+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul  (Okunma Sayısı 421 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 18 Mayıs 2008, 21:18:01 »
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul

Chris Paul çok iyi bir oyuncu.. Hakikaten de Mvp gibi her alanda katkı yapıyor, yanındakileri geliştiriyor.. Ama bu Playoffların Mvp'si lafıyla Kobe'ye biraz haksızlık yapıldığı kanaatindeyim ki şahsi fikrim en az Paul kadar iyi oynadığıdır-sakatlıklarla boğuşmasına rağmen-.. Yani biraz Kobe'ye ve onu sevenlere hafif "gönderme" havası var gibi bu yazıda..Ama neyse açıklamasını da yapmış Kemal Erdem ben onu anlayışla karşılıyorum..
« Yanıtla #21 : 19 Mayıs 2008, 04:29:28 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri

adamın istatistiki bilgileri ortada...daha ne olsun..birde bu sanki bir yarışmışçasına kobe bunuda hak ediyordu denilmeside garip...sonuçta espn kendince bir kıstas belirlemiş...buna göre CP3 playoffların mvp'si olarak düşünülmüş...zaten verilen bir ödül yok ortada...
kobe'nin bu sene kazandıklarına diyeceğim bir şey yok...sonuna kadar hak etti zaten..ama!!!!
kobe'yi her yerde savunulması da gına getirdi...yani keşke kobe ismi japonya'nın honşu adasında bulunan bir şehir olarak kalsa diyesim geliyor artık...
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 10:27:01 Gönderen: c_marlowe » Logged
« Yanıtla #22 : 19 Mayıs 2008, 14:59:24 »
hasan1299
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

benim cevap yazım kesintiye uğramış neyse böyle olsun bakalım
ben hiçbirzaman chris paul kötü bir oyuncudur demedimki.paul ,lebron en az kobe kadar hakettiler ödül almayı.ama kobe hakkında övücü bir yazı olduğunda hemen karşı salvolara geçiliyor kobe ye biraz saygı duyulsa hiçbir sorun olmayacak.finali oynayan ve kazann mvp olacak.ozaman mvp kim olacak görürüz hiç belli olmaz.bide yazdıklarım gayet açık bende yazdıklarıma saygı duyulmasını istiyorum
« Yanıtla #23 : 19 Mayıs 2008, 17:27:56 »
kobesh
NBA Draft'ında

Lets Go LAKERS !

Üyelik Bilgileri

Chris Paul bu sene inanılmaz bir sezon geçiriyor MVP'nin en önemli adaylarındaydı fakat Bu seneyi de iyi geçiren takım için oynayan ve 2 senedir bu ödülü verilmeyen Kobe vardı.Bu sene Paul tabi Kobeye göre daha çok hak etti ama geçen 2 senenin hatrına NBA bu sene Kobe'ye verdi.Paul'un suçu yok bu sürede.Playofflarda da iyi bir perfonmans sergiliyor Paul Spursu eleyip sonrada Lakersı eledikten sonra Final MVP si olabilir ...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv