« : 01 Temmuz 2008, 18:10:29 » |
--
Ziyaretçi
|
2008 NBA Şampiyonu olan Boston Celtics'de, benchten gelerek takımına önemli katkılar yapan James Posey, kontratındaki opsiyonu kullanmadı ve free-agent oldu.
Posey'nin, uzun vadeli bir kontrat istediği ve Detroit Pistons, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers ve Houston Rockets'ın oyunuyla ilgilenebileceği ifade edildi.
--------------------------------- NbaTr/AoG-KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2008, 18:33:47 » |
|
lordapo
|
Her takıma lazım bir adam posey ama uzun kontrat vericek takım bulması zor ,rox yada cavs ile anlaşması olası.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2008, 18:55:15 » |
|
MeaCulpa
|
Gercekten de bu sene verdigi katki ile her takima lazim denilen biroyuncu oldu ama yasi nedeni ile uzun kontrat almasi biraz zor olacak.Bir de tabi güven meselesi sampiyonluk aski ile gecen sene güzel isler de yapmis olabilir baska bir takimda nasil bir performans gösterir bilinmez
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2008, 18:58:17 » |
|
Murat
|
Bu seneye benchten çok iyi katkılar ve iyi maçlar çıkardı..Finallerde çok iyi bir oyun sergiledi..Free agent olarak pazardaki yerini ve daha fazla para almak isteyecektir..Dediğiniz gibi uzun vadeli kontrat yapan olmayacaktır,ama kim alırsa alsın iyi katkı vereceği kesin..Bide boston managerinin poseyi tutmak istediğini biliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2008, 02:51:32 » |
|
BlacK_SmokE
|
posey için en uygun takım houston bence, maiami'de wade-shaq ikilisine gitti burda da t-mac-yao ikilisiyle başarılı olabilirler zaten houston'a da böyle sağlam bi görev adamı lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2008, 09:45:28 » |
--
Ziyaretçi
|
Posey Teklifleri Dinliyor
Geçtiğimiz sezonu Boston Celtics'te tamamlayan ve şampiyonluk yaşayan free-agent James Posey, teklifleri dinlemeye devam ediyor.
Bir çok takımın peşinde olduğu Posey için Menajeri Mark Bartelstein, yaptığı açıklamada;
Kendilerine gelen tüm teklifleri değerlendirdiklerini ve buna göre bir sonuca varacakları söyledi.
--------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2008, 12:12:16 » |
|
Torres#9
|
Boston ile anlaşsın,Maggette için önümüzü açsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2008, 12:27:08 » |
|
lordapo
|
Hüseyin magette in herkez peşinde ,posey uzun kontrat istiyor o yüzden ince eleyip sık dokucak valla tahminim rox yada lakers a gidecektir ama bellide olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2008, 14:23:15 » |
|
Dağlar
|
Hüseyin magette in herkez peşinde ,posey uzun kontrat istiyor o yüzden ince eleyip sık dokucak valla tahminim rox yada lakers a gidecektir ama bellide olmaz.
Kolay değil, çok dolaştı ve artık kalıcı olmak istiyor. Denver, Houston, Memphis, Miami, Boston gezdiği takımlar. Şimdi en az 3 senelik kontrat bekler.32 yaşına geldi bunu da bulmak zor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2008, 22:35:37 » |
|
c_marlowe
|
boston'un şartları zorlayacağını ve onu takımda tutacağını düşünüyorum(salary durumu nedir bilmiyorum)... birde utah'ın yıllardır çok çektiği kısa savunması için çok iyi bir tercih olabilirdi...nedense jazz'ın posey ile hiç adının geçtiğini görmedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 07 Temmuz 2008, 13:36:49 » |
|
TP
|
boston'un şartları zorlayacağını ve onu takımda tutacağını düşünüyorum(salary durumu nedir bilmiyorum)... birde utah'ın yıllardır çok çektiği kısa savunması için çok iyi bir tercih olabilirdi...nedense jazz'ın posey ile hiç adının geçtiğini görmedim...
Fre-Agent'ten oyuncu alınca günaha giriyoruz.Mazallah çarpılırız...Varsa Hart tarzı oyuncular alırız. O değilde Posey bizim takıma 'çuk' diye oturur.Ama birinin bizimkileri dürtmesi gerekiyor.Tecrübeyse tecrübe,savunmaysa savunma,ceza şut ise oda mevcur daha ne olsun..Belki 'kazma' değil ondandır...
