Ne maçdı abi ya süperdi heyecanlıydı bir an dedim tamam olum bu maç ispanyanın altın madalya İspanya'da derken ABD yeni mükemelliklerini ortaya koydular ve farkı açmaya başladılar hele ki o Ricy Fernandez'di sanırım (yanlışdaolabilir) yapdığı smaç harika ötesi birşeydi Howard ile beraber potaya uçdular İspanya çok iyi mücadele etti harika bastırdı ama maçı kazanan ABD Oldu madalyayı da kapdılar.. Birde maç sonunda çok sevindiler ha niye sevinmesinlerki ama en çok istedikleri şeyi aldılar bravo..
Ben de Wade'e katılmam adam daha ne yapsın takımı için kendisi için elinden geleni yapmakda zaten ben Marion'a da pek fazla katılmıyorum çünkü o da son senesinde biraz durgunluk yaşadı ama önceki günlerde çok iyi bir oyunculuğunu kanıtlayabiliyordu gerek savunma gerek hücum da..
Yok çakal bir de kendini saklıyor. Halbuki soyunuyor her gece bana. Böyle kamufule ediyor kendini. Soymak için mecbur gözlük takıyorum öyle hoşuna gidiyor napayım yarında kırbaçlı resmimi koyar
Daha alsın ya umarım alır da gelecek sezon da Dallas'ın ona ihtiyacı olacakdır Rick amca da okadar istedi kalmasını kaldı yada bakdılar birşey yok alan yok bununda gideceği yok kalsın dedi güzel umarım Cuban'ın dediği olur..
D.Howard Chris Paul Melo LeBron bunlar 2012 de Garanti olacak isimler tabi ki sakatlık falan birşey çıkmassa Ülke için de birşeyler kazanmaları kendileri için bir artıdır Kobe 2012 de olurmu tartışılır yaş ilerlemek de ki bence 2012 de ABD Kobe'i bekliyecekdir tabi bunlardan sonra takımda kimler olacak çok merak ediyorum zaman ile herşeyi görecez..