Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 46
|
|
2
|
NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Carmelo Anthony Pistons'a Mı ?
|
: 10 Haziran 2008, 17:39:12
|
|
Ben ne kıvıracağım ya.Sen bu forumun ağasımısın herkese istediğin gibi hakaret et küfret söv,millet sussun.Şurda adam gibi tartışma yapıyoruz senin tezin daha kuvvetliyse de adam gibi söylersin.Kıvırma,gerizekalıyla bu işler olmuyor.Nerede eski Kemal Erdem..
Belki senin kadar fazla Pistons maçı izlemedim ama bende maç izlemeyen boxscore'dan sallayan adamlardan değilim.Takip ediyoruz,özetlere bakıyoruz,yorumları okuyoruz bazı konularda bizimde bilgimiz var,oradaki Bıllups-Sheed-Detroit en iyi dediğim şey mecazlı bir anlatımdı asıl kastettiğim şey bu isimlere toz kondurtmaman,Bıllups'ı Denver'da görmek istemiyorum,Melo-Bıllups takasına gerek yok,takımı Melo'nun üstüne kurmalıyız Bıllups'ı aldığımız takdirde takım iyice huzur evine dönecek kısa vadede başarı yakalamaya koşacağız buda zor,takımı üstüne kuracağımız bir süperstar lazım bu isimde Carmelo Anthony'dir.
|
|
|
|
|
3
|
|
: 10 Haziran 2008, 17:23:59
|
|
Tamam abi bi sen biliyosun basketbolu biz bi boktan anlamıyoruz Detroit Bıllups-Sheed en iyi diğerlerini salla.. Ben sana şunu soruyım sadece hadi diyelim 7-8 asist yapıyor Bıllups Nash Kidd kadar iyi bir playmakermı.Denver'a böyle oyuncular lazım diyorum.Ama nasılsa bi boktan anlamıyoruz cevaplamayabilirsin...
|
|
|
|
|
4
|
|
: 10 Haziran 2008, 17:00:40
|
|
Abi peki Bıllups playmakermı daha çok takımı beslemeyemi önem veriyor atmaya mı?Ben Bıllups'un daha çok playmaker olmamasından yakındım,Bıllups takımı besleyen bir guard mı?Sezon içinde 3-5 asist yapıyor o kadar.Ben takıma Kidd-Nash gibi bir guard istiyorum oda imkansız gibi birşey ama asıl takımın ilacı böyle oyuncular.Şahsen Melo varken Bıllups'ı istemem,Melo'un da Detroitle olmayacağının farkındayım..
|
|
|
|
|
5
|
|
: 10 Haziran 2008, 16:44:57
|
|
Ya Bıllups'ı alıp ne yapacağız acaba? Iverson'un yanında atan bir guard daha.Bu takıma playmaker,takımı besleyen guard lazım.O zaman tüm oyuncular üst seviyede verim alacak.Örneğin Amerika milli takımında Melo Kidd ile o kadar süperstarın içinde yükselmedi mi,Denver'a da bir Kidd bir Nash geldimi oyuncular üst seviyede verim alabilecekler,Bıllups'a hiç gerek yok,ayrıca Detroit'in Bıllups'ı vermeside biraz saçma olur bence,takımın ana taşlarından biri,yanlış hatırlamıyorsam daha bu yaz 12 md'lik kontrat yaptıkları oyuncu..
