+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 7
1  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: 2007 Season : 13 Eylül 2006, 10:31:21
Bu sene yine 1 maç kazancaz 2 kaybetcez 2 kazancaz 1 kaybetcez. Yine aynısı olcak. Ama tabi ki tek temennimiz olmaması.Ama görünen köy klavuz istemez.
2  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Forumun En İyi Sixers'lısı KİM? : 13 Eylül 2006, 09:44:05
David Matriachi bana sorarsanız
Bence David Matriachi  değil. Çünkü uzun süredir siteye ve foruma uğramıyor. Baya bir uzun süre...

Bu yüzden bence The Answer. Arada sırada girse bile güzel işler yapıyor Wink
Onurcum benim yok olma sebebim malum yaz. Genelde evde olmuorum. Msn'nin acık olduguna bakma sen benim 7/24 açıktır. E bide benim yolculuk var ingiltreye. Onun işleri vardı .Vizde aldık vs.. Pasaport falan. E üstüne son zamanlar bavuldur hediyedir cart curt falan . Nası geçti anlamadım.
Yani benim Nbatr'yi bırakmam söz konusu deildir.
3  NBA Genel Tartışmalar / Philadelphia 76ers / Ynt: Güncel Haberler : 13 Eylül 2006, 09:41:01
Bütün takımlar yaz'ın adam gibi transferler yaparken bizim yaptıgımız transferlere bak !!!
Adı katkı yaptık olsun işte.Başka bir anlamı yok.Şerefsiz Billy biraz paraya kıysa adam gibi bir kaç oyuncu alsa belki farklı yerlerde olabilcez.Ama o kdr aptal ki King Webber gib bir adamı 2 tane görev adamına deişti. Hatalar buralarda başlıor.A.I'ın oyun mantelitesini deiştirdigi zamanlarda maalesef onun kafa yapasına uymayan oyuncular var. Ne dielim bu senede gecen seneden farklı olmucak.
4  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: NbaTr - NbaLiveTr - ForumVadisi - Trenjoy / En Büyük Kim ? : 27 Temmuz 2006, 01:56:48
işte ortalık kızıştı:Dmaç acaip sert geçer:D:D:D

Hazırlık maçı yaptık.Sonucu ben sölemiyem.Rap sölesin... cheesy
5  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: NbaTr - NbaLiveTr - ForumVadisi - Trenjoy / En Büyük Kim ? : 23 Temmuz 2006, 17:43:49
Sonuna Kadar ...

Göricez...
6  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: NbaTr - NbaLiveTr - ForumVadisi - Trenjoy / En Büyük Kim ? : 22 Temmuz 2006, 23:30:38
Bu sölediklerinizi yediricem size nbatr takımı  wink
Sen inandın mı bu dediğine ? cheesy
7  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: NbaTr - NbaLiveTr - ForumVadisi - Trenjoy / En Büyük Kim ? : 22 Temmuz 2006, 19:32:52
Rap eskisi kadar kötü oynamıyo hatta eskiye göre bayağa düzeltmiş arkadaşlar unutmayın umursayın şu adamı da bi kaza yaşamayalım Şükrü abi hariç Tongue size kafa tutacak adam yok hadi bakem Cheesy
eyvallah da benden de geçmiş artık yaşlanmışız berkay dağıttı attı bi kenara grin

