Birebirde TBL'de onu "durdurabilecek" bir adam tanımıyorum,her yönüyle "bomba" bir transferdir.Ne yaşı fazladır,ne de defoludur.Tek kötü yan transferde kontratın kısa olmasıdır,hayırlı olsun.
Nba'de biraz daha "şanslı" olsaydı daha iyi yerlerde olurdu.
Nba'de biraz daha "şanslı" olsaydı daha iyi yerlerde olurdu.
gerçekten iyi bir transfer...FB Ülker camiasına hayırlı uğurlu olsun...
doğrusu ne kadar yıllık ücretle transfer ettik bilmiyorum ama(rusların onu bize yar edeceklerini zannetmiyordum) tamda ülker'in bu sene bizden çok sponsoru oldukları bjk ve gs'ye çalıştığına kendimi inandırmaya başlarken bana iyi bir kapak oldu...
tamam gricek iyi bir transfer ama takımın özellikle guard pozisyonunda eksiği var(mirsad'ı yedekleyebilecek şutu olan bir 4 numaraya olan ihtiyacımızı saymıyorum bile)...tüm sezon hakan,green ikilisiyle özellikle eurolig'de gitmez(hakan'ın takımda kalıp kalmayacağı bile belli değil henüz)...
dün mahmut uslu FBtv'de sadece 1 kişi ile alaşıp transferi kapatacaz demişti(buna benzer bir demeci vardı)....umarım gricek ile transfer kapanmaz...

Güzel ve Çirkin vardı. Trt verirdi. Son dönemlerde Digiturk de verdi bu diziyi. Sonra Gizli Dosyalar bu diziyi çok beğenirdim. Altyazı sevmem ama bu dizi için onada katlanırdım.