sacramento nun coahclardan yana hıc sansı yok..tabı tek suc coaclarda degıl ama bnce ılk olarak saglam bı coach koymalı takımın basına.ozledık eskı sacramentoyu
genelde herkez detroit-boston dıyor kısmen katılıyorum ama aradan cleveland ın cıkabılılecegını sanıyorum ozellıkle takaslardan sonra ıyı bır kadroları olustu superstarlarıda var..bnce cleveland konferans fınalıne cıkarsa sasırmamak gerekır!
oncelıkle herkeze merhaba dıyerek baslıyorum foruma yenı katıldım ılk yazımı yazıyorum.Dallasın gecen yılkı tablosundan cook uzak olması dallas hayranlarında endıse mutlaka yaratıyordur..Normalde..Gecen yılkı "takım hava"sından bu yıl eser yok.Tabı bunda bence en buyuk suc coach E.Johnson ındır.Dallas kndıne gelmezse bu yıl ıcın ısı zor bnce.nerdeyse her takım sampıyonluk en azından bı konferans fınalını gozune kestırmıs durumda.dallas ın ztn takas facıasını da bılıyoruz ama pota latı sorunu da acıkca ortaya cıktı.Bu yıl dallas ın Konferans fınalınde elenecegını dusunuyorum.(Tabi ınsallah sampıyon goruruz =)).