|
|
|
|
|
6
|
NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Pistons'ın Yeni Coachu Curry
|
: 09 Haziran 2008, 23:56:15
|
Evet yahooda da Pistons'un resmi sitesinde de espnde de haberi var.Phoenix'den sonra Detroit'te asistan koça yöneldi.Bildiğim kadarıyla koçluk tecrübesi olmayan bir isim yani ilk defa koç oluyor.Yaptığım araştırmalara göre 2005'te oyunculuğu bırakıp Detroit'te asistan koçluğa getirilmiş.Neyse Detroit Saunders'la yakalayamadığı şampiyonluğu Curry ile yakalayacak mı acaba 
|
|
|
|
|
7
|
NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Lakers Hakemlere Tepkili
|
: 09 Haziran 2008, 22:13:22
|
|
Mağlubiyetin ardında birşeyler aramaya gerek yok.Bana kalırsa hakemler iyi yönetti.Birkaç hatalı pozisyon olabilir ama adamlarda robot değil sonuçta,bu hataların da kasti olacağınıda zannetmiyorum.Böyle hatalı pozisyonlarında Stern'in TV uygulamasıyla çözüleceğini düşünüyorum neyse.Lakers günah keçisi arıyor.Suçlu kendileri kötü oynadılar hakemlere bok atmaya gerek yok..
|
|
|
|
|
8
|
NbaTr Forum Arşivi / NBA Play Off 2008 / Ynt: Tv'de Play-Off 08
|
: 09 Haziran 2008, 19:38:30
|
Dağlar dolaşıyolar zaten gitmişler Amerika'ya,ntvspor'un reklamında gördüm uçak yapmışlar bir Los Angeles bir Boston gidiyor.  2. maçı kaçıranlar,izlemeyenler tekrarını izlemek isteyenler saat 20:00'da NTV'de maçın tekrarı yayınlanıyor haberiniz olsun.
|
|
|
|
|
9
|
NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics (2) - Los Angeles Lakers (0)
|
: 09 Haziran 2008, 17:56:54
|
|
Lakers kötü oynadı,Kobe ve Odom'un performansları baya kötüydü özellikle Kobe'nin şut performansları.Paul Pierce sakat olmasına rağmen yine müthiş oynayıp maçın Boston lehine bitmesini sağladı.Bu adam yüzüğü anormal istiyor ve hedefe kilitlenmiş,küçük detaylar önemli değil sonuçta takımını galibiyete taşıyan bir süperstar.Gasol Garnett'i savunmada biraz zorluk yaşıyor bu arada ilk periyotta Gasolün Garnett üzerinden bastığı smacıda esgeçmek istemiyorum maçın güzel hareketlerinden biriydi.Leon Powe dün gece zaten harikaydı fazla söze gerek yok.Şimdi en çok merak ettiğim şey bu tablo Stapless Center'da devam edecekmi yoksa Lakers seriyi eşitleyebilecek mi?
|
|
|
|
|
10
|
NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici
|
: 09 Haziran 2008, 04:10:42
|
|
Ariza ne zaman döndü ya?Lakers'ı takip etmeme rağmen haberim yoktu.Neyse Arıza'nın atletikliğide Lakers için büyük artı.
Kobe maça şut bazında kötü başladı ama şut atamasada takımına büyük katkı sağlıyor zaten.Gasol'ün sımacıda süperdi Garnett'ı alçak postta pota altına sürüp üstünden uzun kollarının yardımı ile bastı.Lakers Kobe'nin kötü şutlarına rağmen 7 sayı ile önde..
|
|
|
|
|
11
|
|
: 08 Haziran 2008, 23:08:14
|
|
Yanlız şu husus benim çok fazla sinirimi bozmaya başladı.Bazı üyeler oyunculara çok fazla hakaret içerikli mesajlar atıyorlar,unutmayalım ki bu oyuncuları seven,fanları olan arkadaşlar var.Size belki fan işi anlamlı gelmeyebilir ama biraz daha saygılı olmak gerek.Koca kıçlı,şaklaban o kimki,bu kimki türü mesajlar böyle nezih bir forumda pek etik durmuyor açıkçası...
|
|
|
|
|
14
|
|
: 08 Haziran 2008, 15:25:46
|
|
Ben zaten bu durumda başarılı olamayacağımızın farkındayım bundan önceki birçok mesajımda belirttim.Ancak bu durumun yeniden yapılanmayla çözüleceğini düşünmüyorum.Yeniden yapılanma bir yada iki kayıp sezon demek.Benim için çözüm yolu George Karl'ın pılını pırtısını toplayıp gitmesi.Dediğin problemlerin çoğu zaten Karl yüzünden kaynaklanıyor,savunma-disiplinsizlik-organize olamama,sistem oturtturamama..
