+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Ayin (Mayis) Analizi - vence : 10 Haziran 2008, 14:20:00
tebrikler başarının devamını dilerim
2  NBA Tarihi Tartışma Alanı / NBA Tarihi Analiz Bölümü / Ynt: Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Pivot : 10 Haziran 2008, 13:43:14
patrick ewing gibi bi oyuncunun hiç yüzügü olmaması çok şaşırtıcı  huh shocked
3  NCAA/WNBA/Basketbol-Streetball / Basketbol, Streetball / Ynt: Hiç Bir Takımda Oynadınız veya Oynuyor Musunuz ? : 04 Haziran 2008, 07:57:14
yani her boyunda bi avanntajı var dostum ya o boydaki adamlar kolumun altında geziniyo rahatlıkla Cheesy 195 boy var kısa boylu adamlarla bas edemiyorum cünkü alısık diiliz ligde toplasan 5-6 kisiler Smiley
4  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Finallerin Mvp'si .. ? : 04 Haziran 2008, 07:44:49
lakers şampiyon olursa kobe alır boston olursada garnett alır artık bu ödüller isimlere verilmeye başlandı zaten o ayrı bi mevzu garnett in kariyeri ne olursa olsun playofflarda pierce takımı sırtladı finallerdede aynısı olucak ama garnett ödülü alıcak diye düşünüyorum
5  NBA Genel Tartışmalar / Anketler Arşivi / Ynt: Lakers Anketi : 27 Mayıs 2008, 23:24:14
abdul lü ve magic li lakersı kim nasıl unutabilir ya ne maç çıkarırdı o 2 mükemmel oyuncu hey gidi günler hey Cheesy
6  NBA Genel Tartışmalar / Anketler Arşivi / Ynt: NBA de Şampiyon : 27 Mayıs 2008, 23:08:46
batı finalinden galip çıkan kupayı kaldırır bu sene boston beklenenei veremedi playofflarda
7  NBA Genel Tartışmalar / Nba Tartışma Platformu / Ynt: Nba Rekorları : 27 Mayıs 2008, 12:52:42
o zamanın pota altına koy dwight howard ı...wilt ten daha iyi istatistik tutturur..abi arkadasın dedigi gibi herif pota altında resmen piknikyapıyodu..kurmus tezgahı.verin wilt e oynasın..2.18 de boy var..adamın topu yere vurdugu yoktu ya nerdeyse..potanın 2-3 metre yakınında heryerden attıgını sokuyo..savunma olmayınca...ama mj'e yapılanlar gözümün önüne geliyoda o adam eger wiltle aynı dönem oynasaydı sanırım ligi sürklase ederdi...80 sayı ortalama yapardı..15 ortalama top calardı..15 kez mvp olurdu...sayı krallıgı ztn 10 tane var..onun üstüne 7-8 tane daha eklerdi (tabi o kadar sezon oynadıysa..tam olarak bilmiyorum ama 16 galiba. ) yapardı da yapardı..sonuc olarak benim gözümde bi shaq,olajuwon,dwight howard  wilt ten daha iyi pivotlar...

ya benim anlamadıgım nokta Wilt le Mj yi niye kıyaslıyosunuz zaten 2 oyuncu kıyaslanamaz zaman farklı mevkiler farklı adamların tarzı farklı herşey farklı 2 oyuncu karşılaştırılamaz karşılaştırılmaya kalkıncada böle olur Cheesy
8  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (2) : 27 Mayıs 2008, 11:40:54
dedigim gibi bu seri 7. maça uzayacak boston finale cıkarsa üzülecek bu kadar basit Smiley çünkü karşısına ya spurs yada lakers çıkıcak ve hawk la bile 7. maça gitmiş bi takımı eleyip kupayı alacak üzgünüm ama bu böyle play off öncesi favori olan bi takımın play off boyunca böyle sıradan bi mayıs ayı geçirmesi üzücümü şaşırtıcımı bilmiyorum
9  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Horry, Jabbar'ın Rekorunu Kırdı : 26 Mayıs 2008, 12:56:16
ne olursa olsun takdir etmek gerekir unutulmaz basketleri o unutulmaz 3lükleri olsada yinede Hall of fame olabilicegini sanmıyorum ama olursada neden oldu diyemem
10  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Pierce'tan Tarihe Geçen Performans : 26 Mayıs 2008, 12:48:07
bencede tarihin en inanılmaz duellolarından biriydi sadece pp degil LJ de mükemmel oynadı hatta bu ikisi oyun oynamadı nabtılar bilmiyorum ama bu oyun degildi bi mucizeydi  smiley LJ in katkısnın yanında bir oyuncuya daha ihtiyac vardı ama yardım gelmeyince maçı kaybettiler üzücüydü LJ adına ama olsun Çok mükemmel bi maç izledik teşekkürler Pp ve Lj  smiley
11  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - San Antonio Spurs (1) : 26 Mayıs 2008, 12:42:09
evet bu seride 7. maçta biticekmiş gibi bi hava ile devam ediyo 2 takımda kendi saha avantajını kullanıp finali kovalamaya çalısıyo ama spurs ekstra bişiler yapmazsa lakers finali boston la oyniyacak gibi geliyo gerçi bütün nba in bunu istedigini biliyoruz da benim gönlüm yinede spursun son bir kez final oynamasından yana Smiley
12  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (1) : 26 Mayıs 2008, 12:39:43
bu sonuçla serinin sonucu birazda yazılmış oldu gibi bu saatten sonra evinde bostonun maç kaybedicegini hiç sanmıyorum seri 7. maçta bostonun olur gibi geliyo bana
13  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers - Utah Jazz : 03 Mayıs 2008, 13:03:45
utah lakers ın ayarında bi takım degil bence lakers rahat gecer 4-1 yada 4-2 gasol , kobe ve bu sene açılan odom daha ne olsun Cheesy
14  NBA Genel Tartışmalar / Anketler Arşivi / Ynt: Yao'nun yokluğunda Rockets ne yapar? : 27 Nisan 2008, 14:57:00
büyük ihtimal elenir hatta elendi sayılır bile McGrady nin tek basına  a yetmiyecegi belli pota altında ki uzun olmadan pota altını zorlayacak tracy dısında adamları yok gibi oda 3. çeyrekten sonra yorgunlukmu yoksa baska bişiymi bilinmez ama siliniyor sahadan nerdeyse son maç dısıdna 2. yarıda gözükmediler ve kaybettiler sanırım böle de devam eder rakipleri zorlu
15  NBA Genel Tartışmalar / Anketler Arşivi / Ynt: 2007/08 Takasları -Anket- : 27 Nisan 2008, 14:50:08
shaq tabi cok iyi bi oyuncu bu tartışılmaz ama artık yaşlandı ve marion dan daha ii işler yapıcanı sanmıyorum aksine zaten hızlı oynayarak akzanan bi takım suns shaq tam tarsi bi yapıya sahip işlerin iyi gitmiyecegi gün gibi aşikar bu senenin en kötü takaslarından biri oldu marion shaq takası
16  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Orlando Magic (3) - Toronto Raptors (1) : 27 Nisan 2008, 14:45:12
son macı izledimde toronto iyi oynamayan rakibini bile yenemedi nedenini anlamamakla birlikte son çeyrekte varlık gösteren orlando 12 sayı fark attı torontonun deplasmanda macı 3-2 ye getirebilicegine de inanmıyorum orlando kendi sahasında süpürür torontoyu
Sayfa: [1]
Arşiv