakınız ortalamalar..Delfinı ise iyi bir rol oyuncusu,iyi bir savunmacı..Pistonsa iyi katkılar sağlayacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperenbillups
|
 |
« Yanıtla #37 : 09 Temmuz 2008, 16:14:00 » |
|
Zaten murat murathanoğlu da geçtiğimiz sezon başında Delfino için "patlama yapmasını beklediğim oyuncu" diye konuşuyordu... İyi bir oyuncu severim kendisini fakat Pistons'da hep mutsuzdu.Şöyle söyleyim,şu sürekli çıkan NBA reklamlarında bunun vurduğu güzel bir smaç vardı ama o smaçtan sonra sanki sevinmiyor da üzülüyordu... O yönden şüphelerim var yoksa çok beğendiğim bir oyuncu..
|
|
|
|
|
|
Hayat namına Yarab, Nedir bu devri azab? Milli Şairimiz M.Akif Ersoy
|
|
|
|
Kenyon_Martin
|
 |
« Yanıtla #38 : 13 Temmuz 2008, 18:19:40 » |
|
Yani gelişen bu son takaslardan sonra (Pietrus'un Orlando ya gitmesi Hayes'in Nets'e katılması) Pistons elinde Prince'i yedekliyecek somut bir adım veya oyuncu olmadığından dolayı birazda denize düşen yılana sarılır hesabıyla Delfino'ya yöneldi.İstermiydim Delfino'yu diye sorarsanız burun kıvırırdım fakat şuanki ortam icabıyla akılacak en pozitif adım bu yönde olacaktır.Başka seçenek gözükmüyor şuan için...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : 18 Temmuz 2008, 02:58:17 » |
|
Dumars: Takas Yapabiliriz
Detroit Pistons Genel Menajeri Joe Dumars, son günlerde çıkan takas haberleri üzerinde yorumda bulunurken açık kapı bıraktı.
Dumars, Pistons'ın takasa girme ihtimalinin %50 olduğunu söyleyerek açık kapı bırakırken;
''Ben takımın daha iyi olması için elimden geleni yapıyorum.'' dedi ve takımda kimsenin dokunulmazlığının olmadığını söyledi.
--------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|