+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul  (Okunma Sayısı 386 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 17 Mayıs 2008, 01:53:26 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Normal Sezonda Kobe ile birlikte MVP Yarışında savaş veren ancak MVP olamayan NO Hornets'in All Star guardı Chris Paul, Er Meydanı play-ff'ların şuana kadar ki en değerli oyuncusu konumunda.

Espn'in yaptığı ilk ve 2. tur değerlendirmelerinde Paul, Play-Off'ların MVP'si yarışında zirvede tek başına.

Play-off'larda Hornets'i sırtlayan ve Er Meydanı'nda gürleyen Paul 11 maçta 24.6 sayı-11 asist-4.6 ribaunt-2.1 top çalma gibi mantık dışı ortalamarınada devam ediyor.

Espn'de yer alan John Hollinger imzalı değerlendirmelerde ayrıca play-off'ların çaylağı olarak Pistons'tan Rodney Stuckey, 6. Adam için Luke Walton, Savunmacı içinde Tayshaun Prince gibi isimler bulunuyor.

------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2008, 12:53:04 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul

Dallas elendikten sonra Hornets'i tutuyorum sirf bu Paul denen insanüstü kisilik icin.İnsallah finallerdinde MVP'si olur hakediyor sonuna kadar

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2008, 13:05:02 »
hasan1299
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

kobe de playoff larda 34 sayı ortalaması 6 asist ve 7 ribaund gibi ortalamalarla oynuyor mvp nin kim olduğunu nasıl anlayacaz
illaki bu yıl paul a bir ödül verdireceksiniz
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2008, 13:45:48 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

kobe de playoff larda 34 sayı ortalaması 6 asist ve 7 ribaund gibi ortalamalarla oynuyor mvp nin kim olduğunu nasıl anlayacaz
Bir kere play-offlarin MVP si diye bir ödül yok.Bu sadece ESPN'nin yaptigi bir degerlendirme bir sikayetin varsa onlara yapacaksin.İkincisi zaten finallerin MVP siolmak istiyorsan finale cikmak zorundasin.
Yani burada kimse Paul'e bir ödül vermeye calismiyor.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2008, 13:54:25 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

he ak biz veriyoz ödülü...
Espn'de onca adam oylamış,hepsi dangalak sen akıllı.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2008, 17:47:29 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ulan kobe mi baban angry Yane annenizi babanızı bu kadar seviyormusunuz  huh Yane apaçiliğinde sınırı var töbe ya ....

« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2008, 17:50:51 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Çok iyi bi adam gerçerkden takımı için elinden gelenin en iyisi yapiyor her maçda..

« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2008, 20:22:05 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Normal sezonda da MVP olsaydı Kobe için üzülmeyecektim ama böyle muhteşem bir sezonu geride bırakınca insan ödülü hakediyor. Nerde Nash'in ödülü aldığı yıl nerde bu yıl...  İnşallah ödülü şampiyonluk olur.

« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2008, 20:38:22 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

he ak biz veriyoz ödülü...
Espn'de onca adam oylamış,hepsi dangalak sen akıllı.
Sakin yanlis anlasilmasin, bence de Chris Paul suana kadar Playoff'larin en degerlisi gibi gozukmustur, buna laf etmiyorum... Ama sunu yapmayin yahu.

Her odulu otoriteler veriyor sonucta, hepsi de bizden bilgililer evvela. Ayni sekilde Shaq takasini yapan GM Kerr'de oyle, Dallas'in sahibi Cuban'da... Eger bu tutumu sergileyeceksek, cekelim gidelim, nasil olsa herkes bizden daha akilli - oturakli.

Umarim anlatabilmisimdir, konunun Paul'un olmasiyla veya olmamasiyla alakasi yok, dile getirmek istedim sorunumu. Yoksa ben de katilmiyorum hasan adli arkadasin dediklerine.
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2008, 20:46:38 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Umarim anlatabilmisimdir, konunun Paul'un olmasiyla veya olmamasiyla alakasi yok, dile getirmek istedim sorunumu. Yoksa ben de katilmiyorum hasan adli arkadasin dediklerine.