Zaten Berkay'a yenildiysen iş bitmiş demek. cheesy cheesy
8  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: NbaTr - NbaLiveTr - ForumVadisi - Trenjoy / En Büyük Kim ? : 21 Temmuz 2006, 01:19:57
Kazanmaya gayret göstericez...
9  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Takas Dedikoduları!!!! : 20 Temmuz 2006, 12:28:15
A.I Atlantaya gitmez. Oraya göndermez.Kariyerinin bu zamanına Atlanta gibi hedefsiz bir takıma gitmez. Boston ve Denver ciddi teklifler var .Ama benim yerel sitelerde okudugum Boston'dan cok ciddi teklifler var .Fakat A.I'ın 2 gün önce yaptıgı acıklama hala fikrinin deişmedigini gosterdi.
Diyor ki ;
Ben kariyerime sixers da başladım ve burada noktalamak istiyorum .Buradan ayrılmak istemiyorum .Ama gitmem gerekirse giderim. Herşey olabilir fakat ben ayrılmak istemiyorum demiş.
A.I'ın bi doğu takımına gitmesi kendisi için daha ii olur bence.Batı takımına alışmak onun icin kolay olmayabilir.
10  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Kurallar : 20 Temmuz 2006, 12:20:04
Topic'in maksatını bi hayli aşmış olduğundan dolayı bütün gereksiz mesajlar silimiş ve kitlenmiştir.
11  NBA Genel Tartışmalar / Philadelphia 76ers / Ynt: Güncel Haberler : 04 Temmuz 2006, 01:49:13
A.I'ın sixers'dan ayrılmaı aslında kendisi icin daha yararlı.Ama A.I ole bir oyuncu kendisi icin yararlı olsa dahi takımını bırakıp gtmek istemz.Nitekim acklamalrıda bu yonde.Ama B.King embesili senerlerdir takıma adam gibi bir 2. skor opsiyonu getiremedigi icin bu hallerdeiz.
Eger A.I giderse Sixers büyük bir kayıp ugrar.Maç basına 16 bin kişi geliorsa Sixers'ın kara kasına kara gozune gelmıor.%80'i A.I için gelıor.Billy King bunları goz onune alıp A.I takas edebilcek mi ?
Edersede umarım su sıralar asırı soylentısı artan ve işin resmiyette oldugu Boston ile takas olur.En azından Pierce ve A.I çok ii bir 2'li olur.
Nitekim Boston cephesınden bu konuda resmi acıklamalarda var zaten.
12  Serbest Bölüm / NBA Live SERİSİ / Ynt: NBA Live 2007 : 03 Temmuz 2006, 12:26:33
2007'de bi el atak biz. Cheesy:D
13  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off 2006 / Ynt: Miami Heat - Dallas Maverics : 15 Haziran 2006, 12:17:18
Heat bu macı kazandıysa Haslem ve Wade'e dua etmeli.Haslem'in son ceyreke ki akıllara durgunluk veren mücadelesi maçı onlara getirmiştir.Ama 4. çeyrekte 11 sayı geriden gelip macı kazanmları ona X2 moral getirmiştir.
4.maça bu avantajla çıkacaklar.Tabi bir de Heat Dirk'e dua etmeli.100 Ft atsa 1'ini kaçırır.O da son şuta denk geldi.
Bi hayli şanslıydı o an Heat.
14  NbaTr Forum Arşivi / Doğu - Batı Finali / Ynt: Miami Heat-Detroit Pİstons : 01 Haziran 2006, 00:26:03
Ya Detroit'deki oyuncuların hepsi 2.sınıf oyuncu statüsünde geldiler Detroit'e.Hiçbiri superstar veya star deildi.Onları star yapan özellik takım oyunlarıydı.Detroit deki oyuncular dağılırsa gittikleri takımda ne kdr iş yaparlar ayrı mesele.O takımda iş yapcak tek oyuncu Ben Wallece.Ancak Big Ben'i alan takımında şunu düşünmesi lazım ki 4 kişi hücüm etcekler...
Bu geceki maça gelirsek Detroit evinde 1 maç daha vermez.Seri Miami'de biter.
15  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Transfer Dedikoduları : 22 Mayıs 2006, 21:28:16
benim takımımda ivy olsa ben kobe'yi bile verseler takas etmem!(fazla mı attım acep?Huh)