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2008, 19:35:33 » |
|
Kq5
|
Posey bostonda çok başarılı bir sezon geçirdi tabi bende takımda kalmasını istiyordum ama olmadı şunuda söylemek istiyorum posey gittiği takımdada eğer bir sorun olmassa daha uzun süreler alırsa daha verim verebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2008, 19:39:19 » |
|
Murat
|
Mesala Lakers;Radmanoviçten daha iyi katkı sağlayacağından eminim poseyin..En azından radmanoviç gibi saçma sapan fauller yapmıyor,bide posey savunma yapıyor..Keşke Lakersa gelse..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2008, 19:42:03 » |
|
Kq5
|
Mesala Lakers;Radmanoviçten daha iyi katkı sağlayacağından eminim poseyin..En azından radmanoviç gibi saçma sapan fauller yapmıyor,bide posey savunma yapıyor..Keşke Lakersa gelse..
Güzel olurdu bencede şu radman salağından kurtulsanız posey'i takıma katsanız iyi olur çünkü radman'dan hiç bir verim alamıyorsunuz boşu boşuna yer kaplıyor bence adamın yaptığı her şey saçma sapan geçmiş zamanı bilmem ona saygım varda bu sezon çok kötüydü play off'ta zaten hiç bir katkısı yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2008, 19:45:29 » |
|
Murat
|
Aynen katılıyorum gereksiz faullermi deseniz,yaptığı berbat savunmalarmı deseniz hepsi bu adamda mevcuttu..Ya adam ne güzel seattleda harika sezon geçiyordu,clipperstan sonra buraya geldi eski radman gitti saçma sapan biri geldi..Arada sırada iyi oyunlar çıkartıyor ama üçlükten başka bişey yaptığı yok..
Posey gelse hem savunma yapar,hemde 3gen hücümda önemli bir yer tutar,radmanoviçten daha verimli olur bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 09 Temmuz 2008, 19:57:04 » |
|
Kq5
|
Ya ben onu bunu bilmem artık radman eski radman değil belki konu dışı olacak özür diliyorum bundan ötürü ama lakers'ın onu gönderip başka bir oyuncu alması lazım bu oyuncudan artık verim alması çok zor ilk akla gelen isimde tabiki posey yani posey'nin lakers'a gitmesini bende çok isterim yabancıya gitmesin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 09 Temmuz 2008, 20:01:32 » |
|
Murat
|
Posey gelsin ama lakers ona istediği kontratı verirmi bilmiyorum 32 yaşında oldu en az 3 yıllık isticektir,vermeyede bilir lakers..3-5MD istiyecektir yıllık posey bence ama lakers o riske girebilirmi yane o adama 32 yaşındaki poseye o kontratı verirmi bilmiyorum;ama şunu biliyorum ki posey.şu anki radmandan kat kat iyi ve takıma çok iyi katkılar sağlıcaktır..
Poseyi alacak takımın işi zor baya iyi tekliflerle gitmesi lazım pistons,lakers,celtics,new orelans bunlar başı çeken takımlar,iyi teklif ve cazip teklif yapan poseyi alır..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2008, 20:03:59 Gönderen: Zonepress »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 09 Temmuz 2008, 22:00:20 » |
jap
Yeni Üye
|
artık kalıcı bir takım bulması lazım ama boston onun için çok iyiydi bence kalmalı ve uzun süre boston a tecrübesiyle katkı sağlamalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2008, 11:00:11 » |
|
Kq5
|
artık kalıcı bir takım bulması lazım ama boston onun için çok iyiydi bence kalmalı ve uzun süre boston a tecrübesiyle katkı sağlamalı
Aynen öyle artık yaşıda geçiyor posey'nin takım takım dolaşmasına gerek yok bostonda kalmasını çok istiyordum ama o kalmak istemiyor sanırım kalsa çok iyi olurdu katkılarını ununutmamak lazım kolej maçlarında izlerdim posey'i ondan ona ayrı bir sevgim saygım var celtics'e kalmasını burda basketbola son vermesini istiyorum hayırlısı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2008, 11:10:17 » |
|
Murat
|
Boston celtics onu tekrar istiyor ama poset 3 yıllık bir kontrat istediği için,bostonu biraz olsun düşündürüyor ve poseyin bu teklifi şimdilik kabul etmedi,bu nedenle posey şimdilik bostonuna sıcak bakmıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|