+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  NBA Genel Tartışmalar / New Jersey Nets / Ynt: New Jersey Haberleri : 16 Ekim 2007, 20:42:26
nachbar bu takımın görünmese de en önemli parçalarından birisidir.ve oynadığı oyun kontratını sonuna kadar hakettiğini gösteriyor.ha onun yerine başkası bulunamaz mı evet bulunur ama elde nachbar varken değeri bilinmeli.
2  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Bu Off -Season da yapmamız gerekenler : 09 Mayıs 2007, 15:59:38
offseason da eğer şu andaki asıl sorunumuz olan uzun sorununu halletmek için RJ i yollarsak o zaman da kısa rotasyonunda eksiklerimiz olucak.yani tamam RJ sf oynuyo bu takımda ama çoğu kez sg de oynadığını biliyoruz.ve gerçekten her ne kadar kidd ve carter ön plana cıkmış olsa da RJ in bu takımdaki rolü gerçekten çok çok büyük.sonuçta bence draft ten iyi bir uzun alamazsak RJ i vermemeliyiz.draft ten de iki senedir uzun bekliyoduk ancak saygıdeğer gm imiz(!) rod thorn hep kısalara hücum etti.(marcus hamlesini katmıyorum.o tam bi steal) bu sene umarım uzun alırız.yine uzun almazsak rod thorn dan kurtulmamızın vakti geldi demektir.
jamal magloire gercekten de iyi olur.takımda onun gibi bir uzun olması bizi rahatlatır.hem de çok fazla para isteyeceğini sanmıyorum.bu arada şu swift yorumunu okurken de gülmekten yarıldım yani Cheesy aslında biliyoruz kidd in neler yapabileceğini ama....
3  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Bu Off -Season da yapmamız gerekenler : 06 Mayıs 2007, 22:12:08
collins in mid level kontratı var ve bu kontratla onu kimse kabul etmez.onu yollamanın nasıl bi yolunu bulacaksak bulalım da yollayalım yaa yeter artık.ancak coşkun senin dediğin adamların yarısından çoğu bizim elimizdekilerin aynısı nerdeyse.naapcaz onları.aman başımıza yeni belalar almayalım da.bana kalırsa offseason da gönderilmesi gereken oyuncular
1-collins
2-antoine wright
3-bernard robinson

ancak bu saydıklarımın hiçbirinin iyi bi uzun almamıza yaramayacağı da belli.bi yolunu bulup uzun almamız şart.ufff RJ gitmesin yaa.ancak RJ gider de yerine gasol gelirse ne deriz.bilemiyorum ki.hiç istemiyorum aslında RJ in gitmesini.ama gasol ü kim istemez ki:S
4  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Yeni Çaylaklarımız : 30 Nisan 2007, 21:12:39
istikrarsızlığından dolayı azalmadı boone un süresi.çocuğun süresi zaten azdı ve yine tekrarlıyorum eğer lawrence frank collins e verdiği süreyi boone a verseydi hepimiz görecektik ne kadar yetenekli olduğunu.bu kadar az süre almasına ragmen yine de bana bunu hissettirebildi.. 0-3 fg sonuçta her oyuncunun belli zamanlarda yapabileceği bişey.sonuçta ben de boone a istikrarsız değil derken her maç 20 sayı attğını kastetmedim.bak mesela ligin en istikrarlı oyuncularından tim duncan ın da (hatırlamıyorum hangi maç olduğunu) 2-9 ft ve yanlış hatırlamıyosam %25 e yakın fg yüzdesiyle oynadığı maç var.hele ki boone bir çaylak bu da düşünülmeli bence onun hakkında yorum yaparken..
5  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Yeni Çaylaklarımız : 30 Nisan 2007, 20:41:30
JoshBoone-MarcusWilliams..
 JoshBoone'dan umutlu olmayın..Sene başında ciddi bir omuz sakatlığı vardı,bu yüzden hiç oynayamadı..Geçen ay 20'li süreler almaya başladı ve 2-3 maçta gerçekten çok etkileyici oldu..Ama istikrar sağlayamadı,süre alamamaya başladı..Savunması aslında iyi ama hücum da tecrübe kazanması gerekiyor..Pek birşey beklenmemesi gerek bu adamdan..