Bu kafayla senin takımın olmaz ki...
16  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Jersey Nets - Miami Heat : 11 Mayıs 2006, 22:31:10
Wade'in dış şutu istikrarsız.Ben bir daha bu kdr iyi oynayabilceğini sanmıyorum.Yani yine ii maçlar çıkarır ama bu kdr etkili olabilcegini dusunmuyorum dış şutlarda.
Nets evinde maç vermezse seriyi geçer.Ama 3, Maç serinin en kritik maçı.Kazanan taraf %60 lık bir avantaj yakalar.
17  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Los Angles Clippers - Phoneix Suns : 10 Mayıs 2006, 13:04:33
Öncelikle clippers'ın elton brand adında müthiş uzunlukta kolları pozisyon yeteniği post-up oyunu oynayabilen all-star olmuş bir oyuncusu var ve birde cris kaman gibi müthiş bir ribaundçusu sam casell adında sam I am lakablı inanılmaz bir maistroya sahipler zaten uzun sıkıntısı sık sık dile getiriliyor Phoniex'in yani böle ribaundçu ve içerden oyun kurabilen bir Cilippers phoneix karşısında inanılmaz bir avantaja sahib (daha maggeti mobley'i saymadık bile)yani nash ne kadar MVP olasada takımını tüm sezon taşısada uzun rotasyonu çok iyi bir takıma karşı fazla bir ağırlık koyamıyacak yani nashle bir yere kadar bu takımın amaresiz iyi bir takım olmadığını gözler önüne seriyo ve seriyi(bazı arkadaşlar pek hoşlanmayacak ama)4-1 cilippers zorlanmadan alır diyorum
Okadarda acımasız olma Phoneix en azından 2 maç alabilir bu seri 4-2 biter.LaC alır.

Djocny'e katılıyorum.Bu seri bu kdr kolay sonuçlanmaz.Gülen taraf bence Lac olur.Ama seri son maç'a kdr uzayabilir.
18  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Los Angles Clippers - Phoneix Suns : 09 Mayıs 2006, 20:14:32
Eğer Lac deplasman da maç kazanırsa Seriyi alır bence.Dün Brand sov vardı.Ve bu seri boyunca devam eder.
Seri 4-3 Lac'ın olur bence.Ama Lac'ın önümüzde ki maçı mutlak kazanması gerekir.
19  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers : 09 Mayıs 2006, 20:10:55
Bence Cavs'ın ilk maçtaki oyunu sizi yanıltmasın.Bu seri bu kdr zevksiz geçmez.Önümüzde ki maçlarda Cavs daha çok mücadele eder.
Sonuç'un değişcegini pek sanmıyorum.Ama 1 maç alma şansları var bence.Oda evlerinde olur tahminimce.
20  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Jersey Nets - Miami Heat : 09 Mayıs 2006, 20:04:20
Şaşıp kalıcak bi durum yok.
Kidd-Carter-Jefferson
Bu 3'lüyü durdurcak adamları yok Heat'in.Ancak bunlardan 1'si çok çok kötü oynarsa Heat kazabilir.Yada Heat'den bazı oyuncular Üst düzey oynucak.
Aslında  bu seri için Heat tarafından bakınca sağlam bir Bench'i var.Aksine Nets'in bi o kdr kötü bench'i var.Ama ilk 5 oyuncularında bi agır basıyor nets.
Zaten Carter - Kidd ve Jef ile eşleşcekleri adamları yok.Nets'in ise Shaq ile eşleşcek adamı yok.Ama malum herkezin bildigi gibi Shaq kolay faul problemıne gırıyor.Ve bunu da çok iii degerlendırcek bir takım ile oynuyor Heat.
Eğer 2.Maçı kazanırsa Nets seri %80 Nets'in diyorum.Eğer kaybederse %60 Nets'in diyorum.

Not: Nets Heat'e aşırı ters gelen bir takım oldugunu da göz ardı etmeyelim...
Sayfa: [1] 2 3 ... 7
Arşiv