+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 27
1  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : Bugün 02:52:36
Gold is here ?

valla ingilizcem iyi değil..
2  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : Bugün 02:34:13
Beni görünce korkdular  cool
3  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : Bugün 02:18:46
Buckkss Buckksss  K.E.'ye laf atma sakın haa..

S.S. manyağı yaparım seni Fantastic
Efendim ?
sen beni tehdit edersen,KE'nin SS'lerini buraya koyarım..Adam olun,lafınızı bilin... Cheesy Cheesy Cheesy

İyi geceler millet..

:T iyi geceler ayrıca...

vay anam... Pezo.. :T
Sanada iyi geceler anam

Efendim ?
4  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 03 Eylül 2008, 01:25:26
ahahaha diyecem bende olmayacak...Rocky KE..yok RKE..hea..
5  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 03 Eylül 2008, 01:18:01
Napin abey diyecem de şimdi MSN muhabbeti gibin olacak..
6  Serbest Bölüm / NbaTr Günleri / Ynt: Ankara NBATR : 03 Eylül 2008, 01:15:46
ben ankarada olduğum zaman bunu halletseydiniz çok iyi olurdu KE abey ile kaybolacakdık biz hem..
7  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 03 Eylül 2008, 01:14:56
Merhaba..Merhaba..
8  Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Amerikan Güreşi : 30 Ağustos 2008, 23:58:21
Hea ondan Smackdown 1.5 Yıldır yayınlanmakdaydı Snek de geri kalan 2.5 sene gitti öyle ona yaniyorum ben..
9  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Aktif Oyuncular / Ynt: Rasheed Wallece : 25 Ağustos 2008, 18:52:08
Tamam işte öyle yanlış vardı söyliyeyim dedim..
10  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Aktif Oyuncular / Ynt: Rasheed Wallece : 25 Ağustos 2008, 18:43:18
Rasheed Wallece ? Wallace ?
11  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Andrei Kirilenko'nun geleceği? : 25 Ağustos 2008, 14:48:56
Josh Howard-Kirilenko takasında kazığı yiyen dallas olur zati bu takas da olmaz sıcak bakan olmaz Kirilenko da gitgide yaşlanmakda..
12  Serbest Bölüm / Müzik / Ynt: Şarkı Önerileri : 25 Ağustos 2008, 13:30:16
Pantera-Fucking Hostile..Pantera-I'm Broken dinleyin bu ikisini bi..
13  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 25 Ağustos 2008, 11:18:21
Ne maçdı abi ya süperdi heyecanlıydı bir an dedim tamam olum bu maç ispanyanın altın madalya İspanya'da derken ABD yeni mükemelliklerini ortaya koydular ve farkı açmaya başladılar hele ki o Ricy Fernandez'di sanırım (yanlışdaolabilir) yapdığı smaç harika ötesi birşeydi Howard ile beraber potaya uçdular İspanya çok iyi mücadele etti harika bastırdı ama maçı kazanan ABD Oldu madalyayı da kapdılar.. Birde maç sonunda çok sevindiler ha niye sevinmesinlerki ama en çok istedikleri şeyi aldılar bravo..
14  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Overrated NBA Players (Top-5) : 25 Ağustos 2008, 11:11:25
Ben de Wade'e katılmam adam daha ne yapsın takımı için kendisi için elinden geleni yapmakda zaten ben Marion'a da pek fazla katılmıyorum çünkü o da son senesinde biraz durgunluk yaşadı ama önceki günlerde çok iyi bir oyunculuğunu kanıtlayabiliyordu gerek savunma gerek hücum da..
15  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 25 Ağustos 2008, 00:28:58
Oooo Gold'cum hoşgeldin. özlemişim seni tiryaki
Hoşbulduk abey.. bende özledim seni Curry'i gördükce aklıma sen geliyon..
16  Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Amerikan Güreşi : 25 Ağustos 2008, 00:26:13
bu güreşçilerde ölü bulunma olayı çok oluyor andre the giant ve bambam bigelow da ölü bulunmuşlardı
Evet ikisi de öldü.. Bam bam evinde ölü bulunduydu..
17  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 25 Ağustos 2008, 00:18:44
Yok çakal bir de kendini saklıyor. Halbuki soyunuyor her gece bana. Böyle kamufule ediyor kendini. Soymak için mecbur gözlük takıyorum öyle hoşuna gidiyor napayım Fantastic yarında kırbaçlı resmimi koyar Fantastic
oo tek sana mı soyunuyor.. :F
18  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 25 Ağustos 2008, 00:16:33
I'm Back..
19  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Cuban: Howard Hatalarından Ders Alacaktır : 25 Ağustos 2008, 00:11:12
Daha alsın ya umarım alır da gelecek sezon da Dallas'ın ona ihtiyacı olacakdır Rick amca da okadar istedi kalmasını kaldı yada bakdılar birşey yok alan yok bununda gideceği yok kalsın dedi güzel umarım Cuban'ın dediği olur..
20  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Paul: 2012'de Herkes Oynamak İsteyecek : 25 Ağustos 2008, 00:07:44
D.Howard Chris Paul Melo LeBron bunlar 2012 de Garanti olacak isimler tabi ki sakatlık falan birşey çıkmassa Ülke için de birşeyler kazanmaları kendileri için bir artıdır Kobe 2012 de olurmu tartışılır yaş ilerlemek de ki bence 2012 de ABD Kobe'i bekliyecekdir tabi bunlardan sonra takımda kimler olacak çok merak ediyorum zaman ile herşeyi görecez..
Sayfa: [1] 2 3 ... 27
Arşiv