Beni diğer yönler pek alakadar etmiyor. Sadece şuna bakarım , hangisinin yüzüğü daha bol , getirdiği şampiyonluklar daha fazla?
Bu yönden kıyaslamak istemezdim ama diğer yönleri gerçekten inanılmaz benzer.Geriye kalan winnerlık konusu oluyor bu durumda da.Hemen hemen yakın kadro kaliteleri olan iki takımda oynamış ve oynayan bu iki oyuncunun , şartlara rağmen getirilerine bakmaktan başka birşey yapılamaz.Hangisi aynı ve zor şartlar altında, kaç zafere sürüklemiş takımını, kaç defa alnının akı ile şampiyonluğu yaşamış yaşatmış?
Sanırım cevap ortada.
Dediğim gibi karakter, bencillik falan hiçbirşey katmadım.Ben haticeye değil neticeye bakıyorum.
Hani Spurs ile Rockets'ı kıyaslarken , "şu daha çok zevk veriyor", "şunun oyuncusu daha iyi" değil de, "hangisi kaç final yapmış" , "hangisi daha çok şampiyon olmuş" diye bakılıyordu ya , işte burada da aynı vaziyet mevcut olabilir.
Not; Fark ettim de, cevap pek ortada değilmiş. Aslında Kobe'nin önünde daha zaman var.Bir de bakarsınız , takas olur başka takıma orada şampiyonluklara koşar.Ya da Lakers'ta olağanüstü şeyler olur , bir anda yüzük sayısı 6 olur.