Katılıyorum mantığına..
Yapılan eleştirilerde ki daha öncede oldu, Bobcats'i eleştirdik diye kendimizi Jordan'dan üstün gördüğümüz söylendi  hayAllah Burda eleştiri getiriyorsak ya da ne bileyim bir şeye katılmıyorsak bu işi onlardan iyi bildiğimizi iddia ettiğimiz anlamına gelmiyor..Ama her yapılan yorum ya da her yapılan hamle ya da her yapılan seçimin doğru olacağını ya da eleştirilemez olduğunu söylemek soğru mantık değil..Benimkide genel bir yorum..
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2008, 21:04:13 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Benim oradaki tepkim, vay efendim sen nasıl karşı çıkarsın tarzı değildi.
Benim tepkim, mesajdaki içeriksizliğe rağmen arkadaşın kendine duyduğu güven, bilmişlik ve özellikle "illaki bu yıl paul a bir ödül verdireceksiniz" şu sözlere.
Adam gibi kısa ama uzun, içerikli bir şekilde açıklasa fikrini, saygı duymayı elbet biz de biliriz.

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2008, 21:09:25 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Kobe mvp yi hak etti keza hornets maçında daha askerliğin çok mesajını verdi cp3  e,cp3 denen zat spurs u west in de yardımı  ile darma duman etti hatta parker denen hip hop şarkıcısına dünyanın kaç bucak oldunu gösterdi. Yane apaçiliğin yeri yok espn sölemiş biz onlardan iyi mi bilicez haksızmıyım.

« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2008, 17:00:42 »
hasan1299
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Burda konuyla ilgili bir yorum yaptık.ben ödülü siz veriyorsunuz mu dedim?yapılan yoruma kendi yorumumla karşılık verdim.mvp kim olacaksa olsun çokda umrumda sanki sanki ödülü ben alacam.herkesin düşünceleri aynı olacak denen bi olaymı var?daha önce mvp oylamalarında hiç haksızlık yapılmadı mı?ESPN deki adamlar öyle düşünüyor diye bendemi öyle düşüneyim.yorumlara lütfen saygı duyun
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2008, 17:23:33 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2008, 19:00:06 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Adam gibi kısa ama uzun, içerikli bir şekilde açıklasa fikrini, saygı duymayı elbet biz de biliriz.

Okudun mu şunu acaba....Kendimden alıntı yaptırtıyosun bana.

« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2008, 19:08:36 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Sezai çok dayılanıyon millete...Alacam aşşağı o olacak..

Denver gibi,kendisine sürpriz yapması bile beklenen bir takımı akıl almaz hücum performansları ile süpüren Lakers'ın lideri,Utah'ı evinde saf dışı bırakan,O sertliğe anasının gözü kadar sayı bırakabilen (108-111-115-120)takımın lideri de alabilir..
Budna bişey yok...

Ama Paul de ortada yani..Görüyoruz..
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2008, 19:19:39 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Denver gibi,kendisine sürpriz yapması bile beklenen bir takımı akıl almaz hücum performansları ile süpüren Lakers'ın lideri,Utah'ı evinde saf dışı bırakan,O sertliğe anasının gözü kadar sayı bırakabilen (108-111-115-120)takımın lideri de alabilir..

Şöyle yazsa, açayım ağzımı işini görsün.

« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2008, 19:39:13 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

ne var ulan.
Bende kendime göre konuşuyorum işte...Fena mı... Keşke herkes söyleyebilse..

Yalansa sen söyle...
« Yanıtla #17 : 18 Mayıs 2008, 19:42:24 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Kimse Kobe'ye kötü demiyor ki..Neden CP3'ün her övgü alışında Kobe'yi eleştirmiş gibi bir algılama var bunu anlamak mümkün değil..
« Yanıtla #18 : 18 Mayıs 2008, 19:55:57 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Arkadaşlar ntvspor.net de ilker acun un yazısını okumanızı tavsiye ederim.Açık ve net yazmış adam.

« Yanıtla #19 : 18 Mayıs 2008, 19:59:44 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Arkadaşlar ntvspor.net de ilker acun un yazısını okumanızı tavsiye ederim.Açık ve net yazmış adam.
Bu da Apo abinin bahsettiği yazının linki,
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Sondan bir önceki yazısı..

Paul için ise ne diyebilirim ki,o oynadığı oyun,sergilediği performansla herşeyi bir şey demeye gerek bırakmadan açıklıyor..

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv