Bak bakalı ben hughes ve nocionu bu takıma savunma getirebilir demişmiyim?Zaten getiremezler sisteme uygun değil..Yaparlar o kadar da yapsınlar zaten..Tamam ikiside iyi savunması ama Hughes son yıllarda savunma konusunda kendini fazla kasmayan bir oyuncu,o rahatlığı var ve ona karışmıyacak tek sistem Antoıno sistemidir..Bırakta biraz savunma yapan oyuncularla oynasın..Suns zamanında bakınız MArion bakınız Amare..
Zaten Hughesin kontratı 2009 da bitiyor..O yılda da Nocıoninin kontratında 6.8MD olacak yani hem Zachten hemde Hughesden kurtulcaklar..Chandleri çıkartabilirsiniz onu öylesine koydum...
sen benim mesajı bida oku bi murat
bence zaten m.d'antony, nyk'i 2010 yazına kadar oynatıcak. nyk'e belki bi playoff olurmu gibisinden seyircileri iki yıl boyunca takımdan soğutmasın, maçlarda eğlenceli basketbol oynatsın diye getirildi. sonra 2010 yılıyla beraber bi lebron bi wade gibi bi adamla anlaşıp yeni bi koçla yeniden sert savunma, 99 ruhu gibi eskilere dönmeye çalışacaklar
bu benim görüşüm ve bitmiş bi l.hughes ve 0 göz zevki veren bi nocioni'yi neyapacak ki m.d'antony. üstelik karşılığında hem spektaküler bi oyuncu olan ve rungun'da rahat rahat skor atabilecek bi j.crawford veriyosun, hemde, karşılığında potansiyelli genç bi yıldız adayı alabilme şansın olan z.randolph'u veriyosun artı w.chandler'da cabası
yani bana göre bu takasın olma ihtimali epey düşük be murat