bu ne demek çağatay ya..josh boone un istikrtar sağlayamamasını tek sebebi bizim kalın kafalı coach umuz lawrence frank dir.sene başından beri şu jason collins de ne buldu anlamadım.heri her maç ilk 5 başlıyo ve yaptıklarına bak.bana kalırsa eğer josh boone collins in aldığı süreleri alsaydı hepimiz ne kadar gelişeceğini görecektik.kesinlikle potansiyeli olan bir oyuncu.savunması çaylak sezonu için takdire değer güzellikte... kidd in de yardımıyla inanıyorum ki hücumunu da geliştirecektir.bu sebeplerden dolayı da ben kendi adıma boone dan ümitliyim.
6  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Toronto Raptors 0-1 New Jersey Nets : 22 Nisan 2007, 22:24:59
bu ilk macı kazanmamızın en büyük nedeni kesinlikle chrıs bosh un erken faul problemine girmesiydi.eger bosh önümüzdeki maclarda kendi süresini kendisi kısıtlamazsa bizi çok zorlayacaktır.ancak bizim takım sadece pota altından oluşmuyor ( hatta pota altı , takım için hiç bir anlam ifade etmiyor.) bizim bosh u savunmamız ne kadar zorsa onların da dış hücumcularımızı savunmaları o kadar zor.zaten vinsanity ve Rj savunulup da tamamen etkisiz bırakılacak adamlar değil.sadece hızını kesebilirsiniz ama durduramazsınız boyle oyuncuları.sonuç olarak bu seriyi 2 mac versek de alacağımızı düşünüyorum.Allah sakatlık vermesin ne diyim.sezon içinde neler cektik offf...
7  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Draft 2007 : 22 Nisan 2007, 22:12:35
off ne takım oluyo bunlar be.artık chıcago tutulmaz gibi geliyo bana.bu sene 7-8 gibi secerseler manyak olur ya.uff bi yandan az bucuk sevdiğim chicago güöleniyo diye seviniyorum ama bi yandan da herifler doguda diyorum bunlar başımıza bela olacaklar.onumuzdeki 10 sene chıcagoyla eşleşmek istemiyoruuuuzzzz...
8  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Draft 2007 : 22 Nisan 2007, 22:05:17
abi ben new york un bu seneki draft haklarını curry i alırken chıcago ya verdiğini duymuştum.doğru mudur? haberin aslı var mıdır?
9  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Bu Sezon Kendini Öne Çıkarmış Oyun Kurucu : 22 Nisan 2007, 21:43:24
gecen sezon eğer deron şimdi aldığı kadar süre alsaydı yine bu istatistikleri sağlayabilir miydi? jerry sloan chris paul un yerine tercih ettiği adamı niye oynatmadı? bunların hepsi büyük soru işaretleri.bana kalırsa gecen sezon sloan gercekten buyuk haksızlık yaptı deron a.hem normal şartlarda onun alması gereken süreyi palacio ve mcleod a paylaştırarak onun kendini daha iyi geliştirmesini engelledi hem de rakibi ( yani oyle gozukuyor ) chris paul karşısısnda adeta "ezik" kalmasını ve tüm halkın,insanların onun yanlış bir secim olduğunu düşünmesini sagladı.bunların hepsi belki de deron u bu sene için daha da hırslandırdı.ama sonuç ne olursa olsun deron bu sene gösterdiği performansla çok şeyi kanıtladı.ve birçoklarının gözünde de paul den iyi hale geldi.her zaman rekabet var aralarında ve bu sene için bu yarışı deron kazandı ( paul un sakatlığı da etken tabi ).gecen sezon paul kazanmış olabilir ama şu performansı aslında gecen sene onu çok kotu duruma getiren sloan ı bile kurtarıyor.
10  NBA Genel Tartışmalar / Tartışma Platformu Arşivi / Ynt: Nba'de Gecenin Yıldızı : 22 Nisan 2007, 20:58:23
gecenin yıldızı kesinlikle kidd di.2 sayı daha atsa yine bir triple double yapacaktı ama o nasıl olsa boyle şeyleri takmıyor.çok iyiydi yine.hadi kidd.devam bu oyunlarına.tekrar finallerde olmak istiyoruz ( bu sezon için hayal olsa bile..)
11  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Bu Sezon Kendini Öne Çıkarmış Oyun Kurucu : 22 Nisan 2007, 20:54:36
bence bu sezonun kesinlikle en öne cıkan oyuncusu ( oyun kurucusu için değil sadece ) deron williams.gecen sene alamdığı süreleri bu seneki performansıyla jerry sloan ın gözüne soktu.deron williams ı çok beğeniyorum gercekten.şu anda en büyük eksiği hızı.bu ligin luke ridnour la birlikte en yavas oyun kurucularından biri.eğer biraz da hız kazanırsa onu bu ligde senelerce süperstar seviyesinde izleyebiliriz.
Sayfa: [1]
Arşiv