Oyuncular ve savunma hakkında söylediklerine katılmıyorum,JR istediğinde harikulade savunma yapan bir oyuncu buna geçen seneki Spurs ve bu seneki Lakers serisinde -bu sene azda olsa- şahit oldum.Iverson boyu kısa ama pas kanallarına yaptığı müthiş baskıyı adam gibi birkoç iyi şekilde değerlendirecektir,Carmeloda aynı şekilde adam gibi bir koç geldikten sonra alçak postta yapabilecekleri geliştirdiği ribauntları ve savunma yönünü oldukça geliştirecek ve bu yönlerdede başarısını fark edecektir,Camby zaten savunma yapıyor,K-Mart ise adam gibi bir koçla Nets'teki gibi pota altını dar edecektir diye düşünüyorum yani çözüm önerim yeniden yapılanma değil koç değişikliği..
|
|
|
|
|
15
|
|
: 08 Haziran 2008, 15:13:24
|
Sheed'i alıp illa oynatmaları mı gerekiyor..Adamlar Melo'nun kontratından kurtulup Sheed'i alırlar ha istemiyorlarsada buyout olur bu kadar basit yani illa oynayacak diye oyuncu alınmaz..
Nuggets'ın Melo'nun kontratıyla ilgili pek problemi yok,yukarıda yazdıklarımdan dolayıda zaten salary rahatlayacak.Senin dediğin gibi olursa Melo'yu beleşe vermiş olacaz yani kontrat uğruna..
|
|
|
|
|
16
|
Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: OKS & SBS
|
: 08 Haziran 2008, 15:10:26
|
Arda beklerim EKAL'e  İnşallah  Senlede bir ara konuşmak istiyorum msn'de EKAL'le ilgili biraz referans ver bana.
|
|
|
|
|
17
|
|
: 08 Haziran 2008, 15:06:51
|
|
Sheed'in yerinde K-Mart ve Nene olduğundan dolayı saçma olarak düşünüyorum.Salary bu yılki kontratlarla biraz rahatlıyor muhtemelen J.R dışında serbest olan tüm oyuncularımıza daha düşük kontratlar teklif edilecek,Melo kalsada salary'nin rahatlayacağını düşünüyorum,şahsen yeniden yapılanmayıda düşünmüyorum.Bir başka problem ise Sheed'in yaşı.Iverson-Carter-Sheed-Camby huzur evine dönecek takım..
|
|
|
|
|
18
|
|
: 08 Haziran 2008, 14:52:43
|
Öncelikle Nuggets için yeniden yapılanmayı düşünmüyorum saçma olur.Carmelo'yu Detroit'e yollama taraftarı da değilim,Pistons karşılığında ne verebilir ki? Rasheed desen saçma olur pf K-Mart ve Nene var,Prince  Melo varken Prince'e gerek yok,Stuckey falan desek yine pek olumlu bir takas olmaz,bence Nuggets böyle bir takasa gitmemeli..
|
|
|
|
|
19
|
|
: 08 Haziran 2008, 14:46:58
|
Kaan -dememde sakınca yoktur heralde- inşallah dediğin gibi olmaz 80 net gelse baya iyi olacak çünkü  Hüseyin aynen benide TV'den takip ettiğim kadarıyla Fen batırdı 5 yanlış 2 Boş ile Matematik 8 boş 0 yanlış Türkçe 2 Y 1 Boş Sosyal 1 yanlış.İnşallah EAL yada EKAL'e girerim.
|
|
|
|
|
20
|
|
: 08 Haziran 2008, 13:37:10
|
|
Sonunda bitti,bütün yıl verdiğim emeklerin karşılığını alıcam inşallah.Televizyondan aldığım cevaplara göre 75-80 arası net tabi değişebilir inşallah Eskişehir Anadolu Lisesi'ne oda olmazsa Kılıçoğluna girmek istiyorum..
|
|
|
|
|