Rasheed nasıl saçma olur anlamadım ?
Adam kontratının son yılında, Melo'nun desen opsiyonunu dahil edersek 3 yıl 50 küsür milyon dolarlık kontratı var..Melo'yu elden çıkartıp kontratının son yılında olan Sheed'i alırlarsa yapılanma içinde büyük fırsatları olur..Iverson'ada 3 yıl 24 milyon dolarlık bir kontrat önermeyi düşünüyorlar çünkü..Saçma demeden önce hangi hamleyi yapmak istiyorlar onu bir düşünmek lazım..
Sen ne düşünüyorsun bu takas konusunda abi? Yani Detroit adına sence olması ne getirir ne götürür?
Denver'in bu kadroyla bir şey yapamayacağı bu yıl ortaya çıktı.Bir hamle yapmaları lazım.Oyun düzeni yok,topu alan oyuncu potaya gidiyor..Takım düzensiz,savunma desen yok..En mantıklı işi yaparlar yeniden yapılanmaya giderek bence..
Sheed'in yerinde K-Mart ve Nene olduğundan dolayı saçma olarak düşünüyorum.Salary bu yılki kontratlarla biraz rahatlıyor muhtemelen J.R dışında serbest olan tüm oyuncularımıza daha düşük kontratlar teklif edilecek,Melo kalsada salary'nin rahatlayacağını düşünüyorum,şahsen yeniden yapılanmayıda düşünmüyorum.Bir başka problem ise Sheed'in yaşı.Iverson-Carter-Sheed-Camby huzur evine dönecek takım..
Şunu sormak istiyorum..Sence Denver yeniden yapılanmaya gitmeden şu batıda bu kadroyla başarı kazanabilir mi?
Normal sezonda belki ancak play-offlarda iş çok değişiyor..Ve düzensiz takımlar ilk elenen takımlar oluyorlar..Denver'in bir sistem tutturması lazım hem hücumda hem savunmada..Hücum neyse..ancak savunmada;
İverson zaten o boyuyla top çalma dışında birşey yapamaz,Jr desen savunmanın S'sinden anlamaz,Carmelo o fiziğini kullanamıyor..Martin desen en azından çabalıyor..Cambyde takımda tam anlamıyla savunma yapan tek adam..Bu şekilde play-offlarda yarı finalden ilerisi mucize..Son 10 yıla bakalım hücumuyla şampiyon olan kaç takım var?
Şu ki Carmelo Denverda bu düzenle sorundan başka hiçbirşey getirmez..Bu adama disiplin lazım..Denver bunu ona verebilecek bir takım değil(şuan için) O yüzden bu takım bir hamle yapmak zorunda..Bana göre en mantıklısı Biten kontrat+bir potansiyelli genç karşılığında Carmeloyu elden çıkarmak..